Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
Alzaboxy Q1 Alzaboxy

Archív - Hry na PS5 v češtine

Zobraziť katalóg
Cena
-
Hodnotenia od zákazníkov
Filtrovať
98 položiek
Syberia: The World Before – Collectors Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: logický, – Vydajte sa na dobrodružnú výpravu prekonávajúcu hranice kontinentov aj samotného času. V úlohách dvoch pútavých ženských postav, Kate Walkerové a Dany Rozeové, prežite neobvyklý, strhujúci príbeh v snahe prísť na kĺb záhade, ktorá zostala po desaťročia pochovaná v prachu minulosti.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1534ce
3,7
Marvels Spider-Man 2 Collectors Edition – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a RPG,
Predaj skončil
Objednávací kód: PSV0378CE
TUNIC Deluxe Edition - PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a RPG, – PS4 / PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, české titulky, žáner: akčné a RPG; preskúmaj krajinu plnú stratených legiend, starodávnych síl a divokých príšer v izometrickej akčnej hre TUNIC o malej líške a veľkom dobrodružstve; uviaznete v rozpadnutej krajine a vyzbrojení iba vlastnou zvedavosťou budete čeliť kolosálnym beštiám, zbierať podivné a mocné predmety a odhaľovať dávno stratené tajomstvá
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1470
Syberia: The World Before – Collectors Edition – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: logický, – Vydajte sa na dobrodružnú výpravu prekonávajúcu hranice kontinentov i samotného času. V úlohách dvoch pútavých ženských postáv, Kate Walkerovej a Dany Rozeovej, prežite neobvyklý, strhujúci príbeh v snahe prísť na kĺb záhade, ktorá zostala po desaťročia pochovaná v prachu minulosti.
Predaj skončil
Objednávací kód: PSV0350
5,0
Asterix & Obelix XXXL: The Ram From Hibernia – Collectors Edition – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, – Ponorte sa do úplne nového originálneho príbehu s doteraz nevidenými postavami, hrajte za Asterixa s Obelixom a skúmajte trojrozmerne spracovaný svet videný zhora v lokálnom kooperatívnom režime až pre štyroch hráčov na jednej obrazovke.
Predaj skončil
Objednávací kód: PSV0333ce
Arkanoid – Eternal Battle
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: arkády,
Predaj skončil
Objednávací kód: PSV0333nad
Arkanoid – Eternal Battle – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: arkády, – Spoznajte alebo si pripomeňte slávny Arkanoid v úplne novom, modernom spracovaní. Okrem klasickej hrateľnosti prináša Arkanoid – Eternal Battle aj svieži nový vzhľad a nové pravidlá, ako aj nové efekty, bonusy a množstvo ďalších prvkov.
Predaj skončil
Objednávací kód: PSV0333
Arkanoid - Eternal Battle – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: arkády, – Spoznajte alebo si pripomeňte slávny Arkanoid v úplne novom, modernom spracovaní. Okrem klasickej hrateľnosti prináša Arkanoid – Eternal Battle aj svieži nový vzhľad a nové pravidlá, ako aj nové efekty, bonusy a množstvo ďalších prvkov.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1388
5,0
Dead Island 2: HELL-A Edition – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, – Dead Island 2 je strhujúca akčná RPG z pohľadu prvej osoby, ktorá hráča zavedie na úplne nové ihrisko. Preskúmajte ikonické Los Angeles utopené vo vnútornostiach, štýlové, živé a zamorené zombiemi.
Predaj skončil
Objednávací kód: PSV0317he
5,0
God of War Ragnarok Collectors Edition – PS4/PS5
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, – Kratos a Atreus sa musia vydať do každého z deviatich svetov, aby našli potrebné odpovede a pripravili sa na predpovedanú bitku, ktorá ukončí svet.
Predaj skončil
Objednávací kód: PSV0017ce
5,0
God of War Ragnarok Jötnar Edition – PS4/PS5
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, – Kratos a Atreus sa musia vydať do každého z deviatich svetov, aby našli potrebné odpovede a pripravili sa na predpovedanú bitku, ktorá ukončí svet.
Predaj skončil
Objednávací kód: PSV0017je
5,0 32×
God of War Ragnarok Launch Edition – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, – Kratos a Atreus sa musia vydať do každého z deviatich svetov, aby našli potrebné odpovede a pripravili sa na predpovedanú bitku, ktorá ukončí svet. Launch Edition obsahuje Kratovu zbroj napadaného snehu a Atreovu tuniku napadaného snehu.
Predaj skončil
Objednávací kód: PSV0017d1
Endling – Extinction is Forever
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčný,
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1329nad
Soulstice – Deluxe Edition – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, – Skúmajte temný svet skrývajúci veľa záhad, ovládnite dynamický súbojový systém a osvojte si vzájomne prepojené schopnosti dvoch sestier vo fantasy príbehu o dospievaní so svižnou akciou, zákernými nepriateľmi a ohromujúcimi súbojmi s bossmi.
Predaj skončil
Objednávací kód: PSV0254
Tandem: A Tale of Shadows – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: logický, – hra sleduje tvrdohlavú desaťročnú Emmu a záhadného plyšového medvedíka menom Fenton snažiacich sa prísť na kĺb náhlemu zmiznutiu malého Thomasa Kanea, syna slávnych kúzelníckych rodičov. Skúmajte opustené rodinné sídlo, využívajte hru svetla a tieňov a pomôžte Emme a jednému veľmi neobyčajnému medvedíkovi s ich napínavým pátraním po Thomasovi.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1280
4,0
Oddworld: Soulstorm – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, arkády a logický, – Abe nie je typický hrdina, ktorého by ste očakávali. Nenosí zbrane, ani nie je trénovaný v žiadnom bojovom umení. Napriek tomu bude musieť čeliť nemožnej hrozbe proti stále násilnejším a manipulatívnejším mocnostiam, ktoré sa budú snažiť zničiť nielen jeho ale aj jeho rasu.
Predaj skončil
Objednávací kód: PSV0024se
3,0
Saints Row: Notorious Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, – víta vás Santo Ileso, žijúce fiktívne mesto v srdci amerického juhozápadu. Vo svete plnom zločinu, kde nemilosrdné frakcie bojujú o moc, sa skupinka mladých priateľov snaží rozbehnúť vlastný zločinecký podnik, dostať sa na vrchol a presláviť sa na vlastnú päsť. Obsahuje steelbook, expansion pass, plagát, mini artbook, 4 pohľadnice a ďalší dodatočný obsah.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1209ne
5,0
Saints Row: Day One Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, – víta vás Santo Ileso, žijúce fiktívne mesto v srdci amerického juhozápadu. Vo svete plnom zločinu, kde nemilosrdné frakcie bojujú o moc, sa skupinka mladých priateľov snaží rozbehnúť vlastný zločinecký podnik, dostať sa na vrchol a presláviť sa na vlastnú päsť.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1209d1
5,0
Saints Row: Notorious Edition – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, – víta vás Santo Ileso, žijúce fiktívne mesto v srdci amerického juhozápadu. Vo svete plnom zločinu, kde nemilosrdné frakcie bojujú o moc, sa skupinka mladých priateľov snaží rozbehnúť vlastný zločinecký podnik, dostať sa na vrchol a presláviť sa na vlastnú päsť. Obsahuje steelbook, expansion pass, plagát, mini artbook, 4 pohľadnice a ďalší dodatočný obsah.
Predaj skončil
Objednávací kód: PSV0153ne
3,2
Saints Row: Day One Edition – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, – víta vás Santo Ileso, žijúce fiktívne mesto v srdci amerického juhozápadu. Vo svete plnom zločinu, kde nemilosrdné frakcie bojujú o moc, sa skupinka mladých priateľov snaží rozbehnúť vlastný zločinecký podnik, dostať sa na vrchol a presláviť sa na vlastnú päsť.
Predaj skončil
Objednávací kód: PSV0153d1
Šmolkovia: Misia Zlobyľ – Collectors Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), škatuľová verzia, CZ titulky, žáner: akčný – zhostite sa úlohy štyroch známych Šmolkov – Šmolinky, Siláka, Mudroša a Maškrtníka – na výprave piatimi odlišnými prostrediami. Cestou ku Gargamelovmu hradu navráťte život šmolkovskej dedinke a pomocou šmolizéra uzdravte všetky rastliny nakazené zlobyľom. Zberateľská edícia obsahuje navyše tri litografie, kľúčenku s tatkom Šmolkom, dva hárky samolepiek, figúrku Siláka zo živice a digitálny herný soundtrack.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1204
5,0
Gran Turismo 7: 25th Anniversary Edition – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), škatuľová verzia, CZ titulky, žáner: pretekársky – či si pretekový alebo príležitostný jazdec, zberateľ, tuner, dizajnér alebo fotograf – nájdi si svoju líniu vďaka ohromujúcej zbierke herných režimov vrátane obľúbenej kampane, arkády a autoškoly. Obsahuje PS5 verziu hry na disku a Voucher pre PS4 verziu hry, steelbook a dodatočný digitálny obsah do hry.
Predaj skončil
Objednávací kód: PSV0002ae
5,0
Horizon Forbidden West - Regalla Edition - PS4/PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), škatuľová verzia, CZ titulky, žáner: akčný – pripojte sa k Aloy na jej nebezpečnej ceste cez Zakázaný západ, kde na vás číhajú záhadné nové hrozby. Preskúmajte vzdialené krajiny, bojujte s väčšími a desivejšími strojmi a stretávajte sa s prekvapivými novými kmeňmi. Obsahuje steelbook, figúrku Aloy a Tremortuska, repliky komunikátora Focus, Sunwing a Clawstrider Machine. Ďalej mapu, 2 art karty, mini artbook a digitálny obsah do hry. Obsahuje kód na stiahnutie digitálnej verzie hry pre PS4 alebo PS5.
Predaj skončil
Objednávací kód: PSV0007re
4,9
Horizon Forbidden West - Special Edition - PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), škatuľová verzia, CZ titulky, žáner: akčný – pripojte sa k Aloy na jej nebezpečnej ceste cez Zakázaný západ, kde na vás číhajú záhadné nové hrozby. Preskúmajte vzdialené krajiny, bojujte s väčšími a desivejšími strojmi a stretávajte sa s prekvapivými novými kmeňmi. Obsahuje steelbook a mini artbook.
Predaj skončil
Objednávací kód: PSV0007se
Herný kalendár 2024 a ďalej (ZOZNAM) V Hernom kalendári nájdete podrobný prehľad nových hier vychádzajúcich v apríli roku 2024 a ďalej. Každú hru dopĺňa trailer či iná ukážka.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií