Doručení zdarma Alzaboxy

Archív - Simulátory na Nintendo Switch

Zobraziť katalóg
Cena
-
Hodnotenia od zákazníkov
Filtrovať
45 položiek
Autonauts – Nintentdo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia s kľúčom na stiahnutie, kľúč pre Nintendo eShop, žáner: stratégia a simulátor, – Cestujte vesmírom a vytvárajte osady na neobývaných planétach s jediným cieľom: uviesť svety do pohybu pomocou sily automatizácie.
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1344
Five Nights at Freddys: Security Breach – Collectors Edition – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: simulátor, – vžite sa do úlohy Gregoryho, malého chlapca uväzneného cez noc v zábavnom komplexe Mega Pizzaplex Freddyho Fazbeara; s pomocou samotného Freddyho budete musieť prežiť nielen takmer neutíchajúcu štvanicu organizovanú na vás novo spracovanými postavami zo série Five Nights at Freddy’s, ale aj veľa ďalších desivých hrozieb.
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1223ce
MotoGP 23
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Nintendo Switch, krabicová verzia s kľúčom na stiahnutie, kľúč pre Nintendo eShop, žáner: simulátor a pretekársky, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus,
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1455nad
MotoGP 23 - Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia s kľúčom na stiahnutie, kľúč pre Nintendo eShop, žáner: simulátor a pretekársky, – Pocit z pretekania po boku tých najúspešnejších šampiónov MotoGP sa vracia späť na trať a prináša novú kapitolu plnú vzrušujúcich nových funkcii! Nech už ste skúsený, ostrieľaný pretekár, alebo idete po dvoch kolách úplne prvý krát, MotoGP 23 vám dokáže predstaviť zážitok, ktorý bude vždy zábavný a motivujúci.
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1198
5,0
TT Isle of Man Ride on the Edge 3 – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: simulátor a pretekársky,
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1194
Ooblets – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: simulátor, – Nových priateľov je v Ooblets veľa! Môžete tráviť dni rekonštrukciou svojej farmy, výchovou podivných malých kamarátov, účasťou na tanečných vystúpeniach, navrhovaním svojho domu a pomáhať starostovi zachrániť Badgetown!
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1114
Harvestella – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčný, RPG a simulátor, – v tomto RPG budú hráči pestovať a starať sa o plodiny, používať ingrediencie na varenie a výrobu predmetov a vydajú sa do sveta, ktorý sa mení podľa ročného obdobia. Navštívia rôzne mestá, budú komunikovať s obyvateľmi mesta, rybárčiť a mnoho ďalšieho.
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1104
Hokko Life – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: simulátor, – Zavrite sa v starej zaprášenej dielni a popusťte uzdu svojej tvorivosti. Vyrábajte materiály a ľubovoľne ich kombinujte pri vytváraní nového, úžasného nábytku aj ďalších všelijakých predmetov, ktoré vaše mestečko práve potrebuje.
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1102
5,0
CHAOS: Head Noah + CHAOS: Child Double Pack – Steelbook Launch Edition – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: simulátor, – vžite sa do úlohy stredoškoláka Takumiho a pomocou svojej schopnosti zvanej „blud“ odhaľte pravdu v prípade sériových vrážd, ktorý si vyslúžil názov „Šialenstvo novej generácie“. To, akým bludom sa poddáte, ovplyvní výsledný koniec vášho dobrodružstva.
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1087
4,0
Train Life: A Railway Simulator – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: simulátor, – Okrem vedenia vlakov musíte riadiť aj úspešnú spoločnosť. Vybudujte vlastnú spoločnosť, nakupujte a udržujte vlaky, najímajte sprievodcov a dávajte im nové zmluvy, objavujte nové trasy a optimalizujte svoje aktivity v osobnej i nákladnej doprave. Rozhodujte sa správne, nech zarábate a váš podnik prekvitá!
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1085
Bassmaster Fishing 2022: Deluxe Edition – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, škatuľová verzia, žáner: simulátor – Šplhajte po rebríčku, získavajte sponzorov a prežite kariéru B. A. S. S, v ktorej sa z vás môže stať Bassmaster Classic Champion. Vyrazte na vodu a súťaže s ostatnými hráčmi v celej rade nových obrích režimov pre viacerých hráčov a ovládnite globálne rebríčky.
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1080
MotoGP 22 – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia s kľúčom na stiahnutie, kľúč pre Nintendo eShop, žáner: simulátor a pretekársky, – preskúmajte celý nový obsah zo sezóny MotoGP™ 2022. Čaká vás viac ako 120 pretekárov, viac ako 20 oficiálnych okruhov a všetky emócie oficiálneho šampionátu. A pokiaľ sa chcete ponoriť do minulosti, viac ako 70 historických šampiónov vám umožní pripomenúť si to najlepšie z histórie MotoGP™.
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1028
MotoGP 22
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Nintendo Switch, krabicová verzia s kľúčom na stiahnutie, kľúč pre Nintendo eShop, žáner: simulátor a pretekársky, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus,
Predaj skončil
Objednávací kód: PSV0219nad
5,0
Farming Simulator Nintendo Switch Edition – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: simulátor, – Chopte sa výziev moderného farmárčenia! Preskúmajte obrovský otvorený svet vrátane detailného severoamerického prostredia plného farmárskych aktivít s rozlohou niekoľkých stoviek akrov pôdy. Ovládajte viac ako 250 autentických poľnohospodárskych strojov a vybavenia od viac ako 75 výrobcov vrátane značiek ako Challenger, Fendt, Massey Ferguson a Valtra.
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW987
1,0
Youtubers Life 2 – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: simulátor, – Staň sa najznámejším youtuberom na svete! Spolupracuj s legendárnymi celebritami, objavuj mesto skrývajúce mnohé tajomstvá a pri výrobe virálnych videí drž krok s novými trendmi. Poznaj život vychádzajúce hviezdy – sláva, bohatstvo a fanúšikovia na teba už čakajú!
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW973
Embr – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, škatuľová verzia, žáner: simulátor – hasičský (ne)simulátor zasadený do hyperkapitalistickej, deregulovanej alternatívnej prítomnosti, v ktorej došlo k vyčerpaniu verejných fondov na financovanie hasičov, v ktorej svete vládne rizikový kapitál a v ktorej si prostredníctvom mobilnej aplikácie objednáte úplne čokoľvek. Responder spoločnosti Embr sa tak stáva poslednou spásou sveta, ktorý sa ocitol v plameňoch.
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW918
Monster Harvest – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, škatuľová verzia, žáner: simulátor – začnite nový život v mestečku Planimal Point a pripravte sa na netradičné farmárske dobrodružstvo. Rozvíjajte svoju farmu, budujte a upravujte svoj dom, vyrábajte vlastný nábytok, varte lahodné marmelády...
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW917
The Escapists 2 – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia s kľúčom na stiahnutie, kľúč pre Nintendo eShop, žáner: simulátor, – využite pobyt vo väzení vo svoj prospech. Ukradnite nástroje z dielní, posilnite sa, aby ste zvýšili svoju silu v boji, nájdite slabiny väzenia a využite ich na útek.
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW911
Two Point Campus: Enrolment Edition - Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: stratégia a simulátor, – v hre budete mať za úlohu vybudovať a prevádzkovať prostredie školského kampusu, kde vaše rozhodnutie ovplyvní životy študentov, ktorých do školy zapíšete a zamestnancov, ktorých najmete.
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW870
RiMS Racing – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, škatuľová verzia, žáner: simulátor a pretekársky – preteky sa nevyhrávajú len na trati, takže sa musíte stať viac než len pretekárom a pochopiť fungovanie motorky ako skutočný technik. Trenie, uhly, brzdy, plyn, trajektórie, rýchlosť... každý faktor možno vziať do úvahy, kým vyrazíte do dielne.
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW855
Do Not Feed The Monkeys: Collectors Edition – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: simulátor, – si pozvaný do súkromnej skupiny zaoberajúcou sa sledovaním a analýzou nič netušiacich subjektov. Ako so získanými informáciami naložíš, záleží len od teba.
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW808ce
Theme Park Simulator: Collectors Edition – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, škatuľová verzia, žáner: simulátor – vybudujte si zábavný park svojich snov v tomto simulátore
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW807ce
Theme Park Simulator – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, škatuľová verzia, žáner: simulátor – vybudujte si zábavný park svojich snov v tomto simulátore
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW807
Story of Seasons: Pioneers of Olive Town – Deluxe Edition – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, škatuľová verzia, žáner: RPG, simulátor a adventúra – nechajte prejaviť svojho pionierskeho ducha, formujte neskrotnú divočinu, objavujte nové zvieratá aj plodiny a dohliadnite na to, aby sa im na vašej farme darilo.
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW802de
Herný kalendár 2024 a ďalej (ZOZNAM) V Hernom kalendári nájdete podrobný prehľad nových hier vychádzajúcich v apríli roku 2024 a ďalej. Každú hru dopĺňa trailer či iná ukážka.
Malá konzola Nintendo Switch disponuje až nečakane veľkou knižnicou kvalitných titulov, na ktoré by žiadny správny hráč rozhodne nemal zabúdať. Preto sme si pre vás pripravili pravidelne aktualizovaný výber obsahujúci tie najlepšie hry na Nintendo Switch. S týmito...
Obľúbená mobilná farmárska zábava sa dočkala ďalšieho ročníka, ktorý je možné zahrať okrem mobilov aj na Switchi. Čo o Farming Simulator 23 potrebujete vedieť, si môžete prečítať v našom článku.
Všetko, čo vieme (špeciály)Two Point Campus: dátum vydania, gameplay a ďalšie info Two Point Campus je pripravovaná budovateľská stratégia od štúdia Two Point (titul publikuje spoločnosť SEGA), ktoré hráči poznajú najmä vďaka vydarenému manažérskemu simulátoru Two Point Hospital (2018). Budovanie nemocnice a starostlivosť o pacientov s humornými...
Viac článkov
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií