Stellar Blade Alzaboxy

Archív - Hry na PS5

Zobraziť katalóg
Cena
-
Hodnotenia od zákazníkov
Filtrovať
Playstation 5 logo

Herná konzola je len taká dobrá, ako dobré sú jej hry. A na PlayStation 5 mieria tie najlepšie. Môžete sa tešiť na širokú ponuku exkluzívnych aj multiplatformných titulov, ktoré vám prinesú úplne nové zážitky a zároveň plne využijú potenciál next-genového hardvéru.

Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
1 090 položiek
Predaj skončil
Objednávací kód: PSV0622nad
Spy X Anya Operation Memories – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: adventúra, – Anya Forger má zo školy novú úlohu: vytvoriť si fotodenník! Poďme zbierať spomienky tým, že budeme chodiť vo všedné dni do školy a v dňoch voľna vyrazíme na najrôznejšie vzrušujúce miesta, ako je pláž alebo múzeum umenia, a budeme hľadať témy na fotografovanie.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1573
Spy X Anya Operation Memories – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: adventúra, – Anya Forger má zo školy novú úlohu: vytvoriť si fotodenník! Poďme zbierať spomienky tým, že budeme chodiť vo všedné dny do školy a v dňoch voľna vyrazíme na najrôznejšie vzrušujúce miesta, ako je pláž alebo múzeum umenia, a budeme hľadať témy na fotografovanie.
Predaj skončil
Objednávací kód: PSV0617
South Park: Snow Day! Collectors Edition – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný,
Predaj skončil
Objednávací kód: PSV0588ce
GYLT: Collectors Edition – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, dobrodružný a logický, – Prežite príbeh dievčatka Sally, jej život nebol nikdy ľahký, ale od chvíle, kedy zmizla jej malá sestrenica Emily, je ešte horší. Potom, čo musí utiecť pred bandou bitkárov, sa Sally ocitne v pokrivenej verzii svojho domovského mestečka, v ktorom sa jej obavy a nepekné spomienky zhmotňujú zvráteným a veľmi reálnym spôsobom.
Predaj skončil
Objednávací kód: PSV0581ce
Jagged Alliance 3 – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: stratégia, – Grand Chien, národ bohatý na prírodné zdroje a hlboké politické rozkoly, sa ocitá uprostred chaosu, keď zvolený prezident zmizne a vlády nad vidiekom sa chopí paravojenská skupina známa ako „Légia“. Prezidentova rodina teraz dala dohromady všetky prostriedky, vrátane dohody s mocnou korporáciou Adonis, aby si najala skupinu skúsených žoldnierov, ktorí sú poverení úlohou nájsť prezidenta a znovu v krajine nastoliť poriadok.
Predaj skončil
Objednávací kód: PSV0567
Lets Sing 2024 + 2 microphones – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: párty, – Let’s Sing 2024 vnesie strhujúci nový zážitok s karaoke priamo do vašej obývačky. Vystúpte ku hviezdam v úplne novom režime kariéry a vyberte si zo zoznamu 20-rekordných hitov a odvekých klasik. Vďaka tomuto všetkému a ešte ďalším hitom, ktoré sú dostupné prostredníctvom VIP Pass, si s priateľmi zaručene vyspievate pľúca. Je čas, aby ste zažiarili!
Predaj skončil
Objednávací kód: PSV0559b
Diesel Legacy: The Brazen Age – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – Ručne kreslená bojová hra 2v2 – štyria hráči v dvoch tímoch. Každá krásna scéna obsahuje tri dráhy, medzi ktorými sa môžete voľne pohybovať, a aj keď je hráč porazený, jeho boj nekončí! Spolupracujte, aby ste predĺžili kombá, odvrátili útoky zo záhrobia, nasmerovali svoju esenciu na pomoc spoluhráčovi a zaistili si dvojitý knockout!
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1550
5,0
Tekken 8: Ultimate Edition – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, – TEKKEN 8 pokračuje v tragickej ságe rodov Mishima a Kazama a vo svetom otrasených zápasoch zášťou medzi otcom a synom. Deštruktívne a ohromujúce vizuálne efekty v celej scéne a pohyby dodávajú každej bitke váhu a atmosféru. TEKKEN 8 premení každý okamžik úderu vo veľkolepý pohľad každé víťazstvo v epický príbeh.
Predaj skončil
Objednávací kód: PSV0372ue
Call of Duty: Modern Warfare III C.O.D.E. Edition + PlayPak – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a strieľačky, – V priamom pokračovaní hry Call of Duty: Modern Warfare II stojí kapitán Price a Task Force 141 proti tej najväčšej hrozbe. Ultranacionalistický vojnový zločinec Vladimir Makarov umocňuje svoj vplyv vo svete a núti Task Force 141 bojovať ako nikdy predtým. C.O.D.E. edícia obsahuje bonusový kód "Direct Action Pack" k aktivácii 3 predmetov Call of Duty Endowment (C.O.D.E) – Calling Card, Animated Emblem a Weapon Sticker.
Predaj skončil
Objednávací kód: PSV0530b
Call of Duty: Modern Warfare III C.O.D.E. Edition + PlayPak – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a strieľačky, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – v priamom pokračovaní hry Call of Duty: Modern Warfare II stojí kapitán Price a Task Force 141 proti najväčšej hrozbe; ultranacionalistický vojnový zločinec Vladimir Makarov umocňuje svoj vplyv vo svete a núti Task Force 141 bojovať ako nikdy predtým. C. O. D. E. edícia obsahuje bonusový kód “Direct Action Pack“ na aktiváciu 3 predmetov Call of Duty Endowment (C. O. D. E) – Calling Card, Animated Emblem a Weapon Sticker
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1530b
Syberia: The World Before – Collectors Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: logický, – Vydajte sa na dobrodružnú výpravu prekonávajúcu hranice kontinentov aj samotného času. V úlohách dvoch pútavých ženských postav, Kate Walkerové a Dany Rozeové, prežite neobvyklý, strhujúci príbeh v snahe prísť na kĺb záhade, ktorá zostala po desaťročia pochovaná v prachu minulosti.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1534ce
Alone in the Dark: Collectors Edition – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný,
Predaj skončil
Objednávací kód: PSV0307ce
5,0
Gloomhaven: Mercenaries Edition – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: RPG, stratégia a adventúra, – Nech už vás do zeme Gloomhaven priláka túžba po dobrodružstve, alebo vášnivá túžba po zlate trblietavom sa v tme, váš osud bude úplne iste rovnaký. Gloomhaven, digitálna adaptácia uznávanej doskovej hry, v sebe snúbi taktické RPG a preliezanie dungeónov.
Predaj skončil
Objednávací kód: PSV0527
Gloomhaven: Mercenaries Edition
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: RPG, stratégia a adventúra, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus,
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1527nad
Gloomhaven: Mercenaries Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: RPG, stratégia a adventúra, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – Nech už vás do zeme Gloomhaven priláka túžba po dobrodružstve, alebo vášnivá túžba po zlate trblietavom sa v tme, váš osud bude úplne iste rovnaký. Gloomhaven, digitálna adaptácia uznávanej doskovej hry, v sebe mieša taktické RPG a preliezanie dungeónov.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1527
My Time at Sandrock: Collectors Edition – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, RPG a adventúra, – vydajte sa do púštneho mestečka Sandrock a ujmite sa role začínajúceho staviteľa. S pomocou svojho spoľahlivého náradia zhromažďujte suroviny, stavajte stroje a postupne premeňte svoju schátranú dielňu na dobre fungujúcu výrobňu, s ktorou dokážete zachrániť mestečko pred ekonomickým krachom!
Predaj skončil
Objednávací kód: PSV0519ce
5,0
Naruto x Boruto: Ultimate Ninja Connections: Collectors Edition – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný,
Predaj skončil
Objednávací kód: PSV0514ce
Tintin Reporter: Cigars of the Pharaoh: Collectors Edition – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a adventúra,
Predaj skončil
Objednávací kód: PSV0450ce
Neon White – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a strieľačky, – ste zabijak Neon White, ktorého vytiahli z pekla, aby súťažil s ostatnými zabijakmi démonov o šancu na trvalý život v nebi – je to skutočná šanca na vykúpenie. Lenže tí ostatní zabijaci pôsobia akosi povedome...
Predaj skončil
Objednávací kód: PSV0505
NBA 2K24: The Black Mamba Edition – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: športový,
Predaj skončil
Objednávací kód: PSV0496bme
3,7
Marvels Spider-Man 2 Collectors Edition – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a RPG,
Predaj skončil
Objednávací kód: PSV0378CE
Armored Core VI Fires Of Rubicon Collectors Edition – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný,
Predaj skončil
Objednávací kód: PSV0439ce
Armored Core VI Fires Of Rubicon Collectors Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný,
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1471ce
Všetko, čo vieme (špeciály)Resident Evil 9 – Všetko, čo vieme (ŠPEKULÁCIA) Tvorcovia z Capcomu už dlhé roky fanúšikov hororoviek zásobujú kvalitnými titulmi zo série Resident Evil a po poslednom podarenom remaku štvrtého dielu sa pomaly začínajú vynárať špekulácie o ďalšom celkom novom titule z rodiny Resident Evil, tentoraz s číslovkou „9“ v...
Technologický vývoj je neúprosný, a hoci len nedávno Sony vydalo PlayStation 5 Slim (alebo možno práve preto), mnoho hráčov netrpezlivo očakáva novšie a výkonnejšie PlayStation 5 Pro. Medzigeneračný upgrade sa totiž výrobcom konzol vypláca, a hoci zatiaľ PS5 Pro...
Autori zo štúdia Frictional Games známi vďaka úspešnej survivalovej hororovke SOMA alebo podobne ladenej sérii Amnesia, si pripravili ďalšie pokračovanie hororovej jazdy. Nová Amnesia: The Bunker sa ale od svojich predchodcov trochu líši. Akých novôt sme sa dočkali, a...
Herný kalendár 2024 a ďalej (ZOZNAM) V Hernom kalendári nájdete podrobný prehľad nových hier vychádzajúcich v apríli roku 2024 a ďalej. Každú hru dopĺňa trailer či iná ukážka.
Niektorí z vás už možno trávia svoj čas pri PlayStation s päťkou v názve, to však neznamená, že sa PS4 prepadlo pod zem. Štvrtá generácia konzoly od Sony má stále čo ponúknuť, o čom vás presvedčí náš redakčný výber 25 najlepších titulov. Možno si vďaka nemu zaspomínate...
Pre fanúšikov superhrdinov pripravuje herná scenáristka a režisérka Amy Hennig príbehovú akčnú adventúru, v ktorej sa na bojisku druhej svetovej vojny stretne Kapitán Amerika a Black Panther. V sprievode ďalších dvoch postáv sa vydajú prekaziť plány teroristickej...
Viac článkov Všetky články
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií