-->
LEGO auto

LEGO® vozidlá sú také pestré, že si medzi nimi vyberie každý

LEGO® vozidlá sú určené skutočne pre každého. Najmenšie deti a začínajúci stavitelia si obľúbia pojazdné modely radu LEGO® DUPLO®, o niečo staršie ratolesti si prežijú seriálové dobrodružstvo vo svete LEGO® City či Friends. Skúsenejší nadšenci, zberatelia aj mechanici si zase radi poskladajú LEGO® autá reálnych značiek radu Technic alebo Creator s prepracovanými detailmi a splnia si tak svoje túžby.

Ktoré LEGO® vozidlá si môžete zaobstarať? Všetko s kolesami sa počíta!

Medzi LEGO® vozidlá patrí všetko, čo má kolesá a nájdete na cestách, pretekárskych dráhach, alebo dokonca na poliach. Mrknite sa na najobľúbenejšie LEGO® autá, autobusy, kamióny, motorky i formuly a urobte radosť sebe alebo svojim malým vodičom, ktorí s nimi zažijú veľa zábavy a dobrodružstva. Množstvo modelov skvele poslúži ako hračky do malých dlaní, ale narazíte aj na zložitejšie stavebnice určené do zbierky.

LEGO autá
LEGO auto

Prepojte jedinečné LEGO® autá s ďalšími stavebnicami LEGO®

LEGO® autá a ďalšie vozidlá nemusia byť na cestách samotné. V mnohých sadách ich zaobstaráte aj s minifigúrkami, vybavením, či dokonca s celým prostredím. Môžete si tak užiť prázdniny v karavane, život na farme, väzenský transport aj policajnú naháňačku. Pokiaľ vás scéna omrzí, možno LEGO® autá jednoducho zakomponovať do akéhokoľvek radu LEGO® a vystavať tak plnohodnotnú infraštruktúru podľa nálady.

LEGO autá pre každého

Stavajte LEGO® autá v každom veku

Ponuka LEGO® vozidiel je skutočne pestrá a veľmi kreatívna. Pri výbere však dbajte na vek aj schopnosti staviteľa.

LEGO vozidlá

LEGO® vozidlá pomáhajú spoznávať svet

LEGO® autá a ďalšie prostriedky inšpirujú k poznávaniu sveta a jednotlivých úloh. Zahrajte sa s deťmi na hasičov alebo farmárov.

LEGO autá známych hrdinov

Objavte LEGO® autá známych hrdinov

Deti aj dospelí milujú hrdinov svojich obľúbených filmov a seriálov. Čakajú na vás LEGO® vozidlá z Batmana, Star Wars alebo Harryho Pottera.