Alzaboxy Q1 Stellar Blade

PlayStation 5

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Najnovšie objednávky
Filtrovať
Playstation 5 logo

Chcete si naplno vychutnať videohry novej generácie? Potom asi nie je lepšie riešenie ako PlayStation 5. Okrem veľkých herných sérií si vychutnáte aj špičkové exkluzívne tituly, aké inde nenájdete. To všetko až v 4K rozlíšení pri 60 snímkach za sekundu. Ak sa chcete o PlayStation 5 dozvedieť všetko dôležité, čítajte ďalej.

Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
1 465 položiek
Street Fighter V: Champion Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – súčasťou tejto edície je všetkých 24 aktuálne dostupných dodatočných postáv, čo pôvodnú súpisku 16 postáv rozširuje až na 40!
19,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX751
5,0
Wildshade: Unicorn Champions – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: pretekársky a detský, – prejdite cieľovou čiarou na jednorožcovi! Wildshade: Unicorn Champions je pretekárska hra pre celú rodinu, v ktorej sa prenesiete do kúzelného a farebného sveta. Vyhrajte všetky turnaje, odomknite si tie najvzácnejšie zvieratá, vytvorte z nich šampióna svojich snov a staňte sa tým najlepším pretekárom vo fantasy svete Wildshade.
29,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1529
5,0
The Texas Chain Saw Massacre – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, – Vži sa do úlohy jedného z členov neslávne známej rodiny Slaughterovcov alebo ich obetí v hre The Texas Chain Saw Massacre, asymetrickom hororovom zážitku pre viacerých hráčov z pohľadu tretej osoby, ktorý vychádza z prelomového a kultového hororu z roku 1974.
34,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0473
5,0
WWE 2K23 – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus,
49,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1439
5,0
Wild Hearts – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a RPG, – Osvojením prastarej technológie sa vydajte na lov obrovských beštií. Hra WILD HEARTS™ je variáciou na poľovný žáner, v ktorej vám technológia pomáha bojovať s obrími prírodnými beštiami. Lovte sami, alebo s priateľmi.
13,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0377
5,0
Kao the Kangaroo: Super Jump Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: detský, – Kengura Kao sa vydáva na neuveriteľnú cestu pri hľadaní svojho zmiznutého otca. Bude to dobrodružstvo, ktoré nepochybne zmení jeho život.
33,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1298
4,0
Alpine The Simulation Game – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), škatuľová verzia, žáner: športový a simulátor – hra je zasadená do malebnej dedinky Oberbruck, kde vás horská krajina pozýva k tomu, aby ste si pripli lyže a vyskúšali si čerstvo uhladenú zjazdovku. V tejto simulácii budete čeliť výzvam a budete sa snažiť, aby vaše horské stredisko zostalo otvorené, bezpečné a prívetivé pre hostí.
5,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1225
5,0
PowerA Solo Charging Station - PS5 DualSense Wireless Controllers - White
Dobíjacia stanica – licencovaná, pre ovládač PlayStation 5 DualSense, alebo PlayStation 5 DualSense Edge, USB-C vstup (na stanici), LED indikátor stavu nabitia batérie, farba biela
19,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PowerAct37
5,0
Fort Solis: Limited Edition – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a adventúra, – Jack reaguje na nezvyklý poplach z odľahlej ťažobnej základne a prichádza na temný a opustený Fort Solis. Kvôli varovaniu o blížiacej sa búrke sa vydá do vnútrozemia, aby mohol nadviazať zúfalý kontakt. Zatiaľ čo sa noc tiahne, udalosti sa priostrujú, vymykajú sa kontrole a záhada tunajšieho diania sa posádke pomaly začína vyjavovať.
29,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0558
4,0
Gigantosaurus: Dino Kart – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: pretekársky, arkády a párty, – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: pretekársky, arkády a párty, – staňte sa svojím obľúbeným dinosaurom a zrýchlite okolo Cretácie v motokárovom šampionáte, ktorý je takmer taký veľký ako Gigantosaurusov apetít! Vďaka 15 tratiam plným úžasných vylepšení a prekážok, pomocníkovi pre mladších hráčov a až 4 hráčom v hre na rozdelenej obrazovke sa k tejto prehistorickej pretekárskej párty môže pripojiť celá rodina!
30,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0376
5,0
Train Sim World 3 – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: simulátor, – Dobyte americké hory, zatiaľ čo budete prevážať neskutočnú záťaž pomocou železných koní, dopravovať dochádzajúcich z hlavného mesta Veľkej Británie do práce v rekordnom čase a pretekať medzi štátmi na palube nemeckých expresov. Vďaka kreatívnym nástrojom môžete hrať po svojom. Ovládnite lokomotívy v Train Sim World.
Cenová bomba
39,90 € Ušetríte 5,09 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0326
4,0
Teenage Mutant Ninja Turtles: The Cowabunga Collection – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – Kolekcia 13 klasických hier zo série Korytnačky Ninja.
Zľavnené -7 %
27,90 € 29,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1305
4,3
Hello Neighbor 2 – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: stratégia, – Hello Neighbor 2 je napínavá hororová hra, v ktorej sa snažíte odhaliť tajomstvo svojho desivého suseda bez toho, aby ste pri tom boli pristihnutí.
30,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0229
5,0
My Friend Peppa Pig – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: detský,
29,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1129
5,0
WWE 2K23 – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný,
53,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0398
5,0
Farming Simulator 19: Ambassador Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: simulátor, - Užite si ten najkompletnejší farmársky zážitok všetkých čias! Staňte sa moderným farmárom a rozvíjajte farmu v troch obrovských amerických a európskych prostrediach plných vzrušujúcich nových farmárskych aktivít, plodín a zvierat. Ovládajte cez 475 autentických strojov a nástrojov, medzi ktoré teraz patrí John Deere, ale aj Case IH a mnoho ďalších.
37,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX482ae
5,0
Daymare: 1994 Sandcastle: Limited Edition – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a strieľačky, – Čaká na vás kombinácia neľútostných smrtiacich nepriateľov, hardcore akčných herných mechanizmov, environmentálnych hádaniek, mrazivého soundtracku, opatrného prieskumu a výdatnej porcie koncentrovaného hororu.
45,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0449le
3,0
Crime Boss: Rockay City – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a strieľačky, – nechajte sa sami alebo s partiou priateľov vtiahnuť do sveta organizovaného zločinu v hre Crime Boss: Rockay City, kombinujúca strieľačku z vlastného pohľadu s vojnou o území
37,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0446
4,5
Octopath Traveler II – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: RPG, – Príbeh sa odohráva v Solistii, krajine zahŕňajúcej východný a západný kontinent rozdelený morom. Je to rušná doba, kedy veľké plavidlá plávajú po rušných námorných trasách a sila pary dáva vzniknúť novým technológiám.
47,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0368
5,0
Nacon Gaming Chair – PlayStation
Herná stolička – materiály poťahu: syntetická koža, hojdacia mechanika,, otočná a kovová konštrukcia, plast kríž, plastové kolieska, čierna farba, nosnosť 110 kg
184,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: GMERCHc0303
5,0
The Grinch: Christmas Adventures – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a detský,
38,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1503
5,0
Street Fighter 6 – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný,
49,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0373
4,0
Hubris - PS VR2
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, adventúra a virtuálna realita, – vezmi na seba rolu neskúseného regrúta, ktorý má za úlohu nájsť vysoko postaveného agenta, ktorý sa stratil na podivnej a veľmi nehostinnej cudzej planéte
35,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0621
5,0
Shadow Warrior 3 – Definitive Edition – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a strieľačky, – Vydajte sa na nepravdepodobnú misiu s cieľom získať späť starobylého draka, ktorého Lo Wang nevedomky vypustil z jeho večného väzenia, a pomocou dynamického arzenálu čepelí a guľôčok si pripravte cestu rozvrátenou zemou zamorenou démonmi.
39,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0400

PlayStation 5

PlayStation 5

V kategórii PlayStation 5 máme práve teraz na Alza.sk celkom 1465 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné playStation 5 Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie playStation 5 Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie playStation 5 Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii playStation 5 recenzie
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií