AD homeoffice AD homeoffice

Joma

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Filtrovať
Joma - vybavenie pre športovcov

Joma: Oblečenie a vybavenie pre športovcov

Španielska značka Joma ponúka športovú obuv a ďalšie vybavenie pre individuálnych aj tímových športovcov – najmä futbalistov, basketbalistov a futsalistov. Vďaka špičkovým vlastnostiam sú Joma kopačky aj halovky vnímané ako jedny z najpredávanejších v tomto odvetví. V ponuke nájdete tiež praktické batohy a tašky, ale aj ďalšie príslušenstvo, ako sú chrániče a brankárske rukavice. Joma kladie dôraz na to, aby bolo všetko športové vybavenie v tomto segmente kvalitné, pohodlné a hlavne funkčné. Športovcov poteší tiež nadčasový dizajn a rôzne farebné kombinácie výrobkov.

Joma kopačky a halovky

Joma kopačky a halovky zaisťujú pohodlie aj bezpečie

Vďaka variabilite podrážky sú halové topánky Joma skvelou voľbou pre milovníkov halových aktivít. Použité vysoko odolné materiály a prepracované technológie chránia nohu pred nárazmi aj chladom a zaisťujú príjemné sucho v topánke. Evergreenom medzi ponúkanými modelmi je Joma Topflex. Ide o celokožené topánky na kaučukovej podošve s perfektnou flexiou a priľnavosťou na mnohých povrchoch. Hráči si ich pochvaľujú pre ľahkosť a dokonalý kontakt s loptou.

Športovú výbavu skvele pojmú batohy a tašky Joma

Batohy a tašky Joma využijú individuálni športovci aj tímoví hráči, ktorí ich ocenia pri pretekoch, zápasoch aj na tréningu. Vďaka dostatočnému objemu pojmú všetku potrebnú výbavu a sú vyrábané s ohľadom na pohodlie, ergonómiu a funkčnosť. Batohy aj tašky Joma majú oddelený priestor na topánky, ponožky a ďalšie vybavenie, ktoré býva po tréningu zašpinené. Minimalistický vzhľad produktov dopĺňajú kontrastné prvky výrazných farieb.

Športové tašky a batohy Joma
Chrániče a rukavice Joma

Vyskúšajte originálne chrániče a rukavice Joma

Nevyhnutnou súčasťou športového vybavenia sú ochranné pomôcky. Futbalové chrániče a brankárske rukavice Joma zaisťujú hráčom vysokú ochranu a zároveň ponúkajú maximálne pohodlie pri nosení. Chrániče holennej kosti zmierňujúce zákroky súperov držia spoľahlivo na nohe vďaka ergonomickému tvarovaniu a páskam so suchým zipsom. Brankárske rukavice Joma potom ochraňujú prsty a kĺby, ale predovšetkým tiež podporujú skvelý úchop lopty.

3 položky
5,0
Joma Futbalová taška svetlo modrá
Športová taška použitie: fitness, florbal a futbal – určenie: unisex, objem 49,5 l, rozmery: 48 ×27 ×, 49 cm hmotnosť tašky 0,6 kg, na nosenie na pleci, na nosenie v ruke
17,99 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: SPT4253
Joma Team Czech Red – Senior, červené - Tričko Varianty
Joma Team Czech Red – Senior, červené
Tričko – veľkosť XXS
23,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: SPTfan137nad
Joma Team Czech White – Senior, biele - Tričko Varianty
Joma Team Czech White – Senior, biele
Tričko – veľkosť XXS
23,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: SPTfan151nad

Joma

P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií