AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Inhalátory

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Typ prístroja
Kompresorový
(50)
Ultrazvukový
(13)
Detský
(24)
Mash – membrána
(7)
Parný
(6)
Na lieky
(11)
Nebulizačný výkon
0,08 ml/min
10000 ml/min
-
Zásobník na lieky
0,01 cm3
600 cm3
-
Počet masiek v balení
1 ks
(10)
2 ks
(60)
3 ks
(1)
60 ks
(2)
Detská maska v balení
Áno
(62)
Nie
(10)
Najnovšie objednávky

Inhalátor, nebulizátor alebo taktiež nebulizér, je prístroj určený na cielenú liečbu horných a dolných dýchacích ciest. Používa sa na premenu liekov na kvapôčky, ktoré sa miešajú so vzduchom a ľahko sa tak dostávajú do dýchacích ciest. Inhalátory vám pomôžu pri nástupe prechladnutia alebo pri dlhodobých problémoch s astmou. Čo zohľadniť pri výbere?

Pokračovať

Inhalátor čiže nebulizátor – na predpis, alebo bez neho?

Domnievate sa, že je inhalátor na predpis? Áno aj nie. Nosové inhalátory na domáce použitie nájdu svoje uplatnenie v prevencii a liečbe ochorení dýchacích ciest ako je nádcha, astma, využiť sa dajú aj ako inhalátor na kašeľ či rôzne alergie (počas peľového obdobia). Inhaluje sa pomocou masky alebo náustku, pre deti je vhodnejšia maska. Ďalšou možnosťou je špeciálny nosový nadstavec.

i

Čo je nebulizátor? Prístroj rozprašujúci liečivý roztok v podobe jemných častíc, ktoré sú vhodné na inhaláciu. Nebulizácia (odborne inhalácia) je liečebný proces, pri ktorom dochádza k aplikácii lieku priamo do dýchacieho ústrojenstva. Nebulizátor je teda iba odborný názov.

Inhalátor – aké druhy existujú?

Druhy inhalátorov sa rozlišujú podľa toho, ako sa tvorí hmlovina. Na liečebné účinky to väčšinou vplyv nemá.

Kompresorový inhalátor na pravidelné a dlhodobé inhalovanie

Kompresorový inhalátor je vhodný na dlhodobé a časté používanie. Stlačený vzduch prúdi tekutým liekom vysokou rýchlosťou a premení ho na aerosól. Tryska napojená na kompresor tento aerosól rozprašuje. Tento typ, ktorý je tiež označovaný ako tryskový nebulizér, si poradí ako s olejmi, tak aj s roztokmi či suspenziou.

  • Vhodné pre všetky druhy liekov
  • Malá veľkosť kvapôčok – dostanú sa hlbšie
  • Vhodný pre každý druh liečby dýchacích ciest
  • Väčšie rozmery
  • Vyššia hlučnosť

i

Aerosólový inhalátor na podporu liečby

Aerosólový inhalátor alebo tiež inhalátor poháňaný piestovým kompresorom vybavený nebulizátorom alebo nebulizačným setom, slúži na inhaláciu studeného aerosólu pri dýchacích ťažkostiach. Je vhodný na podporu liečby laryngitídy, či akútneho astmatického záchvatu.

Membránový inhalátor je mobilný a spotrebuje menej liečiva

Membránový inhalátor, teda MESH, pretláča tekuté lieky cez špeciálnu membránu s mikroskopickými otvormi. Vibráciou membrány sa cez otvory pretláča liečivo a vznikajú veľmi jemné kvapky. Spotrebuje menej liečiva, a naopak zvyšuje jeho využiteľnosť. Má menšie rozmery a využijete ho tak aj ako vreckový inhalačný prístroj na cesty.

  • Nižšia spotreba liečiva
  • Nízka hlučnosť
  • Mobilita
  • Žiadne vyhrievanie liekov
  • Nemusí zvládnuť hustejšie lieky
  • Kratšia životnosť

Ultrazvukové inhalátory sú veľmi tiché

Ultrazvukové inhalátory vytvárajú mikroskopické kvapky takmer nehlučne a prúdenie vzduchu zaisťuje malý ventilátor. Používajú sa počas chrípkovej sezóny alebo v peľovom období. Rovnako sa hodia aj na prevenciu a využijete ich aj ako inhalátor na Vincentku. Áno – aj minerálna voda sa dá inhalovať.

  • Je veľmi tichý
  • Nízka spotreba
  • Nízka hmotnosť
  • Inhalátor na Vincentku
  • Nehodí sa na rozprašovanie hustejších liekov

Kompresorový inhalátor Omrom
Kompresorový inhalátor

Membránový inhalátor Beurer
Membránový inhalátor

Ultrazvukový inhalátor Joycare
Ultrazvukový inhalátor

Čo sú parné inhalátory a na čo slúžia

Parné inhalátory sú najjednoduchšími prístrojmi tohto druhu. Majú najnižšiu obstarávaciu cenu, ale zároveň ide o najmenej účinné riešenie. Namiesto liečiv sa pri inhalácii skôr využívajú minerálne vody. Výsledok je skôr kozmetický: uvoľnenie pórov a hydratácia pokožky. Inhalovanie by malo naopak uvoľniť dutiny.

  • Jednoduchý princíp
  • Nízka obstarávacia cena
  • Kozmetické využitie
  • Inhalátor na Vincentku
  • Slabší liečebný účinok
  • Energetická náročnosť

Ktorý z týchto druhov je najlepší inhalátor Vincentky?

Inhalátor Vincentky je výborným prostriedkom na prevenciu, ale aj na samotnú liečbu. Táto minerálna voda patrí medzi najobľúbenejšie inhalačné roztoky. Z akého modelu sa vám bude najlepšie inhalovať Vincentka? Inhalátor Vincentky je najvhodnejší ultrazvukový. Perfektne sa hodí na domáce použitie.

i

Ultrazvukový inhalátor na Vincentku a jeho pozitívne účinky

Ultrazvukový inhalátor na Vincentku vás nebude rušiť pri filme alebo pri práci – vyznačuje sa totiž nízkou hlučnosťou. Vincentka obsahuje jodidy, ktoré sú efektívne proti chronickým bakteriálnym infekciám horných ciest dýchacích alebo napríklad proti otravnej nádche.

Inhalátor a výber správnej náplne

Neviete, akú náplň do inhalátora zvoliť? Medzi najčastejšie zdroje liečivých látok patria lieky, minerálne vody, éterické oleje či bylinky. Pri každom inhalátore si však skontrolujte, či je možné vami zvolenú náplň použiť.

  • Špecializované lieky pomáhajú rozpúšťať hlieny a uvoľňujú dýchacie cesty. Spravidla ide o roztoky.
  • Slaná voda a Vincentka sú inhalačné roztoky vhodné na liečbu ľahkých dýchacích ťažkostí a nádchy.
  • Éterické oleje sa inhalujú s cieľom uvoľnenia a relaxácie. Pomáhajú napríklad pri chrípke, prechladnutí či nádche.
  • Bylinky prinášajú odľahčujúce účinky pri prechladnutí, pomáhajú so spánkom a podobne.

V prípade, že práve nemáte Vincentku či inú minerálnu vodu, neváhajte vyskúšať slanú vodu. Najskôr ju prevarte, a následne v nej rozpustite obyčajnú kuchynskú soľ.

Inhalátory pre deti

Inhalátory pre deti sú k dispozícii vo všetkých podobách. Funkcie sú rovnaké a v kombinácii so správnou veľkosťou masky ho môžu používať aj dospelí. Zvoliť teda môžete parný inhalátor, kompresorový alebo ultrazvukový. Od bežných prístrojov sa inhalátor pre deti odlišuje dizajnom, ktorý je často v tvare zvieratka alebo aspoň ozdobený veselými motívmi. Deti sa tak s inhalátorom môžu lepšie skamarátiť.

Na čo je vhodný detský inhalátor?

Malých detí nielen s chronickými respiračnými ochoreniami pribúda. Často tieto deti trápia aj najrôznejšie alergie či astma. Inhalátor im pri pravidelnom používaní uľaví od nepríjemných príznakov a zároveň funguje ako účinná prevencia problémov. Inhalátor pre deti je vhodný od veľmi nízkeho veku – niektoré aj pre dojčatá už od 9 mesiacov.

Ako vybrať inhalátor pre deti?

Inhalátor pre deti by mal byť tichý a celkovo by nijako nemal obmedzovať dieťa v jeho bežnej činnosti. Na tieto účely sa opäť najlepšie hodia ultrazvukové inhalátory – sú takmer nepočuteľné. A ktorý model zvoliť? Menšie deti by mohli nesúhlasiť s náustkom, preto odporúčame zvoliť nebulizér s maskou.

Omrom inhalátor detský

Detský inhalátor s motívom zvieratka.

i

Chcete nájsť ten najlepší inhalátor na astmu či iné ochorenia? Pozrite sa, čo hovoria na inhalátory recenzie a skúsenosti  priamo od našich zákazníkov, ktorí vyskúšali tieto produkty.

Podľa akých ďalších parametrov vyberať inhalátor

Keď vyberáte inhalátor, postrážte si jeho nebulizačný výkon a veľkosť zásobníka na lieky. Nech už vyberáte akýkoľvek typ, zamerajte sa aj na jeho hlučnosť, vysoká hlasitosť prístroja by mohla byť nemilým prekvapením.

Čo v prípade inhalátora znamená nebulizačný výkon?

Táto veličina určuje, za ako dlho sa z liečiva vytvorí aerosól. Udáva sa v ml/min a hodnoty sú v desatinách. Čím vyšší výkon, tým rýchlejšie sa liečivo dostane do dýchacích ciest. A čím rýchlejšie sa tam dostane, o to kratší čas je potrebné prístroj používať.

Veľkosť zásobníka na lieky

Veľkosť zásobníka na lieky sa pohybuje v rozmedzí približne 7 – 16 cm³. Skontrolujte si, či sa vám do zásobníka zmestí požadované množstvo liečiv, ktoré plánujete užívať. Všeobecne býva dostačujúca kapacita zásobníka 12 cm³.

Príliš hlučné inhalátory vás môžu rušiť

Ak si chcete pri inhalovaní užiť pokoj a relaxovať, odporúčame zvoliť inhalačný prístroj s hlučnosťou do 40 dB. Modely s hlučnosťou do 50 dB budú stále znesiteľné, akonáhle by ste sa ale rozhodli pre hlasnejší kúsok, mohol by už prehlušiť vašu relaxačnú hudbu a pod. Čím nižšia hodnota hlučnosti, tým pokojnejšia bude vaša inhalácia.

i

Veľkosť častíc inhalátora voľte podľa typu ochorenia

Veľkosť častíc inhalátora sa udáva v mikrometroch (µm). Podľa nej spoznáte, na aký účel sa vami zvolený prístroj hodí. Vyrobené častice majú rozdielne veľkosti, a preto sa spravidla udáva minimálna veľkosť, rozmedzie, alebo veľkosť priemerná (MMAD).

  • Inhalátor na astmu alebo na liečbu prieduškových ochorení má častice menšie ako 5 µm.
  • Väčšie častice (okolo 10 µm) pomáhajú liečiť horné dýchacie cesty.

Inhalátory – príslušenstvo a ďalšie dôležité funkcie

Hľadáte príslušenstvo k inhalátorom alebo vás zaujímajú ďalšie funkcie? Pozrite sa.

  • Funkcia nastavenia veľkosti častíc umožní prispôsobiť si aerosól pre určitú inhalačnú techniku.
  • Regulácia prietoku vzduchu slúži na prispôsobenie tlaku vychádzajúceho vzduchu z mlžiny.
  • Zásobník na lieky slúži na doplnenie liečiva.
  • Počet masiek v balení je na vás. Často sa stretnete s kombináciou detskej masky s maskou pre dospelých.
  • Detská maska sa líši v rozmeroch a môže byť napríklad s potlačou.
  • Odsávačkou hlienov je vybavený každý model s nosovou sprchou. Dôkladne uvoľní nosné dutiny. Odsávačku hlienov ale môže mať aj inhalátor pre bábätká, čo ocení každá mamička.
Príslušenstvo pre inhalátory

Súprava príslušenstva pre inhalátory.

Vybrať ten správny inhalátor vám pomôže aj náš komplexný článok Ako vybrať inhalátor.

Ako správne použiť inhalátor?

Okrem správneho výberu inhalátora ďalej odporúčame dodržiavať niekoľko nasledujúcich všeobecných zásad:

  1. Nezabudnite sa dôkladne predýchať.
  2. Dbajte na riadne stlačenie náustku zubami. Vaše pery by mali náustok pevne zovrieť.
  3. Po hlbokom vdýchnutí lieku zadržte dych aspoň na 5 – 10 sekúnd.
  4. Nevydychujte späť do inhalátora. Po zadržaní dychu vydýchnite mimo.
  5. Pamätajte na údržbu.

i

Majte na pamäti, že ide o všeobecné rady. Vždy sa preto riaďte priloženým návodom príslušného inhalátora. Použitie tiež môžete konzultovať so svojím lekárom.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
Inhalátor kompresorový, nebulizačný výkon 0.4 ml/min, zásobník na lieky 10 cm3, detská maska, počet masiek v balení: 2ks
76,90 €

2.
Inhalátor kompresorový, nebulizačný výkon 0.5 ml/min, zásobník na lieky 15 cm3, detská maska, počet masiek v balení: 2ks
67 €

3.
Inhalátor kompresorový a detský, nebulizačný výkon 0.35 ml/min, zásobník na lieky 12 cm3, detská maska, počet masiek v balení: 2ks
59,90 €

Ďalšie najpredávanejšie
80 položiek
Ľudová voľba Lacné, ale dobre hodnotené
4,1 33×
Laica Kompresorový inhalátor NE2013
Inhalátor kompresorový, nebulizačný výkon 0.35 ml/min, detská maska, počet masiek v balení: 2ks
+Darček Filtračná fľaša LAICA v hodnote 22,90 €
37,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: LAICI514
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
4,9 73×
OMRON C102 Inhalátor s nosnou sprchou, 3roky záruka
Inhalátor kompresorový, nebulizačný výkon 0.5 ml/min, zásobník na lieky 15 cm3, detská maska, počet masiek v balení: 2ks
67 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: OMRIN219
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
4,5
OMRON C900, 3roky záruka
Inhalátor kompresorový, nebulizačný výkon 0.4 ml/min, zásobník na lieky 7 cm3, detská maska, počet masiek v balení: 2ks
106,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: EOM120m
Pre náročných Kvalita bez kompromisov
2,5
Omron NE-U100, 3roky záruka
Inhalátor ultrazvukový, nebulizačný výkon 0.25 ml/min, zásobník na lieky 10 cm3, detská maska, počet masiek v balení: 2ks
166,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: OMNEU100
4,8 21×
Laica Ultrazvukový inhalátor NE1001
Inhalátor ultrazvukový, nebulizačný výkon 0.4 ml/min, zásobník na lieky 8 cm3, počet masiek v balení: 2ks
65,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: LAIIN106
4,2 17×
OMRON Nami Cat C303K, modrý, 3roky záruka
Inhalátor kompresorový a detský, nebulizačný výkon 0.35 ml/min, zásobník na lieky 12 cm3, detská maska, počet masiek v balení: 2ks
59,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: OMRIN452
4,7
BEURER IH 58 Kids
Inhalátor kompresorový a detský, nebulizačný výkon 0.25 ml/min, detská maska, počet masiek v balení: 2ks
Super cena
66,90 € Ušetríte 5,19 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BEUIN178
4,7 48×
OMRON A3 inhalátor kompresorový piestový na cielenú liečbu, 3roky záruka
Inhalátor kompresorový, nebulizačný výkon 0.7 ml/min, zásobník na lieky 12 cm3, detská maska, počet masiek v balení: 2ks
Super cena
63,90 € Ušetríte 5 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: EOM120n
4,3 157×
Laica Ultrazvukový inhalátor MD6026P
Inhalátor ultrazvukový, nebulizačný výkon 0.4 ml/min, detská maska, počet masiek v balení: 2ks
+Darček Filtračná fľaša LAICA v hodnote 22,90 €
66,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: EAN6162
4,6 34×
OMRON C28P (NE-C105-E) inhalátor kompresorový, 3roky záruka
Inhalátor kompresorový, nebulizačný výkon 0.4 ml/min, zásobník na lieky 10 cm3, detská maska, počet masiek v balení: 2ks
76,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: OMRIN766
4,8 14×
Laica Detský kompresorový inhalátor NE3001
Inhalátor kompresorový, detský a parný, nebulizačný výkon 0.35 ml/min, zásobník na lieky 12 cm3, detská maska, počet masiek v balení: 2ks
65,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: LAIINH005
4,6 26×
OMRON C801 inhalátor kompresorový membránový, 3 roky záruka + Darček Promo Vincentka v hodnote 40.-
Inhalátor kompresorový, nebulizačný výkon 0.3 ml/min, zásobník na lieky 7 cm3, detská maska, počet masiek v balení: 2ks
72,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: EOM120i
4,8
LAICA ANE046 súprava náhradných ampuliek, 60 ks
Ampulky – náhradné ampulky pre ultrazvukový inhalátor Laica MD6026, 60ks v balení
9,89 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: LAINA576
4,4
Beurer IH 26
Inhalátor kompresorový a parný, nebulizačný výkon 0.3 ml/min, detská maska, počet masiek v balení: 2ks
56,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BEU406
4,8
Omron Duo Baby, 3roky záruka
Inhalátor kompresorový, nebulizačný výkon 0.4 ml/min, zásobník na lieky 0.012 cm3, detská maska, počet masiek v balení: 1ks
87,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: EOM120z
4,6 17×
Laica Kompresorový inhalátor NE2014
Inhalátor kompresorový, nebulizačný výkon 0.25 ml/min, detská maska, počet masiek v balení: 2ks
43,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: LAIIN059
3,6
CELIMED U-615 (NB152U), ultrazvukový
Inhalátor – inhalátor, nebulizačný výkon >= 2,0 ml/min., aplikácia všetkých liekových foriem vr. Vincentky, tichá prevádzka, stabilné vyhotovenie, 2 náustky, 2 inhalačné hadice, 5 medikačných nádobiek, detská maska + maska pre dospelých súčasťou balenia
65,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: CELIN874
4,5
Little Doctor LD-152U, ultrazvukový
Inhalátor ultrazvukový, nebulizačný výkon 2 ml/min, detská maska, počet masiek v balení: 2ks
56,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: LDEIN633
4,0 11×
YUWELL M102 prenosný ultrazvukový inhalátor
Inhalátor ultrazvukový, detský, mash – membrána a na lieky, nebulizačný výkon 0.2 ml/min, zásobník na lieky 8 cm3, detská maska, počet masiek v balení: 2ks
49,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: YWmh0002
4,0
YUWELL 405B inhalátor kompresorový
Inhalátor kompresorový, detský a na lieky, nebulizačný výkon 0.2 ml/min, zásobník na lieky 350 cm3, detská maska, počet masiek v balení: 1ks
Super cena
40 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: YWmh0001
5,0
DEPAN kompresorový inhalátor slon, ružový
Inhalátor detský, nebulizačný výkon 0.27 ml/min, zásobník na lieky 0.01 cm3, detská maska, počet masiek v balení: 2ks
33,90 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: DEPIN241
5,0
Medisana FSS
Sauna - tvárová, difuzér pre rovnomernú distribúciu pary, nástavec pre nosovú inhaláciu, vhodné pre arómu inhaláciu
35,90 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: MEDPC003
5,0
DEPAN kompresorový inhalátor slon, modrý
Inhalátor detský, nebulizačný výkon 0.26 ml/min, zásobník na lieky 0.01 cm3, detská maska, počet masiek v balení: 2ks
31,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: DEPIN683
45,90 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: LDIIN343

Inhalátory

článokMasáže – jednoduchý návod, ako sa naučiť masírovať v domácich podmienkach Žijeme vo veľmi neistých časoch. Už nás netrápi len pracovný stres a povinnosti. Bojíme sa o svoje zdravie a zdravie svojich blízkych. Nutne si od všetkého potrebujeme oddýchnuť a poriadne relaxovať. Masáž je veľmi efektívny spôsob relaxácie tela aj duše. Vďaka nášmu...
Vysoký tlak netrápi len starých a obéznych ľudí. Toto ochorenie sa môže týkať aj vás! Odhaduje sa, že hypertenziou trpí až 50 % dospelej populácie. Vysoký tlak patrí medzi tzv. civilizačné choroby. Pripravili sme pre vás komplexný prehľad najdôležitejších informácií o...

Inhalátory

Medzi jedného z najznámejších výrobcov inhalátorov patrí značka Omron. Inhalátory Omron ponúkajú veľké množstvo rôznych produktov, ako kompresorové, ultrazvukové a nechýba ani detský inhalátor Omron. Vysokou kvalitou inhalátorov sa tiež vyznačujú značky ako Laica, JoyCare a množstvo iných.
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné inhalátory Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie inhalátory Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie inhalátory Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii inhalátory recenzie
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií