AlzaPlus+ drogerie AP+ plus nový vizuál

Kočíky Kinderkraft

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Typ kočíka
Športový
(10)
Kombinovaný
(12)
Použitie
Do mesta
(22)
Do terénu
(12)
Vlastnosti
Príslušenstvo
S držiakom na nápoj
(10)
S pršiplášťom
(10)
S moskytiérou
(5)
S úložným košíkom
(22)
S fusakom
(4)
S taškou na kočík
(4)
Kolesá
Gumové
(6)
Počet kolies
Štvorkolesový
(18)
Hmotnosť
9,8 kg
17,5 kg
-
Farba
Béžová
(1)
Čierna
(8)
Modrá
(2)
Ružová
(2)
Staroružová
(1)
Svetlosivá
(1)
Sivá
(7)
Viacfarebná
(1)
Zelená
(1)
Filtrovať

Kinderkraft kočíky uľahčujú už viac ako 10 rokov život rodičom aj deťom. Táto poľská spoločnosť stále vyvíja nové praktické riešenia pre každodenné výzvy všetkých rodičov a zaručuje svoju kvalitu, bezpečnosť aj funkčnosť niekoľkými oceneniami nezávislých medzinárodných inštitúcií. Čo vám môžu kočíky Kinderkraft ponúknuť?

Pokračovať

Kinderkraft kočík vyhovuje potrebám dieťaťa aj rodiča

Pokiaľ pre svoje dieťa hľadáte riešenie, ktoré nestojí veľa peňazí, detský Kinderkraft kočík bude vyhovovať vašim potrebám. Vyberte si z ponuky moderných a ľahkých kočíkov, ktorá obsahuje športové, terénne aj kombinované modely. Kočíky Kinderkraft sa stanú vašimi pomocníkmi a spoločníkmi na dlhé roky, kúpte si ten správny.

Kinderkraft kočík 2 v 1 s vami prekoná aj rast bábätka

Kinderkraft kočík 2 v 1 (v dvojkombinácii) vznikol s ohľadom na dynamiku rastu všetkých detí. Bol navrhnutý tak, aby ste boli čo najrýchlejšie schopní kočík s hlbokou gondolou vymeniť za ľahšie a športovejšie vozidlo. Kočíky Kinderkraft sú hitom pre všetkých, ktorí oceňujú funkčný dizajn a jednoduché použitie aj s pribúdajúcim vekom dieťaťa.

Kočíky Kinderkraft 2 v 1 sú vybavené ľahko prenositeľným rámom, ktorý hravo zvládne nenáročnú vychádzku do mesta aj dlhšie prechádzky v parku.

Kinderkraft kočík 3 v 1 je vysnívanou kombináciou na cestách

Kinderkraft kočík 3 v 1 (v trojkombinácii) je skvelým spoločníkom na výlety a prechádzky, najmä ak vyrážate autom. Skladá sa z klasickej hlbokej gondoly, športovej korby a autosedačky. Niektoré modely sú pre väčšie uľahčenie skladania súpravy vybavené sedačkou 2 v 1, ktorá umožní premeniť gondolu na sedačku kočíka.

i

Detský kočík Kinderkraft v trojkombinácii

Nákupy, prenos bábätka z auta domov aj terénne cesty budú pre detský kočík Kinderkraft hračkou. Poskytuje ľahkú ovládateľnosť, spoľahlivé tlmenie nárazov a vysokú úroveň bezpečnosti vďaka päťbodovým pásom. Na konci dňa ho potom zložíte jedným kliknutím.

Športový kočík Kinderkraft pre rodičov, ktorí sú stále v pohybe

Športový kočík Kinderkraft je mimoriadny aj pri vybavovaní pochôdzok a cestovaní. Modely v tejto kategórii sú veľmi pohodlné, ľahké a ľahko ovládateľné. Zlaďte potreby bábätka s tými vašimi a vyberte ten správny športový kočík Kinderkraft s nastaviteľným sedadlom nôh i chrbta, odpruženými kolesami a jednoduchou manipuláciou.

Detské kočíky Kinderkraft ponúkajú široký výber riešení pre všetky situácie. Výrobca pri vývoji myslí na všetko, od pohodlného usadenia dieťaťa cez spoľahlivé jazdné vlastnosti až po samotný prenos do auta či jednoduché zloženie kočíka.

Terénny kočík Kinderkraft sa nezľakne ani tvrdších podmienok

Terénny kočík Kinderkraft sa vyznačuje kvalitnou a pevnou konštrukciou. Celoodpružené a odolné kolesá budú fungovať aj v náročnom teréne. Venujte pozornosť aj ochrane proti poveternostným vplyvom. Kočíky Kinderkraft s vodeodolnou strieškou a UV ochranou spolu s prepracovaným čalúnením sa stanú skvelými parťákmi na výlety.

i

Golfky Kinderkraft do víru veľkomesta

Golfky Kinderkraft sa od tých športovejších komfortnosťou nelíšia. Oproti klasickým štyrom kolesám majú šesť, pretože sú vpredu zdvojené a vzadu jednoduché. Manévrovanie tak bude hračka. Spríjemnia vám nabitý deň aj ešte jednoduchšou skladnosťou a ľahšou konštrukciou.

Kinderkraft kočíky sú spoľahlivé a funkčné vozidlá

Doprajte svojim najmenším praktickú, bezpečnú a veľmi pohodlnú vychádzku, ktorú Kinderkraft kočíky dokážu uskutočniť. Mrknite na ďalšie výhodné funkcie, ktoré tieto modely poskytujú ako pre vás, tak aj vaše bábätko.

  • Užite si vychádzky spoločne vďaka polohovateľnej sedačke v smere alebo proti smeru jazdy.
  • Cestovanie v teplejších dňoch vášmu dieťaťu spríjemní ventilácia a hlboká gondola.
  • Polohovateľná opierka chrbta aj nôh sú takmer samozrejmosťou. Oceníte aj odnímateľné držadlo.
  • Päťbodový bezpečnostný pás zaručí maximálnu možnú ochranu proti prípadným úrazom.

Detské kočíky Kinderkraft sa pýšia nielen pohodlnou a hlbokou gondolou. Niektoré modely majú tiež jednu vôbec z najdlhších na trhu.

Doplnky pre Kinderkraft kočík, na ktoré nedáte dopustiť

Nech už plánujete vziať Kinderkraft kočík kamkoľvek, uistite sa, že ste pripravení. Nenahraditeľné doplnky často zakúpite spoločne s kočíkom. Miesta nie je nikdy dosť, preto vás poteší odolná a dizajnová taška na kočík aj držiak na pitie. Pre väčší komfort vášho batoľaťa používajte moskytiéru. Pokiaľ sa chystáte stráviť dlhšiu dobu vonku, nemal by vám po ruke chýbať nánožník ani pláštenka z kvalitného materiálu.

i

Ako vybrať Kinderkraft kočík čo najlepšie?

Pokiaľ vyberáte Kinderkraft kočík, oplatí sa najprv zvážiť, ktorý druh bude vašim spoločníkom. Pre presnejšiu špecifikáciu vlastností mrknite na náš článok Ako vybrať kočík.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
24 položiek

Kočíky Kinderkraft

Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné kočíky Kinderkraft Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie kočíky Kinderkraft
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií