LEGO Technic auto

Zostavte si LEGO® Technic autá – repliky skutočných strojov

LEGO® Technic autá prinášajú staviteľsky náročné, ale obohacujúce zážitky pre deti, dospievajúcich i dospelých už od roku 1977. Stavebnica ponúka vozidlá najrôznejších tvarov a veľkostí – od kultových superáut a pretekárov až po obrie stavebné stroje. Prepracované modely inšpirované skutočnými vozidlami zaujmú autentickými detailmi a realistickými funkciami.

K dispozícii je aj LEGO® Technic auto s moderným diaľkovým ovládaním

K dispozícii je aj LEGO® Technic auto, ktoré ponúka hlboký herný zážitok v kombinácii s bezplatnou aplikáciou Control+, ktorá umožní ovládať model rôznymi spôsobmi a plniť vzrušujúce výzvy. Pokročilé diaľkové ovládanie nabité funkciami vdýchne postaveným modelom život a zabaví vás na dlhé hodiny.

 LEGO Technic na ovládanie
LEGO Technic auto pre milovníkov techniky

LEGO® Technic autá: realistické vyhotovenie pre milovníkov techniky

LEGO® Technic autá vynikajú nielen vysoko realistickými mechanizmami a autentickými zvukmi, ale aj spätnou väzbou v reálnom čase. Stavebnice ľahko uvedú mladých staviteľov do pútavého sveta inžinierstva. Môžu sa tak na chvíľu stať skutočnými konštruktérmi a zakúsiť prácu vynálezcu.

 LEGO Technic auto kombinácia

LEGO® Technic autá: Kombinujte podľa ľubovôle

Vybrané LEGO® Technic autá môžete prestavať vďaka možnosti 2v1. Avšak poskladať úplne nové a nečakané konštrukcie je možné aj z ďalších modelov.

LEGO Technic auto detaily

LEGO® Technic auto: Zaostrené na detaily

LEGO® Technic auto vám umožní dôkladne si prezrieť nosné prvky, ozubené kolesá, nápravy a ďalšie diely, a vďaka detailom vás zoznámi s technickým pozadím.

LEGO Technic autá pre každého

LEGO® Technic autá sú tu pre každého

LEGO® Technic autá sú tu naozaj pre všetkých – deti a dospelých, dievčatá aj chlapcov. Skrátka perfektný darček pre každého technického nadšenca.