AD květen univerzal Alzaboxy

Archív - Ostatné hry na PlayStation 5

Zobraziť katalóg
Cena
-
Hodnotenia od zákazníkov
Filtrovať
67 položiek
GYLT: Collectors Edition – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, dobrodružný a logický, – Prežite príbeh dievčatka Sally, jej život nebol nikdy ľahký, ale od chvíle, kedy zmizla jej malá sestrenica Emily, je ešte horší. Potom, čo musí utiecť pred bandou bitkárov, sa Sally ocitne v pokrivenej verzii svojho domovského mestečka, v ktorom sa jej obavy a nepekné spomienky zhmotňujú zvráteným a veľmi reálnym spôsobom.
Predaj skončil
Objednávací kód: PSV0581ce
Lets Sing 2024 + 2 microphones – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: párty, – Let’s Sing 2024 vnesie strhujúci nový zážitok s karaoke priamo do vašej obývačky. Vystúpte ku hviezdam v úplne novom režime kariéry a vyberte si zo zoznamu 20-rekordných hitov a odvekých klasik. Vďaka tomuto všetkému a ešte ďalším hitom, ktoré sú dostupné prostredníctvom VIP Pass, si s priateľmi zaručene vyspievate pľúca. Je čas, aby ste zažiarili!
Predaj skončil
Objednávací kód: PSV0559b
Syberia: The World Before – Collectors Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: logický, – Vydajte sa na dobrodružnú výpravu prekonávajúcu hranice kontinentov aj samotného času. V úlohách dvoch pútavých ženských postav, Kate Walkerové a Dany Rozeové, prežite neobvyklý, strhujúci príbeh v snahe prísť na kĺb záhade, ktorá zostala po desaťročia pochovaná v prachu minulosti.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1534ce
Lets Sing 2023 + 2 microphone
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, Nintendo Switch, krabicová verzia s kľúčom na stiahnutie, kľúč pre Xbox Live, žáner: párty,
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1408nad
5,0
Lets Sing 2023 + 2 microphone – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: párty, – ste pripravení užiť si dokonalú kombináciu 20 nových prelomových hitov a celoživotných klasík a ovládnuť scénu? Spievajte sami alebo pozvite kamarátov na súboj hlasov v online aj offline herných režimoch, aby ste raz a navždy rozhodli o tom, kto je tu ten najlepší spevák. Užite si režim „Let's Party“ až s ôsmimi spevákmi alebo sa vyšplhajte na vrchol celosvetového online rebríčka.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1408
1,0
Lets Sing 2023 + 2 microphone – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: párty, – ste pripravení užiť si dokonalú kombináciu 20 nových prelomových hitov a celoživotných klasík a ovládnuť scénu? Spievajte sami alebo pozvite kamarátov na súboj hlasov v online aj offline herných režimoch, aby ste raz a navždy rozhodli o tom, kto je tu ten najlepší spevák. Užite si režim „Let's Party“ až s ôsmimi spevákmi alebo sa vyšplhajte na vrchol celosvetového online rebríčka.
Predaj skončil
Objednávací kód: PSV0357
DARQ Ultimate Edition
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: logický,
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1404nad
DARQ Ultimate Edition – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: logický, – DARQ sleduje príbeh o mladom chlapcovi menom Lloyd, ktorý sa ocitá v snovej realite. Zatiaľ čo cestuje týmto lucidným snom, začína si bolestivo uvedomovať, že pokúšať sa utiecť je márne, ale zároveň sa do tohto sveta zakrádajú nočné mory. Ako hráč povediete Lloyda svetom, kde tradičné fyzikálne zákony neplatia.
Predaj skončil
Objednávací kód: PSV0353
DARQ Ultimate Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: logický, – DARQ sleduje príbeh o mladom chlapcovi menom Lloyd, ktorý sa ocitá v snovej realite. Zatiaľ čo cestuje týmto lucidným snom, začína si bolestivo uvedomovať, že pokúšať sa utiecť je márne, ale zároveň sa do tohto sveta zakrádajú nočné mory. Ako hráč povediete Lloyda svetom, kde tradičné fyzikálne zákony neplatia.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1404
Syberia: The World Before – Collectors Edition – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: logický, – Vydajte sa na dobrodružnú výpravu prekonávajúcu hranice kontinentov i samotného času. V úlohách dvoch pútavých ženských postáv, Kate Walkerovej a Dany Rozeovej, prežite neobvyklý, strhujúci príbeh v snahe prísť na kĺb záhade, ktorá zostala po desaťročia pochovaná v prachu minulosti.
Predaj skončil
Objednávací kód: PSV0350
Lets Sing Presents ABBA
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: párty,
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1398nad
Lets Sing Presents ABBA + 2 microphones – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: párty, – oslávte slávny návrat švédskych popových titánov ABBA. Hrajte sólo alebo s kamarátmi a užite si obľúbené klasické piesne z repertoáru tejto kapely! Vyberte si z kolekcie 31 klasík skupiny ABBA a zaspievajte ich v siedmich rôznych herných režimoch.
Predaj skončil
Objednávací kód: PSV0344
5,0
Lets Sing Presents ABBA + 2 microphones – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: párty, – oslávte slávny návrat švédskych popových titánov ABBA. Hrajte sólo alebo s kamarátmi a užite si obľúbené klasické piesne z repertoáru tejto kapely! Vyberte si z kolekcie 31 klasík skupiny ABBA a zaspievajte ich v siedmich rôznych herných režimoch.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1399
Lets Sing Presents ABBA – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: párty, – oslávte slávny návrat švédskych popových titánov ABBA. Hrajte sólo alebo s kamarátmi a užite si obľúbené klasické piesne z repertoáru tejto kapely! Vyberte si z kolekcie 31 klasík skupiny ABBA a zaspievajte ich v siedmich rôznych herných režimoch.
Predaj skončil
Objednávací kód: PSV0343
5,0
Lets Sing Presents ABBA – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: párty, – oslávte slávny návrat švédskych popových titánov ABBA. Hrajte sólo alebo s kamarátmi a užite si obľúbené klasické piesne z repertoáru tejto kapely! Vyberte si z kolekcie 31 klasík skupiny ABBA a zaspievajte ich v siedmich rôznych herných režimoch.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1398
Garfield Lasagna Party – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: párty, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – Ako Garfield, Odie, Arlene alebo Nermal sa pustite do súperenia v riadne vypečenej párty hre, na ktorej víťaza čaká výdatná porcia lahodných lasagní.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1394
BRATZ: Flaunt Your Fashion – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: simulátor a párty, – Začnite vo svojom rodnom meste Stilesville, vyberte si svoju postavu z pôvodného Bratz Packu – Yasmin, Cloe, Jade alebo Sasha – a vydajte sa po stopách, kde budete podnikať dobrodružstvo, aby ste pomohli novým priateľom, a hrať zábavné minihry.
Predaj skončil
Objednávací kód: PSV0329
5,0
Deliver Us The Moon – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: logický, – Zahrajte si kritikou uznávanú hru Deliver Us The Moon vôbec po prvý krát na konzolách novej generácie. Vychutnajte si ultimátnu edíciu cenami ovenčenej hry od štúdia KeokeN Interactive, prinášajúci kompletne remasterovaný herný zážitok v ohromujúcim rozlíšením 4K s nadpozemskou grafikou a hernými prvkami novej generácie, ktoré dodávajú tomuto epickému sci-fi thrilleru novú hĺbku.
Predaj skončil
Objednávací kód: PSV0265
AI: THE SOMNIUM FILES – nirvanA Initiative – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: logický, – Zhostite sa rolí dvoch novo-menovaných špeciálnych agentov Mizuki a Ryukiho, ktorí pri svojej práci využívajú služby autonómnych umelých inteligencií Aiby a Tamy, prebývajúcich v ich umelých očných buľvách. Hra sa skladá z dvoch častí – v prvej budete skúmať miesta činu a vykonávať výsluchy, zatiaľ čo v druhej budete pátrať po stopách v snoch podozrivých osôb a kľúčových svedkov. S pomocou oboch týchto častí potom budete získavať dôkazy, ktoré vám pomôžu nielen vyriešiť tento neobvyklý prípad, ale aj odhaliť tajomný plán známy iba ako „Nirvana Initiative“.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1324
5,0
Insomnis Enhanced Edition – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: logický, – ujmite sa úlohy Joe Casteveta, ktorý sa bude musieť vysporiadať so záhadným dedičstvom, ktoré práve dostal, a v priebehu toho odhaliť všetky tajomstvá sídla Castevetov.
Predaj skončil
Objednávací kód: PSV0226
5,0
The Quarry – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a logický, – partička tínedžerov usporiada posledný deň na letnom tábore oslavu; žiadne deti; žiadni dospelí; žiadne pravidlá; veci ale naberú rýchly spád; tínedžeri začnú byť prenasledovaní niečím nebezpečným a krvilačným a čaká ich noc hrôzy; priateľské žarty a flirt idú bokom a čaká ich rozhodnutie na život a na smrť
Predaj skončil
Objednávací kód: PSV0220
Tandem: A Tale of Shadows – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: logický, – hra sleduje tvrdohlavú desaťročnú Emmu a záhadného plyšového medvedíka menom Fenton snažiacich sa prísť na kĺb náhlemu zmiznutiu malého Thomasa Kanea, syna slávnych kúzelníckych rodičov. Skúmajte opustené rodinné sídlo, využívajte hru svetla a tieňov a pomôžte Emme a jednému veľmi neobyčajnému medvedíkovi s ich napínavým pátraním po Thomasovi.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1280
4,0
Oddworld: Soulstorm – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, arkády a logický, – Abe nie je typický hrdina, ktorého by ste očakávali. Nenosí zbrane, ani nie je trénovaný v žiadnom bojovom umení. Napriek tomu bude musieť čeliť nemožnej hrozbe proti stále násilnejším a manipulatívnejším mocnostiam, ktoré sa budú snažiť zničiť nielen jeho ale aj jeho rasu.
Predaj skončil
Objednávací kód: PSV0024se
Human: Fall Flat – Anniversary Edition – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: arkády, dobrodružný, logický a párty, – zábavná dobrodružná logická hra s unikátnou hrateľnosťou, zasadená do sveta tvoreného vznášajúcimi sa snovými krajinami. Každá snová úroveň prináša jedinečné prepracované prostredie, od honosného sídla, hradu a aztéckych rozvalín cez zasnežené hory a strašidelnú nočnú krajinu až po priemyselné lokality.
Predaj skončil
Objednávací kód: PSV0172
Herný kalendár 2024 a ďalej (ZOZNAM) V Hernom kalendári nájdete podrobný prehľad nových hier vychádzajúcich v apríli roku 2024 a ďalej. Každú hru dopĺňa trailer či iná ukážka.
Niektorí z vás už možno trávia svoj čas pri PlayStation s päťkou v názve, to však neznamená, že sa PS4 prepadlo pod zem. Štvrtá generácia konzoly od Sony má stále čo ponúknuť, o čom vás presvedčí náš redakčný výber 25 najlepších titulov. Možno si vďaka nemu zaspomínate...
V tomto pravidelne aktualizovanom článku vám ponúkame 25 tipov na kvalitné survival hry naprieč všetkými platformami, od preverených titulov, ktoré pozná asi úplne každý, až po nenápadné čierne kone, ktoré dokážu príjemne prekvapiť.
článokDostupnosť PlayStation 5 (AKTUALIZOVANÉ) Zohnať PlayStation 5 je mnoho mesiacov po jeho oficiálnom vydaní ohromný problém. Aký je vlastne odporúčaný postup na jeho kúpu na Alza.sk? Je lepšie urobiť predobjednávku, alebo čakať, až bude skladom? Všetko sa dozviete z nášho článku.
Dosky na kolieskach sa tešia vo svete počítačových hier stále slušnému záujmu, o čom nesvedčí iba remake Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 či chystané vydanie titulu Skate 4, ale aj dnes recenzovaná 2D platformovka OlliOlli World. Na rozdiel od prvých dvoch...
Roblox je platforma na hranie a zároveň vytváranie hier, ktorá len v roku 2020 zarobila 924 miliónov dolárov a je populárnejšia ako Minecraft alebo Fortnite. Aj napriek obrovskému úspechu ale málokto vie, čo to vlastne ten Roblox je. V článku si vysvetlíme, ako táto...
Viac článkov Všetky články
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií