Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Grafické PC

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Rad procesora
Intel Core i7
(81)
Intel Core i5
(102)
AMD Ryzen 7
(22)
AMD Ryzen 5
(34)
Intel Core i9
(16)
AMD Ryzen 9
(6)
Značka grafickej karty
NVIDIA GeForce
(198)
AMD Radeon
(10)
AMD Radeon RX
(23)
Intel
(6)
AMD Radeon Pro
(2)
NVIDIA
(12)
NVIDIA Quadro
(10)
Model grafickej karty
RTX 4080
(12)
RTX 4070
(22)
RTX 3060 Ti
(9)
RTX 3060
(16)
RTX 3070
(7)
Kapacita úložiska
512 GB
5000 GB
- 0,51 TB 5 TB
Typ úložiska
SSD
(246)
SSD + HDD
(14)
HDD
(1)
Farba
Biela
(21)
Čierna
(224)
Strieborná
(5)
Sivá
(11)
Veľkosť skrine
Big Tower
(42)
Midi Tower
(127)
Mini Tower
(24)
Micro Tower
(7)
All In One
(19)
Desktop
(19)
Mini ITX
(2)
Veľkosť operačnej pamäte RAM
8 GB
64 GB
-
Operačný systém
Windows 11 Home
(168)
Windows 11 Pro
(43)
Windows 10 Home
(11)
Windows 10 Pro
(2)
MacOS
(2)
Bez operačného systému
(34)
FreeDOS
(1)
Najnovšie objednávky

Grafické počítače sú hotové zostavy, ktoré sa vyznačujú vysokým výkonom vhodným pre grafický softvér. Vďaka modernej technológii a výkonným komponentom zaručujú plynulé vytváranie a vykresľovanie 2D a 3D umenia bez dlhého čakania. Ako si vybrať grafický PC?

Pokračovať

Grafické počítače – ich výhody a nevýhody

Grafické počítače majú niekoľko výhod a tiež nevýhod vyplývajúcich z ich komponentov a použitia.

  • Hravo si poradia s 2D aj 3D grafikou.
  • Vysoký, spoľahlivý a plynulý výkon.
  • Veľký úložný priestor pre všetky vaše údaje.
  • Zvyčajne už úplne vyriešené a stabilné chladenie.
  • Vyššia kúpna cena.
  • Niektoré grafické karty nie sú určené na hranie hier.
  • Lacné súpravy nemusia zvládnuť úpravu videa alebo CAD.

i

Hľadáte počítač pre aplikácie CAD? Na takúto záťaž sú vhodnejšie pracovné stanice. Editori videí sa skôr budú zaujímať o PC na strih videa, ktoré môže ponúknuť vyšší výkon alebo dokonca kompatibilitu s obľúbeným a vysokokvalitným kodekom h.265.

Grafické PC – aký dizajn si vybrať?

Grafické PC ponúkajú niekoľko verzií zhotovenia. Každá z nich má svoje silné a slabé stránky, takže je na vás, ktorý dizajn si vyberiete. Tri najbežnejšie grafické počítače sú:

Stolný grafický PC

Klasický stolný grafický PC obsahuje všetky komponenty v pomerne veľkej skrini. Hoci si na svoju prevádzku vyžaduje externý monitor, medzi jeho výhody patrí účinnejšie chladenie a jednoduchá výmena alebo modernizácia jednotlivých komponentov. Stolné grafické PC nie sú kvôli svojim rozmerom a vyššej hmotnosti vhodné na prenášanie.

Mini grafické počítače

Mini grafické počítače sa líšia miniatúrnou skriňou, ktorá zahŕňa všetky komponenty. Sú veľmi kompaktné, takže nezaberajú veľa miesta na stole a môžete si ich vziať na cesty. Mini grafické PC trpia obmedzenou výmenou komponentov a v prípade niektorých aj nadmerným prehrievaním, ale môžu sa pochváliť nižšou spotrebou energie.

Grafický PC typu „všetko v jednom“

„Všetko v jednom“, to je grafický PC, ktorý obsahuje všetky komponenty v špeciálnom monitore. Ide teda o pomerne kompaktné a ľahké zariadenie, ku ktorému nie je potrebné kupovať externý monitor. Medzi slabé stránky počítača typu All-in-One patrí zložitá výmena komponentov vrátane displeja.


Stolný grafický PC
Stolný grafický PC

Mini grafický PC
Mini grafický PC

Grafický PC typu „všetko v jednom“
Grafický PC typu „všetko v jednom“

Grafický počítač typu All-in-One si tiež vyberajte podľa parametrov monitora. Medzi základné a najdôležitejšie parametre patrí uhlopriečka displeja, rozlíšenie displeja a technológia obrazu (typ displeja).

Aký druh operačného systému môžu mať grafické PC?

Operačný systém je mozgom každého počítača. Ovplyvňuje používateľský zážitok, ovládanie, funkčnosť a ďalšie faktory. Grafické PC sa zvyčajne dodávajú s jedným z troch predinštalovaných operačných systémov, ale nároční používatelia si môžu zaobstarať aj čistú zostavu a nainštalovať iný alebo aktivovať existujúcu licenciu.

  1. Windows 10 Home obsahuje základné funkcie, ktoré sú pre bežných používateľov postačujúce.
  2. Windows 10 Pro poskytuje zvýšenú ochranu a pripojenie k firemnej doméne, ako aj funkcie vzdialenej plochy.
  3. MacOS sa nachádza len v produktoch Apple iMac. Je zvyčajne plynulý, optimalizovaný a bezpečný, ale je preň k dispozícii menej programov a musíte si zaň priplatiť.

i

Pred nákupom odporúčame skontrolovať, či sú vaše preferované grafické programy kompatibilné s operačným systémom, ktorým disponuje váš počítač na grafiku.

Aké súčasti zahŕňa grafický PC?

Každý grafický PC obsahuje vysoko výkonné komponenty určené na vyššie pracovné zaťaženie. Ako ich spoznať?

Procesor alebo srdce počítača na grafiku

Výkonný procesor je základom každého počítača na grafiku, preto by mal mať aspoň 4 jadrá, ale všeobecne odporúčame 6 – 8 a viac. Pri výbere sa zamerajte na číslo série, vyššie označenie zvyčajne znamená viac jadier, a teda vyšší výkon. Grafický počítač má procesory Intel alebo AMD, ktoré ponúkajú porovnateľný výkon.

  • Procesory Intel Core i5, i7 a i9 ponúknu lepšie ovládače, softvér a pretaktovanie.
  • Procesory AMD Ryzen 5, 7 a 9 majú výhodu v nižšej spotrebe energie a v pomere ceny k výkonu.

Počítačová grafická karta zabezpečuje dokonalé vykresľovanie

Počítačová grafická karta (GPU) je druhým najdôležitejším komponentom pre grafiku, pretože sa stará o vykresľovanie všetkých objektov na monitore. Dôležitým parametrom je pamäť, ktorá určuje výkon najmä v 3D aplikáciách. Grafický počítač pre 3D by mal mať aspoň 6 GB pamäte GPU.

  • Základné grafické PC má grafické karty Nvidia GTX alebo AMD Radeon 500.
  • Počítače s pokročilou grafikou sú zvyčajne vybavené grafickými kartami Nvidia RTX alebo AMD Radeon 6000/5000.
  • Profesionálny grafický počítač obsahuje prémiové grafické karty Nvidia Quadro alebo AMD Radeon Pro.

Procesor môže potešiť technológiami, ktoré posúvajú počítač na grafiku na vyššiu úroveň. Ide najmä o funkcie ako HyperThreading, automatické pretaktovanie a virtualizácia.

Grafické počítače a ich operačná pamäť

Grafické počítače majú zabezpečený plynulý chod práve vďaka operačnej pamäti. Dnešné minimum je 8 GB, ale nebojte sa siahnuť po 16 GB alebo viac, ktoré zvládnu náročné vykresľovanie a plynulú prevádzku. Počítač na grafiku s vyššou frekvenciou pamäte RAM potom zabezpečí rýchlejšie vykonávanie úloh. Rozdiel si všimnete pri nastavení 3 200 MHz alebo vyššom.

Pevný disk ukladá na grafické PC všetko, čo potrebujete

Pevný disk je úložiskom pre grafické PC, kde je uložený operačný systém, programy a všetky súbory. V zostave najčastejšie nájdete rýchly disk SSD, ktorý zabezpečí optimálne spúšťanie systému a programov. V niektorých počítačoch ho môže dopĺňať pomalší pevný disk, ktorý sa zvyčajne používa výlučne na ukladanie súborov. Vo všeobecnosti odporúčame kapacitu aspoň 500 GB.

i

Obávate sa nedostatku úložného priestoru alebo pomalého multitaskingu? Zvážte ďalšie interné disky alebo pamäte RAM pre PC. Predtým sa však uistite, či je možné komponenty pripojiť k vášmu počítaču na grafiku.

Pripojte svoje grafické počítače k monitoru

Grafické počítače majú rôzne konektory na pripojenie monitora v závislosti od skrinky. Poradíme vám, aké sú medzi nimi rozdiely.

  • VGA/D-SUB poskytuje najhoršiu kvalitu, a preto sa toľko nepoužíva.
  • HDMI ponúka sľubnú kvalitu zvuku a videa, ale je prekonaný ostatnými konektormi.
  • DVI poskytuje 144 Hz obnovovaciu frekvenciu v kvalite FullHD, ale inak vás príliš neočarí.
  • DisplayPort je v súčasnosti najpoužívanejšie pripojenie monitora. Dokáže prenášať obraz v kvalite 4K s obnovovacou frekvenciou 144 Hz a vďaka technológii MST dokáže pripojiť viacero monitorov súčasne.

Pre každý počítač na grafiku by ste si mali vybrať správne profesionálne monitory, kde je dôležitá vysoká farebná hĺbka a gamut.

Notebook alebo grafické PC?

V poslednom čase sú populárne aj notebooky pre grafikov. V podobnej cenovej kategórii môžete získať relatívne porovnateľné zariadenie, ktoré si môžete vziať kamkoľvek so sebou. Ak sa nebojíte obmedzenej výmeny komponentov, menšieho displeja a občasného prehrievania, notebook s 3D grafikou je skvelou voľbou.

Ako vybrať notebook pre grafika?

Vyberte si notebook pre grafika na základe rovnakých parametrov a funkcií displeja ako počítač. Pri výbere vám pomôže aj označenie a cena. Napríklad lacný grafický notebook zvládne úpravu obrázkov, ale pravdepodobne nebude vytvárať 3D modely.

i

Chcete hrať hry a pracovať s grafikou a hľadáte ten správny počítač? Herné PC ponúkajú šťastnú strednú cestu, ale aj herné notebooky disponujú vyspelou 3D grafikou a umožnia vám pracovať kdekoľvek.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
Herný PC Intel Core i5-12400F Alder Lake 4.4 GHz, NVIDIA GeForce RTX 4060 8 GB, RAM 32GB DDR4, SSD 1000GB, bez mechaniky, WiFi, HDMI 2.1 a DisplayPort 1.4, 4×USB 2.0, typ skrine: Midi Tower, Windows 11 Home
+2 darčeky v hodnote 59,80 €
1 059 €

2.
Herný PC Intel Core i5-13400F Rocket Lake 4.6 GHz, NVIDIA GeForce RTX 4070 12 GB, RAM 32GB DDR4, SSD 1000GB, bez mechaniky, WiFi, HDMI 2.1 a DisplayPort 1.4a, 4×USB 2.0, typ skrine: Midi Tower, bez operačného systému
1 299 €

3.
HAL3000 Online Gamer 4070 Na sklade 5 ks
Herný PC AMD Ryzen 5 7600 5.1 GHz, NVIDIA GeForce RTX 4070 12 GB, RAM 32GB DDR5, SSD 1000GB, bez mechaniky, HDMI a DisplayPort, 4×USB 3.2, 4×USB 2.0, typ skrine: Midi Tower, Windows 11 Home
1 549 €

Ďalšie najpredávanejšie
261 položiek
Ľudová voľba Lacné, ale dobre hodnotené
AlzaPC GameBox Prime - i5 / RTX4060 / 32GB RAM / 1TB SSD - Herný PC Doručenie na
predajňu zadarmo
4,8 12×
Pridať do PC konfigurátora
AlzaPC GameBox Prime - i5 / RTX4060 / 32GB RAM / 1TB SSD
Herný PC Intel Core i5-12400F Alder Lake 4.4 GHz, NVIDIA GeForce RTX 4060 8 GB, RAM 32GB DDR4, SSD 1000GB, bez mechaniky, WiFi, HDMI 2.1 a DisplayPort 1.4, 4×USB 2.0, typ skrine: Midi Tower, Windows 11 Home
+2 darčeky v hodnote 59,80 €
1 059 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: AZgbi5r4060
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
Lenovo Legion T5 26ARA8 - Herný PC Doručenie na
predajňu zadarmo
5,0
Pridať do PC konfigurátora
Lenovo Legion T5 26ARA8 (záruka 3 roky)
Herný PC AMD Ryzen 7 7700 5.3 GHz, NVIDIA GeForce RTX 4070 Ti 12 GB, RAM 32GB DDR5, SSD 1000GB, bez mechaniky, WiFi, HDMI a DisplayPort, 4×USB 3.2, 2×USB 2.0, typ skrine: Big Tower, Windows 11 Home
+Darček Elektronická licencia Bezstarostný servis Lenovo - bez nutnosti registrace / aktivace v hodnote 0,04 €
2 219 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: TI309g9s2
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
HP Z2 G9 Mini - Počítač Doručenie na
predajňu zadarmo
5,0
Pridať do PC konfigurátora
HP Z2 G9 Mini
Počítač Intel Core i9 13900 Raptor Lake 5.6 GHz, NVIDIA Quadro RTX A2000 12 GB, RAM 32GB DDR5, SSD 1000GB, bez mechaniky, DisplayPort 1.4, 1×USB 3.2, typ skrine: Desktop, myš a klávesnica, Windows 11 Pro
2 119 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HPBD5019a1
Pre náročných Kvalita bez kompromisov
Lenovo Yoga AIO 9 32IRH8 - All In One PC Doručenie na
predajňu zadarmo
3,4
Pridať do PC konfigurátora
Lenovo Yoga AIO 9 32IRH8 (záruka 3 roky Premium Care On-Site)
All In One PC 31.5" 3840 × 2160, Intel Core i9 13900H Raptor Lake 5.4 GHz, NVIDIA GeForce RTX 4050 6 GB, RAM 32GB, SSD 1000GB, bez mechaniky, WiFi, HDMI, typ skrine: All In One, myš a klávesnica, Windows 11 Home
+Darček Elektronická licencia Lenovo Premium Care - bez nutnosti registrácie, predaktivované v hodnote 69 €
Zľavnené -1 %
2 619 € 2 649 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: TIGECA2a9
HAL3000 MČR Finale Pro 4070 - Herný PC Doručenie na
predajňu zadarmo
5,0 14×
Pridať do PC konfigurátora
HAL3000 MČR Finale Pro 4070
Herný PC Intel Core i5 13400F Raptor Lake 4.6 GHz, NVIDIA GeForce RTX 4070 12 GB, RAM 32GB DDR4, SSD 1000GB, bez mechaniky, HDMI a DisplayPort, 7×USB 3.2, 2×USB 2.0, typ skrine: Midi Tower, Windows 11 Home
+Darček Elektronická licencia Paměť RAM 16GB DDR4 3200MHz / CL16 / DIMM již předmontovaná v hodnote 38,90 €
Super cena
1 499 € Ušetríte 99,88 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: HAL3hpc04
HAL3000 Online Gamer 4070 - Herný PC Doručenie na
predajňu zadarmo
4,7
Pridať do PC konfigurátora
HAL3000 Online Gamer 4070
Herný PC AMD Ryzen 5 7600 5.1 GHz, NVIDIA GeForce RTX 4070 12 GB, RAM 32GB DDR5, SSD 1000GB, bez mechaniky, HDMI a DisplayPort, 4×USB 3.2, 4×USB 2.0, typ skrine: Midi Tower, Windows 11 Home
1 549 €
Na sklade 5 ks
Objednávací kód: HAL3hpc17
HAL3000 MČR Finale Pro 4060 - Herný PC Doručenie na
predajňu zadarmo
4,4
Pridať do PC konfigurátora
HAL3000 MČR Finale Pro 4060
Herný PC Intel Core i5 13400F Raptor Lake 4.6 GHz, NVIDIA GeForce RTX 4060 8 GB, RAM 32GB, SSD 1000GB, bez mechaniky, WiFi, HDMI a DisplayPort, 2×USB 3.2, 4×USB 2.0, typ skrine: Midi Tower, Windows 11 Home
+Darček Elektronická licencia Paměť RAM 16GB DDR4 3200MHz / CL16 / DIMM již předmontovaná v hodnote 38,90 €
Super cena
1 189 € Ušetríte 54,12 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: HAL3hpc03u
AlzaPC GameBox Prime - i5 / RTX4060Ti / 32GB RAM / 1TB SSD - Herný PC Doručenie na
predajňu zadarmo
4,3 20×
Pridať do PC konfigurátora
AlzaPC GameBox Prime - i5 / RTX4060Ti / 32GB RAM / 1TB SSD
Herný PC Intel Core i5-12400F Alder Lake 4.4 GHz, NVIDIA GeForce RTX 4060 Ti 8 GB, RAM 32GB DDR4, SSD 1000GB, bez mechaniky, WiFi, HDMI 2.1 a DisplayPort 1.4a, 4×USB 2.0, typ skrine: Midi Tower, Windows 11 Home
+2 darčeky v hodnote 59,80 €
1 179 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: AZgbi5r4060t
HAL3000 MEGA Gamer Pro 3060 - Herný PC Doručenie na
predajňu zadarmo
5,0
Pridať do PC konfigurátora
HAL3000 MEGA Gamer Pro 3060
Herný PC Intel Core i5 11400F Rocket Lake 4.4 GHz, NVIDIA GeForce RTX 3060 8 GB, RAM 16GB DDR4, SSD 1000GB, bez mechaniky, HDMI a DisplayPort, 4×USB 3.2, 4×USB 2.0, typ skrine: Midi Tower, Windows 11 Home
Super cena
906,90 € Ušetríte 34,82 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: HAL3hpc28
AlzaPC GameBox Core - R5 / RX6700 / 32GB RAM / 1TB SSD - Herný PC
Doručenie na
predajňu zadarmo
4,0
Pridať do PC konfigurátora
AlzaPC GameBox Core - R5 / RX6700 / 32GB RAM / 1TB SSD
Herný PC AMD RYZEN 5 3600 4.2 GHz, AMD Radeon RX 6700 10 GB, RAM 32GB DDR4, SSD 1000GB, bez mechaniky, WiFi, HDMI 2.1 a DisplayPort 1.4, 4×USB 3.2, 4×USB 2.0, typ skrine: Midi Tower, Windows 11 Home
+2 darčeky v hodnote 59,80 €
Novinka
905,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: AZgbcr5r6700
AlzaPC GameBox Core -  i7 / RX6800 / 32GB RAM / 1TB SSD - Herný PC
Doručenie na
predajňu zadarmo
5,0
Pridať do PC konfigurátora
AlzaPC GameBox Core - i7 / RX6800 / 32GB RAM / 1TB SSD
Herný PC Intel Core i7-12700KF Alder Lake 5 GHz, AMD Radeon RX 6800 16 GB, RAM 32GB DDR4, SSD 1000GB, bez mechaniky, WiFi, HDMI 2.1 a DisplayPort 1.4, 4×USB 2.0, typ skrine: Midi Tower, Windows 11 Home
+2 darčeky v hodnote 59,80 €
Novinka
1 179 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: Azgbpi7r6800
HAL3000 MČR Finale Pro 4060 Ti 16G - Herný PC Doručenie na
predajňu zadarmo
5,0
Pridať do PC konfigurátora
HAL3000 MČR Finale Pro 4060 Ti 16G
Herný PC Intel Core i5 13400F Raptor Lake 4.6 GHz, NVIDIA GeForce RTX 4060 Ti 16 GB, RAM 32GB DDR4, SSD 1000GB, bez mechaniky, WiFi, HDMI a DisplayPort, 2×USB 3.2, 4×USB 2.0, typ skrine: Midi Tower, Windows 11 Home
+Darček Elektronická licencia Paměť RAM 16GB DDR4 3200MHz / CL16 / DIMM již předmontovaná v hodnote 38,90 €
1 389 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: HAL3hpc26
Victus by HP 15L Gaming TG02-1901nc Black - Herný PC
Doručenie na
predajňu zadarmo
5,0
Pridať do PC konfigurátora
Victus by HP 15L Gaming TG02-1901nc Black
Herný PC Intel Core i5 13400F Raptor Lake 4.6 GHz, NVIDIA GeForce RTX 3050 8 GB, RAM 16GB DDR4, SSD 1000GB, bez mechaniky, WiFi, VGA D-SUB a HDMI, 2×USB 3.2, 4×USB 2.0, typ skrine: Big Tower, myš a klávesnica, Windows 11 Home
934,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HPCD137o14
Victus by HP 15L Gaming TG02-1902nc Black - Herný PC
Doručenie na
predajňu zadarmo
5,0
Pridať do PC konfigurátora
Victus by HP 15L Gaming TG02-1902nc Black
Herný PC Intel Core i5 13400F Raptor Lake 4.6 GHz, NVIDIA GeForce RTX 3060 12 GB, RAM 16GB DDR4, SSD 1000GB, bez mechaniky, WiFi, HDMI a DisplayPort, 2×USB 3.2, 4×USB 2.0, typ skrine: Big Tower, myš a klávesnica, Windows 11 Home
1 019 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HPCD137o15
Victus by HP 15L Gaming TG02-1905nc Black - Herný PC
Doručenie na
predajňu zadarmo
5,0
Pridať do PC konfigurátora
Victus by HP 15L Gaming TG02-1905nc Black
Herný PC Intel Core i5 13400F Raptor Lake 4.6 GHz, NVIDIA GeForce RTX 4060 Ti 8 GB, RAM 32GB DDR4, SSD 1000GB, bez mechaniky, WiFi, HDMI a DisplayPort, 2×USB 3.2, 4×USB 2.0, typ skrine: Mini Tower, myš a klávesnica, Windows 11 Home
1 349 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HPCD137o18
HAL3000 MEGA Gamer Pro - Herný PC Doručenie na
predajňu zadarmo
4,5
Pridať do PC konfigurátora
HAL3000 MEGA Gamer Pro
Herný PC Intel Core i5 12400F Alder Lake 4.4 GHz, NVIDIA GeForce RTX 4060 8 GB, RAM 32GB DDR4, SSD 1000GB, bez mechaniky, HDMI a DisplayPort, 4×USB 3.2, 4×USB 2.0, typ skrine: Midi Tower, Windows 11 Home
+Darček Elektronická licencia Paměť RAM 16GB DDR4 3200MHz / CL16 / DIMM již předmontovaná v hodnote 38,90 €
1 059 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: HAL3hpc06e
HAL3000 Online Gamer 7800 XT - Herný PC Doručenie na
predajňu zadarmo
5,0
Pridať do PC konfigurátora
HAL3000 Online Gamer 7800 XT
Herný PC AMD Ryzen 5 7500F 5 GHz, AMD Radeon RX 7800 XT 16 GB, RAM 32GB DDR5, SSD 1000GB, bez mechaniky, WiFi, HDMI a DisplayPort, 6×USB 3.2, typ skrine: Midi Tower, Windows 11 Home
1 509 €
Na sklade 4 ks
Objednávací kód: HAL3hpc31
HAL3000 Online Gamer 4060 - Herný PC Doručenie na
predajňu zadarmo
5,0
Pridať do PC konfigurátora
HAL3000 Online Gamer 4060
Herný PC AMD Ryzen 5 5600 4.4 GHz, NVIDIA GeForce RTX 4060 8 GB, RAM 16GB DDR4, SSD 1000GB, bez mechaniky, WiFi, HDMI a DisplayPort, 4×USB 3.2, 2×USB 2.0, typ skrine: Mini Tower, Windows 11 Home
1 019 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: HAL3hpc16o
AlzaPC GameBox Core - i5 / RX6700XT / 32GB RAM / 1TB SSD / bez OS - Herný PC
Doručenie na
predajňu zadarmo
5,0
Pridať do PC konfigurátora
AlzaPC GameBox Core - i5 / RX6700XT / 32GB RAM / 1TB SSD / bez OS
Herný PC Intel Core i5-12400F Alder Lake 4.4 GHz, AMD Radeon RX 6700 XT 12 GB, RAM 32GB DDR4, SSD 1000GB, bez mechaniky, WiFi, HDMI 2.1 a DisplayPort 1.4a, 2×USB 3.2, 4×USB 2.0, typ skrine: Midi Tower, bez operačného systému
1 029 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: AZgbi5r6700xb
Victus by HP 15L Gaming TG02-1903nc Black - Herný PC
Doručenie na
predajňu zadarmo
5,0
Pridať do PC konfigurátora
Victus by HP 15L Gaming TG02-1903nc Black
Herný PC Intel Core i5 13400F Raptor Lake 4.6 GHz, NVIDIA GeForce RTX 4060 8 GB, RAM 16GB DDR4, SSD 1000GB, bez mechaniky, WiFi, VGA D-SUB a HDMI, 2×USB 3.2, 4×USB 2.0, typ skrine: Midi Tower, Windows 11 Home
1 099 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HPCD137o16
AlzaPC GameBox Prime – R5/RX7800XT/32 GB RAM/2 TB SSD/bez OS - Herný PC
Doručenie na
predajňu zadarmo
5,0
Pridať do PC konfigurátora
AlzaPC GameBox Prime – R5/RX7800XT/32 GB RAM/2 TB SSD/bez OS
Herný PC AMD Ryzen 5 7600X 5.3 GHz, AMD Radeon RX 7800 XT 16 GB, RAM 32GB DDR5, SSD 2000GB, bez mechaniky, WiFi, HDMI 2.1 a DisplayPort 2.1, 4×USB 3.2, typ skrine: Midi Tower, bez operačného systému
1 629 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: AZbbr5r7800xb
AlzaPC Gamebox Prime - R5 / RX7800XT / 32GB RAM / 2TB SSD - Herný PC
Doručenie na
predajňu zadarmo
5,0
Pridať do PC konfigurátora
AlzaPC Gamebox Prime - R5 / RX7800XT / 32GB RAM / 2TB SSD
Herný PC AMD Ryzen 5 7600X 5.3 GHz, AMD Radeon RX 7800 XT 16 GB, RAM 32GB DDR5, SSD 2000GB, bez mechaniky, WiFi, HDMI 2.1 a DisplayPort 2.1, 4×USB 3.2, typ skrine: Midi Tower, Windows 11 Home
+2 darčeky v hodnote 59,80 €
1 709 €
Posledné 2 ks na sklade
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: AZbbr5r7800xw
Acer Aspire TC-1780 - Počítač Doručenie na
predajňu zadarmo
5,0
Pridať do PC konfigurátora
Acer Aspire TC-1780
Počítač Intel Core i5 13400F Raptor Lake 4.6 GHz, NVIDIA GeForce GTX 1660 SUPER 6 GB, RAM 16GB DDR4, SSD 512GB+ HDD 1TB 7200 ot./min, bez mechaniky, WiFi, DVI, HDMI a DisplayPort, 2×USB 3.2, 4×USB 2.0, typ skrine: Mini Tower, myš a klávesnica, Windows 11 Home
Cenová bomba
886,90 € Ušetríte 122,10 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: TC045i5j0j7
HAL3000 MČR Finale Pro 4070 Biely – foto len skriňa - Herný PC Doručenie na
predajňu zadarmo
5,0
Pridať do PC konfigurátora
HAL3000 MČR Finale Pro 4070 Biely – foto len skriňa
Herný PC Intel Core i5 13400F Raptor Lake 4.6 GHz, NVIDIA GeForce RTX 4070 12 GB, RAM 32GB DDR4, SSD 1000GB, bez mechaniky, HDMI a DisplayPort, 7×USB 3.2, 2×USB 2.0, typ skrine: Midi Tower, Windows 11 Home
1 539 €
Na sklade 3 ks
Objednávací kód: HAL3hpc04b

Grafické PC

V kategórii Grafické PC máme práve teraz na Alza.sk celkom 261 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné grafické PC Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie grafické PC Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie grafické PC Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii grafické PC recenzie
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií