Stellar Blade MS hokej

Predobjednávky hier na PlayStation 5

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Dátum vydania
Platforma
PlayStation 5
(95)
PlayStation 4
(17)
Žáner
Akčný
(55)
RPG
(19)
Adventúra
(18)
Simulátor
(11)
Strieľačky
(10)
Textová lokalizácia
CS
(4)
EN
(95)
DE
(37)
FR
(1)
Zvuková lokalizácia
CS
(1)
EN
(95)
DE
(21)
FR
(1)
IT
(1)
Vekové obmedzenie
3 rokov
18 rokov
-
Najnovšie objednávky
Filtrovať
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
95 položiek
Monster Hunter Stories Collection – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a RPG, – Monster Hunter Stories je RPG, ktoré posúva svet Monster Hunter novým a vzrušujúcim smerom! Už nebudete loviť príšery, ale vychovávať ich! Hlavnými hrdinami tohto bohatého a hlbokého príbehu sú jazdci na príšerách: stanete sa jedným z nich a vytvoríte si s nimi celoživotné puto.
Novinka
59,90 €
Dátum vydania: 14. júna 2024
Objednávací kód: MSX1501
Test Drive Unlimited: Solar Crown – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: pretekársky,
Novinka
73,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: PSV0123
Pixelshire – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: simulátor a adventúra, – budujte mestečko Pixelshire a rozvíjajte vzťahy s jeho obyvateľmi v jedinečnej RPG sandboxovej hre, ktorá kombinuje simuláciu života so stavaním, prieskumom a bojom, vyjadrite svoju originalitu tým, že navrhnete celé mestečko od základov úplne podľa svojich predstáv, majstrovsky ovládnite sériu najrôznejších činností, dôkladne spoznajte svojich susedov a starostlivo preskúmajte pixelový kontinent Arcadia!
Novinka
30,90 €
Očakávame august 2024
Objednávací kód: PSV0661
Demons of Asteborg – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, – Demons of Asteborg je dvojrozmerná akčná plošinovka s prvkami hier žánru metroidvania, ktorá kombinuje napínavú akciu s nenáročnými hádankami a obratným taktizovaním, vývojári sa pri jej tvorbe inšpirovali tými najlepšími 16-bitovými klasikami minulosti a hra je tak ako stvorená pre každého milovníka pixelových retro titulov
Predp. cena
25,90 €
Očakávame jún 2024
Objednávací kód: PSV0660
Dragon Ball Xenoverse 2 – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, – Prežite príbeh Dragon Ball, pusťte sa do cestovania časom a ochráňte dôležité okamžiky histórie sveta Dragon Ball.
Novinka
25,90 €
Dátum vydania: 24. mája 2024
Objednávací kód: PSV0656
Tour de France 2024 – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: športový a simulátor, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – Vyhrajte Grand Tour a získajte žltý trikot v oficiálnej hre Tour de France 2024. Porazte svojich protivníkov, objavte svoje hranice a ukážte svetu, čo dokážete, v novom režime pre viacerých hráčov: Critérium.
Novinka
44,90 €
Dátum vydania: 6. júna 2024
Objednávací kód: MSX1587
Monster Jam Showdown Day One Edition – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: pretekársky a arkády, – Pripravte sa na preteky v troch rôznych biomoch a robte tie najlepšie triky počas riadenia najslávnejších truckov Monster Jam všetkých čias. Predveďte svoje schopnosti v celom rade rôznych herných režimov v nelineárnom režime kariéry, online hre a na rozdelenej obrazovke.
Novinka
44,90 €
Dátum vydania: 29. augusta 2024
Objednávací kód: PSV0640
Disney Epic Mickey: Rebrushed – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: adventúra a detský, – V tomto krásnom remaku sa myšiak Mickey vydáva na epické dobrodružstvo do Pustiny, ríše zabudnutých postav od Disney. Ako Mickey sa ponoríte do fantastického sveta a vyzbrojení štetcom a riedidlom udáte smer svojmu dobrodružstvu a utvoríte osud toho to alternatívneho sveta.
Novinka
59,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: PSV0639
Sea of Stars – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: RPG a adventúra, – Ťahová RPG inšpirovaná klasickými hrami. Rozpráva príbeh dvoch Detí slnovratu, ktoré spoja sily Slnka a Mesiaca a vykonajú mágiu zatmenia, jedinú silu schopnú odraziť monštruózne výtvory zlého alchymistu známeho ako The Fleshmancer.
Novinka
40,90 €
Dátum vydania: 10. mája 2024
Objednávací kód: PSV0638
Monster Hunter Wilds – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a RPG,
Novinka
72,90 €
Očakávame december 2025
Objednávací kód: PSV0598
MADiSON VR Cursed Edition – PS VR2
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: virtuálna realita, – Čo by ste robili, keby ste sa prebudili zatvorení v temnej miestnosti, s rukami od krvi – a vaša sestra a matka boli zmasakrované? MADiSON je pohlcujúca a desivá psychologická hororová hra z pohľadu prvej osoby so nepokojnou hrateľnosťou a nepokojným a presvedčivým rozprávaním.
Novinka
39,90 €
Dátum vydania: 24. mája 2024
Objednávací kód: PSV0573
Evotinction – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a adventúra, – Špičkové výskumné zariadenia prevzali vírusom infikované AI drony, ktoré vyhladili ľudí. Všetky spojenia s vonkajškom boli prerušené. V zariadení nie sú už žiadne známky ľudského života. Thomas Liu, vedúci vývojového oddelenia umelej inteligencie, stojí v zariadení sám, odhodlaný zastaviť šírenie vírusu do vonkajšieho sveta, aby zabránil vyhynutiu ľudstva.
Novinka
62,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: MSX1493
Wreckreation – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a pretekársky, – Wreckreation je domov vášho vlastného MixWorld, 400 štvorcových kilometrov veľkej pretekárskej trate, ktorú môžete tvoriť, pretvárať a ničiť.
Novinka
39,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: PSV0338
Layers of Fears – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, – Layers of Fears spojí všetok obsah predchádzajúcich 2 dielov do jednej hry, rozšíri hrateľnosť aj časti príbehu a prinesie úplne nové technické spracovanie, ktoré bude ťažiť z vlastností Unreal Enginu 5.
Novinka
73,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: PSV0321
Dustborn – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a dobrodružný, – Ragtag crew? Skontrolujte si to. Hudobné vybavenie? Áno. Tourbus a vodič-robot? Áno. Ukradnutý balíček? Skontrolované! Vydajte sa na nebezpečnú cestu naprieč rozdelenými štátmi Ameriky. Využite silu slov na utváranie vzťahov so svojou posádkou, dostať sa z problémov a doraziť do cieľovej destinácie.
Novinka
39,90 €
Dátum vydania: 20. augusta 2024
Objednávací kód: PSV0676
Wild Bastards – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a strieľačky, – v hre Wild Bastards od skúseného vývojárskeho tímu stojaceho za hrami Void Bastards a Card Hunter cestujte z planéty na planétu a pri tom rozširujte, spravujte a ovládajte tím trinástich vesmírnych písancov, z ktorých každý sa môže pochváliť jedinečnou zbraňou, unikátne špeciálne schopností a originálnym stromom zručností rozvíjajúcim jeho postavu, na jednotlivých planétach potom hromaďte korisť a púšťajte sa do šarvátok s miestnymi počas intenzívnych, komorne spracovaných prestreliek
Predp. cena
39,90 €
Očakávame september 2024
Objednávací kód: PSV0662
Bitmap Bureau Collection – Deluxe Edition – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, – kolekcia Bitmap Bureau Collection obsahuje trojicu rôznorodých arkádových hier od anglického vývojárskeho tímu Bitmap Bureau, špecialistov na pixelové retro hranie, v kolekcii nájdete sci-fi strieľačku Xeno Crisis, fantasy rubačku Battle Axe a kombajnu Final Vendetta
Predp. cena
65,90 €
Očakávame jún 2024
Objednávací kód: PSV0659de
Bitmap Bureau Collection – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, – kolekcia Bitmap Bureau Collection obsahuje trojicu rôznorodých arkádových hier od anglického vývojárskeho tímu Bitmap Bureau, špecialistov na pixelové retro hranie, v kolekcii nájdete sci-fi strieľačku Xeno Crisis, fantasy rubačku Battle Axe a kombajnu Final Vendetta
Novinka
50,90 €
Očakávame jún 2024
Objednávací kód: PSV0659
Withering Rooms – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: dobrodružný, – Vitajte v Mostyn House, kedysi krásnom viktoriánskom sídle, ktoré sa teraz každú noc mení a je plné zarastených nemŕtvych, neviditeľných duchov, prehnaných čarodejníc a šialencov so sekerami. Ujmite sa úlohy mladého Slávika v tomto náročnom 2,5D RPG, ktoré čerpá inšpiráciu z roguelikov, soulslikov a klasických survival hororov.
Novinka
29,90 €
Dátum vydania: 10. mája 2024
Objednávací kód: PSV0655
Jack Holmes: Master of Puppets – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: strieľačky, – Po dlhom období, keď si Jack nenašiel prácu, je nútený nastúpiť do rodinného podniku, ktorého sa v detstve zriekol. Začne riešiť svoj prvý, na prvý pohľad jednoduchý prípad, ktorý sa však razom stane jeho najhoršou nočnou morou. V tomto survival horore z pohľadu prvej osoby musíte dobre hospodáriť so svojimi zdrojmi v boji o prežitie, zatiaľ čo budete vyšetrovať desivé lokácie
Novinka
29,90 €
Dátum vydania: 10. mája 2024
Objednávací kód: PSV0654
Selfloss – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: adventúra, – Selfloss je emotívna prieskumná hra plná bohatého príbehu, zasadená do slovanským náboženstvom inšpirovaného fantasy sveta. Vydajte sa na cestu liečiteľa Kazimíra a jeho kúzelnej palice, ktorý bojuje s tajomným miasmem a hľadá rituál na vyliečenie svojej zranenej duše.
Novinka
35,90 €
Očakávame september 2024
Objednávací kód: PSV0650
Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants Unleashed – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, dobrodružný a detský,
Novinka
50,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: PSV0646
Amerzone: The Explorer's Legacy – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: dobrodružný,
Novinka
45,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: PSV0645
Agatha Christie – The ABC Murders – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: dobrodružný, – V rozmanitých, nádherne stvárnených lokalitách naprieč Spojeným kráľovstvám starostlivo preskúmajte všetky miesta, na ktorých došlo k odporným vraždám, a pri vedení krížových výsluchov a riešení prepracovaných hádaniek si nenechajte uniknúť sebemenšiu drobnosť. Pozorne prehľadajte okolie, dôkladne vyspovedajte svedkov a podrobne zvážte všetko, čo ste zistili, aby ste mohli učiniť čo najpresnejšie závery a odhaliť ďalšie vrahove úmysly. Pusťte sa do napínavého detektívneho dobrodružstva, v ktorom sa vám pri prekonávaní spletitých výziev stane tou najlepšou zbraňou vaša inteligencia!
Novinka
24,90 €
Dátum vydania: 4. júla 2024
Objednávací kód: PSV0644

Predobjednávky hier na PlayStation 5

Predobjednávky hier na PlayStation 5

V kategórii Predobjednávky hier na PlayStation 5 máme práve teraz na Alza.sk celkom 95 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné predobjednávky hier na PlayStation 5 Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie predobjednávky hier na PlayStation 5 Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii predobjednávky hier na PlayStation 5 recenzie
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií