Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

Vrecia

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Vyberať vrecia môže byť náročná úloha, pretože je potrebné zohľadniť ich typ, materiál a veľkosť, aby zodpovedali konkrétnym potrebám. Či už potrebujete vrece na odpad, skladovanie materiálu, alebo na špeciálne účely, kľúčom je vybrať to, ktoré splní vaše očakávania. Nie ste si istí, ako na to? Poradíme vám. 

Pokračovať

Vrece: Univerzálny pomocník

Vrece predstavuje široko využiteľnú kategóriu obalového materiálu, ktorý nachádza uplatnenie v domácnostiach, poľnohospodárstve, stavebníctve alebo v obchode. Od pevných materiálov vhodných na sutinu cez špeciálne navrhnuté modely vhodné na zemiaky, ktoré chránia obsah pred vonkajšími vplyvmi, až po vrece na oblečenie.

Kvalitné vrece a jeho výhody

  • Flexibilita a prispôsobivosť rôznym typom obsahu.
  • Jednoduché skladovanie aj v malých miestnostiach.
  • Ochrana obsahu pred prachom a vlhkosťou.

Nevýhody, na ktoré je potrebné myslieť

  • Obmedzená odolnosť voči pretrhnutiu a poškodeniu.
  • Obmedzená ochrana obsahu proti extrémnym podmienkam.

Efektívne upratovanie zaručia vrecia na odpad

Vrecia na odpad sú nevyhnutné na efektívne triedenie a odvoz domáceho aj priemyselného odpadu. Sú k dispozícii v rôznych veľkostiach a materiáloch, vrátane biologicky rozložiteľných možností, ktoré podporujú udržateľnosť. Vhodne zvolené vrecia uľahčujú manipuláciu s odpadom a zabraňujú rozptylu nečistôt.

Odolné vrece na zemiaky vám vydrží

Vrece na zemiaky je špeciálne navrhnuté na skladovanie a prepravu zemiakov. Materiál tohto vreca zaisťuje cirkuláciu vzduchu, ktorá je kľúčom k zachovaniu kvality a predĺženiu životnosti zemiakov. Pevná konštrukcia a správny výber vreca chráni zemiaky pred mechanickým poškodením počas manipulácie.

Vrecia na odpad
Igelitové vrecia na odpad

Vrece na zemiaky
Vrece na zemiaky

Z akých materiálov sa vyrába vrece?

Materiál, z ktorého je vrece vyrobené, zohráva zásadnú úlohu v jeho funkčnosti a odolnosti. Môže byť vyrobené z plastu, papiera, tkaniny alebo špeciálnych kompozitných materiálov. Poďme si spoločne predstaviť jednotlivé najčastejšie používané materiály a ich funkčnosť v rôznych pracovných odvetviach.

  • Plastové vrecia sú cenovo dostupné, odolné voči vode a pevné. Používajú sa na širokú škálu účelov vrátane zberu odpadkov alebo na oblečenie.
  • Papierové vrece je biologicky rozložiteľné a ekologicky šetrné. Vhodné na ľahké predmety a potraviny, často sa s ním stretnete v maloobchode.
  • Textilné vrecia zahŕňajú jutové vrece, vrece z bavlny alebo syntetických vlákien. Sú opakovane použiteľné, pevné a často sa používajú na skladovanie potravín.
  • Kompozitné vrece kombinuje vlastnosti rôznych materiálov na zlepšenie odolnosti alebo špecifických vlastností, ako je odolnosť voči chemikáliám.

i

Praktické tipy, ako efektívne využiť vrece

Na špecifické použitie, ako je transport ťažkých alebo ostrých predmetov, si vyberte vrece s vyššou odolnosťou voči pretrhnutiu. Na opakované použitie sa hodí textilné vrece, zatiaľ čo na jednorazové použitie môžu byť vhodnejšie recyklovateľné materiály.

Veľkosti a vlastnosti – vrece na každú situáciu

Každá aplikácia si vyžaduje špecifickú veľkosť a typ vreca. Väčšie modely využijete napríklad na stavebnú suť alebo poľnohospodárske produkty, ako je obilie. K dispozícii je aj vrece s rôznymi systémami uzatvárania (vákuové, na zips), ochranou voči UV žiareniu, rôznorodosťou tvarov či vyššou odolnosťou voči pretrhnutiu a oderu.

Nielen vrece na obilie má špeciálne vlastnosti

Vrece na obilie, seno, suť a piesok je špeciálne navrhnuté na efektívnu manipuláciu a skladovanie týchto materiálov. Modely vhodné na seno a obilie chránia krmivo pred vlhkosťou a udržiavajú jeho kvalitu na výbornej úrovni. Vrecia na suť a piesok sú nevyhnutné pri stavebných prácach a v záhradníctve, kde ich oceníte.

Vákuové vrecia na oblečenie sa skvele skladujú

Vákuové vrecia na oblečenie šetria priestor pri skladovaní textilu. Oblečenie vložené do týchto vriec sa po vysatí vzduchu stáva oveľa kompaktnejším, čo umožňuje efektívnejšie využitie skríň a úložných priestorov. Vrecia sú tiež skvelé na ochranu textilu pred prachom, vlhkosťou a škodcami, čo nie je na škodu.

Recyklácia a ekológia: Moderné vrecia pre každého

V dnešnej dobe sa kladie čoraz väčší dôraz na ekológiu a udržateľnosť, čo sa odráža aj vo výrobe a využívaní vriec. Mnohé vrecia sú navrhnuté tak, aby boli plne recyklovateľné alebo biologicky rozložiteľné, čím sa minimalizuje dopad na životné prostredie. Vrece z recyklovateľných materiálov je obľúbenou voľbou.

Na čo využijete vegetačné vrece?

Vegetačné vrece je určené na pestovanie rastlín v obmedzenom priestore alebo tam, kde nie je kvalitná pôda. Toto vrece je vyrobené z priedušných materiálov, ktoré umožňujú koreňom dostatočnú cirkuláciu vzduchu a vody, zároveň zabraňujú ich prerastaniu a zlepšujú celkové zdravie rastlín. Sú ideálne na pestovanie.

Pokiaľ si chcete v živote dopriať trochu štýlového pohodlia, tak sa odporúčame pozrieť na vrece na sedenie a jeho príslušenstvo.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
2 položky
4,7
PP vrece tkané 90 × 56 cm Bi
Vrece - tkané, na suť a na obilie, polypropylénové
0,70 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MTG326
5,0
PP vrece tkané 150 × 85 cm BÍ
Vrece - tkané, na suť a na obilie, polypropylénové
0,79 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MTG325

Vrecia

Vrecia

V kategórii Vrecia máme práve teraz na Alza.sk celkom 2 produktov.

Vrecia – osvedčené značky

P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií