Lego autoservis

Nadupané LEGO® auto patrí do každej akcie

Pre všetkých milovníkov rýchlosti a akcie je tu LEGO® auto, ktoré tieto vlastnosti spĺňa. V kategórii pretekárov nájdete dragstery, vozidlá Formule 1 aj ikonické športové vozidlá. S policajnými autami zase pri naháňačkách s prehľadom chytíte každého zločinca. A nakoniec sú tu aj LEGO® autá do terénu s pohonom 4 × 4, ktoré využijete pri dobrodružných výletoch do divočiny. Stačí si len vybrať, na aké zážitky máte práve náladu.

Stavebnice LEGO® autá sú tu aj pre fanúšikov veľkých vozidiel

Ak potrebujete autá, ktoré za vás urobia ťažkú prácu, LEGO® autá budú tie pravé. Na prepravu tovaru využijete pick-up, na zvieratá transportér a pre naozaj veľký náklad poriadny nákladiak. Odťahovka a pojazdný žeriav potom vyriešia situácie, kedy sa LEGO® autíčka pokazia. Naozajstným pracantom a špecialistom potom nesmie chýbať ani lesný traktor, bager s drapákom alebo rolba na sneh či špeciálne poľnohospodárske stroje.

LEGO Auto snov
LEGO Auto dievčatko s oteckom

Prepracované LEGO® autá a výlet do histórie

AK ste fanúšikmi kultových modelov, LEGO® autá vám prinášajú aj tie. Verné repliky veteránov z motoristickej histórie si získajú srdcia malých aj veľkých staviteľov, či už ide o LEGO® autíčka zo známých filmov alebo legendárne športové vozidlá. Kúsky určené pre dospelých, prepracované do najmenších detailov s vysokou pohyblivosťou a funkčnosťou dielov sa budú skvele vynímať aj ako originálne dekorácie, na ktorých nespoznáte, že sú zostavené z kociek.

Stavebnica LEGO Autá s deťmi

Súpravy LEGO® autá pre malých aj veľkých

Stavebnica LEGO® autá sa vo forme LEGO® DUPLO® hodí aj pre tých najmenších vodičov. O nič ale neprídu ani dospelí so sadami od 18 rokov.

LEGO Auto s batériou

Prepojte LEGO® auto na ovládanie cez aplikáciu

K dispozícii je aj LEGO® auto, ktoré je možné ovládať na diaľku pomocou mobilnej aplikácie. Zážitok z hry tak bude ešte intenzívnejší.

Stavanie LEGO Autá

Športové vozidlá aj monstertrucky

Stavebnica LEGO® auto zahŕňa snáď každý typ vozidla, na ktoré si spomeniete – od SUV cez športiaky až po monster trucky.