Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AP+ plus nový vizuál

Detské topánočky, capačky

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
EU
17
25,5
-
Mondo point
96 mm
250 mm
-
Farba
Béžová
(4)
Biela
(12)
Čierna
(1)
Červená
(2)
Fialová
(3)
Hnedá
(8)
Modrá
(11)
Oranžová
(2)
Ružová
(8)
Sivá
(9)
Viacfarebná
(15)
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Capačky pre bábätká predstavujú zásadnú súčasť oblečenia vášho dieťatka. Sú navrhnuté tak, aby ochránili aj tie najcitlivejšie chodidlá. Detské capačky a topánky pre bábätká sú ideálne pre malých objaviteľov, ktorí sa ešte len učia chodiť a potrebujú podporu pre správny vývoj pohybu. Okrem toho, že poskytujú bezpečnosť, musia tiež byť pohodlné a prispôsobivé rastúcim nožičkám. Prečítajte si, ako vybrať tie, ktoré budú pre vaše bábätko najvhodnejšie.

Pokračovať

Prečo nesmú capačky pre bábätká chýbať vo výbave?

Ak chcete svojmu dieťaťu dopriať ochranu, pohodlie a podporu pri učení chôdze, sú capačky pre bábätká to pravé. Predstavujú základ pre bezpečné prvé kroky vášho dieťaťa, ktoré budú veľmi neisté. Nezabudnite, že je vždy dôležité vybrať capačky pre bábätko s ohľadom na pohodlie a funkčnosť. Okrem toho, že chránia chodidlá pred zranením a chladom, topánky pre bábätká tiež podporujú správny vývoj a rast nožičiek, čo je kľúčové pre budúce zdravie dieťaťa.

  • Hlavnou výhodou je podpora bezpečnosti a pohodlia vášho dieťaťa. Detské capačky pre deti sú navrhnuté tak, aby podporovali správnu chôdzu a rovnováhu, a tým predchádzali úrazom. Vďaka pružným a mäkkým materiálom podporujú prirodzený pohyb nožičiek.
  • Capačky pre deti chránia nohy tých najmenších pred chladom a poskytujú pohodlie a komfort, a to najmä v zimných mesiacoch a po narodení, keď bábätko potrebuje zaistiť teplo. Ich použitie pomáha regulovať teplotu nožičiek a zároveň poskytuje tak veľmi potrebnú ochranu pred vonkajšími vplyvmi.
  • Ďalšou skvelou stránkou je ich dizajn. Či už hľadáte značkové topánky pre bábätká, alebo funkčné detské topánočky, existuje množstvo štýlov a farieb, ktoré je možné kombinovať s oblečením vášho dieťaťa. Topánky pre bábätká potom spĺňajú všetky funkčné požiadavky, ale tiež esteticky dopĺňajú vzhľad.
  • Pri výbere dojčenských capačiek je veľmi dôležité starostlivo zvážiť ich veľkosť a tvar, aby sa predišlo potenciálnym problémom spojeným s nesprávnym výberom. Príliš tesné capačky pre bábätká môžu obmedzovať prirodzený pohyb nožičiek a môžu spôsobiť problémy s cirkuláciou vzduchu a viesť ku kožným problémom.
  • Naopak väčšie topánky pre bábätká, ktoré sa neustále vyzúvajú, nemôžu dieťaťu poskytnúť potrebnú podporu a stabilitu, čo zvyšuje riziko úrazov. Neustále vyzúvanie topánočiek môže byť pre rodičov frustrujúce a pre dieťa môže znamenať neistotu a nepohodlie.

Podľa čoho vyberať prvé topánky pre bábätká?

Keď budete vyberať prvé topánky pre bábätká, zvážte niekoľko kľúčových parametrov. Najdôležitejšia je veľkosť – capačky pre bábätká by mali byť dostatočne veľké, ale zároveň aj pevné. Ďalšími dôležitými parametrami sú materiál a vlastnosti, ako je farba podrážok a topánočiek pre dojčatá či značka. Nezabúdajte na flexibilitu podrážky, ktorá umožňuje prirodzený pohyb nožičky, a na kvalitu materiálu, ktorý by mal byť priedušný a príjemný na dotyk.

Pokiaľ si nebudete vedieť rady, aké capačky pre bábätko vybrať, recenzie vám môžu pomôcť. Uľahčia výber tých najlepších. Nájdete v nich dôležité informácie o pohodlí, bezpečnosti a kvalite materiálov.

Vyberte capačky pre bábätká podľa fázy vývoja

Capačky pre bábätká je možné vyberať v závislosti na detskom vývoji. Používanie týchto topánočiek podľa fázy vývoja je dôležité pre správny vývoj chodidiel dieťaťa a podporu jeho motorických zručností. Dobre vybrané detské capačky tiež chránia pred úrazmi a poskytujú pohodlie. Je kľúčové vybrať capačky pre deti, ktoré neobmedzujú prirodzený pohyb prstov a nožičiek, čo umožňuje dieťaťu lepšie vnímať podložku a podporuje jeho prirodzený chôdzu a stabilitu.

  1. Novorodenecké topánočky pre bábätká sú navrhnuté tak, aby chránili citlivú kožu a zaisťovali pohodlie. V tejto ranej fáze, kedy sa dieťa ešte neučí chodiť, je obuv predovšetkým o ochrane a pohodlí. Vyberajte detské capačky 0 – 3 mesiace alebo capačky 3 – 6 mesiacov.
  2. Akonáhle vaše dieťa začne liezť a stáť, budú vhodné dojčenské capačky. Podporujú prvé pokusy o chôdzu, zaisťujú správnu polohu nohy a poskytujú dostatočnú flexibilitu pre rozvíjajúce sa svaly a kosti. Sem patria capačky 6 – 12 mesiacov.
  3. Keď už dieťa dokáže chodiť, sú tu capačky na prvé kroky. Sú robustnejšie a vydržia tak viac aktivít. Topánky pre bábätká by mali poskytovať dobrú podporu členkom a mať dostatočne široký priestor na prsty. Hodiť sa budú detské capačky 12 – 18 mesiacov.

Attipas topánky pre batoľatá
Prvé topánočky pre batoľa

Capačky pre bábätká teplé
Capačky pre bábätká

Prvé topánky pre bábätká
Kojenecké topánočky

Akú majú capačky pre bábätká veľkosť?

Ak vyberáte capačky pre bábätká, veľkosti sú kľúčovým faktorom. V ponuke nájdete širokú škálu veľkostí, ktoré vyhovujú potrebám každého dieťaťa. Využiť môžete číslovanie podľa EU, US aj UK normy, prípadne capačky pre bábätko môžete merať podľa systému Mondo Point pre najlepšie výsledky. Okrem toho je dôležité skontrolovať, či detské topánočky poskytujú dostatok priestoru na prsty, a či sú dostatočne flexibilné pre prirodzený pohyb nohy.

cm 9,5 10 10,5 11,5 12,5 13 13,5 14,5 15
EU 16 17 18 19 20 21 22 23 24
US 1 2 3 4 5 5,5 6 7 8
UK 1 1 2 3 4 4,5 5 6 7

Mondo Point pomôže vybrať vhodné capačky pre bábätká

Mondo Point je medzinárodne uznávaný systém merania veľkosti topánok a je ideálny, ak vyberáte capačky pre bábätká – poskytuje presnejší a univerzálnejší spôsob merania. Merajte dĺžku nohy od päty až po koniec najdlhšieho prsta. Táto hodnota v centimetroch zodpovedá veľkosti, ktorou disponujú capačky pre bábätko v systéme Mondo Point. Tento systém pomáha eliminovať odchýlky vo veľkostiach medzi rôznymi značkami.

Ak nameriate napríklad 15 cm, táto hodnota zodpovedá v systéme Mondo Point číslu 150, vyberte teda topánky pre bábätko v tejto veľkosti. Je tiež dôležité prihliadnuť na rast nohy a prípadne vybrať o niečo väčšiu veľkosť.

Spoľahlivé capačky pre bábätká: Dajte na kvalitné materiály

Capačky pre bábätká bývajú vyrobené z kvalitných materiálov, ako je bavlna, vlna, polyester a polyuretán, aby poskytovali mäkkosť a trvanlivosť, a zároveň nekĺzali. Vrchná vrstva býva z bavlny aj hebkého polyesteru a vnútorná zatepľovacia z polyesterového fleecu. Topánky pre bábätká mávajú podrážku z gumy, aby sa nešmýkali. Navyše sú často vybavené zipsami alebo šnúrkami, ktoré uľahčujú obúvanie a zaisťujú, že detské capačky zostanú pevne na nožičkách.

  • Bavlnené topánky pre bábätká sú obľúbenou voľbou vďaka svojej mäkkosti a priedušnosti. Sú ideálne do teplého počasia, pretože pomáhajú udržiavať nohy bábätka suché a chladné. Bavlna je tiež hypoalergénny materiál, čo z nej robí vynikajúcu voľbu pre deti s citlivou pokožkou.
  • Polyesterové prvé topánky pre bábätko sú trvanlivé a ľahko sa udržujú. Sú odolné voči odreniu a často vodoodolné, čo ich robí skvelou voľbou na vonkajšie aktivity. Polyester tiež rýchlo schne, pokiaľ budete capačky pre deti často prať.
  • Polyuretánové topánky pre bábätká sú mäkké, flexibilné a poskytujú dobrú oporu pre malé nožičky. Sú odolné voči vode a ľahko sa čistia, čo ich robí ideálnymi pre hravé deti. Tento materiál je tiež odolný proti škvrnám, čo pomáha udržiavať detské topánočky dlhodobo čisté a pekné.
  • Fleece je vynikajúci materiál na zimné capačky pre bábätká. Jeho hlavnou prednosťou je schopnosť udržať teplo, čo je veľmi dôležité v chladnom počasí. Fleece je mäkký a pohodlný, čo zaisťuje, že nožičky bábätka budú v teple a pohodlí.

Prvé topánky pre dieťa fialový fleece
Fleecové detské capačky

Prvé topánočky pre dieťa z ovčej kože
Topánočky pre batoľa z ovčej kože

Novorodenecké topánočky bavlna
Bavlnené topánočky pre bábätká

i

Ďalšie materiály, z ktorých sa capačky pre bábätká vyrábajú

Ak hľadáte skutočne prírodný materiál, capačky pre bábätká môžu byť vyrobené aj z ovčej kože. Tá dokonale tepelne izoluje, a zároveň tiež zabraňuje poteniu, najmä v zime, a tak bude ideálnym materiálom na zimné topánky pre bábätká. Ovčia koža je známa svojou mäkkosťou a pružnosťou, čo zaisťuje, že zimné capačky pre bábätko budú pohodlné a prispôsobia sa tvaru nožičky.

Dôležité vlastnosti, ktoré by topánky pre bábätká mali ponúkať

Všetky topánky pre bábätká by mali byť vyrobené s ohľadom na pohodlie a bezpečnosť. Preto okrem klasických variantov nájdete aj capačky na zimu pre bábätká so zateplením, s protišmykovou podrážkou na minimalizáciu pádov, členkové dojčenské capačky pre extra podporu a priedušné modely pre maximálny komfort. Vyberajte zo širokého spektra štýlov a funkcií, aby ste našli tie najlepšie capačky pre deti, ktoré sa prispôsobia individuálnym potrebám vašej ratolesti.

  • Zateplené topánky pre bábätká: Topánky pre bábätká na zimu poskytujú extra teplo a pohodlie v chladných zimných mesiacoch, a tak udržujú maličké nožičky v teple, chránené pred prechladnutím. Sú často vyrábané z materiálov ako je vlna alebo fleece, ktoré zaisťujú optimálny tepelný komfort bez prehrievania.
  • Protišmyková podrážka: Capačky pre bábätko s protišmykovou podrážkou predstavujú ideálnu voľbu pre malé deti, ktoré sa učia chodiť, pretože im poskytujú potrebnú stabilitu a zabraňujú pádom. Vďaka gumovej alebo inej nekĺzavej textúre majú deti lepšiu kontrolu nad svojimi krokmi na hladkých povrchoch.
  • Členkové topánky: Členkové detské capačky majú vyšší strih v oblasti členka, a poskytujú tak výbornú oporu členkom a podporujú správny vývoj nôh dieťaťa. Ich dizajn ponúka dostatočnú ochranu a teplo, či ich robí ideálnymi na nosenie počas chladnejších mesiacov alebo na nerovnom povrchu.

Topánočky s protišmykovou podrážkou
Topánočky s protišmykovou podrážkou

Zateplené topánky pre bábätko
Zateplené topánky pre bábätko

Novorodenecké topánočky členkové
Členkové topánočky pre bábätká

i

Je teplo? Využite priedušné capačky pre bábätká

Priedušné capačky pre bábätká sú ideálne na teplé mesiace alebo pre aktívne deti, pretože umožňujú lepšiu cirkuláciu vzduchu, a tým predchádzajú poteniu nôh a prípadným problémom. Tieto topánky pre bábätká sú často vyrobené z ľahkých a vzdušných materiálov, ako je sieťovina alebo tenká bavlna, ktoré zaistia, že nožičky zostanú suché a svieže.

Obujte originálne topánky pre bábätká

Pletené a háčkované topánky pre bábätká sú obľúbenou voľbou pre rodičov, ktorí hľadajú pre svojich najmenších nielen pohodlie a teplú ochranu, ale aj osobitý vzhľad. Tieto ručne vyrobené capačky pre bábätko, vytvorené s láskou a starostlivosťou, ponúkajú kombináciu funkčnosti a estetiky. Vďaka použitiu materiálov, ako je mäkká vlna alebo hypoalergénna bavlna, poskytujú tieto detské capačky ideálne prostredie pre citlivú pokožku a zároveň udržujú malé nožičky v teple a suchu.


Klasické pletené capačky pre bábätká zahrejú

Pletené capačky pre bábätká sú obľúbeným výberom vďaka ich mäkkosti, teplu a jedinečnému vzhľadu. Obvykle sú vyrobené z vlny alebo bavlnenej priadze, čo zaisťuje pohodlie a teplo pre malé nožičky. Tieto ručne pletené capačky pre deti je možné prispôsobiť rôznym veľkostiam a dizajnom, čo umožňuje rodičom vybrať unikátny štýl pre svoje dieťatko. Sú ideálne na špeciálne príležitosti alebo ako milý darček.

Trendy sú háčkované capačky pre bábätká

Háčkované capačky pre bábätká sú tiež veľmi populárne vďaka svojej variabilite a mäkkému vyhotoveniu. Háčkovanie umožňuje vytvárať rôzne vzory a dizajny, čo dodáva týmto topánočkám osobitý charakter. Háčkované detské topánočky sú často vyrobené z bavlnenej alebo akrylovej priadze, ktoré sú jemné na dotyk a zároveň dostatočne odolné. Tieto prvé capačky pre bábätko sú skvelou voľbou pre tých, ktorí hľadajú niečo výnimočné a originálne.

Barefoot capačky pre bábätká sú navrhnuté tak, aby napodobňovali chôdzu bosých nôh. Týmto spôsobom podporujú zdravý vývoj nôh a motoriky.

Aké farby môžu mať topánky pre bábätká?

Na trhu nájdete topánky pre bábätká v rôznych farbách ako vrchného materiálu, tak podrážok, aby vyhovovali osobnému štýlu vášho dieťaťa. Či už hľadáte žiarivé odtiene pre výrazný vzhľad, alebo jemné tóny pre klasický vzhľad, ponuka splní vaše predstavy. Okrem jednofarebných modelov nájdete aj capačky pre bábätko so vzormi, ktoré pridávajú hravý a kreatívny prvok do detského šatníka, poskytujú tak nielen funkčnosť, ale aj estetickú hodnotu.

Značkové capačky pre bábätká: kvalita a štýl v jednom

Značkové capačky pre bábätká ponúkajú jedinečnú kombináciu kvality, pohodlia a štýlu. Značky ako Nike a Adidas sú známe svojou dlhou tradíciou v oblasti športového oblečenia a obuvi. Či už hľadáte detské capačky na prvé kroky, alebo len niečo štýlové, značkové capačky pre deti vám ponúknu množstvo možností. Aj tieto topánky pre bábätká sú navrhnuté s ohľadom na špecifické potreby detí.

i

Kúpte prvé capačky pre bábätká aj ďalšie potreby

Potrebujete aj iné vybavenie než len prvé capačky pre bábätká? Pozrite sa na ďalšie oblečenie pre bábätká a vyberte si zo širokej ponuky to pravé pre vaše dieťatko. K dispozícii je všetko od praktických body a overalov po štýlové doplnky a funkčné oblečenie, ktoré zaistí pohodlie a ochranu vášho dieťaťa v každej situácii.

Ako topánky pre bábätká správne udržiavať

Údržba topánočiek je dôležitá pre zachovanie ich vzhľadu a funkčnosti. Topánky pre bábätká je vhodné pravidelne čistiť podľa materiálu, z ktorého sú vyrobené. Bavlnené a fleece capačky pre bábätko možno obvykle prať v práčke, zatiaľ čo v prípade materiálov ako je koženka alebo polyester stačí mokrá handrička. Dôležité je tiež topánočky pravidelne kontrolovať a pri prvých známkach opotrebovania ich vymeniť, aby bola zaistená maximálna podpora a bezpečnosť pre dieťa.

Hľadáte cenovo dostupné capačky pre bábätká? Lacné kúsky urobia parádu a potešia aj vašu peňaženku.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
Capačky detské
16,90 €

61 položiek
(NADPOLOŽKA) LODGER Slipper Folklore Fleece Birch - Capačky
19
Varianty
Od  16,90 €
Skladom podľa variantu
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BABY22590nad
Od  16,90 €
Skladom podľa variantu
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BABY22594nad
25,90 €
Skladom podľa variantu
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BABY22761nad
16,90 €
Posledný kus na sklade
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BABY22611
21,90 €
Skladom podľa variantu
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BABY22741nad
T-Tomi Ťapky Pink 6 – 9 mesiacov Warm - Capačky Varianty
1,0
T-Tomi Ťapky Pink 6 – 9 mesiacov Warm
Capačky – zapínanie na patentky a suchý zips, všitá gumička, materiál vonkajšej vrstvy bavlna a elastan, materiál vnútornej vrstvy bavlna a polyester, ružová farba, pre deti od 6 do 9 mesiacov
25,90 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BABYtt0031
Od  23,90 €
Skladom podľa variantu
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BABY22760nad
Od  16,90 €
Skladom podľa variantu
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BABY22586nad
(NADPOLOŽKA) T-TOMI Capačky Leafs - Capačky
17
Varianty
22,90 €
Skladom podľa variantu
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BABY22737nad
T-Tomi Capačky Pink Warm - Capačky
Varianty
1,0
T-Tomi Capačky Pink Warm
Capačky – zapínanie na patentky a suchý zips, všitá gumička, materiál vonkajšej vrstvy bavlna a elastan, materiál vnútornej vrstvy bavlna a polyester, ružová farba
25,90 €
Skladom podľa variantu
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BABYtt0029nad
22,90 €
Skladom podľa variantu
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BABY22740nad
ATTIPAS Rainbow Black - Capačky Varianty
5,0
ATTIPAS Rainbow Black
Capačky unisex, protišmykové
17,70 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: BABY9542nad
4,8
ATTIPAS Cutie Pink
Detské topánočky – priedušná mäkká ohybná podrážka
17,70 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: BABYc0688N
ATTIPAS - Detské topánky Zootopia Deer Brown M - Detské topánočky Varianty
ATTIPAS - Detské topánky Zootopia Deer Brown M
Detské topánočky detské, veľkosť EU 20, priedušné a Protišmyková podrážka
17,70 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: BABY22559
ATTIPAS Detské topánočky Bear Navy XL - Detské topánočky Varianty
ATTIPAS Detské topánočky Bear Navy XL
Detské topánočky detské, veľkosť EU 22,5, priedušné a Protišmyková podrážka
17,70 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: BABY22565
T-Tomi Capačky Pink 0 – 3 mesiacov Warm - Capačky
Varianty
1,0
T-Tomi Capačky Pink 0 – 3 mesiacov Warm
Capačky – zapínanie na patentky a suchý zips, všitá gumička, materiál vonkajšej vrstvy bavlna a elastan, materiál vnútornej vrstvy bavlna a polyester, ružová farba, pre deti od narodenia do 3 mesiacov
Zľavnené -12 %
21,90 € 24,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: BABYtt0029
T-Tomi Capačky Pink 3 – 6 mesiacov Warm - Capačky
Varianty
1,0
T-Tomi Capačky Pink 3 – 6 mesiacov Warm
Capačky – zapínanie na patentky a suchý zips, všitá gumička, materiál vonkajšej vrstvy bavlna a elastan, materiál vnútornej vrstvy bavlna a polyester, ružová farba, pre deti od 3 do 6 mesiacov
Zľavnené -12 %
21,90 € 24,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: BABYtt0030
T-TOMI Capačky Terrazzo (0 – 3 mesiace) - Capačky
17 19 20
Varianty
T-TOMI Capačky Terrazzo (0 – 3 mesiace)
Capačky detské, veľkosť EU 17, priedušné
23,21 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: BABY22739
T-TOMI Capačky Leafs (0 – 3 mesiace) - Capačky
17
Varianty
T-TOMI Capačky Leafs (0 – 3 mesiace)
Capačky detské, veľkosť EU 17, priedušné
23,21 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: BABY22737
T-TOMI Capačky Eucalyptus (0 – 3 mesiace) - Capačky
17 20
Varianty
T-TOMI Capačky Eucalyptus (0 – 3 mesiace)
Capačky detské, veľkosť EU 17, priedušné
23,21 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: BABY22741
ATTIPAS - Detské topánky Zootopia Elephant Blue S - Detské topánočky Varianty
ATTIPAS - Detské topánky Zootopia Elephant Blue S
Detské topánočky detské, veľkosť EU 19, priedušné a Protišmyková podrážka
17,70 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: BABY22562
ATTIPAS Bear Wine - Detské topánočky Varianty
5,0
ATTIPAS Bear Wine
Detské topánočky detské, priedušné, Členkové a Protišmyková podrážka
17,70 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: BABY19050nad
5,0
ATTIPAS Fox Pink
Detské topánočky unisex, protišmykové, priedušné a ohybná podrážka
17,70 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: BABY12907nad
5,0
ATTIPAS Koala Gray
Capačky unisex, protišmykové, priedušné a ohybná podrážka
17,70 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: BABY12904nad

Detské topánočky, capačky

V kategórii Detské topánočky, capačky máme práve teraz na Alza.sk celkom 61 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné detské topánočky, capačky Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie detské topánočky, capačky Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie detské topánočky, capačky Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii detské topánočky, capačky recenzie
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií