Stellar Blade Alzaboxy

Ostatné hry na PlayStation 4 – cenové bomby, akcie

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Dátum vydania
Značka
SONY
(1)
Platforma
PlayStation 5
(1)
PlayStation 4
(1)
Žáner
Detský
(1)
Logický
(1)
Textová lokalizácia
CS
(1)
EN
(1)
HU
(1)
Filtrovať
V tejto kategórii nájdete výhodné ostatné hry na PlayStation 4. Cenových hitov v kategórii ostatné hry na PlayStation 4 máme v súčasnej dobe 1. Hľadáte najlacnejší ostatné hry na PlayStation 4? Potom sa pozrite do kategórie lacné ostatné hry na PlayStation 4.
1 položka
4,8 25×
Sackboy A Big Adventure! – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: dobrodružný, detský a logický, – dokážeš zachrániť Craftworld pred bláznivým Vexom a jeho desivým zariadením Topsy Turver... a stať sa tak Pleteným rytierom legiend?
Zľavnené -49 %
27,90 € 54,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: MSX931

Ostatné hry na PlayStation 4 – cenové bomby, akcie

Herný kalendár 2024 a ďalej (ZOZNAM) V Hernom kalendári nájdete podrobný prehľad nových hier vychádzajúcich v apríli roku 2024 a ďalej. Každú hru dopĺňa trailer či iná ukážka.
Niektorí z vás už možno trávia svoj čas pri PlayStation s päťkou v názve, to však neznamená, že sa PS4 prepadlo pod zem. Štvrtá generácia konzoly od Sony má stále čo ponúknuť, o čom vás presvedčí náš redakčný výber 25 najlepších titulov. Možno si vďaka nemu zaspomínate...
V tomto pravidelne aktualizovanom článku vám ponúkame 25 tipov na kvalitné survival hry naprieč všetkými platformami, od preverených titulov, ktoré pozná asi úplne každý, až po nenápadné čierne kone, ktoré dokážu príjemne prekvapiť.
recenziaOlliOlli World (RECENZIA) – Skateboardovým bohom ľahko a rýchlo Dosky na kolieskach sa tešia vo svete počítačových hier stále slušnému záujmu, o čom nesvedčí iba remake Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 či chystané vydanie titulu Skate 4, ale aj dnes recenzovaná 2D platformovka OlliOlli World. Na rozdiel od prvých dvoch...
Roblox je platforma na hranie a zároveň vytváranie hier, ktorá len v roku 2020 zarobila 924 miliónov dolárov a je populárnejšia ako Minecraft alebo Fortnite. Aj napriek obrovskému úspechu ale málokto vie, čo to vlastne ten Roblox je. V článku si vysvetlíme, ako táto...
Veľkosť hier sa dramaticky navyšuje, preto sa skôr či neskôr dostane k slovu rozšírenie kapacity vašej konzoly PlayStationu 5. Aký disk vo vyhotovení M.2 odporúčame?
Viac článkov Všetky články
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií