Stellar Blade Stellar Blade

Archív - Simulátory na PlayStation 4

Zobraziť katalóg
Cena
-
Hodnotenia od zákazníkov
Filtrovať
84 položiek
Tour de France 2023
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: športový a simulátor, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus,
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1457nad
5,0
Tour de France 2023 – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: športový a simulátor, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – zvádzajte vyrovnané zápasy s tými najlepšími cyklistami, predveďte svoj štýl a vyhrajte na Champs-Elysées v oficiálnej videohre k Tour de France 2023; súťažte v horských etapách či na rovinke a užite si všetku akciu Grande Boucle
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1457
MotoGP 23
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Nintendo Switch, krabicová verzia s kľúčom na stiahnutie, kľúč pre Nintendo eShop, žáner: simulátor a pretekársky, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus,
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1455nad
4,0
MotoGP 23: Day One Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: simulátor a pretekársky, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – Pocit z pretekania po boku tých najúspešnejších šampiónov MotoGP sa vracia späť na trať a prináša novú kapitolu plnú vzrušujúcich nových funkcii Nech už ste skúsený, ostrieľaný pretekár, alebo idete po dvoch kolách úplne prvý krát, MotoGP 23 vám dokáže predstaviť zážitok, ktorý bude vždy zábavný a motivujúci.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1455
Hokko Life – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: simulátor, – zatvorte sa v starej zaprášenej dielni a popustite uzdu svojej tvorivosti. Vyrábajte materiály a ľubovoľne ich kombinujte pri vytváraní nového, úžasného nábytku a ďalších všelijakých predmetov, ktoré vaše mestečko práve potrebuje.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1368
Train Life: A Railway Simulator – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: simulátor, – Okrem vedenia vlakov musíte riadiť aj úspešnú spoločnosť. Vybudujte vlastnú spoločnosť, nakupujte a udržujte vlaky, najímajte sprievodcov a dávajte im nové zmluvy, objavujte nové trasy a optimalizujte svoje aktivity v osobnej i nákladnej doprave. Rozhodujte sa správne, nech zarábate a váš podnik prekvitá!
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1349
Tour de France 2022 – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, krabicová verzia, žáner: športový a simulátor, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – Súťažte o žltý trikot v oficiálnej hre Tour de France 2022. Užite si nový online režim s týždennými výzvami a rebríčkami. V sólovom režime teraz môžete riešiť incidenty (úrazy, choroby) počas 92-dostupných etáp.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1309
5,0
MotoGP 22 – Day One Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: simulátor a pretekársky, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – preskúmajte celý nový obsah zo sezóny MotoGP™ 2022. Čaká vás viac ako 120 pretekárov, viac ako 20 oficiálnych okruhov a všetky emócie oficiálneho šampionátu. A pokiaľ sa chcete ponoriť do minulosti, viac ako 70 historických šampiónov vám umožní pripomenúť si to najlepšie z histórie MotoGP™.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1292
Youtubers Life 2 – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, krabicová verzia, žáner: simulátor, – Staň sa najznámejším youtuberom na svete! Spolupracuj s legendárnymi celebritami, objavuj mesto skrývajúce mnohé tajomstvá a pri výrobe virálnych videí drž krok s novými trendmi. Poznaj život vychádzajúce hviezdy – sláva, bohatstvo a fanúšikovia na teba už čakajú!
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1254
NASCAR 21: Ignition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, škatuľová verzia, žáner: simulátor a pretekársky – NASCAR 21: Ignition redefinuje oficiálnu videohru celosvetovo najpopulárnejšej série pretekov sériových automobilov. S neuveriteľnou grafikou a vynikajúcou hrateľnosťou prináša NASCAR 21: Ignition sériu NASCAR Cup úplne novú úroveň autenticity a atmosféry.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1243
Train Sim World 2: Rush Hour Deluxe Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, krabicová verzia, žáner: stratégia a simulátor, – kým sa nástupište plní cestujúcimi a prevádzka na železnici sa zvyšuje kvôli rastúcemu dopytu, prichádza denná špička. Ujmite sa kontroly nad plnými vlakmi a spravujte rušnú sieť, pričom vás budú neustále kontrolovať signály na ceste medzi stanicami.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1245
Story of Seasons: Friends of Mineral Town – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: RPG a simulátor, – v kompletne prepracovanom dobrodružstve Friends of Mineral Town, vydanom pôvodne pre vreckovú konzolu Game Boy Advance, môžu fanúšikovia série znovu navštíviť dobre známe miesta a po rokoch sa opäť stretnúť so starými priateľmi.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1218
Bassmaster Fishing 2022: Deluxe Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: simulátor, – šplhajte po rebríčku, získavajte sponzorov a prežite kariéru B. A. S. S, v ktorej sa z vás môže stať Bassmaster Classic Champion. Vyrazte na vodu a súťažte s ostatnými hráčmi v celom rade nových obrích režimov pre viacerých hráčov a ovládnite globálne rebríčky.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1194
Embr – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: simulátor, – hasičský (ne)simulátor zasadený do hyperkapitalistickej, deregulovanej alternatívnej prítomnosti, v ktorej došlo k vyčerpaniu verejných fondov na financovanie hasičov, v ktorej svete vládne rizikový kapitál a v ktorej si prostredníctvom mobilnej aplikácie objednáte úplne čokoľvek. Responder spoločnosti Embr sa tak stáva poslednou spásou sveta, ktorý sa ocitol v plameňoch.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1187
Bus Simulator 21 – Day One Edition
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: stratégia a simulátor,
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1180nad
2,7
Bus Simulator 21 - PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: stratégia a simulátor, – pripravte sa na úplne novú, pôsobivú americkú mapu Angel Shores a prepracovanú verziu európskej mapy Seaside Valley z predchádzajúceho dielu – vrátane jej rozšírenia. Ešte väčší, viac otvorený svet v hre Bus Simulator 21 vám poskytne možnosť zažiť vzrušujúci každodenný život vodiča autobusov v dvoch obrích mestách, ktoré môžete voľne preskúmať.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1180
The Sims 4: Deluxe Party Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, škatuľová verzia, žáner: simulátor, na online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX4009dpe
4,5
MotoGP 21 – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: simulátor a pretekársky, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus,
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX979
The Catch: Carp and Coarse – Collectors Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: športový a simulátor,
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX959
4,0
Rocksmith 2014 Edition + Guitar Cable – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: simulátor a párty, – na výber máte vyše 50 hudobných hitov v žánroch od alternatívneho rocku cez heavy metal až po klasický rock. Okrem skutočnej zábavy môžete zároveň zlepšiť svoje schopnosti v hraní na gitaru.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX937
The Sims 4: Star Wars – Výprava na Batuu (Plná hra + rozšírenie) – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: stratégia, simulátor a párty, – vytvorte svojim Simíkom jedinečný príbeh zo sveta Star Wars a preskúmajte odľahlú planétu Batumi. Pridá sa váš Simík k odboju, zapadne medzi darebákov alebo narukuje do Prvého rádu? Rozhodnutie je len na vás! Pracujte na reputácii svojho Simíka, aby ste si sprístupnili misie, kúpte si svetelný meč alebo droida a stretnite sa so slávnymi postavami Star Wars.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX902
Doraemon: Story of Seasons – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: stratégia, simulátor a detský, – obľúbené japonské série Doraemon a Story of Seasons sa spájajú v tomto netradičnom poňatí farmárčenia!
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX871
Drone Championship League
Hra na konzolu –, krabicová verzia, žáner: simulátor, športový a pretekársky
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX701nad
TT Isle of Man Ride on the Edge 2 – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), škatuľová verzia, žáner: simulátor a pretekársky, na online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX785
Herný kalendár 2024 a ďalej (ZOZNAM) V Hernom kalendári nájdete podrobný prehľad nových hier vychádzajúcich v apríli roku 2024 a ďalej. Každú hru dopĺňa trailer či iná ukážka.
Niektorí z vás už možno trávia svoj čas pri PlayStation s päťkou v názve, to však neznamená, že sa PS4 prepadlo pod zem. Štvrtá generácia konzoly od Sony má stále čo ponúknuť, o čom vás presvedčí náš redakčný výber 25 najlepších titulov. Možno si vďaka nemu zaspomínate...
Dobývanie vesmírneho priestoru nemusí byť len vážna záležitosť, na ktorú potrebujete mozgy z NASA. Namiesto toho sa môžete pokúsiť objaviť kozmos len na základe znalostí základov fyziky a metódy pokus/omyl, ako nás to naučil titul Kerbal Space Program. Jeho pokračovanie...
Všetko, čo vieme (špeciály)The Sims 4 (NOVINKY) – free to play, gameplay, DLC The Sims 4 je zatiaľ najnovším dielom série simulátorov života s názvom The Sims, ktorej tituly si od vydania toho prvého v roku 2000 našli cestu na herné zariadenia desiatok miliónov hráčov. Všetko, čo o The Sims 4 potrebujete vedieť, sa dozviete v našom článku.
Švajčiarski vývojári z Giants Software sa po trojročnej pauze vracajú s pokračovaním svojej poľnohospodárskej ságy Farming Simulator, ktorú sa tentoraz rozhodli taktiež sami vydať. Ako dopadli novinky, ktoré Farming Simulator 22 ponúkol, čo sa podarilo a čo naopak mohlo...
Two Point Campus je pripravovaná budovateľská stratégia od štúdia Two Point (titul publikuje spoločnosť SEGA), ktoré hráči poznajú najmä vďaka vydarenému manažérskemu simulátoru Two Point Hospital (2018). Budovanie nemocnice a starostlivosť o pacientov s humornými...
Viac článkov Všetky články
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií