PET Protiplnění

Prechodné fusaky

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Umiestnenie
Do kočíka
(25)
Do autosedačky
(5)
Ročné obdobie
Jarný
(25)
Letný
(3)
Jesenný
(25)
Zimný
(16)
Vlastnosti
Rastúci
(1)
Prešívaný
(15)
Sťahovací
(10)
Vodoodolný
(5)
Vhodný do práčky
(10)
Motív
Bez motívu
(18)
Zvieratá
(1)
Geometrické tvary
(2)
Vesmír
(4)
Korunky
(1)
Farba
Béžová
(3)
Čierna
(12)
Hnedá
(1)
Ružová
(4)
Svetlosivá
(3)
Sivá
(8)
Viacfarebná
(3)
Materiál
Flís
(5)
Polyester
(19)
Mikroplyš
(5)
Nylon
(1)
Polyamid
(3)
Dĺžka
60 cm
115 cm
-
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Nie je nič lepšie, ako keď sa po zime objavia prvé jarné lúče. Napriek teplu však jar stále prináša chladné chvíle. A práve pre tieto prípady je tu nevyhnutný pomocník – prechodný fusak. Je nielen praktický, ale aj príjemný a pohodlný. So správne zvoleným fusakom bude každá prechádzka pohodlná a bezpečná. Navyše je dizajn fusaku navrhnutý tak, aby dokonale ladil s modernými kočiarmi, a tak prinášal štýl a eleganciu do každodenných prechádzok.

Pokračovať

Prečo patrí prechodný fusak medzi základnú výbavu na jar či jeseň?

Prechodný fusak je skvelým doplnkom pre všetkých rodičov, ktorí chcú, aby ich bábätko bolo počas jarných či jesenných prechádzok v teple. Prechodný fusak do kočíka je teda ideálnou voľbou pre tých, ktorí chcú flexibilitu počas prechodných období. Jeho inteligentný dizajn a priedušné materiály zaisťujú komfort a ochranu pred premenlivým počasím, zatiaľ čo jeho praktickosť a jednoduchá údržba robia z každého výletu s bábätkom príjemný zážitok.

  • Prechodný fusak je možné použiť v rôznych poveternostných podmienkach, pretože poskytuje ochranu pred chladnejšími jarnými a jesennými ránami a večermi. 
  • Prechodné fusaky sú navrhnuté tak, aby poskytovali maximálne pohodlie a teplotný komfort pre dieťa. 
  • Väčšina prechodných fusakov je vyrobená z materiálov, ktoré sa dajú ľahko prať a rýchlo schnú, ich údržba je jednoduchá.
  • Materiály použité na výrobu prechodných fusakov sú často ľahké a priedušné, čo zaisťuje dostatočnú cirkuláciu vzduchu.
  • Prechodné fusaky je možné ľahko namontovať do väčšiny kočíkov, čím sa zvyšuje ich praktickosť a univerzálnosť. 
  • Vo veľmi chladnom počasí nemusí prechodný fusak do kočíka poskytovať dostatočnú izoláciu a ochranu. 
  • V niektorých prípadoch môže byť potrebné pridať ďalšie vrstvy oblečenia alebo deku na zabezpečenie dostatočného tepla.
  • Kvalitný jarný fusak môže byť pomerne nákladný, čo môže byť pre niektoré rodiny obmedzujúcim faktorom. 
  • Vzhľadom na premenlivosť jarného a jesenného počasia môže byť prechodný fusak častejšie znečistený, čo si vyžaduje častejšie pranie.
  • Na trhu existuje široký rozsah fusakov rôznej kvality a môže byť náročné nájsť ten správny, ktorý by vyhovoval všetkým potrebám. 

Jesenný a jarný fusak, aký je medzi nimi rozdiel? 

Jesenný a jarný fusak sú často dizajnované tak, aby vyhovovali podobnému typu počasia, ktoré môže byť premenlivé s chladnejšími ránami a teplejšími popoludniami. Výber fusaku, ktorý je označený ako vhodný na jar alebo jeseň, vám teda poskytne flexibilitu a pohodlie potrebné na tieto prechodné mesiace. Táto univerzálnosť znamená, že nemusíte investovať do dvoch rôznych produktov.

Prechodný fusak do kočíka je ideálnou voľbou počas premenlivého jarného a jesenného počasia, pretože poskytuje pohodlie a ochranu vášmu dieťaťu počas chladnejších dní. Môžete si preto teda vyberať v rámci všetkých výrobkov označených ako jarný/jesenný fusak do kočíka. 


ružový prechodný fusak
Ružový prechodný fusak

celoročný fusak do kočíka
Celoročný fusak

jarný fusak do kočíka
Fleecový jarný fusak do kočíka

Prechodný fusak Pinkie
Softshellový prechodný fusak

Ako vybrať prechodný fusak pre bábätko? 

Vybrať prechodný fusak pre bábätko môže byť niekedy zložité. Ale nebojte sa, sme tu, aby sme vám pomohli! Keď vyberáte jesenný alebo jarný fusak, je dôležité zohľadniť niekoľko faktorov. V prvom rade ide o typ kočíka – hľadáte prechodný fusak do športového kočíka, hlbokej korby alebo autosedačky? Nezabudnite prihliadnuť ani na materiál a jeho vlastnosti – ideálny jarný fusak by mal byť priedušný, ale zároveň poskytovať dostatočnú ochranu pred premenlivým počasím.

V akom kočíku je možné použiť prechodný fusak?

Prechodný fusak je nevyhnutným doplnkom pre každého rodiča, ktorý chce svoje dieťa udržať v teple a pohodlí počas jarných či jesenných mesiacov. Nielenže poskytne dieťaťu teplo a pohodlie, ale taktiež zvyšuje bezpečnosť pri cestovaní. Jarný alebo jesenný fusak je možné použiť v rôznych typoch kočíkov a autosedačiek, čo zvyšuje jeho praktickosť a všestrannosť. Vyberať by ste mali aj s ohľadom na materiál, aby bol fusak priedušný a zároveň schopný ochrániť vaše dieťa pred premenlivým počasím.

  • Prechodný fusak do autosedačky vytvára pohodlné a teplé prostredie pre dieťa počas jazdy v aute, čo môže byť obzvlášť užitočné pri dlhších cestách alebo pri jazde v chladnejšom počasí. Jeho adaptabilný dizajn zaisťuje jednoduchú inštaláciu do rôznych modelov autosedačiek.
  • Prechodný fusak do hlbokého kočíka poskytuje optimálne teplo a ochranu pre vaše bábätko. Nielenže udržuje dieťa v teple, ale pridáva aj ďalšiu vrstvu vystuženia pre väčšie pohodlie. Navyše je navrhnutý tak, aby sa ľahko prispôsobil hlbokej korbičke, pričom zohľadňuje priestor na nohy. 
  • Jarný fusak do športového kočíka je nevyhnutným doplnkom na jarné mesiace. Udržuje dieťa v teple a zároveň mu umožňuje pohodlne sa pohybovať a preskúmavať svet okolo seba. Jeho ľahká a priedušná štruktúra zaisťuje, že dieťa zostane v pohodlí a chránené.

V akých rozmeroch zaobstarať prechodný fusak do kočíka? 

Správne rozmery sú pre prechodný fusak do kočíka kľúčové, aby ste zabezpečili optimálne pohodlie a bezpečnosť vášho dieťaťa počas jarných či jesenných prechádzok. Nesprávne zvolené rozmery môžu obmedzovať pohyb vášho dieťaťa alebo naopak môžu spôsobiť, že sa v príliš veľkom fusaku stratí, zároveň mu neposkytne dostatočný tepelný komfort. Je dôležité vybrať fusak, ktorý nielen perfektne padne, ale zároveň umožní ľahkú manipuláciu.

Prechodný fusak do kočíka má rôznu dĺžku a šírku

Rozmery, ktoré má prechodný fusak do kočíka a je potrebné si ich postrážiť, sú nasledujúce. Šírka by mala zodpovedať veľkosti korby, športového kočíka alebo autosedačky, všeobecne sa pohybuje medzi 42 a 64 cm. Dĺžka fusaku by mala byť dostatočná na to, aby pokryla celé telo vášho dieťaťa a zároveň poskytla dostatok priestoru na nohy, a to v rozmedzí 60 až 110 cm. Ideálny prechodný fusak by mal ponúkať aj možnosť úpravy veľkosti, čo umožní pohodlné používanie fusaku ako pre novorodencov, tak aj pre batoľatá.

Prechodné fusaky do kočíka poskytujú optimálnu ochranu od 2,5 mesiaca až do 60 mesiacov. Charakterizuje ich vysoká kvalita materiálov, ktoré sú priedušné a zároveň odolné voči vetru a vlhkosti.

jarný fusak

Prechodný fusak využijete do autosedačky, hlbokej korby aj športového kočíka. 

i

Vyberte si jarný či jesenný fusak aj do budúcna

Pri výbere je tiež dôležité vziať do úvahy aj rast vášho dieťaťa. Môže byť vhodné a výhodné zvoliť väčší jarný či jesenný fusak, aby vám poslúžil dlhšie. Opäť však platí, že by nemal byť príliš veľký, aby sa v ňom dieťa cítilo bezpečne a pohodlne. Zároveň je dôležité zvážiť materiál a jeho termoregulačné vlastnosti, aby prechodný fusak poskytoval komfort a ochranu v každom počasí. 

Z akých materiálov sa vyrába prechodný fusak do kočíka? 

Materiál, z ktorého sa prechodný fusak do kočíka vyrába, zohráva kľúčovú úlohu v jeho celkovej funkčnosti a pohodlí. Rôzne materiály ponúkajú rôzne vlastnosti, ako je tepelná izolácia, priedušnosť, odolnosť voči vode a jednoduchá údržba. Na zabezpečenie všetkých týchto vlastností sa zvyčajne kombinuje bavlna, fleece a polyester. Pri výbere jarného fusaku je dôležité zvážiť aj špecifické klimatické podmienky a individuálne potreby vášho dieťaťa.

Vďaka vhodným materiálom poskytuje jarný fusak do kočíka dieťaťu optimálne teplo a pohodlie počas jarných mesiacov bez toho, aby obmedzoval jeho pohyblivosť alebo zvyšoval hmotnosť kočíka.

Bezpečné a pohodlné zapínanie pre prechodný fusak

Ako budete prechodný fusak zapínať? Zapínanie je dôležitou súčasťou, ktorá zaručuje jednoduché používanie a pohodlie pre rodičov aj dieťa. Vďaka správne zvolenému systému zapínania môže byť obsluha dieťaťa rýchla, hladká a komfortná. Zároveň kvalitné a spoľahlivé zapínanie zaisťuje, že fusak zostane na mieste aj počas pohybu, čo prináša ďalšiu vrstvu bezpečia a ochrany pre najmenších. Sledujte preto vždy druh a kvalitu zvoleného typu.

  • Pojazdný zips je obľúbený, pretože umožňuje rýchle a jednoduché otvorenie a uzavretie fusaku. Môže byť tiež považovaný za najbezpečnejší variant, pretože znižuje riziko, že by sa zips mohol samovoľne otvoriť a pustiť dovnútra nepríjemné počasie. 
  • Šnurovanie je tradičný a flexibilný spôsob zapínania, ktorý umožňuje ľahké prispôsobenie veľkosti fusaku. To môže byť obzvlášť užitočné, ak sa rozmery vášho dieťaťa alebo kočíka líšia od štandardných rozmerov.
  • Suchý zips je ďalšou možnosťou. Je tichý a zároveň bezpečný, takže sa nemusíte obávať, že by sa mohol samovoľne otvoriť. Tento typ zapínania je tiež obzvlášť užitočný, pokiaľ nechcete rušiť spiace dieťa, a ak chcete mať istotu pevného zapínania. 

jarný fusak do autosedačky 
Jesenný fusak do autosedačky

prechodný fusak do športového kočíka
Prechodný fusak teddy

jarný fusak do kočíka s rukávmi 
Jarný fusak s rukávmi

jarný fusak do športového kočíka
Ľahký prechodný fusak

Sledujte vlastnosti, aké má jarný fusak do kočíka

Jarný fusak do kočíka, ktorý môže byť rastúci, prešívaný, sťahovací, odolný voči vode a vhodný do práčky, ponúka širokú škálu výhod, ktoré môžu značne zjednodušiť život. Kombinácia týchto vlastností zaručuje, že produkt je nielen praktický a funkčný, ale aj dlhodobo udržateľný a ľahko sa udržiava. Tieto vlastnosti zvyšujú používateľský komfort a prispievajú k pozitívnemu životnému štýlu. 

  • Rastúci jarný fusak je navrhnutý tak, aby sa prispôsobil meniacim sa potrebám a rástol spoločne s používateľom. Takéto vlastnosti sú obzvlášť užitočné pri detskom oblečení alebo vybavení, pretože deti rýchlo rastú a často je potrebné oblečenie a vybavenie pravidelne obmieňať.
  • Prešívaný jarný fusak do kočíka zase prináša nadštandardný komfort a izolačné vlastnosti. Vďaka prešívaniu je materiál pevnejší a lepšie drží tvar. Táto vlastnosť je obzvlášť cenená pri dekách, bundách a spacích vakoch, kde prešívanie pomáha udržať telesné teplo.
  • Sťahovacie prvky ponúkajú vynikajúcu prispôsobivosť a komfort. Umožňujú jednoduché nastavenie veľkosti a priľnavosti, čo je ideálne pri aktívnom životnom štýle alebo pri rýchlo sa meniacom počasí.
  • Odolnosť voči vode je kľúčovou vlastnosťou produktov používaných v exteriéri alebo v náročných podmienkach. Materiály odolné voči vode chránia nielen samotný produkt, ale aj vaše dieťatko pred dažďom a snehom.
  • Jarný fusak vhodný do práčky potom predstavuje neoceniteľnú výhodu z hľadiska údržby. Ušetrí čas a energiu, ktoré by boli inak vynaložené na ručné pranie, a zároveň zaistí, že produkt bude vždy čistý a pripravený na ďalšie použitie.

Vyberte si prechodný fusak vo farbách

Prechodný fusak do kočíka je k dispozícii v rôznych farbách – od ružovej cez čiernu, modrú, béžovú atď, v jednej alebo viacerých farbách alebo so vzormi. Zvoľte tú, ktorá sa vám najviac páči a ktorá zodpovedá štýlu vášho kočíka. Prechodný fusak nájdete pre dievčatká, chlapčekov aj unisex, ponuka farieb aj vzorov je široká. Jeho dizajn a funkčnosť sú navrhnuté tak, aby poskytovali maximálne pohodlie a ochranu pre vaše dieťa počas premenlivého jarného či jesenného počasia.

i

Aké motívy môže mať jarný fusak do kočíka?

Medzi obľúbené motívy, ktoré zdobia jarný fusak do kočíka, patria zvieratá, ktoré prinášajú pocit prirodzenosti a živosti, zatiaľ čo kvetinové vzory dodávajú priestoru jemnosť a romantiku. Geometrické tvary sú zasa synonymom pre modernosť a štruktúru. Vesmír, so svojimi nekonečnými možnosťami a tajomnou krásou, inšpiruje k odvážnejším výpravám.

Doplnky, ktoré povýšia prechodný fusak

Kvalitná výbava je základom pri akejkoľvek aktivite, či už ide o šport, cestovanie alebo každodenné nosenie. Jednou z najviac cenených vlastností moderných materiálov a výrobkov je ich multifunkčnosť a praktickosť. Špeciálne vlastnosti ako protišmyková vrstva, rukávy s prepracovaným strihom alebo otvory na upevnenie pásov, prinášajú prechodnému fusaku výnimočnú hodnotu a zvyšujú používateľský komfort. 

  • Protišmyková vrstva na zadnej strane zaisťuje, že prechodný fusak zostane na svojom mieste a nebude sa v kočíku kĺzať. Táto vlastnosť je zásadná pre bezpečnosť, pretože zabraňuje nechcenému pohybu fusaku, a tým chráni vaše dieťa. 
  • Rukávy fusaku poskytujú dieťaťu ďalšiu ochranu a pohodlie. Umožňujú ľahký prístup k rukám vášho dieťaťa, čo je obzvlášť praktické počas jarných a jesenných dní, kedy sa počasie môže rýchlo meniť. Rukávy fusaku zaisťujú, že ruky vášho dieťaťa zostanú v teple a suchu.
  • Otvory na upevnenie pásov sú nevyhnutné na správne pripevnenie fusaku ku kočíku. Umožňujú bezpečné a pevné upevnenie fusaku, čo je zásadné pre bezpečnosť vášho dieťaťa. Otvory pre pásy by mali byť umiestnené tak, aby poskytovali dostatočnú flexibilitu pre rôzne typy kočíkov.

Hľadáte cenovo dostupný prechodný fusak? Bazár môže byť tým pravým miestom pre váš nákup. V tejto širokej ponuke nájdete lacnejšie kúsky, ktoré ponúknu príležitosť ušetriť váš rozpočet.

Aby prechodný fusak vydržal dlho

Správna údržba a skladovanie sú pre prechodný fusak kľúčové. Mal by byť pravidelne čistený v súlade s odporúčaním výrobcu, zvyčajne je vhodné používať jemné pracie prostriedky a vyhýbať sa bieleniu. Dôležité je tiež fusak riadne vysušiť, najlepšie na vzduchu mimo dosahu priameho slnečného svetla. Pri skladovaní je vhodné jarný či jesenný fusak do kočíka uložiť na suchom a tmavom mieste, aby sa zabránilo plesniam a blednutiu.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
Fusak do kočíka – jarný, jesenný a zimný, prešívaný a sťahovací, zapínanie na pojazdný zips, materiál bavlna, flís a polyester, otvory na prichytenie pásov súčasťou, rozmery 45 × 90 cm (Š×D), svetlosivá farba
54,90 €

25 položiek
Beztroska fusak Combi 0 – 36m black
Fusak do kočíka – jarný, jesenný a zimný, rastúci, zapínanie na pojazdný zips, materiál bavlna a polyester, rozmery 51 × 115 cm (Š×D), čierna farba
126,90 €
Posledné 2 ks na sklade
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BABY22545
Lionelo Univerzálny fusak Frode Grey Dove
Fusak do kočíka – jarný, jesenný a zimný, prešívaný a sťahovací, zapínanie na pojazdný zips, materiál bavlna, flís a polyester, otvory na prichytenie pásov súčasťou, rozmery 45 × 90 cm (Š×D), svetlosivá farba
51,90 €
Rozbalené
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAls1156
Pinkie Fusak Softshell Pink-tenší
Fusak do kočíka – jarný a jesenný, vodoodolný, zapínanie na pojazdný zips, materiál flís a polyester, otvory na prichytenie pásov súčasťou, rozmery 52 × 106 cm (Š×D), čierna a ružová farba
47,90 €
Rozbalené
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: DRGaaa0539
Lionelo Univerzálny fusak Frode Grey Dove
Fusak do kočíka – jarný, jesenný a zimný, prešívaný a sťahovací, zapínanie na pojazdný zips, materiál bavlna, flís a polyester, otvory na prichytenie pásov súčasťou, rozmery 45 × 90 cm (Š×D), svetlosivá farba
54,90 €
Na sklade 2 ks
Objednávací kód: HRAls1156
7AM Enfant Overal AIRY PINK (3 – 6 mes.)
Fusak do kočíka alebo autosedačky – jarný a jesenný, vhodný do práčky, zapínanie na pojazdný zips, materiál bavlna, rukávy a otvory na prichytenie pásov súčasťou, ružová farba
65,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: BABY19407
CYBEX Snogga 2/Classic Beige-mid beige - Fusak do kočíka Varianty
CYBEX Snogga 2/Classic Beige-mid beige
Fusak do kočíka – jarný, jesenný a zimný, prešívaný a vhodný do práčky, zapínanie na pojazdný zips, materiál polyamid, rozmery 50 × 90 cm (Š×D), béžová farba
87,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: BABY22684
CYBEX Snogga 2/Moon Black-black - Fusak do kočíka Varianty
CYBEX Snogga 2/Moon Black-black
Fusak do kočíka – jarný a jesenný, vodoodolný a vhodný do práčky, zapínanie na pojazdný zips, materiál polyamid, otvory na prichytenie pásov súčasťou, rozmery 50 × 90 cm (Š×D), čierna farba
102,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: BABY22680
Pinkie Fusak Softshell Pink-tenší
Fusak do kočíka – jarný a jesenný, vodoodolný, zapínanie na pojazdný zips, materiál flís a polyester, otvory na prichytenie pásov súčasťou, rozmery 52 × 106 cm (Š×D), čierna a ružová farba
Novinka
50,84 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: DRGaaa0539
Dooky Footmuff Bi-Colour, veľ.L - Fusak do kočíka Varianty
5,0
Dooky Footmuff Bi-Colour, veľ.L
Fusak do kočíka – jarný, jesenný a zimný, prešívaný a sťahovací, zapínanie na pojazdný zips, materiál polyester a nylon, otvory na prichytenie pásov súčasťou, rozmery 50 × 90 cm (Š×D)
78,42 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: BABY13582
Dooky Footmuff DeLuxe Knitted Stars, veľ. L - Fusak do kočíka Varianty
5,0
Dooky Footmuff DeLuxe Knitted Stars, veľ. L
Fusak do kočíka – jarný, jesenný a zimný, prešívaný, sťahovací a vhodný do práčky, zapínanie na pojazdný zips, materiál bavlna a mikroplyš, otvory na prichytenie pásov súčasťou, rozmery 50 × 98 cm (Š×D), motív vesmír, sivá farba
76,85 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: BABY13580
Dooky Footmuff DeLuxe Light Grey Crowns, veľ. L - Fusak do kočíka Varianty
5,0
Dooky Footmuff DeLuxe Light Grey Crowns, veľ. L
Fusak do kočíka – jarný, jesenný a zimný, prešívaný a sťahovací, zapínanie na pojazdný zips, materiál polyester a mikroplyš, otvory na prichytenie pásov súčasťou, rozmery 50 × 98 cm (Š×D), motív korunky, béžová a sivá farba
65,02 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: BABY13578
Dooky Footmuff DeLuxe Grey Stars, veľ. L - Fusak do kočíka Varianty
5,0
Dooky Footmuff DeLuxe Grey Stars, veľ. L
Fusak do kočíka – jarný, jesenný a zimný, prešívaný a sťahovací, zapínanie na pojazdný zips, materiál polyester a mikroplyš, otvory na prichytenie pásov súčasťou, rozmery 50 × 98 cm (Š×D), motív vesmír, čierna a sivá farba
61,08 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: BABY13577
Dooky Footmuff DeLuxe Matrix Reflective, veľkosť S - Fusak do autosedačky Varianty
5,0
Dooky Footmuff DeLuxe Matrix Reflective, veľkosť S
Fusak do autosedačky alebo kočíka – jarný, jesenný a zimný, prešívaný a vhodný do práčky, zapínanie na pojazdný zips, materiál polyester a mikroplyš, otvory na prichytenie pásov súčasťou, rozmery 40 × 70 cm (Š×D), čierna a sivá farba
58,72 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: BABY13574
Dooky Footmuff DeLuxe Grey Stars, veľkosť S - Fusak do autosedačky Varianty
5,0
Dooky Footmuff DeLuxe Grey Stars, veľkosť S
Fusak do autosedačky alebo kočíka – jarný, jesenný a zimný, prešívaný a vhodný do práčky, zapínanie na pojazdný zips, materiál polyester a mikroplyš, otvory na prichytenie pásov súčasťou, rozmery 40 × 70 cm (Š×D), motív vesmír, čierna a sivá farba
54,78 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: BABY13572
CEBA fusak Lolly Polly Love, 42 × 60 cm
Fusak do kočíka alebo autosedačky – jarný, letný a jesenný, sťahovací, šnurovací, materiál bavlna a polyester, otvory na prichytenie pásov súčasťou, rozmery 42 × 60 cm (Š×D), motív geometrické tvary
22,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: BABY19123
Pinkie Fusak Shine Gold Camel – ľahký
Fusak do kočíka – jarný, letný a jesenný, sťahovací, zapínanie na pojazdný zips, materiál bavlna, otvory na prichytenie pásov súčasťou, rozmery 52 × 106 cm (Š×D), motív geometrické tvary, béžová a hnedá farba
46,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: DRGaaa0888
Pinkie Fusak Pinkie Big Comb Black – slabší
Fusak do kočíka – jarný, jesenný a zimný, prešívaný, zapínanie na pojazdný zips, materiál polyester, otvory na prichytenie pásov súčasťou, rozmery 52 × 106 cm (Š×D), čierna farba
46,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: DRGaaa0892
Pinkie Fusak Pinkie Small Black Comb – slabší
Fusak do kočíka – jarný, jesenný a zimný, prešívaný a vhodný do práčky, zapínanie na pojazdný zips, materiál polyester, rozmery 52 × 106 cm (Š×D), čierna farba
46,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: DRGaaa0891
Pinkie Fusak Small Grey Comb – slabší
Fusak do kočíka – jarný, jesenný a zimný, prešívaný a sťahovací, zapínanie na pojazdný zips, materiál polyester, rozmery 52 × 106 cm (Š×D), sivá farba
46,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: DRGaaa0890
Pinkie Fusak Small Pink Comb – slabší
Fusak do kočíka – jarný, jesenný a zimný, prešívaný a vhodný do práčky, zapínanie na pojazdný zips, materiál polyester, otvory na prichytenie pásov súčasťou, rozmery 52 × 106 cm (Š×D), ružová a sivá farba
46,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: DRGaaa0889
Pinkie Fusak Softshell Grey/Black-tenší
Fusak do kočíka – jarný a jesenný, vodoodolný, zapínanie na pojazdný zips, materiál flís a polyester, otvory na prichytenie pásov súčasťou, rozmery 52 × 106 cm (Š×D), čierna a sivá farba
50,84 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: DRGaaa0541
CYBEX Snogga 2/Lava Grey-mid grey - Fusak do kočíka Varianty
CYBEX Snogga 2/Lava Grey-mid grey
Fusak do kočíka – jarný a jesenný, vodoodolný a vhodný do práčky, zapínanie na pojazdný zips, materiál polyamid, otvory na prichytenie pásov súčasťou, rozmery 50 × 90 cm (Š×D), svetlosivá farba
101,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: BABY22681
CEBA fusak Candy Andy Cosmo, 42 × 60 cm
Fusak do kočíka alebo autosedačky – jarný, letný a jesenný, sťahovací, šnurovací, materiál bavlna a polyester, otvory na prichytenie pásov súčasťou, rozmery 42 × 60 cm (Š×D), motív zvieratá a vesmír
20,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: BABY19124
Pinkie Fusak Pinkie Big Comb Black – slabší
Fusak do kočíka – jarný, jesenný a zimný, prešívaný, zapínanie na pojazdný zips, materiál polyester, otvory na prichytenie pásov súčasťou, rozmery 52 × 106 cm (Š×D), čierna farba
44,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: DRGaaa0892

Prechodné fusaky

V kategórii Prechodné fusaky máme práve teraz na Alza.sk celkom 25 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné prechodné fusaky Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie prechodné fusaky Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie prechodné fusaky Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii prechodné fusaky recenzie
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií