LEGO Avengers

LEGO® Marvel vychádza z viacerých filmov

Celý LEGO® Marvel svet je o postavách od Marvelu, ktoré každý pozná. Konkrétne medzi ne patrí Iron-Man, Spider-Man, Venom, Kapitán Amerika alebo Avengers atď. Ponorte sa do boja dobra proti zlu práve s LEGO® Marvel Super Heroes a ukážte zloduchom, o čo ide. Navyše si pri všetkých tých bojoch užijete hodiny a hodiny zábavy.

Rozvíjajte svoje kreatívne schopnosti vďaka stavebniciam LEGO® Marvel

Všetci fanúšikovia Marvelu si užijú aj skladanie stavebníc LEGO® Marvel. Vďaka prepracovaným detailom, rôznorodým postavám a množstvu vychytávok od futuristických zbraní až po špeciálne vozidlá nikdy nehrozí, že sa začnete nudiť. Okrem toho si pri hraní rozvíjate svoju kreativitu, či už sa hráte len tak sami alebo s rodinou. Fantázii sa medze nekladú. Tak vstúpte do úžasného sveta LEGO® Marvel!

LEGO Marvel
LEGO Marvel Super Heroes

LEGO® Marvel Super Heroes – akční hrdinovia z Avengers

Stavebnice LEGO® Marvel Super Heroes sú tu pre všetkých fanúšikov obľúbeného komiksového a filmového príbehu Avengers. Jednotlivé súpravy vyberajte podľa náročnosti a počtu dielikov alebo podľa obľúbeného superhrdinu. Vyskúšajte si, aké by to bolo byť Petrom Parkerom v obleku Spider-Mana.

LEGO Marvel Iron-Man

Iron-Man vo svete LEGO® Marvel

Zachraňujte svet rovnako ako Iron-Man vďaka LEGO® Marvel Super Heroes. Vyskúšajte si rôzne obleky, ktoré vzišli z dielne legendárneho Tonyho Starka.

LEGO Marvel

Zachráňte svet s hrdinami LEGO® Avengers

Vďaka LEGO® Avengers sa môžete stať súčasťou tejto hrdinskej bandy. Bojujte po boku Kapitána Ameriky alebo Spider-Mana a porazte zlo raz a navždy.

LEGO Avengers

LEGO® Marvel nie je len o boji a superhrdinoch

So stavebnicou LEGO® Marvel sa môžete zamerať na pomoc hrdinom zo zálohy. Oblečte Iron-Mana do špeciálnej výzbroje alebo sa napríklad prevezte jedným z vozidiel.

LEGO® Marvel Iron-Man a jeho superhrdinské obleky

LEGO® Marvel Iron-Man je génius, ktorý vo svojom voľnom čase vyrába všelijaké vychytávky a obleky na boj proti zlu. Niekoľko z nich môžete postaviť práve vy a pomôcť tak Iron-Manovi napríklad proti invázii Thanosovej armády. V tomto prípade je stavebnica LEGO® Avengers Endgame skvelým rozšírením, s ktorým zažite ešte viac akcie.


LEGO® Marvel Spiderman – maskovaný pavúčí hrdina zasahuje

Úžasný Spiderman sa po svojej pavúčej sieti zhupol priamo do LEGO® Marvel stavebnice. Zostrojte mechanického pavúka a zasiahnite úhlavných nepriateľov Sandmana alebo Supa. K dispozícii máte aj vlastnú motorku, ktorú môže LEGO® Marvel Spiderman použiť na zastavenie zloducha Carnage a ukončenie jeho terorizovania mesta.


Odvážny a vytrvalý LEGO® Marvel Kapitán Amerika

LEGO® Marvel Kapitán Amerika je pod útokom Outriderov a potrebuje vašu pomoc. Zostavte jeho špeciálnu motorku, použite jej moderné blastery a straste sa nepriateľov. LEGO® Marvel Kapitán Amerika obsahuje aj legendárny štít s populárnym dizajnom americkej vlajky.

Okrem stavebníc môžete v sekcii LEGO® hry svojim deťom zaobstarať aj sériu videohier LEGO® Avengers. V hre sa deti ujmú ovládania všetkých Marvel hrdinov a spoločne pomahájú zachrániť vesmír.