-->
LEGO ZOO

Postavte si LEGO® zvieratká všetkých druhov, veľkostí a farieb

LEGO® zvieratká sa skvele hodia k akejkoľvek zbierke. Či už staviate vlastné mesto s modelmi LEGO® City, plánujete výlet s radom LEGO® Friends alebo objavujete kúzlo stavebníc LEGO® DUPLO® pre najmenších, vždy ich môžete doplniť celým radom zvierat. Zaobstaráte si LEGO® zvieratká z farmy, inteligentné opičky, psíkov, morské živočíchy či poníka? Neobyčajný zážitok zo zvieracej ríše čaká na deti aj so špeciálnymi súpravami LEGO® NINJAGO®, LEGO® Minecraft™ či LEGO® Creator 3 v 1.

LEGO® zvieratká stavebnica prináša viac ako len skvelé príbehy

LEGO® zvieratká otvárajú dvere pre mnoho fantastických príbehov, ale aj ponaučenie. Aké by to bolo otvoriť si svoj vlastný zverimex, záchrannú stanicu alebo farmu? Stavebnica LEGO® ZOO môže deti zábavnou formou naučiť, že všetci chlpatí kamaráti prinášajú veľkú porciu zábavy a potešenia, ale zároveň vyžadujú veľkú dávku starostlivosti aj ochrany. Navyše si rozšíria svoje doterajšie obzory a znalosti o rozmanitej zvieracej ríši.

LEGO zvieratká
LEGO ZOO

Stavebnica LEGO® ZOO rozvíja detské zručnosti a schopnosti

Stavba vlastnej LEGO® ZOO deti nielen pobaví a naučí, ako sa o zvieratká starať a v akom žijú prostredí, ale tiež si náramne precvičia jemnú motoriku, trpezlivosť a rozvinú predstavivosť aj kreativitu. Niektoré LEGO® zvieratá sveta sú prispôsobené na hru vo vode alebo slúžia ako praktické doplnky do izbičky, môžu sa tak ľahko stať súčasťou každodenného programu vašich detí.

LEGO zvieratká

LEGO® zvieratká nájdu miesto vo všetkých súpravách

LEGO® zvieratká sú kompatibilné so všetkými radmi stavebníc LEGO®. Deti tak môžu vytvárať vlastné príbehy či oživiť existujúce.

LEGO ZOO

Stavebnica LEGO® DUPLO® zvieratká pre najmenších

LEGO® DUPLO® zvieratká sveta sú prispôsobené hre pre veľmi malé deti. Vyznačujú sa ľahko uchopiteľnými a jednoduchými dielmi.

LEGO zvieratká

Originálne LEGO® zvieratká pre nadšencov

Medzi LEGO® zvieratká patria aj všetky živočíchy a stvorenia z populárnych detských seriálov, filmov alebo počítačových hier.


Mať svoju vlastnú LEGO® ZOO nebolo nikdy jednoduchšie

LEGO® ZOO si môžete postaviť z rôznych radov stavebnice LEGO®. V čom sa od seba líšia?


Zažite veľkolepé dobrodružstvá s drakmi, dinosaurami a robotmi LEGO®

Nestačia vám domáce a farmárske LEGO® zvieratká? Nič neokorení dobrodružstvo tak, ako dinosaurus alebo oheň chrliaci drak! A pokiaľ vám bude výlet do kúzelného či jurského sveta málo, pridajte do príbehu skvelé roboty LEGO®.

Draky, dinosaury a LEGO® roboti sa skvele hodia ku každej zbierke stavebníc LEGO®.