-->
LEGO doplnky ku kockám

LEGO® doplnky ku kockám

LEGO® doplnky ku kockám vám rozšíria ponuku možností pri stavaní vašej obľúbenej stavebnice. Poslúžia na vylepšenie už hotových výtvorov, ale zároveň prinesú nespočetné množstvo nových spôsobov, ako zostaviť budúce projekty. Čakajú na vás farebné LEGO® podložky a dosky na stavanie, veselé LEGO® postavičky so zberateľskými skrinkami alebo praktické LEGO® úložné boxy, ktoré je možné naplniť rôznymi druhmi kociek a skrášliť si tak interiér hravými doplnkami.

Praktické LEGO® doplnky pre školákov a tvorivých nadšencov

Máte doma malých milovníkov stavebníc LEGO®, ktorí zbožňujú neustále tvorenie a originálny dizajn? Ich školská dochádzka sa s doplnkami LEGO® razom stane nevídanou zábavou. Zaobstarajte im štýlové školské tašky, peračníky, desiatové boxy alebo hrnčeky a fľaše, nech sú im ich obľúbení hrdinovia neustále nablízku aj mimo domova. Špeciálnu kategóriu potom tvoria pútavé knihy LEGO® plné príbehov, aktivít aj zberateľských minifigúrok.

LEGO doplnky pre školákov
LEGO Powered UP

Interaktívnu zábavu prinášajú inteligentné komponenty LEGO® Powered UP

Špeciálne elektrické súčiastky radu LEGO® Powered UP povznesú hru s vašimi obľúbenými setmi stavebníc na úplne novú úroveň. Na čo vlastne slúžia? S týmito LEGO® doplnkami môžete ľahko nakódovať pohyb, rýchlosť aj smer jednotlivých častí, pridať zvukový sprievod alebo oživiť zábavu osvetlením. Jednotlivé komponenty LEGO® Powered UP je možné integrovať takmer do všetkých modelov LEGO®, vždy sa však radšej presvedčte o ich kompatibilite.

LEGO prívesky na kľúče

Prívesky LEGO®

Malými pomocníkmi v ťažkostiach sa pre deti stanú svietiace prívesky a kľúčenky LEGO® s motívmi ich obľúbených kockových hrdinov.

Adventné kalendáre LEGO

Adventné kalendáre LEGO® s prekvapením

Adventné kalendáre LEGO® ukrývajú v každom okienku figúrky, modely a ďalšie doplnky LEGO®.

LEGO doplnky

Rodinné LEGO® doplnky

LEGO® doplnky sú vhodné pre celú rodinu. Vybavte si domácnosť hravými magnetmi, držiakmi alebo úložnými priestormi.