Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Krbové kachle

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Typ ohrievača
Elektrický
(3)
Na drevo
(73)
Na piliny
(27)
Na pelety
(34)
Materiál
(29)
Kov
(4)
(37)
Tepelne odolné sklo
(1)
Najnovšie objednávky

Krbové kachle môžeme použiť ako hlavný alebo prídavný zdroj tepla pre domácnosť aj rekreačné objekty. Podľa spôsobu vykurovania, použitých materiálov a ďalších vlastností sa kachle delia do niekoľkých kategórií. Poďme sa pozrieť, ako správne postupovať pri ich výbere.

Pokračovať

Ako fungujú krbové kachle?

Krbové kachle, ktoré nájdete aj pod názvom krbová pec, fungujú na princípe cirkulácie vzduchu v izbe. Chladný vzduch je ohrievaný pomocou prúdenia okolo krbu. Ohriaty teplý vzduch potom môže byť pomocou rúrok rozvádzaný po viacerých miestnostiach či celom dome.

Aké výhody so sebou nesie krbová pec?

Krbová pec so sebou prináša množstvo výhod, ktoré ste predtým možno ani nepoznali. Každý majiteľ domu či chaty sa musí na základe svojich potrieb rozhodnúť akému druhu vykurovacieho systému dá prednosť. Prečo voliť krbové pece?

  • Skutočné teplo.
  • Vysoká efektivita kúrenia.
  • Nižšie náklady vo vykurovacej sezóne.
  • Vhodné do modernej aj staršej domácnosti.
  • Nezávislosť na externom dodávateľovi tepla.
Malé krbové kachle

Aj malé krbové kachle dokážu vykúriť veľké priestory. Ľahko zapadnú do každého interiéru. Zaobstarať si môžete aj rohové krbové kachle, ktoré vám ušetria miesto.

Krbové kachle podľa spôsobu vykurovania

Okrem klasických existujú aj krbové kachle s výmenníkom, ktoré ponúkajú širšie možnosti vykurovania a zvyšujú efektivitu využitia nakumulovanej energie. Pozrime sa, akými spôsobmi môžu ohrievať obytný priestor.

Krbové kachle s výmenníkom

Krbové kachle s výmenníkom využívajú konvekčný prenos tepla cez tepelný výmenník. Ich prepojením s radiátormi v celom dome zaistíte rýchle vyhrievanie všetkých miestností a ak ich napojíte na bojler, budete mať v priebehu chvíle aj teplú vodu. Kachle s výmenníkom poslúžia ako hlavný zdroj tepla aj v rodinných domoch.

Krbové kachle bez výmenníka

Krbové kachle bez výmenníka vyžarujú teplo do priestoru sálaním alebo konvekciou. Sú vhodné na rýchle vyhriatie väčších miestností a keďže zvládajú kvalitne vykurovať aj menšie objekty, tešia sa veľkej obľube nielen medzi chatármi.

  • Sálanie je priame vyžarovanie tepla do okolia. Tento prenos tepla využívajú hlavne jednoplášťové krbové kachle a niektoré časti dvojplášťových kachlí. Teplo nastupuje rýchlo, ale nie je rozptýlené rovnomerne.
  • Konvekcia využíva na prenos tepla médium, v prípade kachlí je to vzduch, ktorý prúdi medzi dvoma plášťami. Prenos tepla je rovnomerný a teplo sa ľahšie šíri do ostatných miestností.

Máte také malé priestory, že vás nezachráni ani rohová krbová piecka? Pozrite sa na ponuku elektrických krbov, ktoré vyzerajú ako pravé, a navyše vás k tomu krásne zahrejú.

Krbové kachle – rozdelenie podľa materiálu

Krbové kachle tvorí opláštený skelet, dvierka, otvory na prívod vzduchu a odvod spalín a regulačné ovládacie prvky. Dvierka bývajú najčastejšie presklené a použité sklo má vysokú tepelnú odolnosť. Materiál plášťa má vplyv nielen na vzhľad, ale aj na to, aké tepelné vlastnosti budú krbové kachle na drevo mať. Vyberajte oceľové, kachľové alebo liatinové.

Oceľové krbové kachle zaručia rýchlejšie vykurovanie miestnosti

Oceľové krbové kachle umožňujú rýchly prestup tepla plášťom do ohrievaného priestoru. Sú tak vhodné do miest, ktoré treba rýchlo vykúriť. Pokiaľ nie sú vybavené akumulačnými prvkami, dochádza k ich rýchlemu vychladnutiu.

Kachľové pece majú skvelé akumulačné schopnosti

Kachľové pece sa naopak vyznačujú pomalším nástupom, ale vysokými akumulačnými schopnosťami. Keramické krbové kachle rovnomerne sálajú teplo ešte dlho po dohorení plameňa.

Liatinové kachle ako kompromisné riešenie

Liatinové kachle sa pomerne rýchlo ohrejú, majú dostatočné akumulačné schopnosti a sú odolné voči vysokým teplotám. Liatinové modely sú tak výborným kompromisom medzi oceľovým a kachličkovým vyhotovením.


Oceľové krbové kachle
Oceľové krbové kachle

Keramické krbové kachle
Kachľová pec

Liatinové krbové kachle
Liatinové kachle

i

Moderná krbová pec dodá miestnosti tú správnu atmosféru

Moderná krbová pec sa hodí do nových aj starších domov. Klasické krbové pece zapôsobia romantickým dojmom, zatiaľ čo minimalistická oceľová pec svojím nadčasovým vzhľadom.

Krbové kachle podľa typu spaľovania, paliva a dymovodu

Aby mohli krbové kachle fungovať, potrebujú palivo, prístup vzduchu a odvod spalín. Na kúrenie v kachliach sa používa hlavne drevo a brikety, niektoré kachle môžu byť prispôsobené aj na spaľovanie peliet a ďalších palív. Je dobré vedieť, kadiaľ kachle nasávajú vzduch a nechať okolo nich v týchto miestach dostatok voľného priestoru.

  • Primárne spaľovanie využíva primárny prívod vzduchu zdola cez popolník a rošt. Tento vzduch je pre zapálenie ohňa veľmi dôležitý. Pri zakurovaní musí byť najprv otvorený naplno, neskôr sa môže prívod regulovať.
  • Sekundárny vzduch je najčastejšie privádzaný otvormi okolo dvierok. Umožňuje aj ovplyvňuje kvalitu spaľovania plynov vzniknutých pri horení. Zvyšuje účinnosť kúrenia vďaka lepšie využitému palivu a znižuje znečisťovanie ovzdušia.
  • Terciárny vzduch prechádza najčastejšie okolo zadnej časti kachlí a prúdi do ohniska z boku alebo zhora. Zlepšuje účinnosť a využitie paliva, teda predlžuje dobu medzi prikladaním a zmenšuje množstvo popola.

Krbové kachle na drevo, alebo na pelety?

Krbové kachle na pelety pracujú s najmodernejšou technológiou kúrenia. Nevyžadujú zložitejšiu obsluhu vďaka dávkovaniu paliva zo zásobníka. Moderné krbové kachle tak samé udržujú konštantnú teplotu. Klasické krbové kachle na drevo lákajú priaznivejšou cenou na úkor častejšieho prikladania, neporiadku, dymu a samotného obstarania dreva.

Aby vykurovacie kachle správne fungovali, používajte na kúrenie dobre preschnuté drevo. Kachle budú mať vyššiu účinnosť a do ovzdušia sa uvoľní menej spalín. Zohľadnite tiež maximálnu dĺžku polena.

Aj malé krbové kachle môžu mať zadný alebo predný vývod

Druh vývodu je pri výbere jedným z najdôležitejších parametrov. Okrem ďalších vlastností ovplyvňuje výkon aj dizajn. V ponuke často narazíte na krbové kachle s horným vývodom, ktorý je viditeľný a v interiéri môže pôsobiť rušivým dojmom. Krbové kachle so zadným vývodom budú pôsobiť čistejším a elegantnejším dojmom.

Aký priemer dymovodu by mali mať krbové kachle?

Pri výbere si zistite, aký veľký minimálny priemer dymovodu je predpísaný pre vami vybrané krbové kachle. Komín je veľmi dôležitým prvkom. Vnútorný priemer komína ovplyvňuje účinnosť ťahu, a tým aj bezpečnosť a účinnosť prevádzky ohrievača. Tento minimálny priemer tak musí mať aj rúry a kolená spájajúce kachle s komínom.

i

Kam umiestniť kachľové krby?

V mieste, kde stoja kachľové krby, musí byť podlaha vyrobená z nehorľavých materiálov alebo chránená nehorľavou podložkou. Dajte si pozor na bezpečný odstup od nábytku a bytového textilu. Rohové krbové piecky vyzerajú skvele na kachľovom podstavci.

Krbové kachle – rohové ušetria miesto

Rohové krbové kachle sú vďaka svojmu pôdorysu vhodné na umiestnenie do rohu. Tento typ sa bude skvele hodiť do menej priestranných miestností. Aj rohová krbová pec je k dispozícii v oceľovom, liatinovom aj kachľovom spracovaní.

Rohové krbové kachle s výmenníkom aj bez

Pre rohové krbové kachle platia úplne rovnaké pravidlá ako pre tie obyčajné, s ktorými ste sa už zoznámili, teda že krbové kachle do rohu miestnosti zaobstaráte s výmenníkom aj bez. Vďaka svojmu umiestneniu sa však vyrábajú výhradne s horným vývodom.


Rohová krbová pec do rohu miestnosti

Rohová krbová pec je určená na umiestnenie do rohu miestnosti alebo rohového výklenku.

Ako vybrať krbové kachle podľa výkonu?

Veľmi dôležité je zamerať sa na vykurovací výkon a vykurovaciu schopnosť, ktoré krbové kachle majú. Ten voľte podľa veľkosti priestoru, ktorý chcete vykurovať, jeho vlastností a využitia kachlí z hľadiska času.

Pre krbové kachle je určujúci vykurovací výkon

Krbové kachle by mali správne pracovať približne na 70 % svojho výkonu. V praxi však platí, že pre celoročne obývané objekty, kde sa v zimnom období priebežne prikuruje, postačia menej výkonné kachľové krby. Naopak pri vykurovaní premrznutej chaty, ktorú navštívite párkrát za zimu, oveľa viac oceníte kachle s vyšším vykurovacím výkonom.

i

Ako spočítať výkon kachlí?

Optimálny výkon má kachľová pec 1 kW na 20 m3 pri nezaizolovanom dome a 1 kW na 40 m3 pri novostavbe. Je potrebné zohľadniť aj ďalšie faktory ako umiestnenie stavby a podobne.

Aký veľký priestor vykúria krbové kachle?

Hodnota vykurovacej schopnosti vám prezradí, aký veľký priestor je zakúpený produkt schopný vykúriť. Pre vykurovanie veľkých priestorov voľte výkonné krbové kachle s veľkou vykurovacou schopnosťou, aby ste ich neprehrievali pri snahe zvýšiť príliš slabý výkon. Do menších priestorov sú vhodné aj mini kachle na drevo s nižšou vykurovacou schopnosťou, ale zato s vyššou účinnosťou.

3 dôležité tipy pre správny výber

Na záver sa pozrite na 3 dôležité tipy pre správny výber tých najvhodnejších kachlí pre vašu domácnosť.

  1. Ako hlavný zdroj tepla použite akumulačný kachľový krb s dvojplášťovým vyhotovením.
  2. Pre veľké priestory a napojenie na teplovodný systém voľte kachle, ktoré majú tepelný výmenník.
  3. Na občasné vykurovanie a ako pomocný zdroj tepla sa hodia jednoplášťové oceľové krbové kachle.

Pokiaľ stále váhate, pozrite sa na najpredávanejšie krbové kachle a nechajte si poradiť od skúsených zákazníkov. Sortiment sme pre vás zoradili aj podľa ceny. Lacné kachle na drevo ponúknu množstvo kvalitných modelov aj pre menej náročných.

Príslušenstvo pre krbové kachle

Príslušenstvo pre krbové kachle vám pomôže zaistiť bezproblémovú a bezpečnú prevádzku. Správne pripojenie kachlí na komín vám umožnia dymové rúry, kolená a redukcia. Zaobstarajte si nehorľavé podložky a zábrany pre zvýšenie bezpečnosti alebo vyskúšajte praktické koše na drevo ku krbovým kachliam.

Ak hľadáte tovar, za ktorý nechcete utrácať veľa peňazí, odporúčame náš výpredaj. Krbové kachle tu nájdete za nízku cenu. Riešením môže byť tiež bazár. Krbové kachle v ňom sú síce používané, no ide o skutočne výhodnú kúpu.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
Krbové kachle – typ: na drevo, na piliny a na pelety, plechové, vykurovací výkon 12300 W, s regulátorom výkonu, zadný vývod s priemerom dymovodu 150 mm, vhodné do domu a na chatu, na umiestnenie na podlahu, vykúria miestnosť s až 221 m³, rozmery 82,7 × 64,9 × 57,4 cm (V׊×H), maximálna dĺžka polien 50 cm, čierna farba
1 029 €

2.
Krbové kachle – typ: na drevo, na piliny a na pelety, kachľové, vykurovací výkon 7000 W, s regulátorom výkonu, horný vývod s priemerom dymovodu 150 mm, vhodné do domu a na chatu, na umiestnenie na podlahu, vykúria miestnosť s až 165 m³, rozmery 97 × 73 × 34 cm (V׊×H), čierna farba
969,90 €

3.
HAAS+SOHN, VAASA Plus III Na sklade 1 ks
Krbové kachle – typ: na drevo, na piliny a na pelety, plechové, vykurovací výkon 6000 W, s regulátorom výkonu, horný vývod s priemerom dymovodu 150 mm, vhodné do domu a na chatu, na umiestnenie na podlahu, vykúria miestnosť s až 129 m³, rozmery 109,5 × 56 × 37,8 cm (V׊×H), maximálna dĺžka polien 33 cm, antracitová a strieborná farba
709,90 €

Ďalšie najpredávanejšie
76 položiek
Ľudová voľba Lacné, ale dobre hodnotené
5,0
Thorma KERPEN 2U4P b, 5 kW, HN, zv, pr. 120 mm
Krbové kachle – typ: na drevo, na piliny a na pelety, liatinové, vykurovací výkon 5000 W, zadný vývod s priemerom dymovodu 120 mm, vhodné do domu, na umiestnenie na podlahu, vykúria miestnosť s až 124 m³, rozmery 88,5 × 28,5 × 32 cm (V׊×H), maximálna dĺžka polien 20 cm, hnedá farba
281,90 €
Na sklade 2 ks
Objednávací kód: MTG197
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
HAAS + SOHN, ARKTIC 12 s platničkou - Krbové kachle Doručenie na
predajňu zadarmo
4,5
HAAS + SOHN, ARKTIC 12 s platničkou
Krbové kachle – typ: na drevo, na piliny a na pelety, plechové, vykurovací výkon 12300 W, s regulátorom výkonu, zadný vývod s priemerom dymovodu 150 mm, vhodné do domu a na chatu, na umiestnenie na podlahu, vykúria miestnosť s až 221 m³, rozmery 82,7 × 64,9 × 57,4 cm (V׊×H), maximálna dĺžka polien 50 cm, čierna farba
1 029 €
Na sklade 2 ks
Objednávací kód: PTACkam002
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
THORMA BORGHOLM Čierna/Tmavohnedá - Krbové kachle Doručenie na
predajňu zadarmo
4,8
THORMA BORGHOLM Čierna/Tmavohnedá
Krbové kachle – typ: na drevo, na piliny a na pelety, kachľové, vykurovací výkon 7000 W, s regulátorom výkonu, horný vývod s priemerom dymovodu 150 mm, vhodné do domu a na chatu, na umiestnenie na podlahu, vykúria miestnosť s až 165 m³, rozmery 97 × 73 × 34 cm (V׊×H), čierna farba
969,90 €
Na sklade 2 ks
Objednávací kód: MTG206a1
Pre náročných Kvalita bez kompromisov
HAAS+SOHN, ALYTUS II s výmenníkom - Krbové kachle Doručenie na
predajňu zadarmo
3,0
HAAS+SOHN, ALYTUS II s výmenníkom
Krbové kachle – s výmenníkom, typ: na drevo, na piliny a na pelety, kachľové, vykurovací výkon 7800 W, s regulátorom výkonu, horný vývod s priemerom dymovodu 150 mm, vhodné do domu a na chatu, na umiestnenie na podlahu, vykúria miestnosť s až 184 m³, rozmery 96,2 × 56,6 × 52,4 cm (V׊×H), maximálna dĺžka polien 33 cm, antracitová farba
2 209 €
Na sklade 1 ks
Objednávací kód: PTACkam010
FLAMINGO ESPO II hnedá – zamatová - Krbové kachle Doručenie na
predajňu zadarmo
FLAMINGO ESPO II hnedá – zamatová
Krbové kachle – typ: na drevo, plechové, vykurovací výkon 9000 W, horný vývod s priemerom dymovodu 150 mm, vhodné do bytu, na umiestnenie na podlahu, vykúria miestnosť s až 240 m³, rozmery 84 × 59 × 42,5 cm (V׊×H), maximálna dĺžka polien 35 cm, hnedá farba
1 209 €
Na sklade 2 ks
Objednávací kód: HSF005
Bella Thalia Liatinové kachle BELLA sivé
Krbové kachle – typ: na drevo, na piliny a na pelety, liatinové, vykurovací výkon 5400 W, s regulátorom výkonu, horný vývod s priemerom dymovodu 120 mm, vhodné do domu, na chatu, do garáže a do dielne, na umiestnenie na podlahu, vykúria miestnosť s až 100 m³, rozmery 90 × 49 × 44 cm (V׊×H), maximálna dĺžka polien 25 cm, sivá farba
379,90 €
Na sklade 5 ks
Objednávací kód: MET006b5
HS FLAMINGO BALI, hnedá - Krbové kachle Doručenie na
predajňu zadarmo
HS FLAMINGO BALI, hnedá
Krbové kachle – typ: na drevo, oceľové, vykurovací výkon 9000 W, horný vývod s priemerom dymovodu 150 mm, vhodné do bytu, do domu a na chatu, na umiestnenie na podlahu, vykúria miestnosť s až 240 m³, rozmery 89 × 76,2 × 44,1 cm (V׊×H), maximálna dĺžka polien 35 cm, hnedá farba
2 179 €
Na sklade 3 ks
Objednávací kód: GAR82c1
Thalia Bella ECO 5,4 kW, krbové kachle na TP
Krbové kachle – typ: na drevo, na piliny a na pelety, liatinové, vykurovací výkon 5400 W, s regulátorom výkonu, zadný a horný vývod s priemerom dymovodu 120 mm, vhodné do bytu, do domu, na chatu, do garáže, do dielne a do kancelárie, vykúria miestnosť s až 120 m³, rozmery 89 × 29 × 29 cm (V׊×H), maximálna dĺžka polien 20 cm
417,90 €
Skladom podľa variantu
Objednávací kód: MET007nad
5,0
Thorma KERPEN 2U4P b, 5 kW, ČIER, zv, pr. 120 mm
Krbové kachle – typ: na drevo, na piliny a na pelety, oceľové, vykurovací výkon 5000 W, s regulátorom výkonu, zadný vývod s priemerom dymovodu 120 mm, vhodné do bytu, do domu, do kuchyne, do garáže a do dielne, na umiestnenie na podlahu, vykúria miestnosť s až 124 m³, rozmery 88,1 × 28,8 × 32,4 cm (V׊×H), čierna farba
239,90 €
Na sklade 1 ks
Objednávací kód: MTG196
Wamsler 0F 804 KAMINO Nostalgie 8kW
Krbové kachle – typ: na drevo, na piliny a na pelety, liatinové, vykurovací výkon 8000 W, zadný vývod s priemerom dymovodu 120 mm, vhodné do domu, na chatu a do dielne, na umiestnenie na podlahu, vykúria miestnosť s až 210 m³, rozmery 91,9 × 44,4 × 37,6 cm (V׊×H), čierna farba
590,98 €
Na sklade > 5 ks u dodávateľa
Objednávací kód: MTG090
FLAMINGO MELAND dlažba Orech - Krbové kachle Doručenie na
predajňu zadarmo
FLAMINGO MELAND dlažba Orech
Krbové kachle – typ: na drevo, plechové, vykurovací výkon 9000 W, horný vývod s priemerom dymovodu 150 mm, vhodné do bytu, do domu a na chatu, na umiestnenie na podlahu, vykúria miestnosť s až 240 m³, rozmery 102 × 55,5 × 41 cm (V׊×H), maximálna dĺžka polien 35 cm
1 099 €
Na sklade 1 ks
Objednávací kód: HSF008
HS FLAMINGO BALI, zelená - Krbové kachle Doručenie na
predajňu zadarmo
HS FLAMINGO BALI, zelená
Krbové kachle – typ: na drevo, oceľové, vykurovací výkon 9000 W, horný vývod s priemerom dymovodu 150 mm, vhodné do bytu, do domu a na chatu, na umiestnenie na podlahu, vykúria miestnosť s až 240 m³, rozmery 89 × 76,2 × 44,1 cm (V׊×H), maximálna dĺžka polien 35 cm, zelená farba
1 749 €
Na sklade 2 ks
Objednávací kód: GAR82c4
HAAS+SOHN, SKARNES - Krbové kachle Doručenie na
predajňu zadarmo
2,0
HAAS+SOHN, SKARNES
Krbové kachle – typ: na drevo, na piliny a na pelety, plechové, vykurovací výkon 8300 W, s regulátorom výkonu, zadný a horný vývod s priemerom dymovodu 150 mm, vhodné do domu a na chatu, na umiestnenie na podlahu, vykúria miestnosť s až 149 m³, rozmery 90 × 59,5 × 41,2 cm (V׊×H), maximálna dĺžka polien 50 cm, čierna farba
985,90 €
Na sklade 1 ks
Objednávací kód: PTACkam008
HAAS+SOHN, VAASA Plus III
Krbové kachle – typ: na drevo, na piliny a na pelety, plechové, vykurovací výkon 6000 W, s regulátorom výkonu, horný vývod s priemerom dymovodu 150 mm, vhodné do domu a na chatu, na umiestnenie na podlahu, vykúria miestnosť s až 129 m³, rozmery 109,5 × 56 × 37,8 cm (V׊×H), maximálna dĺžka polien 33 cm, antracitová a strieborná farba
709,90 €
Na sklade 1 ks
Objednávací kód: PTACkam009
AQUAFLAM VARIO BARMA 11/7 kW dlažba Belený Dub - Krbové kachle Doručenie na
predajňu zadarmo
AQUAFLAM VARIO BARMA 11/7 kW dlažba Belený Dub
Krbové kachle – typ: na drevo, plechové, vykurovací výkon 15000 W, horný vývod s priemerom dymovodu 150 mm, vhodné do bytu, do domu a na chatu, na umiestnenie na podlahu, vykúria miestnosť s až 300 m³, rozmery 107 × 59,8 × 60,6 cm (V׊×H), maximálna dĺžka polien 40 cm, hnedá farba
1 799 €
Na sklade 2 ks
Objednávací kód: HSF002
Wamsler 0F 804 KAMINO Classic 8kW
Krbové kachle – typ: na drevo, na piliny a na pelety, liatinové, vykurovací výkon 8000 W, zadný vývod s priemerom dymovodu 120 mm, vhodné do domu, na chatu a do garáže, na umiestnenie na podlahu, vykúria miestnosť s až 210 m³, rozmery 91,9 × 44,4 × 37,6 cm (V׊×H), čierna farba
583,09 €
Na sklade > 5 ks u dodávateľa
Objednávací kód: MTG089
4,0
Ardes 354
Krbové kachle – typ: elektrický, plechové, vykurovací výkon 1500 W, 2 nastaviteľné úrovne vykurovania, s poistkou proti prehriatiu, s termostatom, s ventilátorom, vhodné do domu a na chatu, na umiestnenie na podlahu, vykúria miestnosť s až 43 m³, rozmery 45,5 × 40,5 × 24 cm (V׊×H), čierna farba
78,82 €
Na sklade > 5 ks u dodávateľa
Objednávací kód: ARDKR072
FLAMINGO MELAND dlažba Bielený dub - Krbové kachle Doručenie na
predajňu zadarmo
FLAMINGO MELAND dlažba Bielený dub
Krbové kachle – typ: na drevo, plechové, vykurovací výkon 9000 W, horný vývod s priemerom dymovodu 150 mm, vhodné do bytu, do domu a na chatu, na umiestnenie na podlahu, vykúria miestnosť s až 240 m³, rozmery 102 × 55,5 × 41 cm (V׊×H), maximálna dĺžka polien 35 cm
1 079 €
Na sklade 1 ks
Objednávací kód: HSF009
MASTERFLAMME Piccolo I, čierna - Krbové kachle Doručenie na
predajňu zadarmo
MASTERFLAMME Piccolo I, čierna
Krbové kachle – typ: na drevo, oceľové, vykurovací výkon 7000 W, horný vývod s priemerom dymovodu 150 mm, vhodné do bytu, do domu a na chatu, na umiestnenie na podlahu, vykúria miestnosť s až 220 m³, rozmery 98,1 × 59,6 × 53,6 cm (V׊×H), čierna farba
1 439 €
Na sklade 1 ks
Objednávací kód: GAR82b2
HS FLAMINGO BALI, krémová - Krbové kachle Doručenie na
predajňu zadarmo
HS FLAMINGO BALI, krémová
Krbové kachle – typ: na drevo, oceľové, vykurovací výkon 9000 W, horný vývod s priemerom dymovodu 150 mm, vhodné do bytu, do domu a na chatu, na umiestnenie na podlahu, vykúria miestnosť s až 240 m³, rozmery 89 × 76,2 × 44,1 cm (V׊×H), maximálna dĺžka polien 35 cm, krémová farba
2 229 €
Na sklade 1 ks
Objednávací kód: GAR82c2
HAAS+SOHN, ADRIA MINI II - Krbové kachle Doručenie na
predajňu zadarmo
2,0
HAAS+SOHN, ADRIA MINI II
Krbové kachle – typ: na drevo, na piliny a na pelety, plechové, vykurovací výkon 8000 W, s regulátorom tlaku, zadný a horný vývod s priemerom dymovodu 150 mm, vhodné do domu a na chatu, na umiestnenie na podlahu, vykúria miestnosť s až 150 m³, rozmery 89 × 54,6 × 41,4 cm (V׊×H), maximálna dĺžka polien 33 cm, béžová a čierna farba
906,90 €
Na sklade 1 ks
Objednávací kód: PTACkam001
Thalia Okta ECO 3,9 kW, krbové kachle na TP
Krbové kachle – typ: na drevo, liatinové, vykurovací výkon 3900 W, s regulátorom výkonu, horný vývod s priemerom dymovodu 120 mm, vhodné do bytu, do domu, na chatu, do záhrady, do garáže, do dielne a do kancelárie, vykúria miestnosť s až 180 m³, rozmery 25 × 49 × 44 cm (V׊×H), maximálna dĺžka polien 25 cm
314,90 €
Skladom podľa variantu
Objednávací kód: MET006nad
Tim Sistem DIANA ECO, červená - Krbové kachle Varianty
2,0
Tim Sistem DIANA ECO, červená
Krbové kachle – typ: na drevo a na pelety, oceľové, vykurovací výkon 10000 W, s regulátorom výkonu, horný vývod s priemerom dymovodu 120 mm, vhodné do bytu, do domu a na chatu, na umiestnenie na podlahu, vykúria miestnosť s až 120 m³, rozmery 78,5 × 39 × 43,5 cm (V׊×H), maximálna dĺžka polien 35 cm, červená farba
354,90 €
Na sklade 1 ks
Objednávací kód: MET004m
Alfa Plam ELITA 3* ECO
Krbové kachle – typ: na drevo, na piliny a na pelety, liatinové, vykurovací výkon 8000 W, s regulátorom výkonu, horný vývod s priemerom dymovodu 120 mm, vhodné do bytu, do domu, na chatu, do garáže a do dielne, vykúria miestnosť s až 200 m³, rozmery 86,5 × 44,2 × 45,5 cm (V׊×H), maximálna dĺžka polien 32 cm
590,90 €
Skladom podľa variantu
Objednávací kód: MTRtop0161nad

Krbové kachle

Vykurovacie panelyVykurovacie panely – príjemný a efektívny spôsob vykurovania Zima je obdobím, kedy by chcel každý zaliezť za pec a prečkať tam všetky snehové kalamity a hlboké mrazy. Vykurovacie panely sú také kachle 21. storočia, ktorými si bez náročnej inštalácie môžete vybaviť domov a cítiť sa rovnako dobre ako s kachľami. Všetko o...

Krbové kachle

V kategórii Krbové kachle máme práve teraz na Alza.sk celkom 76 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné krbové kachle Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie krbové kachle Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie krbové kachle Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii krbové kachle recenzie
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií