AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Súpravy vrtákov do dreva

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Materiál
Oceľ
(1)
TiN
(1)
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Pre všetkých milovníkov drevovýroby a domácich majstrov je nevyhnutné mať kvalitnú sadu vrtákov do dreva. Bez ohľadu na to, či ste profesionál alebo nadšenec, správny vrták môže urobiť zásadný rozdiel v dokonalosti vášho projektu. Pokračujte v čítaní a dozviete sa, ako vybrať sadu vrtákov do dreva na mieru.

Pokračovať

Prečo by vám sada vrtákov do dreva nemala chýbať?

Sada vrtákov do dreva je ako pokladnica plná špecializovaných nástrojov pripravených čeliť rôznym výzvam. Či už potrebujete prevŕtať jemné drevo bez štiepenia, vykružovať dokonalý otvor alebo vytvoriť precízne zapustenie, správny vrták vám uľahčí prácu. Pri výbere sady vrtákov do dreva je dôležité brať do úvahy materiál vrtákov, typ upínania a samozrejme druh vrtákov, ktoré súprava obsahuje.

i

Z čoho sa sada vrtákov do dreva vyrába?

Materiál vrtákov, ktoré obsahuje sada vrtákov do dreva, je často kľúčovým parametrom pri výbere. Oceľové vrtáky sú robustné a trvanlivé, zatiaľ čo HSS (rýchlorezná oceľ) ponúka vynikajúci výkon v ťažkých podmienkach. Pokrytie TiN (nitrid titaničitý) zvyšuje odolnosť vrtáka proti opotrebovaniu a tvrdokovové vrtáky sú známe svojou extrémnou tvrdosťou a životnosťou.

Aké druhy vrtákov môže sada vrtákov do dreva obsahovať?

Drevo má špecifické vlastnosti, a tak voľba vhodného vrtáka je kľúčová a sada vrtákov do dreva môže ponúkať rôzne druhy. Hadovité vrtáky ideálne slúžia na hlboké otvory, zatiaľ čo ploché vrtáky umožňujú vŕtanie širších otvorov. Pre dokonalé okrúhle otvory sú tu vykružovacie vrtáky a Forstnerove vrtáky ponúkajú čisté otvory s plochým dnom. Špirálové vrtáky sú univerzálne na bežné práce. Výber teda závisí od konkrétneho účelu práce s drevom.

  • Sada Forstnerových vrtákov do dreva poskytuje vysokú presnosť a je ideálna pre presné otvory s plochým dnom.
  • Sada špirálových vrtákov do dreva je obľúbená vďaka svojej všestrannosti a univerzálnosti v použití.
  • Sada plochých vrtákov do dreva ponúka širokú škálu priemerov a je skvelá pre rýchle vŕtanie.
  • Hadovité vrtáky do dreva (sada) sú ideálne na presné vŕtanie hlbokých otvorov.
  • Vykružovací vrták do dreva umožňuje vytvárať dokonalé kruhové otvory.

Upínanie vrtákov môže byť buď šesťhranné pre ľahkú manipuláciu a pevný úchop, alebo valcovou stopkou, čo je tradičný a osvedčený spôsob upnutia.

Častou voľbou je vrták do dreva 10 mm

Veľkosť vrtáka do dreva je jedným z najdôležitejších kritérií pri jeho výbere. Od malých priemerov pre jemné práce až po veľké vrtáky pre hrubšie projekty, každý priemer má svoje špecifické uplatnenie. Vrták do dreva 10 mm je obľúbenou voľbou mnohých remeselníkov a domácich majstrov. Jeho stredná veľkosť je ideálna pre väčšinu domácich projektov a je dostatočne robustná, aby zvládol väčšiu záťaž, zatiaľ čo zostáva dostatočne jemný pre detailné práce.

Či už bude vašou voľbou malá sada vrtákov do dreva alebo komplexná kolekcia, počet kusov v súprave sa pohybuje od 8 až po impozantných 103 kusov, čo uspokojí aj najnáročnejších užívateľov.

Hodí sa aj ručný vrták do dreva

Ručný vrták do dreva predstavuje spojenie tradície a remeselného umenia. V čase, keď nebola k dispozícii elektrika a výkonné nástroje, slúžil ako nevyhnutný pomocník každého tesára a stolára. Aj dnes, keď moderná technológia ponúka mnoho alternatív, si ručný vrták zachováva svoje miesto. Vďaka jeho jednoduchej konštrukcii a priamej kontrole nad procesom vŕtania je stále vyhľadávaný pre precízne a jemné projekty, kde je potrebný cit a starostlivá ruka.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
3 položky
4,7 10×
Bosch 103 ks sada príslušenstva
Sada príslušenstva – robustná, kompaktná a ľahko prenosná sada
33,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: BOCh0323
5,0
Metabo 86-dielna súprava príslušenstva PROMOTION
Sada vrtákov – vrtákov na kov z rýchloreznej ocele HSS-TIN, vrtáky do kameňa z tvrdokovu, vrtáky do dreva z chróm. ocele, ploché vrtáky do dreva, bity 25mm/50mm PH, PZ, T, SL, SW, nástrčné kľúče
42,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: BOG016
4,7
Metabo 8-dielna sada vrtákov do dreva "PROMOTION"
priemer vrtákov 3, 4, 5, 5.5, 6, 7, 8, 10 mm
9,79 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: BOG017b
vŕtačkaVrtáky: ako sa v nich vyznať Ako sa vyznať medzi jednotlivými typmi vrtákov? Ktorý použiť na drevo, ktorý na kov? A čo robiť, keď sa vrták otupí? V tomto článku prenikáme do tajov tohto náradia a odpovieme na tie najzásadnejšie otázky.
Každý domáci majster potrebuje vŕtačku. Jej výber ale nemusí byť na prvý pohľad tak jednoduchý. V článku preberieme rôzne druhy vŕtačiek a ukážeme si, čo je potrebné na vŕtanie do panelu, vŕtanie do betónu a ďalších materiálov. Čo všetko je dôležité poznať pri výbere...

Súpravy vrtákov do dreva

V kategórii Súpravy vrtákov do dreva máme práve teraz na Alza.sk celkom 3 produktov.

Súpravy vrtákov do dreva – osvedčené značky

Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné súpravy vrtákov do dreva Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie súpravy vrtákov do dreva Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii súpravy vrtákov do dreva recenzie
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií