Alzaboxy Q1 Stellar Blade

Športové hry na PlayStation 5

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Dátum vydania
Platforma
PlayStation 5
(41)
PlayStation 4
(16)
Žáner
Akčný
(2)
Stratégia
(1)
Športový
(41)
Simulátor
(11)
Arkády
(10)
Párty
(1)
Virtuálna realita
(1)
Next-gen optimalizácia
PlayStation 5 optimalizácia
(20)
Neoptimalizované pre Next-gen
(1)
Textová lokalizácia
CS
(7)
EN
(41)
DE
(31)
FR
(4)
ES
(2)
IT
(2)
Zh
(3)
Zvuková lokalizácia
EN
(41)
DE
(21)
FR
(1)
ES
(1)
IT
(1)
Vekové obmedzenie
3 rokov
16 rokov
-
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Športové hry na PlayStation 5 vieme doručiť už v deň objednávky! Stačí, aby bol vybraný tovar na sklade. Vytvorte si objednávku z pohodlia domova a nechajte si ju doručiť na vašu adresu, do AlzaBoxu alebo na jednu z našich pobočiek. Prečo ešte nakupovať na Alza.sk?

Pokračovať

7 dôvodov, prečo nakupovať Športové hry na PlayStation 5 na Alza.sk

  • Máme širokú sieť predajní, kde dodržiavame všetky hygienické opatrenia, a bezkontaktných Alzaboxov (odberných miest) po celom Slovensku.
  • Pri každom tovare hneď vidíte, kedy si ho môžete vyzdvihnúť. Nezabudnite, že doručujeme aj cez víkend.
  • Prijímame väčšinu typov platieb vrátane bezkontaktných a kryptomien.
  • Vrátenie alebo reklamáciu môžete jednoducho vykonať aj v našich Alzaboxoch.
  • Potrebujete poradiť? Naša zákaznícka podpora je tu pre vás 24 hodín denne.
  • Sortiment dopĺňame ponukou príslušenstva aj doplnkových služieb.
  • Pri každom produkte nájdete všetky dôležité informácie. Pri niektorých z nich aj používateľské recenzie, ktoré vám pomôžu s výberom.

Na čo sa zamerať, ak vyberáte Športové hry na PlayStation 5?

Ak si chcete zaobstarať Športové hry na PlayStation 5, je tu pár aspektov, ktoré vám pomôžu pri výbere toho správneho produktu. V ľavom menu môžete využiť parametrický filter a zúžiť si tak ponuku šitú na mieru vašim preferenciám. Rovnako odporúčame využiť zoradenie podľa obľúbenosti či ceny.

Uľahčite si výber. Použite predpripravené filtre pre kategóriu: Športové hry na PlayStation 5

Hľadáte najlepšie Športové hry na PlayStation 5? Pozrite si produkty zoradené podľa predajnosti, prípadne dajte na recenzie od ostatných používateľov.

Najdrahšie vs. najlacnejšie Športové hry na PlayStation 5

Ak vás zaujíma tovar z hľadiska ceny, pozrite sa na najlacnejšie Športové hry na PlayStation 5, alebo vyberte typ zoradenia od najdrahšieho.

Skryť popis
41 položiek
34 Sports Games – World Edition – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: športový, – zúčastnite sa jednej z najväčších športových udalostí a pustite sa do zdolávania výziev v 34 rôznych športoch – od plávania a futbalu cez extrémnu jazdu na bicykli a vzpieranie až po skákanie na trampolíne a mnoho ďalších!
Novinka
30,90 €
Očakávame jún 2024
Objednávací kód: PSV0657
Rugby World Cup 2024 – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: športový, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – Rugby 24 je oficiálna hra z Rugby World Cup 2023. Vyberte si krajinu z viac ako 130 národných tímov a získajte Webb Ellis Cup. Hra tiež obsahuje turnaje, kompletný režim kariéry a rôzne režimy pre viacerých hráčov.
Novinka
58,90 €
Očakávame jún 2024
Objednávací kód: MSX1490
3,0
Tour de France 2020 – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: športový a simulátor,
14,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX811
3,0
Skater XL: The Ultimate Skateboarding Game – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: športový, – hrajte ako skejtingové ikony Tiago Lemos, Evan Smith, Tom Asta alebo Brandon Westgate a staňte sa skejtbordovým profesionálom, čaká na vás viac ako 60 skutočných skejtových miest, ktoré prepájajú námestia, školy, bazény, budovy, vozové parky a chodby
22,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX850
4,7
NBA 2K22 – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: športový a arkády,
13,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0124
5,0
NBA Playgrounds 2 – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: športový, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – ktorá je pokračovaním arkádovej série. Toto pokračovanie ponúka množstvo zlepšení a noviniek (napríklad: Season Mode alebo Championship ranked mode, štvorhra, 3-point súťaž, množstvo nových ihrísk). V hre stretnete viac ako 200 NBA hviezd (vrátane tých v dôchodku).
11,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX575
4,0
Alpine The Simulation Game – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), škatuľová verzia, žáner: športový a simulátor – hra je zasadená do malebnej dedinky Oberbruck, kde vás horská krajina pozýva k tomu, aby ste si pripli lyže a vyskúšali si čerstvo uhladenú zjazdovku. V tejto simulácii budete čeliť výzvam a budete sa snažiť, aby vaše horské stredisko zostalo otvorené, bezpečné a prívetivé pre hostí.
5,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1225
5,0
PGA Tour 2K23 – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: športový a arkády, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – Hra oslavuje Tiger Woodsov odkaz tým, že ho predstavuje ako hrateľného herného profesionála a výkonného riaditeľa, ktorý radí tímu. Vracia sa tiež popredný návrhár kurzov, ktorý hráčom ponúka možnosť postaviť si svoje vysnívané ihriská a zdieľať ich s globálnou online komunitou.
53,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1374
30 Sport Games in 1 – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: športový, arkády a párty, – Jedinečná párty hra, ktorá v jednom balení ponúka tridsať rôznych športov. Vyzvite svoju rodinu alebo priateľov a nech vyhrá najlepší z vás! Vyberte si herný režim, ktorý vám práve vyhovuje: Bude to rýchly zápas, alebo turnaj? Tímová hra, alebo snáď každý hráč sám za seba? Je len na vás, ako sa rozhodnete – tak či onak pri tom budete objavovať mnoho rozmanitých športov.
27,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0521
F1 Manager 2023 – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: športový, – rozhodujte o všetkom a vybudujte najlepší tím seriálu F1 v oficiálnej sezóne 2023 aj v ďalších rokoch
40,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1511
Madden NFL 24 – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: športový, – realistickejší pohyb postáv a múdrejšia umelá inteligencia vám umožní sebavedome realizovať hernú stratégiu a dominovať nad súperom v hre Madden NFL 24
Zľavnené -64 %
24,90 € 69,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0470
Tennis on Court - PS VR2
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: športový a virtuálna realita, – Tenis On-Court je dokonalý tenisový simulátor!
32,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0542
VR Skater – PS VR2
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: športový, – VR Skater je od základu navrhnutý pre VR, aby ti poskytol tú najautentickejšiu, najnáročnejšiu a najpohlcujúcu „skejtovú“ hru vôbec. Predstav si dosku pod nohami, kotúľajúci sa a cvakajúci zvuk gumových koliesok na dlaždicovom chodníku, než sa ti podarí dokonalé ollie.
27,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0474
MADDEN NFL 23 – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: športový, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – Plánujte a premýšľajte budúce ťahy ako hlavný tréner v NFL s vylepšeným skautingom, správou tímu a každotýždenným stanovením stratégie, ktoré vám pomôžu doviesť organizáciu na vrchol.
7,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1341
PGA Tour 2K23 – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: športový a arkády, – Hra oslavuje Tiger Woodsov odkaz tým, že ho predstavuje ako hrateľného herného profesionála a výkonného riaditeľa, ktorý radí tímu. Vracia sa tiež popredný návrhár kurzov, ktorý hráčom ponúka možnosť postaviť si svoje vysnívané ihriská a zdieľať ich s globálnou online komunitou.
29,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0315
Session: Skate Sim – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: športový a simulátor, – Hra Session: Skate Sim sa inšpirovala zlatým vekom skejťákov, teda deväťdesiatymi rokmi. Umožňuje ti preto zažiť skutočnú skejťácku kultúru. Žiadne skórovanie, len ty, tvoje miesto a tvoja predstavivosť!
25,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0257
NBA 2K21 – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: športový a arkády, – reálnejšia ako kedykoľvek predtým – užite si bezkonkurenčné ovládanie s loptou pomocou pokročilej hry Pro Stick. Dostaňte skoky a výstrely na novú úroveň presnosti, zručnosti a odomknite nové driblingové pohyby efektívnejším spracovaním.
27,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0035

Športové hry na PlayStation 5

V kategórii Športové hry na PlayStation 5 máme práve teraz na Alza.sk celkom 41 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné športové hry na PlayStation 5 Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie športové hry na PlayStation 5 Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii športové hry na PlayStation 5 recenzie
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií