Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Smart hodinky s EKG meraním

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka/model
Určenie
Dámske
(6)
Pánske
(7)
Unisex
(156)
Kompatibilný OS
Android
(124)
IOS
(138)
Android s GMS
(16)
Tvar ciferníka
Guľatý
(93)
Hranatý
(94)
Veľkosť puzdra
3 mm
51 mm
-
Farba puzdra
Čierna
(57)
Strieborná
(65)
Sivá
(29)
Zlatá
(12)
Ružovozlatá
(10)
Béžová
(9)
Ružová
(5)
Modrá
(2)
Zelená
(2)
Červená
(4)
Bezdrôtová technológia
NFC
(114)
Bluetooth
(187)
LTE
(28)
WiFi
(106)
GPS
(127)
Typ NFC platby
Google Pay
(43)
Apple Pay
(59)
Športové aktivity
Beh
(187)
Cyklistika
(184)
Chôdza
(183)
Fitness
(180)
Joga
(176)
Funkcia merania športu
Krokomer
(187)
Tepová frekvencia
(183)
Výpočet kalórií
(178)
Vzdialenosť
(174)
Rýchlosť
(138)
Farba ramienka
Čierna
(69)
Biela
(17)
Zlatá
(7)
Béžová
(6)
Ružová
(15)
Strieborná
(20)
Ružovozlatá
(2)
Sivá
(17)
Modrá
(17)
Oranžová
(4)
Zelená
(4)
Červená
(4)
Materiál remienka
Silikón
(90)
Nylon
(25)
Ostatné kovy
(18)
Umelá koža
(16)
Plast
(15)
Najnovšie objednávky

Smart hodinky na meranie EKG sa stanú vašim každodenným spoločníkom, ktorý vám pomôže pri preventívnom monitorovaní vášho zdravia. Hodinky môžete využívať pri športe, ale aj v bežnom živote. Pozrite sa, aké ďalšie funkcie EKG hodinky ponúkajú a v akých variantoch sú k dispozícii. 

Pokračovať

Prečo si zaobstarať EKG hodinky?

EKG hodinky môžu byť skvelým spôsobom prevencie kardiovaskulárnych ochorení. Pravidelným meraním môžete mať prehľad o svojom zdraví aj zdraví vašich najbližších. Smart hodinky s EKG sú navyše šikovným pomocníkom aj pri športe, a vďaka mnohým funkciám môžu dokonca nahrádzať mobilný telefón.

  • Smart hodinky s meraním EKG a tlaku patria medzi zdravotné hodinky, ktoré prehľadne monitorujú váš zdravotný stav,
  • obsahujú množstvo športových, hodinkových a zdravotných funkcií,
  • zvyčajne sa dajú použiť aj na telefonovanie a písanie správ,
  • majú jednoduché ovládanie v slovenskom jazyku.

Ako vybrať najlepšie EKG hodinky?

EKG hodinky môžete vyberať podľa niekoľkých parametrov. Dôležitý je vzhľad hodiniek, ich funkcie, kompatibilita s mobilným zariadením a ich určenie, teda pre koho hodinky sú. Pri výbere sa tiež zamerajte na kapacitu batérie a spôsob nabíjania hodiniek. Čím vyššia je kapacita batérie, tým dlhšie môžu hodinky zdobiť vaše zápästie a plniť svoju funkciu. Zdravie tak budete mať neustále pod kontrolou.

Smart hodinky s EKG dámske 
Dámske smart hodinky s EKG

Smart hodinky s EKG pánske 
Pánske smart hodinky s meraním EKG a tlaku

EKG hodinky unisex
Unisex EKG hodinky

Aké funkcie môžu mať smart hodinky? EKG meranie je len jedno z mnohých využití

Smart hodinky obsahujú skutočne širokú škálu funkcií. Môžete s nimi športovať, pracovať, odpočívať aj cestovať. Môžu vám pomôcť naplánovať váš deň a v noci dohliadať na váš spánok. Hodinky je možné prepojiť s vašim mobilným telefónom, takže môžete mať prehľad napríklad aj o zdravotnom stave vašich blízkych.

Zdravotné funkcie vám pomôžu dohliadať na váš fyzický aj psychický stav

Zdravotné funkcie na smart hodinkách vám môžu pomôcť pri prevencii ochorení srdca a ciev, merať kvalitu vášho spánku alebo mieru práve prežívaného stresu. Ženy určite ocenia funkciu sledovania menštruačného cyklu. Ak máte strach o bezpečnosť vašich blízkych, mnohé hodinky obsahujú aj SOS tlačidlo, detekciu pádu alebo vás upozornia, ak boli hodinky zložené z ruky.

  • Hodinky dokážu merať saturáciu kyslíka v krvi, krvný tlak, telesnú teplotu alebo srdcový rytmus. Niektoré hodinky dokážu tiež na základe nameraných údajov upozorniť na zdravotné problémy.
  • Smart hodinky merajú kvalitu spánku, dokážu detegovať chrápanie a môžu mať aj funkciu inteligentného budenia.
  • Hodinky vás upozornia aj na pitný režim alebo nedostatok pohybu. Na upokojenie vás hodinky môžu previesť dychovým cvičením.

Získané hodnoty slúžia len ako orientačný prehľad o vašom zdraví. Ak máte o vašom fyzickom stave pochybnosti, vždy sa poraďte so svojím lekárom.

Funkcie hodiniek vám pomôžu plánovať aj relaxovať

Funkcie, ktoré majú smart hodinky s EKG, obsahujú aj veľa možností na plánovanie a odpočinok. Kalendár, budík, stopky a ukazovateľ aktuálneho dátumu a času sú pri týchto zariadeniach samozrejmosťou. S niektorými hodinkami si môžete vychutnať aj počúvanie vašej obľúbenej hudby a zahrať jednoduché hry. Zvyčajne obsahujú aj navigáciu a integrované mapy, takže sa s hodinkami pri vašich obľúbených aktivitách rozhodne nestratíte.

So smart hodinkami môžete byť s ostatnými neustále v spojení

S niektorými modelmi smart hodiniek môžete jednoducho telefonovať, písať SMS a e-mailové správy jednoducho zo svojho zápästia. Väčšinu hodiniek je možné pripojiť k internetu. Môžete teda komunikovať aj prostredníctvom svojich obľúbených sociálnych sietí. Telefonovanie je možné buď pomocou eSIM, ktorá funguje ako samostatná SIM karta, alebo cez pripojenie prostredníctvom Bluetooth, ak sú hodinky v blízkosti mobilného telefónu, keď využívate SIM kartu vo vašom mobilnom zariadení.

i

Hodinky s telefónom prepojíte pomocou Bluetooth, niektoré funkcie budú potrebovať aj stiahnutú aplikáciu vo vašom mobile. Vždy si skontrolujte vzájomnú kompatibilitu operačného systému hodiniek a mobilného telefónu.

Smart hodinky s EKG merajú vaše zdravie aj športové výkony

Pomocou smart hodiniek môžete jednoducho merať svoje športové výkony a viesť o nich štatistiku. Beh, turistika, cyklistika, joga alebo golf sú príkladmi športov, pri ktorých môžete hodinky s EKG využiť. Merať môžete napríklad vašu rýchlosť, prekonanú vzdialenosť alebo prevýšenie.

EKG hodinky môžu byť aj elegantným doplnkom

EKG hodinky slúžia na monitorovanie telesných funkcií, to však neznamená, že nemôžu byť zároveň elegantným doplnkom vášho módneho štýlu. V ponuke nájdete mnoho vzhľadov určených pre ženy aj mužov. Vyberať môžete aj podľa farby, ciferníka alebo remienka.

  • Dámske hodinky majú hladký tvar. Často sú v jemných pastelových farbách, dokonale zladené s remienkom aj displejom, aby sa stali krásnym doplnkom na zápästí.
  • Pánske hodinky sú zvyčajne robustnejšie. Často sú kombinované s nerezovou oceľou a väčšinou ich nájdete v oceľovo striebornej alebo čiernej farbe.
  • Unisex hodinky sú vhodné pre každého. Ciferník aj remienok sú prispôsobené na dámsku aj pánsku ruku a vyrábajú sa v najrôznejších farbách.
    • i

      Aký remienok zvoliť pre svoje hodinky s EKG?

      Remienky sa vyrábajú v rôznych dĺžkach z rozličných materiálov, ako je napríklad textil, koža, nerezová oceľ, silikón alebo plast. Väčšinou sa zapínajú pomocou rýchloupínacej pracky alebo koľajničky. Pri niektorých modeloch je možné remienky aj meniť.

      Čo ďalšie ponúkajú EKG hodinky?

      EKG hodinky ponúkajú mnoho farebných kombinácií, typov displeja alebo rôznych druhov remienkov. Dôležitým aspektom môže byť aj obsah balenia, v ktorom je okrem hodiniek zvyčajne aj nabíjací kábel alebo stanica, môže však obsahovať napríklad aj náhradný remienok.

      • Smart hodinky s EKG sú väčšinou odolné proti prachu a poškriabaniu. Sú tiež v rôznych mierach odolné voči vode.
      • Ovládanie hodiniek je dotykové, pomocou tlačidiel alebo ich vzájomnou kombináciou, v závislosti od zvoleného typu.
      • Pre dlhšiu výdrž batérie majú smart hodinky nastaviteľný úsporný režim, ktorý uspí niektoré aplikácie, aby hodinky vydržali dlhšie.

      Zaujíma vás, čo si myslia ostatní? Pozrite sa, čo hovoria na EKG hodinky recenzie.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
Smart hodinky – dámske, kompatibilné s Android a Android s GMS, 1,2" OLED displej, NFC platby cez Google Pay aplikáciu, Bluetooth, GPS, WiFi, volanie z hodiniek cez telefón spárovaným pomocou Bluetooth, krokomer, meranie krvného tlaku, kyslíku v krvi a EKG, monitoring spánku, meranie tepu, vodotesnosť 50 m (5 ATM), maximálna výdrž batérie 40 h, s ovládaním v češtine
-9 %
139,90 €
127,20 €

2.
Smart hodinky – pre mužov a ženy, kompatibilné s Android, 1,31" AMOLED displej, NFC platby cez Google Pay aplikáciu, Bluetooth, GPS, WiFi, volanie z hodiniek cez telefón spárovaným pomocou Bluetooth, krokomer, meranie krvného tlaku, kyslíku v krvi a EKG, monitoring spánku, meranie tepu, vodotesnosť 50 m (5 ATM), maximálna výdrž batérie 40 h, s ovládaním v češtine
299 €

3.
Smart hodinky – pre mužov a ženy, kompatibilné s iOS, 1,9" OLED displej, NFC platby cez Apple Pay aplikáciu, Bluetooth, GPS, WiFi, volanie z hodiniek cez telefón spárovaným pomocou Bluetooth, krokomer, meranie kyslíku v krvi a EKG, monitoring spánku, meranie tepu, vodotesnosť 50 m (5 ATM), maximálna výdrž batérie 18 h
-10 %
479 €
429 €

Ďalšie najpredávanejšie
187 položiek
Ľudová voľba Lacné, ale dobre hodnotené
4,5 229×
Samsung Galaxy Watch 4 40 mm ružovo-zlaté
Smart hodinky – dámske, kompatibilné s Android a Android s GMS, 1,2" OLED displej, NFC platby cez Google Pay aplikáciu, Bluetooth, GPS, WiFi, volanie z hodiniek cez telefón spárovaným pomocou Bluetooth, krokomer, meranie krvného tlaku, kyslíku v krvi a EKG, monitoring spánku, meranie tepu, vodotesnosť 50 m (5 ATM), maximálna výdrž batérie 40 h, s ovládaním v češtine
Zľavnené -9 %
127,20 € 139,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SaGALW440rg
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
Samsung Galaxy Watch 5 Pro 45 mm, čierne - Smart hodinky Varianty
4,6 78×
Samsung Galaxy Watch 5 Pro 45 mm, čierne
Smart hodinky – pre mužov a ženy, kompatibilné s Android a Android s GMS, 1,36" AMOLED displej, NFC platby cez Google Pay aplikáciu, Bluetooth, GPS, WiFi, volanie z hodiniek cez telefón spárovaným pomocou Bluetooth, krokomer, meranie krvného tlaku, kyslíku v krvi a EKG, monitoring spánku, meranie tepu, vodotesnosť 50 m (5 ATM), maximálna výdrž batérie 80 h, s ovládaním v češtine
405,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SaGW0512b1
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
4,9 67×
Apple Watch Series 9 45 mm Tmavo atramentový hliník s tmavo atramentovým prevliekacím športovým remienkom
Smart hodinky – pre mužov a ženy, kompatibilné s iOS, 1,9" OLED displej, NFC platby cez Apple Pay aplikáciu, Bluetooth, GPS, WiFi, volanie z hodiniek cez telefón spárovaným pomocou Bluetooth, krokomer, meranie kyslíku v krvi a EKG, monitoring spánku, meranie tepu, vodotesnosť 50 m (5 ATM), maximálna výdrž batérie 18 h
Zľavnené -10 %
429 € 479 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: JA090a45n4
Pre náročných Kvalita bez kompromisov
Apple Watch Ultra 2  49 mm titánové puzdro s modrým alpským ťahom – Medium - Smart hodinky
Varianty Doručenie na
predajňu zadarmo
5,0 117×
Apple Watch Ultra 2 49 mm titánové puzdro s modrým alpským ťahom – Medium
Smart hodinky – pre mužov a ženy, kompatibilné s iOS, 2" OLED displej, NFC platby cez Apple Pay aplikáciu, Bluetooth 5,3, GPS, WiFi, LTE, krokomer, meranie kyslíku v krvi a EKG, monitoring spánku, meranie tepu, vodotesnosť 100 m (10 ATM), maximálna výdrž batérie 36 h
849 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: JA049ult2b2
Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47 mm čierne - Smart hodinky Varianty
4,6 66×
Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47 mm čierne
Smart hodinky – pre mužov a ženy, kompatibilné s Android, 1,47" AMOLED displej, NFC platby cez Google Pay aplikáciu, Bluetooth, GPS, WiFi, volanie z hodiniek cez telefón spárovaným pomocou Bluetooth, krokomer, meranie krvného tlaku, kyslíku v krvi a EKG, monitoring spánku, meranie tepu, vodotesnosť 50 m (5 ATM), maximálna výdrž batérie 40 h, s ovládaním v češtine
Zľavnené -20 %
359,90 € 449 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SaGW06c1
Samsung Galaxy Watch 6 44 mm grafitové - Smart hodinky Varianty
4,8 19×
Samsung Galaxy Watch 6 44 mm grafitové
Smart hodinky – pre mužov a ženy, kompatibilné s Android, 1,47" AMOLED displej, NFC platby cez Google Pay aplikáciu, Bluetooth, GPS, WiFi, volanie z hodiniek cez telefón spárovaným pomocou Bluetooth, krokomer, meranie krvného tlaku, kyslíku v krvi a EKG, monitoring spánku, meranie tepu, vodotesnosť 50 m (5 ATM), maximálna výdrž batérie 40 h, s ovládaním v češtine
Kúpiť s kódom SAMSUMARCH2 262,90 €
Zľavnené -10 %
312,90 € 349 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SaGW06a1
Samsung Galaxy Watch 6 40 mm grafitové - Smart hodinky Varianty
4,7 44×
Samsung Galaxy Watch 6 40 mm grafitové
Smart hodinky – pre mužov a ženy, kompatibilné s Android, 1,31" AMOLED displej, NFC platby cez Google Pay aplikáciu, Bluetooth, GPS, WiFi, volanie z hodiniek cez telefón spárovaným pomocou Bluetooth, krokomer, meranie krvného tlaku, kyslíku v krvi a EKG, monitoring spánku, meranie tepu, vodotesnosť 50 m (5 ATM), maximálna výdrž batérie 40 h, s ovládaním v češtine
Kúpiť s kódom SAMSUMARCH1 239 €
299 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SaGW06a3
Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47 mm strieborné - Smart hodinky Varianty
4,6 66×
Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47 mm strieborné
Smart hodinky – pre mužov a ženy, kompatibilné s Android, 1,47" AMOLED displej, NFC platby cez Google Pay aplikáciu, Bluetooth, GPS, WiFi, volanie z hodiniek cez telefón spárovaným pomocou Bluetooth, krokomer, meranie krvného tlaku, kyslíku v krvi a EKG, monitoring spánku, meranie tepu, vodotesnosť 50 m (5 ATM), maximálna výdrž batérie 40 h, s ovládaním v češtine
Zľavnené -20 %
359,90 € 449 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SaGW06c2
4,8
Samsung Galaxy Watch 6 40 mm LTE zlaté
Smart hodinky – pre mužov a ženy, kompatibilné s Android, 1,31" AMOLED displej, NFC platby cez Google Pay aplikáciu, Bluetooth, GPS, WiFi, LTE, krokomer, meranie krvného tlaku, kyslíku v krvi a EKG, monitoring spánku, meranie tepu, vodotesnosť 50 m (5 ATM), maximálna výdrž batérie 40 h, s ovládaním v češtine
Kúpiť s kódom SAMSUMARCH3 289 €
Zľavnené -11 %
329 € 369 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SaGW06a8
4,5
Samsung Galaxy Watch 6 44 mm LTE grafitové
Smart hodinky – pre mužov a ženy, kompatibilné s Android, 1,47" AMOLED displej, NFC platby cez Google Pay aplikáciu, Bluetooth, GPS, WiFi, LTE, krokomer, meranie krvného tlaku, kyslíku v krvi a EKG, monitoring spánku, meranie tepu, vodotesnosť 50 m (5 ATM), maximálna výdrž batérie 40 h, s ovládaním v češtine
Kúpiť s kódom SAMSUMARCH3 319 €
Cenová bomba
359 € Ušetríte 40 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SaGW06a5
4,1 10×
Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47 mm LTE čierne
Smart hodinky – pre mužov a ženy, kompatibilné s Android, 1,47" AMOLED displej, NFC platby cez Google Pay aplikáciu, Bluetooth, GPS, WiFi, LTE, krokomer, meranie krvného tlaku, kyslíku v krvi a EKG, monitoring spánku, meranie tepu, vodotesnosť 50 m (5 ATM), maximálna výdrž batérie 40 h, s ovládaním v češtine
499 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SaGW06c5
Samsung Galaxy Watch 6 44 mm strieborné - Smart hodinky Varianty
4,8 19×
Samsung Galaxy Watch 6 44 mm strieborné
Smart hodinky – pre mužov a ženy, kompatibilné s Android, 1,47" AMOLED displej, NFC platby cez Google Pay aplikáciu, Bluetooth, GPS, WiFi, volanie z hodiniek cez telefón spárovaným pomocou Bluetooth, krokomer, meranie krvného tlaku, kyslíku v krvi a EKG, monitoring spánku, meranie tepu, vodotesnosť 50 m (5 ATM), maximálna výdrž batérie 40 h, s ovládaním v češtine
Kúpiť s kódom SAMSUMARCH2 262,90 €
Zľavnené -10 %
312,90 € 349 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SaGW06a2
Samsung Galaxy Watch 6 Classic 43 mm strieborné - Smart hodinky Varianty
4,2
Samsung Galaxy Watch 6 Classic 43 mm strieborné
Smart hodinky – pre mužov a ženy, kompatibilné s Android, 1,3" AMOLED displej, NFC platby cez Google Pay aplikáciu, Bluetooth, GPS, WiFi, volanie z hodiniek cez telefón spárovaným pomocou Bluetooth, krokomer, meranie krvného tlaku, kyslíku v krvi a EKG, monitoring spánku, meranie tepu, vodotesnosť 50 m (5 ATM), maximálna výdrž batérie 40 h, s ovládaním v češtine
Zľavnené -20 %
334,90 € 419 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SaGW06c4
Samsung Galaxy Watch 6 Classic 43 mm čierne - Smart hodinky Varianty
4,2
Samsung Galaxy Watch 6 Classic 43 mm čierne
Smart hodinky – pre mužov a ženy, kompatibilné s Android, 1,3" AMOLED displej, NFC platby cez Google Pay aplikáciu, Bluetooth, GPS, WiFi, volanie z hodiniek cez telefón spárovaným pomocou Bluetooth, krokomer, meranie krvného tlaku, kyslíku v krvi a EKG, monitoring spánku, meranie tepu, vodotesnosť 50 m (5 ATM), maximálna výdrž batérie 40 h, s ovládaním v češtine
Zľavnené -20 %
334,90 € 419 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SaGW06c3
Samsung Galaxy Watch 6 40 mm zlaté - Smart hodinky Varianty
4,7 44×
Samsung Galaxy Watch 6 40 mm zlaté
Smart hodinky – pre mužov a ženy, kompatibilné s Android, 1,31" AMOLED displej, NFC platby cez Google Pay aplikáciu, Bluetooth, GPS, WiFi, volanie z hodiniek cez telefón spárovaným pomocou Bluetooth, krokomer, meranie krvného tlaku, kyslíku v krvi a EKG, monitoring spánku, meranie tepu, vodotesnosť 50 m (5 ATM), maximálna výdrž batérie 40 h, s ovládaním v češtine
Kúpiť s kódom SAMSUMARCH1 239 €
Zľavnené -6 %
299 € 319 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: SaGW06a4
Apple Watch Ultra 2  49 mm titánové puzdro s modrým oceánskym remienkom - Smart hodinky
Varianty Doručenie na
predajňu zadarmo
5,0 117×
Apple Watch Ultra 2 49 mm titánové puzdro s modrým oceánskym remienkom
Smart hodinky – pre mužov a ženy, kompatibilné s iOS, 2" OLED displej, NFC platby cez Apple Pay aplikáciu, Bluetooth 5,3, GPS, WiFi, LTE, krokomer, meranie kyslíku v krvi a EKG, monitoring spánku, meranie tepu, vodotesnosť 100 m (10 ATM), maximálna výdrž batérie 36 h
899 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: JA049ult2a1
Samsung Galaxy Watch 5 Pro 45mm sivé - Smart hodinky Varianty
4,6 78×
Samsung Galaxy Watch 5 Pro 45mm sivé
Smart hodinky – pre mužov a ženy, kompatibilné s Android a Android s GMS, 1,36" AMOLED displej, NFC platby cez Google Pay aplikáciu, Bluetooth, GPS, WiFi, volanie z hodiniek cez telefón spárovaným pomocou Bluetooth, krokomer, meranie krvného tlaku, kyslíku v krvi a EKG, monitoring spánku, meranie tepu, vodotesnosť 50 m (5 ATM), maximálna výdrž batérie 80 h, s ovládaním v češtine
405,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SaGW0512b2
4,9 67×
Apple Watch Series 9 45 mm Tmavo atramentový hliník s tmavo atramentovým športovým remienkom – S/M
Smart hodinky – pre mužov a ženy, kompatibilné s iOS, 1,9" OLED displej, NFC platby cez Apple Pay aplikáciu, Bluetooth, GPS, WiFi, volanie z hodiniek cez telefón spárovaným pomocou Bluetooth, krokomer, meranie kyslíku v krvi a EKG, monitoring spánku, meranie tepu, vodotesnosť 50 m (5 ATM), maximálna výdrž batérie 18 h
Zľavnené -10 %
429 € 479 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: JA090a45n2
Apple Watch Ultra 2  49 mm titánové puzdro s čierno-modrým trailovým ťahom – M/L - Smart hodinky
Varianty Doručenie na
predajňu zadarmo
5,0 117×
Apple Watch Ultra 2 49 mm titánové puzdro s čierno-modrým trailovým ťahom – M/L
Smart hodinky – pre mužov a ženy, kompatibilné s iOS, 2" OLED displej, NFC platby cez Apple Pay aplikáciu, Bluetooth 5,3, GPS, WiFi, LTE, krokomer, meranie kyslíku v krvi a EKG, monitoring spánku, meranie tepu, vodotesnosť 100 m (10 ATM), maximálna výdrž batérie 36 h
849 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: JA049ult2g2
4,9 54×
Apple Watch Series 9 41 mm Hviezdno biely hliník s hviezdno bielym športovým remienkom – M/L
Smart hodinky – pre mužov a ženy, kompatibilné s iOS, 1,69" OLED displej, NFC platby cez Apple Pay aplikáciu, Bluetooth, GPS, WiFi, volanie z hodiniek cez telefón spárovaným pomocou Bluetooth, krokomer, meranie kyslíku v krvi a EKG, monitoring spánku, meranie tepu, vodotesnosť 50 m (5 ATM), maximálna výdrž batérie 18 h
Zľavnené -11 %
399 € 449 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: JA090a45c23
Apple Watch Ultra 2 49 mm titánové puzdro s modrým alpským ťahom – Large - Smart hodinky
Varianty Doručenie na
predajňu zadarmo
5,0 117×
Apple Watch Ultra 2 49 mm titánové puzdro s modrým alpským ťahom – Large
Smart hodinky – pre mužov a ženy, kompatibilné s iOS, 2" OLED displej, NFC platby cez Apple Pay aplikáciu, Bluetooth 5,3, GPS, WiFi, LTE, krokomer, meranie kyslíku v krvi a EKG, monitoring spánku, meranie tepu, vodotesnosť 100 m (10 ATM), maximálna výdrž batérie 36 h
849 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: JA049ult2b3
4,9 54×
Apple Watch Series 9 41 mm Tmavo atramentový hliník s tmavo atramentovým športovým remienkom – S/M
Smart hodinky – pre mužov a ženy, kompatibilné s iOS, 1,69" OLED displej, NFC platby cez Apple Pay aplikáciu, Bluetooth, GPS, WiFi, volanie z hodiniek cez telefón spárovaným pomocou Bluetooth, krokomer, meranie kyslíku v krvi a EKG, monitoring spánku, meranie tepu, vodotesnosť 50 m (5 ATM), maximálna výdrž batérie 18 h, s ovládaním v češtine
Zľavnené -11 %
399 € 449 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: JA090a41n2
4,9 54×
Apple Watch Series 9 41 mm Hviezdno biely hliník s hviezdno bielym športovým remienkom – S/M
Smart hodinky – pre mužov a ženy, kompatibilné s iOS, 1,69" OLED displej, NFC platby cez Apple Pay aplikáciu, Bluetooth, GPS, WiFi, volanie z hodiniek cez telefón spárovaným pomocou Bluetooth, krokomer, meranie kyslíku v krvi a EKG, monitoring spánku, meranie tepu, vodotesnosť 50 m (5 ATM), maximálna výdrž batérie 18 h
449 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: JA090a45c22
4,6 17×
Huawei Watch D Black
Smart hodinky – pre mužov a ženy, kompatibilné s Android a iOS, 1,64" AMOLED displej, Bluetooth, GPS, krokomer, meranie krvného tlaku, kyslíku v krvi a EKG, monitoring spánku, meranie tepu, vodotesnosť IP68, maximálna výdrž batérie 168 h, s ovládaním v češtine
398,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HU80583b1
Apple WatchBezpečnostné funkcie smart hodiniek môžu zachrániť aj život Smart hodinky už niekoľkokrát preukázali, že ich funkcie môžu zachraňovať životy. Na čo všetko slúžia jednotlivé senzory? A ktoré funkcie môžu rozhodne prísť vhod a pred kúpou by ste sa o ich prítomnosti mali presvedčiť?
Ak hľadáte smart hodinky, ktoré majú plno funkcií, ale pritom nízku cenovku, tak ste ich práve našli. Máme pre vás nachystané hodinky Watch TSc od našej privátnej značky WowME. Vďaka tomu vám môžeme garantovať, že budú fungovať na jednotku s hviezdičkou. Čím sa však už...
Stal sa z vášho dieťaťa v posledných mesiacoch leňoch a len zložito ho prehovárate k fyzickým aktivitám? Vyskúšajte smart hodinky WowME Kids Play, ktoré hravým spôsobom znovu naštartujú záujem o pohyb. Čo všetko vedia hodinky zmerať? A ako fungujú v každodennej praxi?
GarminGarmin Fenix 7 vs. Garmin Epix (RECENZIA): Ktoré vybrať? Garmin Fenix 7 a Garmin Epix sú vrcholné modely smart hodiniek od tohto výrobcu. Čo všetko ponúknu a na čo sa u nich zamerať, pokiaľ sa nemôžete rozhodnúť pre ten správny model? Odpovie táto recenzia.
Tie najlepšie športové funkcie, famózny AMOLED displej aj 16-dňová výdrž batérie. Garmin Epix akoby mali všetko, čo si náročný športovec môže priať.
Extrémne nízka cena, solídna základňa funkcií aj pôvabný dizajn. Smart hodinky WowME TS Watch sú jednou z najzaujímavejších volieb v nižšej cenovej relácii a ujsť by preto nemali ani vám…
Viac článkov Všetky články

Smart hodinky s EKG meraním

V kategórii Smart hodinky s EKG meraním máme práve teraz na Alza.sk celkom 187 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné smart hodinky s EKG meraním
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií