Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Holiace strojčeky Philips

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Philips
(32)
Určenie
Dámsky
(2)
Pánsky
(30)
Využitie
Tvár
(22)
Obočie
(1)
Nohy
(5)
Intímne partie
(7)
Chrbát
(4)
Telo
(14)
Holiaci mechanizmus
Planžetový
(14)
Frézkový
(16)
Napájanie
Elektrická sieť
(10)
Akumulátor
(28)
Batériové
(1)
Funkcie
Vodoodolnosť
(24)
Umývateľnosť
(20)
Zastrihávač
(25)
Indikátor nabíjania LED
(15)
Digitálny displej
(10)
Bluetooth
(4)
Rýchle nabíjanie
(10)
Typ batérií
Ni-MH AAA
(3)
Li-ion dobíjacia
(18)
Najnovšie objednávky

Holiaci strojček je súčasťou života každého muža. Ak chcete dosiahnuť dokonale hladké oholenie fúzov bez podráždenia pokožky, holiace strojčeky Philips sú jasnou voľbou. Využijete ich na suché aj mokré holenie, navyše si skvele poradia aj s dlhšími a tvrdšími fúzmi. Ako vybrať najvhodnejší holiaci strojček Philips priamo pre vás?

Pokračovať

5 dôvodov, prečo si vybrať práve holiaci strojček Philips

Holiaci strojček Philips sa pýši hneď niekoľkými výbornými vlastnosťami, ktoré vás na prvý pohľad zaujmú.

  1. Holiaca hlavica presne kopíruje kontúry tváre – pohybuje sa až v 8 smeroch.
  2. Perfektne kĺže po pokožke, čím zamedzuje vzniku podráždenia pokožky.
  3. Zachytí každučký fúz už pri prvom ťahu, čím dosiahnete dokonale hladké oholenie.
  4. Poradí si skvele aj s dlhšími, hustejšími, tvrdými a zakrútenými fúzmi.
  5. Takmer každý holiaci strojček Philips môžete využiť ako na mokré, tak na suché holenie.

Vyberáme holiace strojčeky Philips – planžetový alebo frézkový?

Premýšľate, aký konkrétny mechanizmus zvoliť pre holiace strojčeky Philips? Planžety aj frézky vám zaistia dokonale hladké oholenie bez podráždenia či zadrhávania. Čím sú jednotlivé holiace mechanizmy špecifické?

Planžetový holiaci strojček Philips

Planžetový holiaci strojček Philips si poradí s holením fúzov v akejkoľvek dĺžke. Vďaka rýchlo sa pohybujúcemu ostriu a niekoľkostupňovému systému ochrany dosiahnete hladké oholenie bez poranenia. Planžety zvládnu nielen fúzy oholiť, ale aj zastrihávať a tvarovať čisté línie, a to v akomkoľvek smere.

Frézkový holiaci strojček Philips

Frézkový holiaci strojček Philips vám zabezpečí dokonale hladké a dôkladné oholenie. Pýši sa patentovanými britvami zostavenými do písmena V, ktoré zaisťujú ideálnu pozíciu každého fúza na oholenie. Desiatky samoostriacich čepelí zvládajú stotisíce strihov za minútu, čím zachytia každý fúz zo všetkých uhlov.

Ak sa neholíte niekoľkokrát týždenne, je pre vás vhodnejší planžetový holiaci strojček Philips, ktorý si hravo poradí aj s dlhšími fúzami bez ťahania a podráždenia.

4 zaujímavé technológie, ktorými vás holiace strojčeky Philips zaujmú

Holiace strojčeky Philips sa pýšia niekoľkými technológiami, ktoré sa postarajú o perfektný výsledok a dlhú životnosť.

  1. SmartClean predstavuje systém čistenia, kedy sa prístroj jednoduchým stlačením tlačidla prečistí, premaže a vysuší.
  2. SmartClick je 5 stupňový nadstavec na fúzy, s ktorým dosiahnete dokonalé strnisko aj upravené fúzy.
  3. Aquatec Wet & Dry je tesnenie, vďaka ktorému si môžete vybrať rýchle suché alebo mokré holenie.
  4. Senzor BeardAdapt rozpozná hustotu vašich fúzov a automaticky upraví výkon podľa aktuálnej potreby.

Chcete skutočne komfortné holenie? Vyberajte Philips holiaci strojček podľa série

Philips holiaci strojček je dostupný v niekoľkých sériách a každá z nich je zameraná na nepatrne odlišný priebeh holenia.

  • Holiaci strojček Philips 1000 predstavuje jednoduché a komfortné oholenie za dostupnú cenu. Britvy CloseCut sú veľmi odolné a brúsia sa za chodu samé. Hlavice strojčeka plávajú v 4 smeroch, ktoré zaisťujú hladké oholenie.
  • Holiaci strojček Philips 3000 zaistí čisté oholenie, ktoré kopíruje kontúry tváre vďaka 5 smerom otáčania, plávajúcim pohybom a ohýbaniu. Vďaka ideálnemu uhlu a britvám PowerCut sa prispôsobí vašej tvári a krku.
  • Holiaci strojček Philips 5000/6000 disponuje systémom presných britiev MultiPrecision, ktorý fúzy nadzdvihávájú, čím ich všetky oholí iba niekoľkými ťahmi. Ohybné hlavice sa otáčajú v 5 rôznych smeroch.
  • Holiaci strojček Philips 7000 je skvelý na citlivú pokožku. Vysokotvrdené britvy GentlePrecision s krúžkami SkinGlie sú vytvorené tak, aby holili presne, a vy ste tak nemuseli po citlivej pokožke prechádzať viackrát.
  • Holiaci strojček Philips 9000 zachytí až o 20 % viac fúzov pri každom ťahu, a to vďaka hlaviciam, ktoré sa pohybujú 8 smermi. Fúzy oholíte menej ťahmi, a navyše bude vaša pokožka v perfektnom stave.
  • Holiaci strojček Philips 9000 Prestige ponúka najhladšie oholenie. Britvy Nanotech holia veľmi presne a vďaka krúžkom Superb SkinComfort tiež hladko a bez kĺzania. Mimoriadne silné hrany vydržia dlho ostré.

Úpravu ochlpenia na tele aj tvári hravo zvládne holiaci strojček Philips Oneblade

Holiaci strojček Philips Oneblade je výborným pomocníkom na úpravu ochlpenia ako na tvári, tak aj na celom tele. Zvládne takmer všetko – zastrihnutie, oholenie aj vytvarovanie, a to chĺpkov rôznych dĺžok a na všetkých miestach. Je vhodný na suché aj mokré holenie. S jedným strojčekom tak môžete meniť štýl prakticky denne.

Holiaci strojček Philips Oneblade

Pánsky holiaci strojček Philips Oneblade je výborným pomocníkom na úpravu ochlpenia ako na tvári, tak aj na celom tele.

i

Akým typom nabíjania disponujú holiace strojčeky Philips? V ponuke nájdete ako pomocníkov na akumulátorovú prevádzku, tak aj tie kombinované so zapojením do siete. Výdrž batérie činí niekoľko desiatok minút, teda na dokonalom oholení si môžete dať záležať.

Philips holiaci strojček umožňuje zvoliť si dĺžku strihu pomocou rôznych nadstavcov

Philips holiaci strojček vám dáva možnosť zvoliť si dĺžku strihu fúzov, a to pomocou rôznych nadstavcov. V parametrickom menu v ľavom filtri si môžete zvoliť dĺžku strihu od 0,5 až do 32 mm. K dispozícii sú rôzne nadstavce na konkrétne požadovanú dĺžku. Philips strojček na holenie ponúka aj sady viacerých nadstavcov.

A čo ženy? Aj pre nich sú dostupné špeciálne dámske holiace strojčeky Philips

Dámske holiace strojčeky Philips sú vhodné na každodenné holenie. Účinná planžeta sa perfektne prispôsobí tvaru tela, a tak docielite najhladšie oholenie. Dvojitá planžeta potom znižuje riziko, že niekde vynecháte nejaký chĺpok. Dámsky holiaci strojček Philips má tiež mäkkú výstúž, ktorá zaistí pocit hebkosti a ochranu pred poranením.

Holiaci strojček Phillips pre ženy

Dámske holiace strojčeky Philips sú vhodné na každodenné holenie. Účinná planžeta sa perfektne prispôsobí tvaru tela, a tak docielite najhladšie oholenie.

Holiaci strojček Philips sa pýši niekoľkými ďalšími praktickými funkciami

Holiaci strojček Philips maá niekoľko ďalších praktických vlastností, ktoré vám uľahčia priebeh holenia aj údržbu.

  • Vodoodolnosť umožňuje používať Philips strojček na holenie aj pri sprchovaní alebo kúpaní.
  • Umývateľnosť sa hodí pri čistení. Stačí len otvoriť hlavu strojčeka a prepláchnuť ho pod tečúcou vodou.
  • LED indikátor nabíjania vás svetelnou kontrolkou informuje o nízkom stave batérie.
  • Digitálny displej zobrazuje nielen priebeh nabíjania, ale aj aktuálny stav batérie.
  • Rýchle nabíjanie na jedno oholenie oceníte v prípade, že sa vám vybil strojček a potrebujete sa rýchlo oholiť.

Niektoré holiace strojčeky Philips ľahko prepojíte s mobilnou aplikáciou

Niektoré modely možno pomocou Bluetooth ľahko prepojiť s mobilnou aplikáciou GroomTribe. Aplikácia vám vytvorí plán, v ktorom nájdete rady ohľadne pravidelného holenie a správnej techniky. Po každom holení aplikácie vyhodnotí vaše pokroky a prispôsobuje svoje rady tak, aby boli finálne výsledky čo najlepšie.

Potrebujete pomocníka aj na úpravu vlasov? Potom je tu Philips holiaci strojček na vlasy

Philips holiaci strojček na vlasy je na úpravu vlasov jasnou voľbou. Kvalitné samoostriace čepele vám zaistia stále vysoký výkon a ostrie aj po niekoľkých dlhých rokoch. Holiaci strojček Philips na vlasy je ergonomicky tvarovaný a prakticky bezúdržbový – stačí ho umyť pod tečúcou vodou. Niektoré modely majú aj dotykový displej či turbo funkciu.

Holiaci strojček Philips – náhradné diely z neho urobia pomocníka takmer na celý život

Príslušenstvo na holenie Philips zahŕňa náhradné diely, vďaka ktorým môže byť váš pomocník stále ako nový. V ponuke nájdete náhradné hlavice, cestovné puzdrá, čistiace roztoky či náplne pre čistiace jednotky.

Ak chcete ušetriť, pozrite sa na akciový tovar, kde nájdete holiace strojčeky Philips lacno. Zaujímajú vás názory ostatných zákazníkov? Potom si prečítajte, čo hovoria na holiaci strojček Philips recenzie.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
Zastrihávač – na fúzy, telo, pánsky, umývateľné nadstavce, vodoodolný, rýchle nabitie, indikátor nabíjania LED, vodotesný, nastavenie dĺžky a ergonomická protišmyková rukoväť, 3 nadstavce, materiál čepelí oceľ, min. dĺžka strihu 0,5 mm, max. dĺžka strihu 0,9 mm, na akumulátor
58,90 €

2.
Zastrihávač – na fúzy, chĺpky v oblasti slabín, telo, pánsky, digitálny displej, rýchle nabitie a vodotesný, 3 nadstavce, materiál čepelí oceľ, min. dĺžka strihu 1 mm, max. dĺžka strihu 5 mm, sieťové napájanie, na batérie, ovládanie pomocou tlačidiel
73,90 €

3.
Zastrihávač – na fúzy, telo, pánsky, umývateľné nadstavce, vodoodolný, digitálny displej, rýchle nabitie, indikátor nabíjania LED, vodotesný, nastavenie dĺžky a ergonomická protišmyková rukoväť, 3 nadstavce, materiál čepelí oceľ, min. dĺžka strihu 0,4 mm, max. dĺžka strihu 10 mm, na akumulátor, ovládanie pomocou tlačidiel
109,90 €

Ďalšie najpredávanejšie
32 položiek
Ľudová voľba Lacné, ale dobre hodnotené
4,6 145×
Philips OneBlade Pro 360 na tvár a telo QP6541/15
Zastrihávač – na fúzy, telo, pánsky, umývateľné nadstavce, vodoodolný, rýchle nabitie, indikátor nabíjania LED, vodotesný, nastavenie dĺžky a ergonomická protišmyková rukoväť, 3 nadstavce, materiál čepelí oceľ, min. dĺžka strihu 0,5 mm, max. dĺžka strihu 0,9 mm, na akumulátor
Cenová bomba
58,90 € Ušetríte 11 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: PHIZA3100
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
4,4 20×
Philips Series 7000 Wet & Dry na citlivú pleť S7882/55
Holiaci strojček – pánsky, na fúzy a tvár, vhodný na suché holenie, akumulátorový, frézkový mechanizmus, s bluetooth, digitálny displej, LED indikátor nabíjania, umývateľný, rýchle nabíjanie, vodoodolný, so zastrihávačom, doba chodu 60 min, doba nabíjania 1 h, batérie súčasťou balenia, 1 Li-ion dobíjacia batéria nutná k prevádzke, puzdro/taštička a holiaca hlavica součástí balení, modrá farba
195,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: PHIHS488
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
4,7 19×
Philips Series 5000 Wet & Dry S5886/38
Holiaci strojček – pánsky, na fúzy a tvár, vhodný na suché holenie, akumulátorový, frézkový mechanizmus, digitálny displej, LED indikátor nabíjania, umývateľný, rýchle nabíjanie, vodoodolný, so zastrihávačom, doba chodu 60 min, doba nabíjania 1 h, batérie súčasťou balenia, 1 Li-ion dobíjacia batéria nutná k prevádzke, štetček na čistenie, puzdro/taštička a holiaca hlavica součástí balení, hnedá farba
149,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: PHIHS600
Pre náročných Kvalita bez kompromisov
Philips Series 9000 Wet & Dry S9975/55 - Holiaci strojček Varianty
5,0 17×
Philips Series 9000 Wet & Dry S9975/55
Holiaci strojček – pánsky, na fúzy a tvár, vhodný na suché holenie, akumulátorový, frézkový mechanizmus, s bluetooth, digitálny displej, vodoodolný, doba chodu 60 min, doba nabíjania 1 h, 1 Li-ion dobíjacia batéria nutná k prevádzke, puzdro/taštička a nabíjací stojan součástí balení, strieborná farba
315,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: PHIhs04
4,7 99×
Philips OneBlade Pro 360 na tvár a telo QP6651/61
Zastrihávač – na fúzy, telo, pánsky, umývateľné nadstavce, vodoodolný, digitálny displej, rýchle nabitie, indikátor nabíjania LED, vodotesný, nastavenie dĺžky a ergonomická protišmyková rukoväť, 3 nadstavce, materiál čepelí oceľ, min. dĺžka strihu 0,4 mm, max. dĺžka strihu 10 mm, na akumulátor, ovládanie pomocou tlačidiel
109,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: PHIZA124
4,6 94×
Philips Bodygroom Series 5000 BG5020/15
Holiaci strojček – pánsky, na intímne partie, akumulátorový, planžetový mechanizmus, dĺžka strihu 32 mm, dĺžka nadstavcov 3 mm, 5 mm a 7 mm, LED indikátor nabíjania, umývateľný, vodoodolný, so zastrihávačom, doba chodu 60 min, doba nabíjania 1 h, čierna farba
66,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: PHISS0305
4,7 185×
Philips OneBlade 360 s pripojením na tvár a telo QP4631/65
Zastrihávač – na fúzy, chĺpky v oblasti slabín, telo, pánsky, digitálny displej, rýchle nabitie a vodotesný, 3 nadstavce, materiál čepelí oceľ, min. dĺžka strihu 1 mm, max. dĺžka strihu 5 mm, sieťové napájanie, na batérie, ovládanie pomocou tlačidiel
73,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: PHIzas58
4,8 627×
Philips OneBlade na tvár QP2724 / 30
Zastrihávač – na fúzy, pánsky, vodotesný a nastavenie dĺžky, 1 nadstavec, materiál čepelí oceľ, min. dĺžka strihu 1mm, max. dĺžka strihu 5mm, na akumulátor, ovládanie pomocou tlačidiel, dve čepele v balení
43,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: PHIZA407
4,7 127×
Philips Series 5000 Wet & Dry S5883/10
Holiaci strojček – pánsky, na fúzy a tvár, vhodný na mokré holenie, akumulátorový, frézkový mechanizmus, digitálny displej, LED indikátor nabíjania, umývateľný, rýchle nabíjanie, vodoodolný, so zastrihávačom, doba chodu 60 min, doba nabíjania 1 h, batérie súčasťou balenia, 1 Li-ion dobíjacia batéria nutná k prevádzke, štetček na čistenie, puzdro/taštička a holiaca hlavica součástí balení, červená farba
99,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: PHIHS365
4,7 131×
Philips OneBlade Pro 360 na tvár a telo QP6551/30
Zastrihávač – na fúzy, telo, pánsky, umývateľné nadstavce, vodoodolný, digitálny displej, rýchle nabitie, indikátor nabíjania LED, vodotesný, nastavenie dĺžky a ergonomická protišmyková rukoväť, 3 nadstavce, materiál čepelí oceľ, min. dĺžka strihu 0,4 mm, max. dĺžka strihu 10 mm, sieťové napájanie, na akumulátor, ovládanie pomocou tlačidiel
99,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: PHIZA193
4,4 39×
Philips Bodygroom Series 3000 BG3015/15
Holiaci strojček – pánsky, na intímne partie, nohy, telo, chrbát, vhodný na mokré holenie, akumulátorový, planžetový mechanizmus, dĺžka strihu 32 mm, dĺžka nadstavcov 3 mm, 5 mm a 7 mm, LED indikátor nabíjania, umývateľný, vodoodolný, so zastrihávačom, doba chodu 50 min, doba nabíjania 1 h
45,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: PHISS0304
Philips Series 3000X X3001/00 - Holiaci strojček Varianty
4,7 84×
Philips Series 3000X X3001/00
Holiaci strojček – pánsky, na fúzy a tvár, vhodný na suché holenie, akumulátorový, frézkový mechanizmus, rýchle nabíjanie, vodoodolný, so zastrihávačom, doba chodu 40 min, doba nabíjania 1 h, 1 Ni-MH AAA batéria nutná k prevádzke, ochranný kryt součástí balení, čierna farba
44,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: PHIhs20
Philips SatinShave Series 6000 Wet & Dry BRL146/00 - Dámsky holiaci strojček Varianty
4,7 78×
Philips SatinShave Series 6000 Wet & Dry BRL146/00
Dámsky holiaci strojček – na nohy, intímne partie a telo, vhodný na mokré holenie, planžetový mechanizmus, umývateľný, akumulátorové, elektrické napájanie, dĺžka prevádzky 40 min, dĺžka nabíjania 10 h, 1 Ni-MH AAA batéria nutná na prevádzku
49,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: PHIHS174
Philips SatinShave Series 8000 Wet & Dry BRL176/00 - Dámsky holiaci strojček Varianty
4,7 78×
Philips SatinShave Series 8000 Wet & Dry BRL176/00
Dámsky holiaci strojček – na nohy, intímne partie a telo, vhodný na mokré holenie, planžetový mechanizmus, umývateľný, akumulátorové, elektrické napájanie, dĺžka prevádzky 120 min, dĺžka nabíjania 1,5 h, 1 Li-ion dobíjacia batéria nutná na prevádzku
74,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: PHIHS440
4,7 13×
Philips Series 9000 Prestige Wet & Dry SP9883/36
Holiaci strojček – pánsky, na fúzy a tvár, vhodný na mokré holenie, akumulátorový, frézkový mechanizmus, digitálny displej, LED indikátor nabíjania, umývateľný, rýchle nabíjanie, vodoodolný, so zastrihávačom, doba chodu 60 min, doba nabíjania 3 h, batérie súčasťou balenia, 1 Li-ion dobíjacia batéria nutná k prevádzke, puzdro/taštička a holiaca hlavica součástí balení, zlatá farba
499 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: PHIHS661
4,9
Philips Series 5000 Wet & Dry S5887/30
Holiaci strojček – pánsky, na fúzy a tvár, vhodný na mokré holenie, akumulátorový, frézkový mechanizmus, digitálny displej, LED indikátor nabíjania, umývateľný, rýchle nabíjanie, so zastrihávačom, doba chodu 60 min, doba nabíjania 1 h, batérie súčasťou balenia, 1 Li-ion dobíjacia batéria nutná k prevádzke, štetček na čistenie, puzdro/taštička a holiaca hlavica součástí balení, sivá farba
98,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: PHIHS471
5,0 23×
Philips SH91/50
Pánske náhradné hlavice – 3 ks, pánske náhradné holiace hlavice kompatibilné s holiacimi strojčekmi radu 9000
39,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: PHIHH916
Philips Series 3000 S3143/00 - Holiaci strojček
Varianty
4,7 84×
Philips Series 3000 S3143/00
Holiaci strojček – pánsky, na fúzy a tvár, vhodný na suché holenie, akumulátorový, frézkový mechanizmus, rýchle nabíjanie, vodoodolný, so zastrihávačom, doba chodu 60 min, doba nabíjania 1 h, batérie súčasťou balenia, 1 Li-ion dobíjacia batéria nutná k prevádzke, ochranný kryt součástí balení, strieborná farba
Zľavnené -7 %
64,90 € 69,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: PHIhs31
Philips Series 3000 S3243/12 - Holiaci strojček Varianty
4,7 84×
Philips Series 3000 S3243/12
Holiaci strojček – pánsky, na fúzy a tvár, akumulátorový, frézkový mechanizmus, rýchle nabíjanie, vodoodolný, so zastrihávačom, doba chodu 60 min, doba nabíjania 1 h, Li-ion dobíjacia batéria nutná k prevádzke, puzdro/taštička a ochranný kryt součástí balení, modrá farba
71,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: PHIhs93
Philips OneBlade Pro 360 na tvár a telo QP6551/15
Zastrihávač – na vlasy a fúzy, telo, pánsky, indikátor nabíjania LED, vodotesný, ergonomická protišmyková rukoväť a multifunkčný, 4 nadstavce, materiál čepelí nehrdzavejúca oceľ, min. dĺžka strihu 0,4 mm, max. dĺžka strihu 10 mm, ovládanie pomocou tlačidiel
99,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: PHIza162
Philips Series 9000 Wet & Dry S9974/35 - Holiaci strojček Varianty
5,0 17×
Philips Series 9000 Wet & Dry S9974/35
Holiaci strojček – pánsky, na fúzy a tvár, vhodný na suché holenie, akumulátorový, frézkový mechanizmus, s bluetooth, digitálny displej, vodoodolný, doba chodu 60 min, doba nabíjania 1 h, 1 Li-ion dobíjacia batéria nutná k prevádzke, puzdro/taštička a nabíjací stojan součástí balení, čierna farba
249,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: PHIhs28
4,6 77×
Philips Series 1000 S1142/00
Holiaci strojček – pánsky, na fúzy a tvár, vhodný na suché holenie, akumulátorový, frézkový mechanizmus, umývateľný, vodoodolný, so zastrihávačom, doba chodu 40 min, doba nabíjania 8 h, Ni-MH AAA batéria nutná k prevádzke, ochranný kryt součástí balení, sivá farba
32,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: PHIhs21
5,0
Philips Series 3000 BG3017/01
Zastrihávač Philips Series 3000 Voděodolný hypoalergenní zastřihovač chloupků na těle BG3017/01
Zľavnené -8 %
36,90 € 39,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: PHIzst510
Philips Series 5000X Wet & Dry X5012/00
Holiaci strojček – pánsky, na fúzy a tvár, elektrický, akumulátorový, frézkový mechanizmus, umývateľný, rýchle nabíjanie, vodoodolný, doba chodu 50 min, doba nabíjania 1 h, Li-ion dobíjacia batéria nutná k prevádzke, ochranný kryt součástí balení, viacfarebný
Novinka
99,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: PHIhol55

Holiace strojčeky Philips

holiaci strojčekHoliaci strojček Philips OneBlade (RECENZIA) – Jeden za všetkých? Zastrihávanie, tvarovanie aj holenie. To všetko by mal nový univerzálny holiaci strojček Philips OneBlade zvládnuť. Náš nekompromisný redaktor Ondrej vyskúšal OneBlade na vlastnej koži. Zaujíma vás, ako prístroj zo svojho pohľadu hodnotí?

Holiace strojčeky Philips

V kategórii Holiace strojčeky Philips máme práve teraz na Alza.sk celkom 32 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné holiace strojčeky Philips Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie holiace strojčeky Philips Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie holiace strojčeky Philips Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii holiace strojčeky Philips recenzie
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií