Alzaboxy Q1 Stellar Blade

Archív - Športové hry na PlayStation 4

Zobraziť katalóg
Cena
-
Hodnotenia od zákazníkov
Filtrovať
130 položiek
Tour de France 2023
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: športový a simulátor, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus,
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1457nad
5,0
Tour de France 2023 – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: športový a simulátor, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – zvádzajte vyrovnané zápasy s tými najlepšími cyklistami, predveďte svoj štýl a vyhrajte na Champs-Elysées v oficiálnej videohre k Tour de France 2023; súťažte v horských etapách či na rovinke a užite si všetku akciu Grande Boucle
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1457
AEW: Fight Forever – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a športový, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – Kombinuje nostalgický arkádový wrestling s inovatívnymi dorážačkami a útočnými chvatmi z All Elite Wrestling. Súpiska talentov kombinuje tie najväčšie legendy, aké kedy vstúpili do ringu, a úplne nové úspešné hviezdy AEW!
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1392
NBA 2K23
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: športový a arkády, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus,
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1346nad
NBA 2K23: Michael Jordan Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), škatuľová verzia, žáner: športový a arkády, na online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus – Súťažte za svoje obľúbené tímy a hviezdy NBA a WNBA a zažite vrchol skvelej hrateľnosti. S najlepšou vizuálnou prezentáciou vo svojej triede, vylepšenou umelou inteligenciou hráčov, aktuálnymi súpiskami a historickými tímami sa hra nikdy nezdala skutočnejšia a ucelenejšia.
+Darček Promo elektronický kľúč NBA 2K23 – Predobjednávkový bonus – PS4 v hodnote 4,09 €
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1346mje
5,0
F1 Manager 2022 – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: športový, – Staňte sa legendou sveta formuly 1 v oficiálne licencovanom titule F1® Manager 2022. Premeňte sa na šéfa závodného tímu a vyberte si svojich podriadených z oficiálneho zoznamu zamestnancov a jazdcov na sezónu 2022.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1334
Tour de France 2022 – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, krabicová verzia, žáner: športový a simulátor, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – Súťažte o žltý trikot v oficiálnej hre Tour de France 2022. Užite si nový online režim s týždennými výzvami a rebríčkami. V sólovom režime teraz môžete riešiť incidenty (úrazy, choroby) počas 92-dostupných etáp.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1309
Matchpoint – Tennis Championships – Legends Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, krabicová verzia, žáner: športový, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – kombinuje elegantné animácie postáv, autentickú fyziku loptičiek a vylepšenú kontrolu hráča, vďaka čomu replikuje realistický rytmus zápasu. Každé kývnutie a úder pôsobí jedinečne a uspokojivo.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1289
Rugby 22 – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, krabicová verzia, žáner: športový, – Zápasy ešte bližšie smerom k „zábavnej simulácii“ s ponukou oveľa širších taktických možností. Chýbať nemajú ani klasické veci, ktoré by ste od športovej hry čakali, teda kariéra, online režim, rôzne tréningy, širšie možnosti nastavenia obťažnosti a podobne.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1279
4,7 28×
NHL 22 – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: športový, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – tešte sa na prelomový hokej. Vďaka super hviezdnym X-Factors a úplne novému systému schopností, ktorý odomyká jedinečné schopnosti superhviezd NHL, spoznáte osobnosť a silu elitných hráčov ligy. Hviezdy NHL verne napodobňujú zručnosti a štýl svojich skutočných náprotivkov, vďaka čomu je ich prínos na ľade zjavnejší ako kedykoľvek predtým.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1183
5,0
NBA 2K22 – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: športový a arkády, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus,
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1164
NBA 2K22: Anniversary Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: športový a arkády, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus,
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1164ae
FIFA 22 - Ultimate Edition - PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, škatuľová verzia, CZ titulky, žáner: športový, na online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus – PS4/PS4 Pro, krabicová verzia, české titulky, žáner: športové, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1161u
4,4 44×
FIFA 22 - PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, škatuľová verzia, CZ titulky, žáner: športový a arkády, na online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus – približuje hru ešte viac skutočnosti vďaka zásadnému pokroku v oblasti hrateľnosti a inováciám vo všetkých režimoch. Tešte sa na väčšiu konzistentnosť medzi tyčami vďaka prepracovanému správaniu brankárov, ktoré prinesie väčší pokoj na najdôležitejšom poste na ihrisku, novú fyziku lopty, výbušný šprint, ktorý lepšie vystihne zrýchlenie tých najrýchlejších futbalistov a nové útočné taktiky.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1161
Madden NFL 22 – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: športový, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – zahrajte si na autentických štadiónoch a naplno prežite čiastkové úspechy aj neúspechy v jednotlivých stretnutiach.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1152
Tour de France 2021 – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: športový, – vyhrajte žltý trikot vďaka oficiálnej hre z Tour de France 2021. Súčasťou je všetkých 21 etáp a tie najväčšie klasické preteky. Užite si nový systém úloh, prepracovaný režim My Tour a ďalšie nové funkcie!
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX991
The Catch: Carp and Coarse – Collectors Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: športový a simulátor,
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX959
Monster Energy Supercross 4 – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: športový, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – oficiálna videohra šampionátu AMA Supercross Championship. obsahuje vyše 100 oficiálnych pretekárov, všetkých 11 štadiónov a 17 tratí z tejto sezóny, vrátane 7 variácií Salt Lake City.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX956
Blood Bowl 3 Brutal Edition - PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a športový, – brutálny, šialený, taktický... taký je BLOOD BOWL! Ikonický šport smrti sa vracia s novou videohrou plnou fantasy futbalu, ktorý je verný najnovším pravidlám doskovej hry a jej novému obsahu.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX944
Handball 21
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro Xbox One S / Xbox One X, krabicová verzia, žáner: športové
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX904nad
Handball 21 – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: športový, – štyri roky od vydania predchádzajúceho dielu prichádza nový ročník virtuálnej hádzanej. S novými animáciami, vylepšenou umelou inteligenciou, novými hernými módmi a licencovaným obsahom, hráči si užijú obľúbený šport tak, ako ho majú radi.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX904
4,8
Just Dance 2021 – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: športový, detský, párty a pohybový, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – je čas si zatancovať s Just Dance 2021! 40 nových pesničiek a prostredie, vďaka ktorým vydržíte pri Just Dance tancovať celý ďalší rok. Pripojte sa ku komunite čítajúcej viac ako 120 miliónov hráčov z celého sveta a prekonajte ich!
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX901
NBA 2K21: Mamba Forever Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, Xbox One S/Xbox One X, škatuľová verzia, kľúč pre Xbox Live, žáner: športový – reálnejšie ako kedykoľvek predtým – užite si bezkonkurenčné ovládanie s loptou pomocou pokročilej hry Pro Stick. Dostaňte skoky a výstrely na novú úroveň presnosti, zručnosti a odomknite nové driblingové pohyby efektívnejším spracovaním.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX882mf
4,8
NBA 2K21 – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: športový a arkády, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – reálnejšia ako kedykoľvek predtým – užite si bezkonkurenčné ovládanie s loptou pomocou pokročilej hry Pro Stick. Dostaňte skoky a výstrely na novú úroveň presnosti, zručnosti a odomknite nové driblingové pohyby efektívnejším spracovaním.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX882
Herný kalendár 2024 a ďalej (ZOZNAM) V Hernom kalendári nájdete podrobný prehľad nových hier vychádzajúcich v apríli roku 2024 a ďalej. Každú hru dopĺňa trailer či iná ukážka.
Niektorí z vás už možno trávia svoj čas pri PlayStation s päťkou v názve, to však neznamená, že sa PS4 prepadlo pod zem. Štvrtá generácia konzoly od Sony má stále čo ponúknuť, o čom vás presvedčí náš redakčný výber 25 najlepších titulov. Možno si vďaka nemu zaspomínate...
Futbalová simulácia FIFA sa naposledy ukazuje s nálepkou medzinárodnej federácie a autori sľubovali rozlúčku so všetkou parádou. Do popredia sa tlačí vylepšenie pohybu HyperMotion2, ale aj množstvo ďalších zmien, ktoré mali priblížiť hrateľnosť bližšie k realite. Ak a...
Jakub NěmecFIFA 24 – Všetko, čo zatiaľ vieme Vývojári pod hlavičkou EA Sports nemali dlhé roky konkurenciu, a tak si mohli v pokoji vydávať svoje športové hry s podporou licencií najväčších organizácií. Lenže časy sa menia a potom, čo sa basketbalová NBA presťahovala k 2K, lúči sa s EA aj futbalová organizácia...
EA Sports vlastní licenciu na zámorskú hokejovú ligu, čo sa prejavuje každoročným vydaním nového ročníka série NHL. Titul s číslovkou 23 preto opäť priletel v októbri s niekoľkými novinkami. Čo všetko o tohtoročnom hokeji vieme?
EA Sports a FIFA sa prestali kamarátiť. Čo to znamená pre hráčov? Na trhu sa objavia najmenej tri futbalové série, ktoré budú súperiť o ich pozornosť. Okrem zatiaľ rozporuplného projektu Konami s názvom eFootball to bude FIFA v područí vlastníka licencie a úplne nová EA...
Viac článkov Všetky články
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií