AlzaBoxy Q1 Samsung Galaxy AI

iPhone 3

Zobraziť katalóg
Cena
-
Hodnotenia od zákazníkov
Filtrovať
9 položiek
iPhone 3GS 8GB černý
Mobilní telefon
Predaj skončil
Objednávací kód: RI017
iPhone 3GS 32GB bílý
Mobilný telefón
Predaj skončil
Objednávací kód: RI017f
5,0
iPhone 3GS 32GB černý
Mobilný telefón
Predaj skončil
Objednávací kód: RI017e
iPhone 3GS 16GB bílý
Mobilní telefon
Predaj skončil
Objednávací kód: RI017c
5,0
iPhone 3GS 16GB černý
Mobilní telefon
Predaj skončil
Objednávací kód: RI017b
iPhone 3G 16GB bílý
Mobilný telefón
Predaj skončil
Objednávací kód: RI011e
iPhone 3G 16GB černý
Mobilný telefón
Predaj skončil
Objednávací kód: RI011c
iPhone 3G 8GB bílý
Mobilný telefón
Predaj skončil
Objednávací kód: RI010e
iPhone 3G 8GB černý
Mobilní telefon
Predaj skončil
Objednávací kód: RI010c
iPhoneiPhone história: Ako šiel čas s legendárnym telefónom? Apple sa uvedením svojho smartfónu iPhone nezmazateľne zapísal do histórie vývoja mobilných telefónov. Ako šiel s iPhonmi čas, čo sa postupne učili a ako boli jednotlivé generácie a modely medzi verejnosťou populárne? Tento článok ponúka prehľadný vývoj jedného z...
Apple predstavil svoj doteraz najvýkonnejší iPad Air. Vybavil ho totiž špičkovým procesorom M1. Čo všetko vie a ako si stojí s výkonom v porovnaní s predchádzajúcou generáciou?
Apple v roku 2019 uviedol službu Arcade, ktorá dnes už zahŕňa viac ako 200 hier za nízke mesačné predplatné. O aké hry ide? A aké zariadenie je potrebné na pohodové hranie?
AppleAko spoznať príslušenstvo s certifikáciou MFi? Čo si predstavíte pod pojmom MFi? Tí z vás, ktorí používajú Apple zariadenia, už možno tušia. Áno, ide o certifikáciu, ktorou je označené výhradne kvalitné príslušenstvo. Ako ho spoznáte?
Nemali ste práve svoj deň a teraz potrebujete vyhľadať mobil? Možností určenia polohy mobilného telefónu je niekoľko, a to ako na zariadenia Android, tak na mobily s iOS. V nasledujúcom článku sa pozrieme na tie najlepšie a najmä najrýchlejšie spôsoby, ako vyhľadať...
Viac článkov
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií