Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Archív - Hlasoví asistenti

Zobraziť katalóg
Cena
-
Hodnotenia od zákazníkov

S nástupom inteligentných domácností sa hlasoví asistenti stále častejšie stávajú súčasťou bežného života. Okrem ovládania domácnosti zvládnu prehrávať hudbu, posielať správy či dokonca volať vašim priateľom. To rozhodne nie je všetko, čo hlasový asistent dokáže. Ako si vybrať? Poradíme vám.

Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
34 položiek
3,0
Xiaomi Smart Speaker (IR Control)
Bluetooth reproduktor – aktívny, s výkonom 12W, k mobilu, k počítaču a k TV, s hlasovým asistentom, s mikrofónom, Bluetooth 5.0, WiFi, Chromecast, Spotify, Google Play Music, ovládanie cez zariadenia s OS iOS alebo Android
Predaj skončil
Objednávací kód: XI300h23
Xiaomi Mi Smart Speaker
Bluetooth reproduktor aktívny, s výkonom 12W, Bluetooth 4.2, WiFi, hlasový asistent
Predaj skončil
Objednávací kód: SKXI300h21
2,3
Echo Show 5 (2nd Gen) Glacier White
Hlasový asistent Amazon Alexa, podporované OS: Android, slúži na ovládanie smart domácnosti a prehrávanie hudby, mikrofóny na snímanie okolitého zvuku: 1, jazyk aplikácie: v angličtine a v španielčine.
Predaj skončil
Objednávací kód: AME1035
3,0
Echo Show 5 (2nd Gen) Deep Sea Blue
Hlasový asistent Amazon Alexa, podporované OS: Android a iOS, slúži na ovládanie smart domácnosti a prehrávanie hudby, mikrofóny na snímanie okolitého zvuku: 1, podpora Spotify a Interaktívny displej, jazyk aplikácie: v angličtine.
Predaj skončil
Objednávací kód: AME1036
4,3
Echo Show 5 (2nd Gen) Charcoal
Hlasový asistent Amazon Alexa, podporované OS: Android a iOS, pásma WiFi 5 GHz, slúži na ovládanie smart domácnosti a prehrávanie hudby, mikrofóny na snímanie okolitého zvuku: 2, podpora Spotify a podpora Apple Music, UK distribúcia, jazyk aplikácie: v angličtine a v španielčine.
Predaj skončil
Objednávací kód: AME1034
Amazon Echo Dot 3. generácia Sandstone – EU
Hlasový asistent Amazon Alexa, podporované OS: Android a iOS, pásma WiFi 2.4 GHz a 5 GHz, slúži na ovládanie smart domácnosti a prehrávanie hudby,.
Predaj skončil
Objednávací kód: AME108
Nest Hub (2nd gen)
Hlasový asistent Google Assistant, podporované OS: Android a iOS, slúži na ovládanie smart domácnosti a prehrávanie hudby,.
Predaj skončil
Objednávací kód: GOOGH5x_nad
Google Nest Audio
Hlasový asistent Google Assistant, podporované OS: Android a iOS, pásma WiFi 2.4 GHz, slúži na ovládanie smart domácnosti a prehrávanie hudby, mikrofóny na snímanie okolitého zvuku: 3, podpora Spotify, jazyk aplikácie: v angličtine.
Predaj skončil
Objednávací kód: GOOGnestA1_nad
Amazon Echo Show 10
Hlasový asistent Amazon Alexa, podporované OS: Android a iOS, pásma WiFi 2.4 GHz a 5 GHz, slúži na ovládanie smart domácnosti a prehrávanie hudby, 3" basový reproduktor, podpora Spotify, jazyk aplikácie: v angličtine.
Predaj skončil
Objednávací kód: AME10259_nad
Amazon Echo Show 5
Hlasový asistent podporované OS: Android a iOS, pásma WiFi 2.4 GHz a 5 GHz, slúži na ovládanie smart domácnosti a prehrávanie hudby, mikrofóny na snímanie okolitého zvuku: 1, interaktívny displej,.
Predaj skončil
Objednávací kód: AME10325_nad
Google Home Hub (2nd Gen)
Hlasový asistent Google Assistant, podporované OS: Android a iOS, pásma WiFi 2.4 GHz a 5 GHz, slúži na ovládanie smart domácnosti a prehrávanie hudby, mikrofóny na snímanie okolitého zvuku: 2, podpora Spotify a interaktívny displej, jazyk aplikácie: v angličtine a v nemčine.
Predaj skončil
Objednávací kód: GOOGH4x_nad
Google Home Max
Hlasový asistent Google Assistant, podporované OS: Android a iOS, pásma WiFi 2.4 GHz a 5 GHz, slúži na ovládanie smart domácnosti a prehrávanie hudby, duálne 4.5" reproduktory, podpora Spotify a 3.5 mm audio výstup, US distribúcia, jazyk aplikácie: v angličtine a v nemčine.
Predaj skončil
Objednávací kód: GOOGH3xNAD
Amazon Echo Show 8
Hlasový asistent Amazon Alexa, podporované OS: Android a iOS, pásma WiFi 2.4 GHz a 5 GHz, slúži na ovládanie smart domácnosti a prehrávanie hudby, mikrofóny na snímanie okolitého zvuku: 1, podpora Spotify, podpora Apple Music, 3.5 mm audio výstup a interaktívny displej, EU distribúcia, jazyk aplikácie: v angličtine a v nemčine.
Predaj skončil
Objednávací kód: AME10258_nad
5,0
Amazon Echo Show 8 White
Hlasový asistent podporované OS: Android a iOS, pásma WiFi 2.4 GHz a 5 GHz, slúži na ovládanie smart domácnosti a prehrávanie hudby, mikrofóny na snímanie okolitého zvuku: 1, podpora Spotify, podpora Apple Music a interaktívny displej,.
Predaj skončil
Objednávací kód: AME1033
4,2
Amazon Echo Show 5 Black
Hlasový asistent Amazon Alexa, podporované OS: Android a iOS, pásma WiFi 2.4 GHz a 5 GHz, slúži na ovládanie smart domácnosti a prehrávanie hudby, mikrofóny na snímanie okolitého zvuku: 1, 3.5 mm audio výstup a interaktívny displej, jazyk aplikácie: v angličtine a v nemčine.
Predaj skončil
Objednávací kód: AME1032
3,7
Amazon Echo Show 5 White
Hlasový asistent podporované OS: Android a iOS, pásma WiFi 2.4 GHz a 5 GHz, slúži na ovládanie smart domácnosti a prehrávanie hudby, mikrofóny na snímanie okolitého zvuku: 1, interaktívny displej,.
Predaj skončil
Objednávací kód: AME1031
5,0
Google Nest Hub Max Chalk
Hlasový asistent Google Assistant, podporované OS: Android, Windows a iOS, pásma WiFi 2.4 GHz a 5 GHz, slúži na ovládanie smart domácnosti a prehrávanie hudby, 3" basový reproduktor, podpora Spotify, micro USB výstup a interaktívny displej, jazyk aplikácie: v angličtine a v nemčine.
Predaj skončil
Objednávací kód: GOOGH44
Amazon Echo Frames
Hlasový asistent Amazon Alexa, podporované OS: Android, slúži na ovládanie smart domácnosti a prehrávanie hudby, mikrofóny na snímanie okolitého zvuku: 2, EU distribúcia, jazyk aplikácie: v angličtine a v nemčine.
Predaj skončil
Objednávací kód: AME1030
Amazon Echo Flex
Hlasový asistent Amazon Alexa, pásma WiFi 2.4 GHz a 5 GHz, slúži na ovládanie smart domácnosti a prehrávanie hudby, 0.6" výškový reproduktor, mikrofóny na snímanie okolitého zvuku: 1, podpora Spotify a 3.5 mm audio výstup, EU distribúcia, jazyk aplikácie: v angličtine a v nemčine.
Predaj skončil
Objednávací kód: AME1027
Amazon Echo Loop
Hlasový asistent Amazon Alexa, podporované OS: Android a iOS, slúži na ovládanie smart domácnosti a prehrávanie hudby, mikrofóny na snímanie okolitého zvuku: 2, EU distribúcia, jazyk aplikácie: v angličtine a v nemčine.
Predaj skončil
Objednávací kód: AME1029
4,5
Amazon Echo Show 8
Hlasový asistent Amazon Alexa, pásma WiFi 2.4 GHz a 5 GHz, slúži na ovládanie smart domácnosti a prehrávanie hudby, mikrofóny na snímanie okolitého zvuku: 1, podpora Spotify, 3.5 mm audio výstup a interaktívny displej, EU distribúcia, jazyk aplikácie: v angličtine a v nemčine.
Predaj skončil
Objednávací kód: AME1025
Amazon Echo Studio
Hlasový asistent Amazon Alexa, pásma WiFi 2.4 GHz a 5 GHz, slúži na ovládanie smart domácnosti a prehrávanie hudby, mikrofóny na snímanie okolitého zvuku: 1, podpora Spotify a 3.5 mm audio výstup, EU distribúcia, jazyk aplikácie: v angličtine a v nemčine.
Predaj skončil
Objednávací kód: AME1024
Amazon Echo 3. generácia Twilight Blue
Hlasový asistent Amazon Alexa, pásma WiFi 2.4 GHz a 5 GHz, slúži na ovládanie smart domácnosti a prehrávanie hudby, 3" basový reproduktor a 0.8" výškový reproduktor, mikrofóny na snímanie okolitého zvuku: 1, podpora Spotify a 3.5 mm audio výstup, EU distribúcia, jazyk aplikácie: v angličtine a v nemčine.
Predaj skončil
Objednávací kód: AME1023
4,4
Amazon Echo 3.generácie Sandstone
Hlasový asistent Amazon Alexa, pásma WiFi 2.4 GHz a 5 GHz, slúži na ovládanie smart domácnosti a prehrávanie hudby, 3" basový reproduktor a 0.8" výškový reproduktor, mikrofóny na snímanie okolitého zvuku: 1, podpora Spotify a 3.5 mm audio výstup, EU distribúcia, jazyk aplikácie: v angličtine a v nemčine.
Predaj skončil
Objednávací kód: AME1022
Stable Diffusion, Midjourney: Ako funguje umelá kreativita? Novou a prekvapivou formou umelej inteligencie je umelá kreativita. V poslednom čase sa objavil celý rad programov, ktoré dokážu generovať obrazy na základe textových vstupov. Samotná kreatívna AI sa stala preslávenou v roku 2015, kedy Google uviedol Deep Dream...
V záverečnej časti nášho seriálu sa pozrieme na to ako s umelou inteligenciou súvisí Bitcoin, čo na to regulátori, či nás zničí SkyNet ako vo filme Terminátor a či všetci prídeme o prácu.
Umelá inteligencia má širokú škálu využitia. Od rozpoznávania rukopisu, manipulácie s obrázkami a textami cez samoriadiace autá, rozhodovanie o bankových pôžičkách až po navigáciu vo vesmíre. Pozrieme sa na niektoré využitia, aj keď by ste ťažko hľadali oblasť...
Umelá inteligencia: AI prichádza na scénu – kvalita, či kvantita? Umelá inteligencia prichádza na scénu – najprv pomaly a potom okamžite, ako by k nám letela mimozemská loď rýchlosťou blízkou rýchlosti svetla. Po väčšinu dĺžky letu ju nevidíme, potom sa niečo objaví, ale kým túto informáciu spracujeme, už je to tu. V posledných...
Ako súvisí umelá inteligencia s kryptomenami, decentralizáciou, internetom a ľudskou prepojenosťou? Začneme tým, že sa pozrieme na prísľub technologickej revolúcie a emergentné javy, ktoré umožnili jednoduchý život, mnohobunkové organizmy, biologické aj umelé neurónové...
Nikdy ste nepočuli o Matter? V tom prípade ste si otvorili náš článok správne! Ide totiž o dlho očakávaný štandard, ktorý spája rôzne prvky inteligentnej domácnosti. Čo všetko dokáže a aké značky štandard Matter presadzujú?
Viac článkov Všetky články
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií