AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Igráček

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Igráček
(1)
Najnovšie objednávky

Igráčik je tradičná česká plastová postavička, ktorá dokáže hýbať končatinami a otáčať hlavou. Každý Igráčik predstavuje rôzne povolania a je dodávaný s množstvom tematických doplnkov, deti si tak môžu vybrať presne také postavičky, s ktorými sa najlepšie vyhrajú. Nechajte ich ponoriť sa do sveta Igráčika!

Pokračovať

Prečo Igráčika zaobstarať deťom?

  • Figúrky znázorňujú rozmanité ľudské profesie - deti sa môžu formou hry zoznamovať so svetom dospelých a užijú si pri tom veľa zábavy.
  • Igráčik zaujme roztomilým vyhotovením aj svojimi vlastnosťami - vie hýbať rukami, ohýbať sa v páse a otáčať hlavou.
  • V rade Igráčika sú k dispozícii vozidlá, budovy či iné doplnky - poštár rozváža listy poštovým automobilom, kvetinárka predáva v kvetinárstve a murár používa dláto, lyžicu a lopatu.

Z akých radov Igráčika môžete vyberať?

  • Igráčik - "klasické" figúrky, ktoré sa síce v priebehu času dočkali niektorých zmien, stále však ide o starého dobrého Igráčika.
  • Igráčik MultiGo - tento rad prináša deťom veľa rozličnej zábavy. V jednotlivých súpravách totiž nájdu vozidlá, v ktorých možno vďaka jedinečnému výmennému systému ľahko meniť korbičky či prívesy.
  • Igráčik Trio - herné súpravy, ktoré obsahujú vždy tri figúrky vzťahujúce sa na určitú profesiu s mnohými tematickými doplnkami.
Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
1 položka
5,0
Igraček trio - Triedime odpad
Figúrka – herná súprava, soška, doplnkový predmet, na hranie, motív Igráčik, výška 8 cm, materiál plast, s pohyblivými končatinami, vhodná od 3 rokov
6,29 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: HRAif12841

Igráček

V kategórii Igráček máme práve teraz na Alza.sk celkom 1 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné igráček Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie igráček Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie igráček Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii igráček recenzie
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií