Stellar Blade Stellar Blade

Archív - Závodné hry na Nintendo Switch

Zobraziť katalóg
Cena
-
Hodnotenia od zákazníkov
Filtrovať
49 položiek
Hotshot Racing – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia s kľúčom na stiahnutie, kľúč pre Nintendo eShop, žáner: pretekársky, – Hotshot Racing je blesková rýchla pretekárska hra v arkádovom štýle, ktorá spojuje driftovacie ovládanie, retro grafiku ostrú ako britva a neuveriteľný pocit rýchlosti, aby vytvorila vzrušujúci zážitok z jazdy.
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1347
Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged – Pure Fire Edition – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: pretekársky a arkády, – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: závodné a arkády; – ak ste si mysleli, že prvá kapitola bola úžasná, tak sa pripravte, pretože druhý diel vás ohromí vďaka neuveriteľným novým funkciám!
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1227pfe
LEGO 2K Drive: Awesome Edition - Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia s kľúčom na stiahnutie, kľúč pre Nintendo eShop, žáner: pretekársky, arkády a detský, – Hráči sa vydajú na cestu naprieč niekoľkými jedinečnými biomami Bricklandie a budú súperiť s radom charizmatických súperov v nádeji, že jedného dňa získajú vytúženú trofej Sky Cup; v hre LEGO 2K Drive si hráči môžu vybrať, ako chcú hrať, a preskúmať rozsiahly otvorený svet plný závodov, minihier, výziev, zberateľských predmetov a mnoho ďalšieho.
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1196ae
MotoGP 23
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Nintendo Switch, krabicová verzia s kľúčom na stiahnutie, kľúč pre Nintendo eShop, žáner: simulátor a pretekársky, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus,
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1455nad
MotoGP 23 - Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia s kľúčom na stiahnutie, kľúč pre Nintendo eShop, žáner: simulátor a pretekársky, – Pocit z pretekania po boku tých najúspešnejších šampiónov MotoGP sa vracia späť na trať a prináša novú kapitolu plnú vzrušujúcich nových funkcii! Nech už ste skúsený, ostrieľaný pretekár, alebo idete po dvoch kolách úplne prvý krát, MotoGP 23 vám dokáže predstaviť zážitok, ktorý bude vždy zábavný a motivujúci.
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1198
LEGO 2K Drive – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia s kľúčom na stiahnutie, kľúč pre Nintendo eShop, žáner: pretekársky, arkády a detský,
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1196
5,0
TT Isle of Man Ride on the Edge 3 – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: simulátor a pretekársky,
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1194
Redout 2 – Deluxe Edition
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: pretekársky, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus,
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1118nad
Redout 2 – Deluxe Edition – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: pretekársky, – Pusťte sa znovu do pretekania dystopickými pustatinami napoly opustenej Zeme a staňte sa súčasťou jedného z najobľúbenejších novodobých športov v galaxii. Dosahujte neuveriteľné rýchlosti vo vzrušujúcich futuristických pretekoch v rozsiahlej kampani pre jedného alebo v kompetitívnej hre pre viacerých hráčov.
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1118
Paw Patrol: Grand Prix – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: pretekársky a detský,
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1095
Paw Patrol: Grand Prix
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: pretekársky a detský,
Predaj skončil
Objednávací kód: PSV0295nad
5,0
Nickelodeon Kart Racers – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, elektronická licencia, kľúč pre Nintendo eShop, žáner: pretekársky a arkády, – Zažite tie najnapínavejšie preteky v hre Nickelodeon Kart Racers! Vyberte si pretekára z jedného z Vašich obľúbených seriálov, vrátane SpongeBob, Patrick a Sandy, SpongeBob Square pants, Leonardo, Raphael, Michelangelo a Donatello z Ninja korytnačiek, Arnold a Helga a iné.
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1030
MotoGP 22 – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia s kľúčom na stiahnutie, kľúč pre Nintendo eShop, žáner: simulátor a pretekársky, – preskúmajte celý nový obsah zo sezóny MotoGP™ 2022. Čaká vás viac ako 120 pretekárov, viac ako 20 oficiálnych okruhov a všetky emócie oficiálneho šampionátu. A pokiaľ sa chcete ponoriť do minulosti, viac ako 70 historických šampiónov vám umožní pripomenúť si to najlepšie z histórie MotoGP™.
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1028
MotoGP 22
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Nintendo Switch, krabicová verzia s kľúčom na stiahnutie, kľúč pre Nintendo eShop, žáner: simulátor a pretekársky, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus,
Predaj skončil
Objednávací kód: PSV0219nad
Road Redemption – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčný a pretekársky, – Postavte sa do čela motorkárskeho gangu v bojovej závodnej motocyklovej hre Road Redemption a spoločne vyrazte na krvavú púť naprieč spustošenú zem. Účasťou v závodoch na život a na smrť, vraždami, krádežami a plnením všelijakých ďalších úloh zarábajte peniaze a za ne si postupne vylepšujte svoju postavu, motorku aj zbrane.
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1017
3,6
Chocobo GP – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: pretekársky a detský, – Pripravte sa na závodnú hru, ktorá obsahuje celý rad obľúbených Chocobo postáv, keď každá z nich má svoje vlastné schopnosti a varianty. Využívajte tzv. Magicities, driftujte cez mnoho online aj offline režimov a staňte sa šampiónom veľkých cien!
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW965
Street Outlaws 2: Winner Takes All – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: pretekársky, – Tentoraz je v stávke ešte oveľa viac! V tomto vysokooktánovom pokračovaní budeš musieť prevalcovať svojich súperov v tých najťažších a najneľútostnejších akceleračných a pouličných pretekoch naprieč Spojenými štátmi.
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW938
Cruis'n Blast – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: pretekársky, – v pretekárskej hre Cruis'n Blast si môžete vybrať z 23 rôznych vozidiel a pretekať s nimi na 29 rôznych tratiach v 6 rôznych režimoch s cieľom skončiť vždy prvý bez ohľadu na meniace sa poveternostné podmienky, inváziu mimozemšťanov z vesmíru, policajné prenasledovanie alebo vodičské schopnosti až troch vašich priateľov.
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW908
4,0
Fast and Furious Spy Racers: Rise of Sh1ft3r – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: pretekársky a arkády, – elitný zločinecký gang SH1FT3R sa vracia do hry, aby Spy Racers zabránili vyhrať špičkové vozidlo, ktoré môže v zlých rukách spôsobiť chaos. Intenzívna akcia a vzrušujúce preteky na niekoľkých neuveriteľných miestach vrátane Los Angeles, Rio de Janeira a Saharskej púšte.
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW883
Blaze and the Monster Machines: Axle City Racers – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia s kľúčom na stiahnutie, kľúč pre Nintendo eShop, žáner: pretekársky a arkády, – pripojte sa k monster trucku Blazovi a jeho kamarátom, preháňajte sa ulicami Axle City a vyhrajte závodný šampionát
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW861
RiMS Racing – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, škatuľová verzia, žáner: simulátor a pretekársky – preteky sa nevyhrávajú len na trati, takže sa musíte stať viac než len pretekárom a pochopiť fungovanie motorky ako skutočný technik. Trenie, uhly, brzdy, plyn, trajektórie, rýchlosť... každý faktor možno vziať do úvahy, kým vyrazíte do dielne.
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW855
Hot Wheels Unleashed: Challenge Accepted Edition – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, škatuľová verzia, žáner: pretekársky – rýdza radosť z pretekov! Zbierajte najúžasnejšie autá na svete, budujte šialené trate a súťažte v tých najnapínavejších pretekoch!
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW813ca
4,5
Hot Wheels Unleashed – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: pretekársky a arkády, – rýdza radosť z pretekov! Zbierajte najúžasnejšie autá na svete, budujte šialené trate a súťažte v tých najnapínavejších pretekoch!
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW813
All-Star Fruit Racing – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, škatuľová verzia, kľúč pre Nintendo eShop, žáner: pretekársky a detský – v krabici sa nachádza kód na stiahnutie hry z Nintendo eShopu
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW804
Herný kalendár 2024 a ďalej (ZOZNAM) V Hernom kalendári nájdete podrobný prehľad nových hier vychádzajúcich v apríli roku 2024 a ďalej. Každú hru dopĺňa trailer či iná ukážka.
Malá konzola Nintendo Switch disponuje až nečakane veľkou knižnicou kvalitných titulov, na ktoré by žiadny správny hráč rozhodne nemal zabúdať. Preto sme si pre vás pripravili pravidelne aktualizovaný výber obsahujúci tie najlepšie hry na Nintendo Switch. S týmito...
Pretekárska séria Test Drive od svojho vzniku v roku 2012 obsiahla už dvadsať dielov a onedlho sa dočkáme prírastku začínajúceho tretiu desiatku. Titul Test Drive Unlimited Solar Crown sa radí medzi otvorene poňaté pretekárske šampionáty, v ktorých sa môžete pohybovať...
Všetko, čo vieme (špeciály)LEGO 2K Drive – (RECENZIA – Súhrn) Arkádového pretekania nie je nikdy dosť, rovnako ako LEGO kociek. Takýto názor zastávajú v spoločnosti 2K Games, ktorá v rámci nového partnerstva s populárnymi dánskymi kockami vydala arkádovú závodnú hru v otvorenom svete LEGO 2K Drive. Titul láka na zábavný otvorený...
Adaptácia je dôležitá nielen z hľadiska evolúcie a prežitia vo zvieracej ríši, ale aj v tej hernej a biznisovej. O podobný prerod z fyzickej detskej hračky do videohernej zábavy určenej aj dospelým sa rovnako ako stavebnica LEGO pokúšajú autíčka Hot Wheels. A rovnako...
Štúdio KT Racing sa v tieni britskej konkurencie od Codemasters v priebehu rokov vypracovalo na odborníkov na rally pretekanie. S každým ďalším dielom série WRC vývojári vylepšovali jazdný model, fyziku vozidiel aj návrh jednotlivých tratí a začala sa rysovať rally...
Viac článkov Všetky články
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií