Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
Doručení zdarma Alzaboxy

Adventné kalendáre pre deti

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Vhodné od
1,5 rokov
10 rokov
-
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Adventné kalendáre pre deti sú ako stvorené na odpočítavanie blížiacich sa sviatkov, ktoré malé ratolesti tak milujú. V každom okienku na nich bude čakať veselé prekvapenie, na ktorom si môžu pochutnať alebo sa s ním pohrať, a tak si spestriť sviatočné obdobie. Aký adventný kalendár pre deti očarí práve vaše dieťa?

Pokračovať

Adventný kalendár pre deti plný sladkostí aj hračiek

Adventný kalendár pre deti neodmysliteľne patrí k vianočným sviatkom. Deti plné očakávania s nimi radi odpočítavajú posledných 24 dní do Vianoc. Už dávno sú preč časy, keď bol adventný kalendár pre deti iba plný čokolády. Teraz sa každý deň môžu tešiť aj na malý darček, ktorý im rozžiari zrak.

Čo všetko môžu obsahovať adventné kalendáre pre deti okrem sladkostí? Hračky, užitočné doplnky, zberateľské predmety alebo dokonca rozprávku na každý deň.

Jednoduchý tip na adventný kalendár pre chlapcov

Zohnať detský adventný kalendár pre chlapcov nemusí byť žiadna veda. V ponuke nájdete kalendáre s autíčkami Hot Wheels, postavičkami ich obľúbených hrdinov Marvel, Star Wars alebo zberateľskými kartičkami Pokémonov a podobne.

Čo ukrývajú adventné kalendáre pre dievčatá?

Adventné kalendáre pre dievčatá sa môžu pochváliť skrytými darčekmi v podobe obľúbených bábik Barbie alebo BABY born aj s príslušenstvom. Pre poriadne parádnice nezabudnite zaobstarať kalendár s kozmetikou alebo štýlovými doplnkami.

i

Adventný kalendár pre najmenšie deti

Hľadáte pútavý adventný kalendár pre najmenšie deti? Najčastejšie narazíte na produkty vhodné od 3 rokov, pretože každé okienko ukrýva predmety menších rozmerov. Medzi najobľúbenejšie patrí adventný kalendár LEGO® DUPLO®, Play-Doh či Schleich. V každom prípade si však môžete pripraviť aj knižné adventné kalendáre pre deti plné leporel a priestorových rozprávok.

Adventný kalendár pre deti: nekonečná studnica zábavy

Dlhé čakanie na Vianoce skráti adventný kalendár pre deti plný nových darčekov a dobrodružstiev na každý deň. Chcete im zaobstarať naozaj niečo originálne? V ponuke sme si pre vás pripravili detské adventné kalendáre LEGO®, Harry Potter, Schleich a v neposlednom rade knižné adventné kalendáre pre deti, ktoré si zamilujú všetci milovníci rozprávok, vianočných príbehov, kolied a interaktívnych úloh.

Kreatívny adventný kalendár pre deti LEGO®

Adventný kalendár pre deti LEGO® poteší všetkých chlapcov aj dievčatá, ktorí patria k fanúšikom tejto populárnej stavebnice. 24 originálnych mini figúrok, modelov a ďalších doplnkov ich zaručene zabaví. Vyberte si z obľúbených tém mini stavebníc na každý deň – LEGO® City, Marvel, Friends a mnoho ďalších už čakajú na svojich nových majiteľov a majiteľky.

Kúzelné adventné kalendáre Harry Potter

Adventné kalendáre Harry Potter zavedú vaše deti do sveta sl a čarov spolu s ich obľúbenými hrdinami. Tieto kalendáre sú skutočne rôznorodé, pod značkou Funko POP! objavíte originálne postavičky, ďalej medzi nimi figuruje aj už spomínané LEGO® alebo prepracované detské adventné kalendáre so zberateľskými darčekmi pre skutočných nadšencov.

Adventné kalendáre pre deti Schleich

Adventné kalendáre pre deti Schleich vašim ratolestiam ponúknu množstvo pestrých a kvalitne spracovaných figúrok. K dispozícii sú v rôznych tvaroch, farbách aj veľkostiach a môžete si vybrať aj z rôznych tematických radov – život na farme s domácimi zvieratami, v stajni alebo dokonca vo svete dinosaurov. Tento adventný kalendár pre deti určite nesklame.

Knižné adventné kalendáre pre deti

Knižné adventné kalendáre pre deti vaše ratolesti plnohodnotne zamestnajú počas dňa aj pred spaním, aby si tak skrátili nekonečné čakanie na Ježiška. Narazíte na adventné kalendáre pre deti s rozprávkami na každý deň alebo interaktívne ladenými zápisníkmi, pracovnými listami či koledami. Ide tak o skvelý adventný kalendár pre chlapcov aj dievčatá.


Adventný kalendár pre deti s hračkami

Adventný kalendár pre deti LEGO DUPLO

Knižný adventný kalendár pre deti

Adventný kalendár s hračkami

Hľadáte niečo naozaj špeciálne alebo si stále neviete dať rady s výberom? Skúste zvoliť najlepší adventný kalendár pre deti, ktorý je zároveň najpredávanejším.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
78 položiek
Adventný kalendár Princezné
Adventný kalendár – pre fanúšikov Disney princezien, celkom 24 darčekov, obsahuje písacie a kresliace potreby, pre deti od 3 rokov
10,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: HRAbz24719
5,0
Disney Princess Adventný kalendár s malými bábikami 2023
Adventný kalendár – s malými bábikami, skrývajúci 24 prekvapení, obsahuje 4-malé bábiky, ich obľúbených kamarátov a doplnky, farby a vzhľad výrobku sa môžu líšiť
Kúpiť s kódom ALZADNI30 23,73 €
33,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: HRAls2982
Harry Potter adventný kalendár
Adventný kalendár – v obľúbených motívoch obsahuje 24 okienok s prekvapením
19,44 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: HRAb2nmix01
Tlapková Patrola
Adventný kalendár
34,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: HRAls6675
Gábinin kouzelný domek
Adventný kalendár
34,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: HRAls6676
5,0
Adventný kalendár Schleich 2022 – Kone
Adventný kalendár – obsahuje 24 okienok s figúrkami zvierat a rôznymi tematickými doplnkami, materiál tvrdá guma, pre deti od 5 rokov
26,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: HRAkc03618

Adventné kalendáre pre deti

Adventné kalendáre pre deti

V kategórii Adventné kalendáre pre deti máme práve teraz na Alza.sk celkom 78 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné adventné kalendáre pre deti Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie adventné kalendáre pre deti Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie adventné kalendáre pre deti Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii adventné kalendáre pre deti recenzie
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií