Stellar Blade Stellar Blade

PlayStation VR

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Najnovšie objednávky
Filtrovať

PlayStation VR (virtuálna realita) vás kompletne vtiahne do herného sveta a urobí z hrania naozaj mimoriadny zážitok. Stačia vám na to špeciálne okuliare, kamera a samozrejme konzola PlayStation. V čom je virtuálna realita PS4 a PS5 unikátna a prečo si ju zaobstarať? Pozrieme sa na to najdôležitejšie.

Pokračovať

Prečo si zaobstarať virtuálnu realitu VR PS4?

Virtuálna realita VR PS4 poskytuje niekoľko atraktívnych benefitov pre celú domácnosť. O aké ide?

  • Podporuje aktívne hranie hier.
  • Prežitie príbehu z úplne iného uhla pohľadu.
  • Prvá generácia podporuje PS4 aj PS5, druhá využíva PS5 naplno.
  • Skvelý zážitok pre jednotlivcov, rodinu i priateľov.
  • Prístup k exkluzívnym VR hrám dostupným iba pre konzoly PlayStation.

Bez čoho sa pri novom PlayStation VR2 nezaobídete?

PlayStation VR2 si môžete zaobstarať samostatne alebo v celom výhodnom balení. Čo všetko nájdete v PS VR2 sete?

PlayStation VR je kompatibilné iba s konzolami PlayStation a nemožno si na ňom preto zahrať hry z počítača alebo mobilu. V kategórii okuliare na virtuálnu realitu určite nájdete tie správne pre vaše zariadenie.

PlayStation VR2 okuliare

PlayStation VR okuliare ponúkajú oproti predchádzajúcej generácii až štvornásobne vyššie rozlíšenie displejov, haptickú odozvu a predovšetkým kompletnú sebestačnosť. Odpadá tak potreba k okuliarom dokupovať kameru – tá je priamo v okuliaroch. Štyri externé sledujú váš pohyb v priestore, dve vnútorné sledujú pohyb očí a slúžia ako ďalšia alternatíva na ovládanie.

Inovatívne ovládače PS VR2 Sense

Do ovládačov išlo pri druhej generácii virtuálnej reality PS VR2 veľa práce. S hernými svetmi teraz môžete interagovať úplne novými spôsobmi vďaka vylepšenej haptickej odozve, detekcii dotykov prstov a spínačom s dynamickou odozvou. Pri hraní tak budete cítiť každý predmet, ktorý uchopíte, napínajúcu sa tetivu luku a oveľa viac.

!

Pozor na označenie! Už pred pár rokmi sa na trhu objavil headset pod menom PlayStation VR v2. Zatiaľ čo vtedy išlo o mierne vylepšenú verziu prvej generácie virtuálnej reality pre PlayStation, PS VR2 je generácia úplne nová, exkluzívna pre PlayStation 5.

PlayStation VR hry

Okrem potrebného vybavenia môže set ponúknuť aj rôzne PS VR hry. Podľa variantu môže balenie obsahovať 1 až 5 hier rôznych žánrov pre jednotlivé vekové kategórie, takže si každý nájde tú pravú pre seba. Vyberte si preto ten správny PlayStation VR set podľa zahrnutých hier.

Nestačia vám obsiahnuté hry? V kategórii hry na PlayStation VR ponúkame celé spektrum hier pre každého hráča.

Aké príslušenstvo je dostupné pre PlayStation VR2?

V kategórii príslušenstvo pre Playstation VR2 nájdete všetko, čo by ste k virtuálnej realite mohli potrebovať. Okrem základných potrieb ako dodatočné ovládače, rôzne stojany a nabíjačky ovládačov prichádza s novým headsetom aj nové príslušenstvo. Adaptér pre spätnú kompatibilitu s PS4 ale nehľadajte. Sony od toho totiž úplne ustúpilo.

Stojí PlayStation VR prvej generácie za zváženie?

Pokiaľ vlastníte iba PlayStation 4, alebo chcete skrátka trochu ušetriť, PlayStation VR v2 je stále solídnou voľbou. Headset má síce podstatne menšie rozlíšenie a neposkytne takú voľnosť pohybu ako najnovšie generácie, stále si však poradí s množstvom populárnych VR titulov s obstojnou kvalitou. V minulosti malo PS VR1 dve verzie.

  1. PlayStation VR v1 bolo vypustené do sveta v roku 2016 ako prvý základný model.
  2. PlayStation VR v2 nahradilo prvú verziu v roku 2017. Bolo vybavené o integrované 3D audio aj podporu HDR.

PS5 VR – ako je na tom kompatibilita s prvou generáciou?

Ak máte konzolu PS5 VR a chcete používať okuliare prvej generácie, budete potrebovať špeciálny kúsok príslušenstva. Nie je sa však čoho báť – bežne nájdete adaptér pre PS5 priamo v balení PS VR v2.

i

Lacnejšie PlayStation VR2? Bazár pomôže

Neviete kde zaobstarať PS VR2 lacno? Bazár môže obsahovať výhodné kúsky z druhej ruky.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
59 položiek
Desperate Vladivostok – PS VR2
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, strieľačky a virtuálna realita,
Novinka
14,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: PSV0480
Wanderer: The Fragments of Fate – PS VR2
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, dobrodružný a virtuálna realita, – Vydajte sa po stopách tých, ktorí tu boli pred vami, preskúmajte veky a udalosti dávno stratené rukou času, až sa po hlave vrhnete do napínavých príbehov z histórie v dobrodružstve, aké nemá obdoby. Objavujte bohaté svety, stretávajte sa s akciou, pri ktorej vám srdce búši, a riešte myseľ ohromujúcimi hádankami, zatiaľ čo prepisujete minulosť, aby ste pretvorili budúcnosť.
Predp. cena
59,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: PSV0666
Five Nights at Freddys: Help Wanted 2 – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, adventúra a virtuálna realita, – Pokračovanie desivého dobrodružstva, ktoré pred rokmi vdýchlo nový život tejto kultovej hororovej franšíze. Ako úplne nový zamestnanec Fazbearu dokážte ostatným aj sami sebe, že ste schopní zažiariť vo všetkých činnostiach súvisiacich so správou a údržbou pizzérie.
Novinka
39,90 €
Očakávame jún 2024
Objednávací kód: PSV0626
Retropolis 2: Never Say Goodbye – PS VR2
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: dobrodružný, logický a virtuálna realita, – Ponorte sa do tieňov, kde na vás číha nebezpečie a každý krok vás vede ďalej na pokraj šialenstva. V tejto drsnej postapokalyptickej ságe sa v roli robo-detektíva Philipa Loga pohybujte v neónovo osvetlených uliciach a pátrajte po Jenny Montage, automatickej femme fatale.
Predp. cena
29,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: PSV0667
MADiSON VR Cursed Edition – PS VR2
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: virtuálna realita, – Čo by ste robili, keby ste sa prebudili zatvorení v temnej miestnosti, s rukami od krvi – a vaša sestra a matka boli zmasakrované? MADiSON je pohlcujúca a desivá psychologická hororová hra z pohľadu prvej osoby so nepokojnou hrateľnosťou a nepokojným a presvedčivým rozprávaním.
Novinka
39,90 €
Dátum vydania: 31. mája 2024
Objednávací kód: PSV0573
4,7 11×
Resident Evil Village – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a strieľačky, – hra pokračuje v príbehu Ethana Wintersa z predchádzajúceho dielu a kombinuje pulzujúcu akciu s charakteristickou hrôzou o prežitie, ktorá je synonymom pre sériu Resident Evil. Nepriatelia majú charakteristické spôsoby útoku, takže hráči budú musieť prispôsobiť svoju stratégiu rýchlym rozhodnutiam, či sa do boja pustiť, alebo utiecť, aby prežili.
27,90 €
Na objednávku – termín upresníme
Objednávací kód: PSV0006
4,8 37×
Tekken 7 – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a virtuálna realita, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus,
Cenová bomba
15,90 € Ušetríte 2,09 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX314
4,5 11×
Star Wars: Squadrons – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a virtuálna realita, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – zasadnite do kokpitov rôznych tried stíhačiek z výzbroje Novej republiky a Impéria, vrátane svižného A-wingu a devastujúceho TIE bombardéra
Zľavnené -55 %
9,79 € 21,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX855
4,8 11×
Resident Evil 7: Biohazard Gold Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a virtuálna realita, – Gold Edition obsahuje: základnú hru Resident Evil 7, DLC Banned Footage Zv. 1 a 2, DLC End of Zoe. Siedmy Resident Evil sa vracia k svojim hororovým začiatkom a zamýšľa priniesť tomuto žánru nový duch strašidelného teroru. Hra sa bude konať po udalostiach šiestej časti vidieckej americkej farmy v Luisiane, kde budete objavovať tajomstvá a hrôzy rozsiahleho panstva.
Zľavnené -5 %
17,90 € 18,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX457
4,7
Star Wars: Tales from the Galaxy’s Edge: Enhanced Edition – PS VR2
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a virtuálna realita, – Vydajte sa na misie do divočiny Batuu, postavte sa Guavianskému gangu smrti, infiltrujte zariadenie Prvého rádu a cestujte do iných epoch galaxie vo svojom vlastnom nezabudnuteľnom príbehu Star Wars.
40,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0420
5,0
Ace Combat 7: Skies Unknown – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: simulátor a virtuálna realita, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – v tejto unikátnej arkáde zasadnete do kokpitu nadupaných strojov a budete bojovať o dominanciu vo vzduchu
18,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX451
4,7 30×
Watch Dogs 2 – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a strieľačky, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus,
17,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX301
5,0
Tekken 7 Legacy – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: arkády, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus,
26,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1233
4,5
Cave Digger 2: Dig Harder - PS VR2
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a virtuálna realita, - Cave Digger 2 Dig Harder je akčná dobrodružná hra odohrávajúca sa v divokých údoliach, kde preskúmavate staré bane, námorné jaskyne a ruiny starovekých civilizácií inšpirované westernom, dieselpunkom a lovecraftovskými témami. Vydajte sa dole banskou šachtou a vykopte poklad. Poklad predajte a vylepšite svoje vybavenie, aby ste mohli kopať hlbšie a kupovať nové nástroje na ťažbu rôznych materiálov.
23,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0401
4,0
Hubris - PS VR2
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, adventúra a virtuálna realita, – vezmi na seba rolu neskúseného regrúta, ktorý má za úlohu nájsť vysoko postaveného agenta, ktorý sa stratil na podivnej a veľmi nehostinnej cudzej planéte
35,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0621
Fruit Ninja – PS4 VR
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný,
16,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX847
3,0
CrossFire Sierra Squad – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, strieľačky a virtuálna realita, – Nech sa vrhnete do akcie, zažijete vysokokvalitné postavy, mapy, zbrane a hrateľnosť, na ktorej si fanúšikovia Crossfire zvykli, teraz vo VR. Neľútostná polovojenská akcia medzi súperiacimi frakciami Black List a Global Risk v rôznych vnútorných aj vonkajších prostrediach.
33,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0614
5,0
Resident Evil Village Gold Edition – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a strieľačky, – hra pokračuje v príbehu Ethana Wintersa z predchádzajúceho dielu a kombinuje pulzujúcu akciu s charakteristickou hrôzou o prežitie, ktorá je synonymom na sériu Resident Evil. Nepriatelia majú charakteristické spôsoby útoku, takže hráči budú musieť prispôsobiť svoju stratégiu rýchlym rozhodnutiam, či sa do boja pustiť alebo utiecť, aby prežili. Zlatá edícia obsahuje: hru Resident Evil: Village, rozšírenie Winters Expansion, Trauma Pack DLC
38,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0316
5,0
DOOM 3: VR Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a virtuálna realita, – užite si legendárnu hru vo virtuálnej realite, vrátane rozšírenia Resurrection of Evil a The Lost Mission.
22,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX967
Vertigo 2 – PS VR2
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, strieľačky, adventúra a virtuálna realita, – PS5 (s mechanikou), kompatibilný s PS VR2, krabicová verzia, žáner: akčné, strieľačky, adventúra a virtuálna realita; Hlboko v podzemí v dosahu kvantového reaktora VII sa prebúdzate, aby ste dokončili svoju cestu domov; budete musieť čeliť bizarnej mimozemskej flóre a faune presakujúcej z iných vesmírov – a smrtiacim androidným bezpečnostným jednotkám, ktorých úlohou je vyčistiť reaktor od všetkého živého; skúste určiť, komu veriť, pretože zlovestní agenti číhajú len tak mimo dohľadu
34,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0580
VR Skater – PS VR2
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: športový, – VR Skater je od základu navrhnutý pre VR, aby ti poskytol tú najautentickejšiu, najnáročnejšiu a najpohlcujúcu „skejtovú“ hru vôbec. Predstav si dosku pod nohami, kotúľajúci sa a cvakajúci zvuk gumových koliesok na dlaždicovom chodníku, než sa ti podarí dokonalé ollie.
27,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0474
Tennis on Court - PS VR2
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: športový a virtuálna realita, – Tenis On-Court je dokonalý tenisový simulátor!
32,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0542
Arashi: Castles of Sin – PS4 VR
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a virtuálna realita, – Presuňte sa do feudálneho Japonska, kde temné a zradné sprisahanie pohltilo krajinu. Banditi, známi ako Six Oni of Iga, prevzali kontrolu nad pevnosťami po celej krajine a vytesali krvavú cestu teroru.
20,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1168
Synth Riders Remastered Edition – PS VR2
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: virtuálna realita, - Čiastočne tanečná hra vo voľnom štýle a čiastočne boxerská, rytmická hra, ovládnite svoje zručnosti a vyšplhajte sa na vrchol rebríčka v 58 skladbách.
21,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0405

PlayStation VR

PlayStation VR

Spoločnosť Sony aktuálne kraľuje trhu herných konzol, a preto je logické, že prichádza so svojím riešením pre virtuálnu realitu. Desiatky miliónov predaných konzol, ktoré sú v jadre úplne rovnaké, je úplne ideálna platforma pre vašu vstupenku do virtuálneho sveta. Vďaka tomu odpadá veľa hardvérových problémov s kompatibilitou. PS VR len zapojíte a užívate si zábavu naplno.

Ohromujúce technické parametre PS VR

PS VR po technickej stránke disponuje 5,7" OLED displejom s celkovým rozlíšením 1 920 × 1 080 bodov. Ponúka úplne voľnú možnosť pohybu v 360 stupňoch s latenciou pod 18 ms a každý pohyb v priestore sníma akcelerometer, gyroskop a deväť LED diód. Hry pre PS VR bežia pri 120 snímkach za sekundu a úplne bez problémov je zobrazenie maximálne plynulé aj pri intenzívnej akcii. Veľkolepý zážitok je doplnený poctivým 3D zvukom, vďaka ktorému možno rozoznať zvuky v priestore. Na komunikáciu počas hrania poslúži šikovne integrovaný mikrofón.

Žiarivá herná budúcnosť

V súčasnej dobe pracuje na obsahu pre PlayStation VR viac ako 230 štúdií, a to od nezávislých vývojárov až po tie najväčšie spoločnosti. Sony očakáva, že do konca roka bude k dispozícii viac než 50 hier. Všetci, ktorí si súpravu zaobstarajú, získajú disk s demoverziami a zadarmo aj aplikáciu Playroom VR. Tá obsahuje šesť hier na hranie s priateľmi a rodinou. Zároveň slúži aj ako skvelá demonštrácia unikátnych schopností celého zariadenia.

PlayStation VR posúva hranice

A pretože je konzola PlayStation 4 obľúbená aj pre hry viacerých hráčov, tak so súpravou na VR to nemôže byť inak. Možno totiž povoliť, aby ostatní ľudia v miestnosti sledovali herný postup na televíznej obrazovke. Pri niektorých hrách to ide až tak ďaleko, že ostatní sa môžu do hry zapojiť pomocou DualShock ovládača.

Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné playStation VR Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie playStation VR Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie playStation VR Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii playStation VR recenzie
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií