AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Kuchárske nože

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Typ noža
Kuchársky nôž
(171)
Nôž na mäso
(38)
Univerzálny nôž
(24)
Nôž na zeleninu
(23)
Nôž na pečivo
(22)
Materiál rukoväti
Drevo
(23)
Epoxidová živica
(5)
Karbón
(4)
Oceľ
(9)
Plast
(121)
Guma
(3)
Materiál čepele
Keramika
(4)
Oceľ
(114)
Damascénska oceľ
(20)
Nehrdzavejúca oceľ
(31)
Dĺžka čepele
1,55 cm
90 cm
-
Šírka čepele
2,4 mm
55 mm
-
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Kuchárske nože sú nevyhnutným nástrojom v každej kuchyni, či už ste začínajúci kuchár, alebo skúsený šéfkuchár. Tieto nože sú k dispozícii v mnohých formách a materiáloch a tiež v rôznych veľkostiach a tvaroch na rôzne účely varenia. Voľba správneho noža môže výrazne zlepšiť vaše kulinárske zručnosti a urobiť z varenia ľahšiu a príjemnejšiu činnosť. Pokračujte v čítaní a dozviete sa, ako vybrať kuchárske nože na mieru.

Pokračovať

Zaobstarajte si kuchárske nože

Kuchárske nože sú neoceniteľným pomocníkom, či už ste domáci kuchár, alebo profesionálny šéfkuchár. Kvalitný nôž vám poskytne kontrolu, presnosť a pohodlie. Pre domácich kuchárov sú tieto nože kľúčom k väčšej efektivite a lepším výsledkom, zatiaľ čo profesionáli ocenia ich odolnosť a dlhotrvajúcu ostrosť. Hlavnými vlastnosťami kvalitných kuchárskych nožov sú ergonomicky tvarované rukoväte, vysoká kvalita čepele a odolnosť proti opotrebovaniu.

Ako zvoliť tie najlepšie kuchárske nože?

Vybrať najlepšie kuchárske nože by malo reflektovať vaše osobné potreby a preferovaný štýl varenia. Dôležité je zvážiť, aký typ jedla najčastejšie pripravujete, a podľa toho zvoliť typ noža. Materiál čepele má vplyv na ostrosť a životnosť noža. Komfort poskytuje ergonomicky tvarovaná rukoväť, ktorá by mala dobre sedieť v ruke. Veľkosť a tvar noža by mali zodpovedať vašim potrebám a zvyklostiam.

Zaobstarať si môžete aj profi kuchárske nože, ktoré sú skvelou investíciou. Vďaka svojej vynikajúcej ostrosti a spoľahlivosti sú tieto nože ideálnou voľbou pre profesionálnych kuchárov aj domácich nadšencov.

Z akého materiálu sa vyrábajú kuchárske nože?

Materiál rukoväte zohráva kľúčovú úlohu v pohodlí a funkčnosti, akú majú kuchárske nože. Trh ponúka široký výber materiálov, z ktorých každý má svoje špecifické vlastnosti a prednosti. Patrí medzi ne drevo, epoxidová živica, oceľ, plast a laminát, z ktorých si môžete vybrať podľa vašich osobných preferencií a požiadaviek na použitie. Každý z týchto materiálov prináša do kuchyne rôzne výhody a štýl a kuchárske nože by mali zodpovedať vašim potrebám.

  • Laminátové rukoväte ponúkajú kombináciu odolnosti a estetiky, sú vyrábané z vrstvených materiálov na zaistenie pevnosti a vizuálneho efektu.
  • Oceľové rukoväte poskytnú robustnosť a modernú estetiku, sú však ťažšie a môžu byť v chladnejšom počasí menej pohodlné.
  • Plastové rukoväte sú ľahké, hygienické a ľahko sa udržiavajú, čo z nich robí praktickú voľbu na každodenné použitie.
  • Epoxidová živica je materiál, ktorý je odolný voči vode a iným vonkajším vplyvom, čo zaisťuje dlhodobú životnosť.
  • Drevené rukoväte sú tradičné a obľúbené, tento materiál dodáva nožu elegantný vzhľad a dobrý úchop.

Kuchárske nože Solingen
Kuchársky nôž s oceľovou rukoväťou

Kuchárske nože Victorinox
Kuchársky nôž s drevenou rukoväťou

Kuchársky nôž Zwilling
Kuchársky nôž s plastovou rukoväťou

Materiál čepele je pre kuchársky nôž kľúčový

Materiál čepele je zásadný pre celkovú funkčnosť a výkon kuchárskeho noža. Na trhu nájdete niekoľko druhov materiálov, ako je napríklad oceľ, nehrdzavejúca oceľ, damascénska oceľ a keramika, pričom každý z nich má svoje jedinečné vlastnosti a prínosy pre konkrétne typy použitia. Každý z týchto materiálov prináša do kuchyne rôzne výhody a obmedzenia. Výber správneho materiálu čepele je teda zásadný na dosiahnutie požadovaných výsledkov pri varení a krájaní.

  • Damascénska oceľ sa vyznačuje nádherným vzorovaním a vynikajúcimi reznými vlastnosťami, je obľúbená medzi profesionálmi.
  • Oceľové čepele sú známe svojou pevnosťou a schopnosťou udržať ostrosť, čo je rozhodujúce pre presné a efektívne krájanie.
  • Nehrdzavejúca oceľ ponúka vynikajúcu odolnosť proti korózii a jednoduchú údržbu, čo je ideálne na bežné kuchynské použitie.
  • Keramické čepele sú extrémne ostré, ľahké a odolné voči kyselinám, avšak krehké pri nárazoch alebo páde.
    • Kuchárske nože z damaškovej ocele sú známe svojou vynikajúcou ostrosťou a unikátnym vzorom na čepeli. Damasková oceľ je výsledkom zložitého procesu kovania, ktorý zaisťuje vysokú odolnosť a dlhotrvajúce ostrie.

      Vyberajte kuchárske nože aj podľa veľkosti

      Dĺžka a šírka čepele, akú majú kuchárske nože, sú dôležitými parametrami, ktoré ovplyvňujú ich použiteľnosť a výkon. Dĺžka čepele sa obvykle pohybuje v rozmedzí od 7,5 do 30 cm, čo umožňuje zvoliť kuchársky nôž presne na daný účel, či už ide o krájanie drobných byliniek, alebo rezanie veľkých kusov mäsa. Kratšie čepele ponúkajú viac kontroly a sú ideálne na detailnú prácu, zatiaľ čo dlhšie čepele sú vhodné na rýchle a efektívne krájanie väčších potravín.

      i

      Kuchárske nože musia mať vhodnú šírku

      Šírka čepele, ktorá sa zvyčajne pohybuje medzi 1,5 a 8 cm, má taktiež vplyv na komfort a efektivitu pri krájaní. Širšie čepele sú stabilnejšie a ponúkajú lepšiu oporu pri krájaní tvrdších potravín, zatiaľ čo užšie čepele sú ľahké a umožňujú rýchlejšie a presnejšie rezy. Výber správnej šírky čepele, akú majú kuchárske nože, je kľúčom k dosiahnutiu požadovanej presnosti a pohodlia pri varení.

      Kupujete kuchárske nože? Súprava je ideálnou voľbou

      Ideálnym riešením pre každého, kto chce mať v kuchyni k dispozícii všetky nevyhnutné kuchárske nože, je súprava zahŕňajúca širokú škálu nožov určených na rôzne účely – od šéfkuchárskych nožov až po špecializované nože. Výhodou týchto súprav je, že ponúkajú vysokokvalitné nože, ktoré sú navzájom zladené ako funkčne, tak aj esteticky. Navyše sú často dodávané s praktickým príslušenstvom, ako sú brúsky alebo stojany, čo zaisťuje jednoduché skladovanie a údržbu.


      kuchárske nože Orion
      Súprava malých nožov

      kuchárske nože sada BerlingerHaus
      Veľká sada nožov

      Kuchárske nože Fiskars
      Kuchárske nože s drevenou rukoväťou

      Súprava kuchárskych nožov je tiež výborným darčekom pre nadšených kuchárov, pretože poskytuje základ pre efektívne a pohodlné varenie a je skvelou investíciou do dlhodobého kulinárskeho potešenia.

      Aký kuchársky nôž vám urobí najlepšiu službu?

      Nevyhnutný nástroj v každej kuchyni, kuchársky nôž, existuje v mnohých variantoch a umožňuje precíznu a efektívnu prípravu rôznych pokrmov. Ostrie a dizajn nožov sa líšia podľa určenia, čo umožňuje čisto špecializované použitie na rôzne úlohy. Každý z týchto nožov je prispôsobený špecifickým úlohám v kuchyni a umožňuje kuchárom dosiahnuť optimálne výsledky pri príprave rôznych jedál.

      • Vykosťovací nôž je špecializovaný nástroj, ktorý sa používa predovšetkým pri úprave mäsa. Jeho hlavným účelom je odstránenie kostí, šliach a chrupaviek z mäsa.
      • Santoku nôž patrí medzi japonské nože na prácu s rybami, mäsom a zeleninou a je obľúbený pre svoju schopnosť zvládať širokú škálu úkonov.
      • Steakový nôž je zase optimalizovaný na krájanie a konzumáciu steakov s minimálnym poškodením mäsa.
      • Kuchársky nôž na mäso je zvyčajne štíhlejší s ostrým a úzkym ostrím na presné krájanie mäsa.
      • Nôž na pečivo je vybavený zúbkami na čepeli, čo uľahčuje krájanie chleba a pečiva.
      • Porcovací nôž je ideálny na odrezávanie veľkých kusov mäsa.

      Aké sú profi kuchárske nože?

      Profi kuchárske nože sú navrhnuté tak, aby vyhovovali prísnym požiadavkám profesionálnych kuchýň. Tieto nože sú charakteristické svojou výnimočnou ostrosťou, vysokou odolnosťou a dlhou životnosťou. Profesionálne kuchárske nože sú často vyrobené z kvalitných materiálov a sú ergonomicky tvarované na pohodlné používanie počas dlhých hodín v kuchyni. Ich ďalšou dôležitou vlastnosťou je aj vyváženosť, ktorá zaisťuje presné a bezpečné krájanie.

      i

      Kuchársky nôž môžete kúpiť aj pre učňov

      Kuchársky nôž pre učňov je ideálnym štartovacím bodom pre tých, ktorí vstupujú do sveta gastronómie. Je navrhnutý tak, aby bol dostatočne odolný na každodenné učenie a prax, zároveň je však cenovo dostupný. Pre učňov je dôležité zaobstarať kuchárske nože, ktoré sú spoľahlivé a ľahko sa udržiavajú, aby mohli rozvíjať svoje zručnosti a zoznamovať sa s rôznymi typmi nožov.

      Hľadáte profesionálne kuchárske nože? Sada obsahuje všetko potrebné

      Pre vášnivých kuchárov a profesionálov v odbore gastronómie sú sady profesionálnych kuchárskych nožov nevyhnutnosťou. Ponúkajú kombináciu vysokej kvality a funkčnosti, ktorá je dôležitá pre široký rozsah kulinárskych úkonov. Tieto súpravy zvyčajne zahŕňajú rôzne typy nožov, čím poskytujú ideálne nástroje na každý typ prípravy jedla. Sú navrhnuté tak, aby uspokojili špecifické potreby profesionálov v kuchyni a zaručovali presnosť, efektivitu a dlhodobú ostrosť.

      Kuchársky nôž Giesser Messer

      Kuchársky nôž môže byť aj ozdobou kuchyne.

      Stále neviete, aké si zvoliť kuchárske nože? Recenzie vám môžu pomôcť.

      Základným stavebným kameňom sú kuchynské nože

      Kuchynské nože sú nevyhnutným nástrojom v každej kuchyni, pretože sa využívajú na rad úkonov od krájania zeleniny až po prípravu mäsa. Kvalitný kuchynský nôž by mal byť ostrý, dobre vyvážený a pohodlne sa držať. Dôležitú úlohu zohráva materiál čepele, ktorý ovplyvňuje ostrosť a dlhodobú udržateľnosť ostria. Pri výbere je dôležité zvážiť, aký typ úkonov bude nôž najčastejšie vykonávať, aby zodpovedal konkrétnym potrebám používateľa.

      Zháňate kvalitné kuchynské nože? Sada týchto nožov je vhodná pre tých, ktorí hľadajú komplexné riešenie. Obsahuje rôzne typy nožov a je vyrobená z vysokokvalitných materiálov, ktoré zaisťujú dlhú životnosť a spoľahlivosť.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
171 položiek
WÜSTHOF CLASSIC COLOUR Nôž Santoku s dutými výbrusmi, Pink Himalayan Salt, 17 cm - Kuchynský nôž Varianty
WÜSTHOF CLASSIC COLOUR Nôž Santoku s dutými výbrusmi, Pink Himalayan Salt, 17 cm
Kuchynský nôž – materiál čepele: oceľ, dĺžka čepele 17cm, kuchársky nôž a santoku, materiál rukoväti: plast
99,90 €
Na sklade 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: WUSnz06
WÜSTHOF CLASSIC COLOUR Nôž kuchársky, Pink Himalayan Salt, 20 cm - Kuchynský nôž Varianty
WÜSTHOF CLASSIC COLOUR Nôž kuchársky, Pink Himalayan Salt, 20 cm
Kuchynský nôž – materiál čepele: oceľ, dĺžka čepele 20cm, kuchársky nôž, nôž na mäso a nôž na zeleninu, materiál rukoväti: plast
99,90 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: WUSnz62
WMF 1874666030 Kuchársky nôž Classic Line, 20 cm
Kuchynský nôž – celková dĺžka 34 cm, dĺžka čepele 20 cm, široká a silná čepeľ, špeciálne kovaná oceľ s vysokou ostrosťou, na ryby, mäso, zeleninu, bylinky, orechy, chlieb
39,90 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: WMFnz48
WÜSTHOF CLASSIC COLOUR Nôž na zeleninu, Velvet Oyster, 9 cm - Kuchynský nôž Varianty
WÜSTHOF CLASSIC COLOUR Nôž na zeleninu, Velvet Oyster, 9 cm
Kuchynský nôž – materiál čepele: oceľ, dĺžka čepele 9cm, kuchársky nôž, nôž na mäso a nôž na zeleninu, materiál rukoväti: plast
81,90 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: WUSnz93
WÜSTHOF CLASSIC COLOUR Nôž na chlieb s dvojito vlnitým ostrím, Pink Himalayan Salt, 23 cm - Kuchynský nôž Varianty
WÜSTHOF CLASSIC COLOUR Nôž na chlieb s dvojito vlnitým ostrím, Pink Himalayan Salt, 23 cm
Kuchynský nôž – materiál čepele: oceľ, dĺžka čepele 23cm, kuchársky nôž, nôž na pečivo a zúbkovaný nôž, materiál rukoväti: plast
92,90 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: WUSnz53
ORION UH MASTER Kuchynský vykosťovací nôž antikorový 15,5 cm
Kuchynský nôž – materiál čepele: nehrdzavejúca oceľ, dĺžka čepele 1.55cm, kuchársky nôž, univerzálny nôž a vykosťovací nôž, materiál rukoväti: plast
22,90 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ORIkn18
WÜSTHOF CLASSIC COLOUR Nôž kuchársky, Purple Yam, 16 cm - Kuchynský nôž Varianty
5,0
WÜSTHOF CLASSIC COLOUR Nôž kuchársky, Purple Yam, 16 cm
Kuchynský nôž – materiál čepele: oceľ, dĺžka čepele 16cm, kuchársky nôž, nôž na mäso a nôž na zeleninu, materiál rukoväti: plast
84,90 €
Na sklade 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: WUSnz94
WÜSTHOF CLASSIC COLOUR Nôž kuchársky, Coral Peach, 16 cm - Kuchynský nôž Varianty
5,0
WÜSTHOF CLASSIC COLOUR Nôž kuchársky, Coral Peach, 16 cm
Kuchynský nôž – materiál čepele: oceľ, dĺžka čepele 16cm, kuchársky nôž, nôž na mäso a nôž na zeleninu, materiál rukoväti: plast
84,90 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: WUSnz00
ORION UH santoku MASTER Kuchynský nôž antikorový 18,5 cm
Kuchynský nôž – materiál čepele: nehrdzavejúca oceľ, dĺžka čepele 1.85cm, kuchársky nôž, nôž na mäso a univerzálny nôž, materiál rukoväti: plast
Zľavnené -10 %
18,90 € 20,90 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ORIkn01
Orion Nôž kuchynský damascénska oceľ/pakka 18,5 cm
Nôž Unikátní nůž santoku z damaškové oceli s čepelí 18,5 cm je určen pro profesionální i amatérské použití. Rukojeť je z pakka dřeva, které je vysoce odolné vůči mechanickému opotřebení i vlhkosti.
Zľavnené -8 %
35,90 € 38,90 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ORIOnz30
Orion Nôž kuchynský damascénska oceľ/pakka 20,5 cm
Nôž Unikátní nůž z damaškové oceli s čepelí 20,5 cm je určen pro profesionální i amatérské použití. Rukojeť je z pakka dřeva, které je vysoce odolné vůči mechanickému opotřebení i vlhkosti.
Zľavnené -8 %
35,90 € 38,90 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ORIOnz47
WÜSTHOF CLASSIC COLOUR Súprava 4 nožov na steaky, Tasty Sumac, 12 cm - Sada nožov Varianty
WÜSTHOF CLASSIC COLOUR Súprava 4 nožov na steaky, Tasty Sumac, 12 cm
Sada nožov – kuchársky nôž a steakový nôž, materiál rukoväti plast, materiál čepele oceľ, vhodné do umývačky
Cenová bomba
223,90 € Ušetríte 35,10 €
Posledné 2 ks na sklade
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: WUSsdn50
3,6
Fiskars Kitchen Devils súprava nožov + nožnice v kuchynskom bloku
Sada nožov – kuchársky nôž, nakrajovací nôž, nôž na pečivo, nôž na syr, nôž na zeleninu a nožnice, materiál rukoväti plast, materiál čepele nehrdzavejúca oceľ, stojan na nože súčasťou balenia, 6 kusov v súprave
28,90 €
Rozbalené
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: Fis1000773
Orion Nôž kuchynský damascénska oceľ/pakka 17,5 cm
Nôž Unikátní nůž z damaškové oceli s čepelí 17,5 cm je určen pro profesionální i amatérské použití. Rukojeť je z pakka dřeva, které je vysoce odolné vůči mechanickému opotřebení i vlhkosti.
Zľavnené -5 %
34,90 € 36,90 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ORIOnz23
WÜSTHOF CLASSIC COLOUR Nôž Santoku s dutými výbrusmi, Velvet Oyster, 17 cm - Kuchynský nôž Varianty
WÜSTHOF CLASSIC COLOUR Nôž Santoku s dutými výbrusmi, Velvet Oyster, 17 cm
Kuchynský nôž – materiál čepele: oceľ, dĺžka čepele 17cm, kuchársky nôž a santoku, materiál rukoväti: plast
99,90 €
Na sklade 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: WUSnz76
WÜSTHOF CLASSIC COLOUR Nôž na steaky, Velvet Oyster, 12 cm - Kuchynský nôž Varianty
WÜSTHOF CLASSIC COLOUR Nôž na steaky, Velvet Oyster, 12 cm
Kuchynský nôž – materiál čepele: oceľ, dĺžka čepele 12cm, kuchársky nôž, nôž na mäso a steakový nôž, materiál rukoväti: plast
61,90 €
Na sklade 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: WUSnz21
WÜSTHOF CLASSIC COLOUR Nôž na zeleninu, Purple Yam, 9 cm - Kuchynský nôž Varianty
WÜSTHOF CLASSIC COLOUR Nôž na zeleninu, Purple Yam, 9 cm
Kuchynský nôž – materiál čepele: oceľ, dĺžka čepele 9cm, kuchársky nôž, nôž na mäso a nôž na zeleninu, materiál rukoväti: plast
61,90 €
Na sklade 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: WUSnz09
WÜSTHOF CLASSIC COLOUR Nôž na chlieb s dvojito vlnitým ostrím, Velvet Oyster, 23 cm - Kuchynský nôž Varianty
WÜSTHOF CLASSIC COLOUR Nôž na chlieb s dvojito vlnitým ostrím, Velvet Oyster, 23 cm
Kuchynský nôž – materiál čepele: oceľ, dĺžka čepele 23cm, kuchársky nôž, nôž na pečivo a zúbkovaný nôž, materiál rukoväti: plast
92,90 €
Na sklade 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: WUSnz08
WÜSTHOF CLASSIC COLOUR Nôž na údeniny s vlnkovaným ostrím, Velvet Oyster, 14 cm - Kuchynský nôž Varianty
WÜSTHOF CLASSIC COLOUR Nôž na údeniny s vlnkovaným ostrím, Velvet Oyster, 14 cm
Kuchynský nôž – materiál čepele: oceľ, dĺžka čepele 14cm, kuchársky nôž a nôž na mäso, materiál rukoväti: plast
76,90 €
Na sklade 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: WUSnz77
WÜSTHOF CLASSIC COLOUR Nôž Santoku s dutými výbrusmi, Tasty Sumac, 17 cm - Kuchynský nôž Varianty
WÜSTHOF CLASSIC COLOUR Nôž Santoku s dutými výbrusmi, Tasty Sumac, 17 cm
Kuchynský nôž – materiál čepele: oceľ, dĺžka čepele 17cm, kuchársky nôž a santoku, materiál rukoväti: plast
100,90 €
Posledné 2 ks na sklade
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: WUSnz13
WÜSTHOF CLASSIC COLOUR Nôž na chlieb s dvojito vlnitým ostrím, Tasty Sumac, 23 cm - Kuchynský nôž Varianty
WÜSTHOF CLASSIC COLOUR Nôž na chlieb s dvojito vlnitým ostrím, Tasty Sumac, 23 cm
Kuchynský nôž – materiál čepele: oceľ, dĺžka čepele 23cm, kuchársky nôž, nôž na pečivo a zúbkovaný nôž, materiál rukoväti: plast
92,90 €
Na sklade 4 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: WUSnz60
WÜSTHOF CLASSIC COLOUR Nôž na údeniny s vlnitým ostrím, Tasty Sumac, 14 cm - Kuchynský nôž Varianty
WÜSTHOF CLASSIC COLOUR Nôž na údeniny s vlnitým ostrím, Tasty Sumac, 14 cm
Kuchynský nôž – materiál čepele: oceľ, dĺžka čepele 14cm, kuchársky nôž a nôž na mäso, materiál rukoväti: plast
76,90 €
Na sklade 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: WUSnz14
WÜSTHOF CLASSIC COLOUR Nôž na šunku, Velvet Oyster, 16 cm - Kuchynský nôž Varianty
WÜSTHOF CLASSIC COLOUR Nôž na šunku, Velvet Oyster, 16 cm
Kuchynský nôž – materiál čepele: oceľ, dĺžka čepele 16cm, kuchársky nôž, nôž na mäso a nôž na zeleninu, materiál rukoväti: plast
76,90 €
Na sklade 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: WUSnz54
WÜSTHOF CLASSIC COLOUR Nôž na steaky, Tasty Sumac, 12 cm - Kuchynský nôž
Varianty
WÜSTHOF CLASSIC COLOUR Nôž na steaky, Tasty Sumac, 12 cm
Kuchynský nôž – materiál čepele: oceľ, dĺžka čepele 12cm, kuchársky nôž, nôž na mäso a steakový nôž, materiál rukoväti: plast
Zľavnené -15 %
61,90 € 72,90 €
Na sklade 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: WUSnz69

Kuchárske nože

V kategórii Kuchárske nože máme práve teraz na Alza.sk celkom 171 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné kuchárske nože Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie kuchárske nože Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie kuchárske nože Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii kuchárske nože recenzie
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií