Doručení zdarma Alzaboxy

Archív - Ostatné hry na Nintendo Switch

Zobraziť katalóg
Cena
-
Hodnotenia od zákazníkov
Filtrovať
76 položiek
Embr – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia s kľúčom na stiahnutie, kľúč pre Nintendo eShop, žáner: akčný, adventúra, dobrodružný a logický, – V tomto bezplatnom režime pre 4 hráčov pre viac hráčov pracujte ako tím, aby ste zachránili klientov pred ohňom a zneškodnili bomby nastražené konkurenčnými korporatnými špiónmi. Ale dávajte si na spoluhráčov pozor... Nie všetkým sa dá veriť.
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1346
Samba de Amigo: Party Central – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčný, párty a pohybový, – Návrat série rytmických akcií s playlistom, ktorý vás aj vašich priateľov rozhýbe vďaka 40 hitom z najpopulárnejších svetových žánrov vrátane EDM, popu, latiny a ďalších. Navyše vďaka širokej škále minihier a výziev.
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1203
4,0
Just Dance 2023 Retail Edition – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia s kľúčom na stiahnutie, kľúč pre Nintendo eShop, žáner: športový, párty a pohybový, – obsahuje kód na stiahnutie hry, prívesok a bonusový obsah
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1086R
Lets Sing 2023 + 2 microphone
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, Nintendo Switch, krabicová verzia s kľúčom na stiahnutie, kľúč pre Xbox Live, žáner: párty,
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1408nad
4,0
Lets Sing 2023 + 2 microphone – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: párty, – ste pripravení užiť si dokonalú kombináciu 20 nových prelomových hitov a celoživotných klasík a ovládnuť scénu? Spievajte sami alebo pozvite kamarátov na súboj hlasov v online aj offline herných režimoch, aby ste raz a navždy rozhodli o tom, kto je tu ten najlepší spevák. Užite si režim „Let's Party“ až s ôsmimi spevákmi alebo sa vyšplhajte na vrchol celosvetového online rebríčka.
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1149
Yum Yum Cookstar – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: detský a párty, – Ujmite sa úlohy ambiciózneho kuchára v hre Yum Yum Cookstar, ktorou vás bude sprevádzať šéfkuchárka Yum Yum! Naučte sa kuchárske techniky a zábavné recepty a zúčastnite sa kulinárskej súťaže – dokážete svojimi lahodnými maškrtami ohromiť porotu?
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1145
DARQ Ultimate Edition – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: logický, – DARQ sleduje príbeh o mladom chlapcovi menom Lloyd, ktorý sa ocitá v snovej realite. Zatiaľ čo cestuje týmto lucidným snom, začína si bolestivo uvedomovať, že pokúšať sa utiecť je márne, ale zároveň sa do tohto sveta zakrádajú nočné mory. Ako hráč povediete Lloyda svetom, kde tradičné fyzikálne zákony neplatia.
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1144
Lets Sing Presents ABBA
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: párty,
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1398nad
Lets Sing Presents ABBA + 2 microphones – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: párty, – Oslávte slávny návrat švédskych popových titánov ABBA. Hrajte sólo alebo s kamarátmi a užite si obľúbené klasické piesne z repertoáru tejto kapely! Vyberte si z kolekcie 31 klasík skupiny ABBA a zaspievajte ich v siedmich rôznych herných režimoch.
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1134
5,0
Lets Sing Presents ABBA – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: párty, – oslávte slávny návrat švédskych popových titánov ABBA. Hrajte sólo alebo s kamarátmi a užite si obľúbené klasické piesne z repertoáru tejto kapely! Vyberte si z kolekcie 31 klasík skupiny ABBA a zaspievajte ich v siedmich rôznych herných režimoch.
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1133
CoComelon: Play with JJ – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: detský a logický,
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1132
Squish – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: párty, – Squish je roztomilo strašidelná, pestrofarebne rôsolovitá, rýchlo odsýpajúca párty hra zo záhrobia, v ktorej s až troma lepkavými priateľmi dovádzate v podzemnej krypte, ktorá sa nad vami postupne rúca.
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1112
5,0
Just Dance 2023 – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia s kľúčom na stiahnutie, kľúč pre Nintendo eShop, žáner: športový, párty a pohybový, – obsahuje kód na stiahnutie hry
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1086
AI: THE SOMNIUM FILES – nirvanA Initiative
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: logický,
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1324nad
5,0
Rabbids: Party of Legends – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: párty, – Rabbids sa vracia s novou párty hrou, ktorá povyšuje chaos s viacerými hráčmi na legendárnu úroveň zábavy pre celú rodinu. Na hranie na Nintendo Switch Lite sú požadované Joy-Con Controllery
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1067
AI: THE SOMNIUM FILES – nirvanA Initiative – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: logický, – Zhostite sa rolí dvoch novo menovaných špeciálnych agentov Mizuki a Ryukiho, ktorí pri svojej práci využívajú služby autonómnych umelých inteligencií Aiby a Tamy, prebývajúcich v ich umelých očných buľvách. Hra sa skladá z dvoch častí – v prvej budete skúmať miesta činu a vykonávať výsluchy, zatiaľ čo v druhej budete pátrať po stopách v snoch podozrivých osôb a kľúčových svedkov. S pomocou oboch týchto častí potom budete získavať dôkazy, ktoré vám pomôžu nielen vyriešiť tento neobvyklý prípad, ale aj odhaliť tajomný plán známy iba ako „Nirvana Initiative“.
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1064
OddBallers – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia s kľúčom na stiahnutie, kľúč pre Nintendo eShop, žáner: akčný, športový a párty, – Pokrčte kolená a vystrčte boky, je čas na intenzívnu dávku tvrdej vybíjanej! OddBallers je nesmierne očarujúca a úplne bláznivá párty hra pre viacerých hráčov, kde sa v každom kole hrá nový, absurdný typ vybíjanej. Zhromaždite svojich najlepších nepriateľov a pripravte sa na holenie oviec kosačkami, preťahovanie s traktormi, mlátenie so smradľavými záchodmi – a áno dôjde aj na vybíjanie loptou.
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1011
Tandem: A Tale of Shadows
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: logický, – pomôžte Emme a medvedíkovi Fentonovi vyriešiť záhadu zmiznutia slávneho kúzelníka Thomasa Kanea
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1008nad
Tandem: A Tale of Shadows – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: logický, – hra sleduje tvrdohlavú desaťročnú Emmu a záhadného plyšového medvedíka menom Fenton snažiacich sa prísť na kĺb náhlemu zmiznutiu malého Thomasa Kanea, syna slávnych kúzelníckych rodičov. Skúmajte opustené rodinné sídlo, využívajte hru svetla a tieňov a pomôžte Emme a jednému veľmi neobyčajnému medvedíkovi s ich napínavým pátraním po Thomasovi.
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1008
5,0
Human: Fall Flat – Anniversary Edition – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, škatuľová verzia, žáner: arkády a párty – zábavná dobrodružná logická hra s unikátnou hrateľnosťou, zasadená do sveta tvoreného vznášajúcimi sa snovými krajinami. Každá snová úroveň prináša jedinečné prepracované prostredie, od honosného sídla, hradu a aztéckych rozvalín cez zasnežené hory a strašidelnú nočnú krajinu až po priemyselné lokality.
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW985
Lets Sing 2022
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, Nintendo Switch, krabicová verzia s kľúčom na stiahnutie, kľúč pre Xbox Live, žáner: detský a párty,
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1241nad
5,0
Lets Sing 2022 + 2 microphone – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: detský a párty, – ste pripravení na dokonalý mix 30 nových úspešných hitov a odvekých klasík, vďaka ktorým ovládnete scénu? Zaspievajte si sami alebo pozvite priateľov a usporiadajte súboj hlasov v online aj offline herných režimoch, aby ste raz a navždy rozhodli o tom, kto je ten najlepší spevák široko ďaleko. Užite si režim „Let’s Party“ až pre osem spevákov alebo vyšplhajte na špičku celosvetových online rebríčkov.
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW964
5,0
Epic Chef – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: dobrodružný a párty, – vaša kulinárska výprava práve začína! V úlohe šéfkuchára Zesta farmárte, vyrábajte a predovšetkým varte s cieľom stať sa skutočnou kuchárskou legendou. Epic Chef je príbehom ťahaná dobrodružná hra ochutená prvkami simulácie života, bláznivého varenia a výroby predmetov, čo dohromady vytvára naozaj lahodnú chuťovku!
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW960
My Singing Monsters Playground – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: párty, – Vydajte sa do sveta spievajúcich príšeriek a zúčastnite sa s nimi bláznivého turnaja monštruóznych rozmerov! Poznajte novú stránku života svojich príšeriek a v rozmanitých súťažiach až so štyrmi hráčmi si behaním, hádzaním a spievaním prebojujte cestu k víťazstvu.
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW959
Herný kalendár 2024 a ďalej (ZOZNAM) V Hernom kalendári nájdete podrobný prehľad nových hier vychádzajúcich v apríli roku 2024 a ďalej. Každú hru dopĺňa trailer či iná ukážka.
Malá konzola Nintendo Switch disponuje až nečakane veľkou knižnicou kvalitných titulov, na ktoré by žiadny správny hráč rozhodne nemal zabúdať. Preto sme si pre vás pripravili pravidelne aktualizovaný výber obsahujúci tie najlepšie hry na Nintendo Switch. S týmito...
V tomto pravidelne aktualizovanom článku vám ponúkame 25 tipov na kvalitné survival hry naprieč všetkými platformami, od preverených titulov, ktoré pozná asi úplne každý, až po nenápadné čierne kone, ktoré dokážu príjemne prekvapiť.
recenziaOlliOlli World (RECENZIA) – Skateboardovým bohom ľahko a rýchlo Dosky na kolieskach sa tešia vo svete počítačových hier stále slušnému záujmu, o čom nesvedčí iba remake Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 či chystané vydanie titulu Skate 4, ale aj dnes recenzovaná 2D platformovka OlliOlli World. Na rozdiel od prvých dvoch...
Za éry Xboxu 360 a PS3 boli remastery a iné prerábky veľmi ojedinelou záležitosťou, s príchodom Xboxu One, PS4 a Switchu sa však s najrôznejšími recyklátmi roztrhlo vrece a možno úplne najväčšiu dieru v ňom rozpáralo Nintendo, ktoré sa pre svoj Switch nebojí vydať aj...
Viac článkov
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií