AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Športové kočíky

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Typ kočíka
Športový
(237)
Súrodenecký
(2)
Použitie
Do mesta
(184)
Do terénu
(86)
Vlastnosti
Príslušenstvo
S držiakom na nápoj
(56)
S pršiplášťom
(51)
S moskytiérou
(42)
Kolesá
Polyuretánové
(21)
Gumové
(58)
Počet kolies
Štvorkolesový
(214)
Osemkolesový
(1)
Hmotnosť
5 kg
25 kg
-
Farba
Béžová
(14)
Biela
(2)
Čierna
(80)
Červená
(3)
Fialová
(2)
Grafit
(1)
Hnedá
(6)
Horčicová
(1)
Krémová
(2)
Medená
(1)
Modrá
(16)
Oranžová
(1)
Ružová
(9)
Staroružová
(1)
Strieborná
(2)
Svetlomodrá
(2)
Svetlosivá
(3)
Sivá
(76)
Sivomodrá
(1)
Tmavomodrá
(3)
Karbón
(2)
Viacfarebná
(2)
Zelená
(29)
Zlatá
(5)
Žltá
(3)
Olivová
(4)
Najnovšie objednávky

Športový kočík využijete vo chvíli, keď dieťa vyrastie z hlbokého kočíka. Budete ho pravdepodobne využívať najdlhšie, a preto by ste pri jeho výbere mali zvážiť niekoľko aspektov. Rozhodne by mal byť kvalitne spracovaný, dobre ovládateľný a komfortný. Na čo ďalšie sa zamerať, ak vyberáte športové kočíky? Poradíme vám.

Pokračovať

Čím sú športové kočíky charakteristické a aké majú výhody?

Športové kočíky využijete vo chvíli, kedy vaše dieťa odrastie z hlbokého kočíka a nastane čas kúpiť nový. Sú vhodné predovšetkým pre deti, ktoré už samy sedia – sedačky sa však dajú polohovať, teda môžete v nich voziť aj menšie bábätko. Športové kočiare sa hodia pre deti od 6 mesiacov do cca 3 – 4 rokov. Aké výhody ponúkajú?

  • Sú perfektne skladné.
  • Majú nízku hmotnosť.
  • Veľmi dobre sa ovládajú.
  • Sú pohodlné aj pre staršie deti.
  • Hodia sa aj do terénu.
  • Mávajú polohovateľné opierky chrbta aj nôh.

Hľadáte športový kočík do terénu alebo skôr do mesta? Závisí od toho typ koliesok

Pred kúpou sa najprv zamyslite, či budete využívať športový kočík do terénu, alebo skôr do mesta. Rolu hrá ako počet koliesok, tak aj ich typ a spracovanie.

Na prechádzky sa hodí štandardný kočík športový, trojkolka je naopak vhodná na šport

Pri každom type kočíka prevláda iný typ kolies. Športový kočiar má štandardne 4 kolesá, výnimočne aj 6 kolies (vpredu zdvojené). Pokiaľ však hľadáte naozaj športové kočíky, trojkolky dobre držia stabilitu a sú ľahko ovládateľné. Niektoré modely sú priamo určené na behanie a in-line korčuľovanie, čo ocenia športovo založení rodičia.

Máte 4 – 5-ročné dieťa a chceli by ste s ním behať? V tom prípade si zaobstarajte športový kočík do 30 kg a môžete bez problémov športovať.

Športový kočík s nafukovacími kolesami – 3 kolesá
Športový kočík s 3 kolesami

Športový kočík do terénu – 4 kolesá
Športový kočík so 4 kolesami

Ľahký športový kočík do terénu – 6 kolies
Športový kočík so 6 kolesami

i

Športové kočíky a stabilita

Sú športové kočiare trojkolky menej stabilné? Opak je pravdou. Stabilitu neovplyvňuje počet kolies, ani to, či ide o športový kočík s nafukovacími kolesami alebo plastovými. Stabilita kočíka sa odvíja od vyváženia a vzdialenosti medzi jednotlivými kolesami.

Vyberáme spracovanie kolies – športový kočík s nafukovacími kolesami sa hodí do terénu

Pri výbere koliesok sa zamyslite nad tým, či športový kočík budete využívať do mesta, alebo skôr do terénu – podľa toho sa odvíja vhodné spracovanie koliesok. Športový kočík s nafukovacími kolesami a gumovými kolieskami je najobľúbenejší.

  • Nafukovacie kolieská sa perfektne hodia do parkov a na lesné cesty. Bohužiaľ je nutné dofukovať gumy.
  • Pogumované kolieska zvládnu aj náročnejší terén. Kvalitná guma vám zaručuje dlhú životnosť.
  • Penové kolieska sa vyrábajú z pevnej a pružiacej peny. Nemožno ich prepichnúť, nie sú teda náročné na údržbu.
  • Plastové kolieska sa naopak hodia do mesta či na cesty, kde sa nenachádzajú väčšie nerovnosti.

Detské športové kočíky môžu mať buď pevné alebo otočné kolieska

Detské športové kočíky mávajú buď pevné alebo otočné kolieska. Fixné kolieska sú typické na športový kočík do terénu, ktorému tak uľahčujú jazdu – horšie sa však ovládajú na rovine. Naproti tomu športový kočík otočný v oboch smeroch je vhodný ako na ovládanie kočíka na rovine, tak aj na manévrovanie vo veľmi úzkom priestore.

Do členitého terénu jedine športový kočík s veľkými kolesami

V prípade, že radi a často vyrážate do prírody a nehodláte na tom nič meniť ani po narodení vášho dieťaťa, zvoľte športový kočík s veľkými kolesami. Budete ľahšie prekonávať nerovnosti a prekážky bez toho, aby vaše dieťa pociťovalo otrasy a nárazy. Malé kolesá sú ideálne do mesta a mestskej hromadnej dopravy.

Ak chcete využívať kočíky športové do terénu aj do mesta, myslite na to, aby sa dali otočné kolieska zaaretovať, teda zablokovať proti otáčaniu.

Odpružený športový kočík zaistí komfortnejšiu jazdu po nerovnom povrchu

Komfortnejšiu jazdu po nerovnom povrchu zaistí odpružený športový kočík. Niektoré modely ponúkajú aj nastaviteľné odpruženie, čo oceníte najmä v prípade, kedy chcete kočík športový využívať v teréne aj v meste.

Veľký športový kočík pre maximálne pohodlie

Každé dieťa je iné. Štandardné rozmery nemusia vyhovovať všetkým. Veľký športový kočík je optimálnym riešením pre deti, ktorých veľkosť nezodpovedá veku. Pri výbere dbajte na to, aby išlo polohovať športový kočík do úplného ľahu. Zvlášť ak vaše dieťatko ešte samo nesedí, ale už sa nezmestí do kočíka s hlbokou vaničkou. Veľmi praktické sú športové kočíky s otočnou sedačkou. Dieťa môže ísť po aj proti smeru jazdy.

Ktorý bude najlepší športový kočík? Ľahký, skladný a s vysokou nosnosťou

Aký je najlepší športový kočík? Ľahký, skladný a s vysokou nosnosťou. Čo by ste o parametroch mali vedieť?

  • Hmotnosť zohľadnite predovšetkým v prípade, že budete detský športový kočík často prenášať. K samotnej hmotnosti, ktorá sa pohybuje od 6 do 13 kg, nezabudnite pripočítať aj váhu dieťaťa.
  • Nosnosť sa pohybuje zvyčajne okolo 15 kg, čo zvyčajne zodpovedá hmotnosti 3-ročného dieťaťa. Niektoré modely však majú aj vyššiu nosnosť, mali by teda vystačiť až do 4 rokov veku dieťaťa.
  • Skladnosť oceníte v prípade, keď často cestujete autom, alebo doma nemáte veľa miesta. Zamerajte sa na rozmery v zloženom stave a mechanizmus skladania – niektoré typy možno zložiť jednou rukou.

i

Športové kočiare pre dvojičky či súrodencov sú vhodné pre rodičov viacero detí. Výhodou je, že na prechádzku môže ísť aj jeden človek – deti vezie buď za sebou alebo vedľa seba.

Polohovateľné športové kočiare zaistia dieťaťu maximálne pohodlie

Športové kočiare umožňujú vďaka polohovateľnosti voziť aj deti, ktoré ešte plne nesedia, navyše tak môžu vaše ratolesti počas dlhšej prechádzky či výletu pokojne spať. Polohovať sa dá väčšinou opierka chrbta a opierka nôh. Polohovanie je buď plynulé alebo ponúka približne 3u –u 4u polohy, v ktorých sa opierka zastaví.

Športový kočík do terénu – polohovateľnosť

Športové kočiare – polohovateľnosť opierky chrbta a nôh.

Skladné športové kočíky umožňujú nastaviť smer jazdy dieťaťa

Skladné športové kočíky sú veľmi multifunkčné – vďaka dvom rôznym systémom si môžete vyberať, či k vám dieťa v kočíku bude otočené čelom alebo chrbtom. O aké športové kočiare ide?

  • Športové kočiare s preklápacou rúčkou sú veľmi praktické. Rúčku môžete mať klasicky za strieškou, teda dieťa ide v smere jazdy, alebo ju stačí preklopiť cez kočík a mať ju vpredu pred dieťaťom.
  • Športové kočíky v protismere a aj v smere jazdy sú založené na podobnom princípe. V tomto prípade však neprehadzujete rúčku do rôznych smerov, ale samotnú športovú sedačku.

3 vlastnosti, ktoré posunú športový kočík na ešte vyššiu úroveň

Ak chcete vlastniť ten najlepší športový kočík, zamerajte sa na ďalšie 3 vlastnosti.

  1. Brzdy na rukoväti oceníte najmä v prípade, keď s kočíkom chodíte z kopca alebo jazdíte na korčuliach.
  2. Nastaviteľná rukoväť do rôznych výšok sa prispôsobí každému, kto kočík zrovna riadi.
  3. Odnímateľná rukoväť je praktickým doplnkom, keď chcete bábätko z kočíka vytiahnuť.

Športové kočiare bežne mávajú rukoväť vcelku – tá umožňuje ľahšiu manipuláciu a jednoduché ovládanie jednou rukou.

Športové kočíky s päťbodovým bezpečnostným pásom sú maximálne bezpečné

Športové kočíky sa vo väčšine prípadov pýšia päťbodovým bezpečnostným pásom, ktorým dieťa pripútate od ramien cez boky až medzi nožičky. Pre staršie deti vám postačí aj trojbodový bezpečnostný pás, ktorým dieťa pripútate cez ramená po pás, alebo medzi nožičkami do pásu. Pásy by mali byť vystužené a jednoduché.

i

Výbava pre bábätko je nákladná záležitosť, no zaujali vás športové kočíky? Výpredaj ponúka rôzne typy za zvýhodnenú cenu.

Multifunkčné športové kočíky – trojkombináciu aj dvojkombináciu využijete od narodenia

Ak hľadáte multifunkčné športové kočíky, trojkombinácia aj dvojkombinácia sú skvelým riešením, pretože ich využijete od narodenia. V tomto prípade je športový kočiar súčasťou kombinovaných kočíkov.

  • Detský kočík 2 v 1 zahŕňa okrem športového kočíka aj hlbokú korbu pre novorodencov.
  • Detský kočík 3 v 1 obsahuje okrem športovej a hlbokej korby aj detskú autosedačku.

Športový kočík pre dievčatko aj chlapčeka – vyberie si skutočne každý

Či už vyberáte detský športový kočík pre dievčatko alebo chlapčeka, vyberie si skutočne každý. V ponuke nájdete rôzne odtiene od jednoduchých zemitých farieb až po ružový športový kočík pre princezné. Na výbere si dajte skutočne záležať, aby ste kočík športový mohli využiť prípadne aj pre ďalšie dieťa, ktoré nemusí byť rovnakého pohlavia.

Príslušenstvo je na športové kočíky ako čerešnička na torte

Príslušenstvo je na športové kočíky niečo ako čerešnička na torte. Urobia z neho absolútne perfektného pomocníka, s ktorým budú prechádzky krajšie aj pohodlnejšie. Medzi doplnky patria predovšetkým nánožník, úložný košík na drobnosti, držiak na fľašu, pršiplášť, moskytiéra alebo napríklad slnečník.

i

Ak chcete ušetriť, ale radi by ste pre svoje dieťa zaobstarali športový kočík, bazár je skvelým miestom, kde nájdete skvosty. Zaujímajú vás pred nákupom názory ostatných zákazníkov? Prečítajte si, čo hovoria na športové kočíky recenzie.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
Kočík – športový, na behanie, nafukovacie otočné kolesá s aretáciou, odnímateľné držadlo/hrazdička, päťbodový bezpečnostný pás, polohovanie opierky nôh do úplného ľahu, nastaviteľná rukoväť, maximálna hmotnosť dieťaťa 23 kg, rozmery (zložený) 110 × 59 × 126 cm (V׊×D), s úložným košíkom v balení, hmotnosť 11,1 kg
+Darček LEGO stavebnica LEGO v hodnote 15,90 €
197,90 €

2.
MoMi Miya 2023 sivý Na sklade 3 ks
Kočík – športový, do mesta a do terénu, športová korbička, polyuretánové otočné kolesá s aretáciou, celoodpružený, odnímateľné držadlo/hrazdička, päťbodový bezpečnostný pás, dá sa zložiť jednou rukou, polohovanie opierky do úplného ľahu, maximálna výška rukoväti 106 cm, maximálna hmotnosť dieťaťa 22 kg, rám kočíka, športová sedačka, s nánožníkom, s držiakom na nápoj, s pršiplášťom, s moskytiérou a s úložným košíkom v balení, hmotnosť 11 kg
+Darček LEGO stavebnica LEGO v hodnote 15,90 €
188,90 €

3.
Kočík – športový, do mesta, športová korbička, penové otočné kolesá s aretáciou, pre vysokých rodičov, päťbodový bezpečnostný pás, polohovanie opierky nôh a chrbta do úplného ľahu, maximálna výška rukoväti 110 cm, maximálna hmotnosť dieťaťa 22 kg, rozmery (zložený) 45 × 58 × 84 cm (V׊×D), rám kočíka, športová sedačka, s nánožníkom, s držiakom na nápoj a s moskytiérou v balení, hmotnosť 8 kg
+Darček LEGO stavebnica LEGO v hodnote 15,90 €
132,90 €

Ďalšie najpredávanejšie
237 položiek
Ľudová voľba Lacné, ale dobre hodnotené
4,8 14×
HAUCK Športový Runner 2 black
Kočík – športový, na behanie, nafukovacie otočné kolesá s aretáciou, odnímateľné držadlo/hrazdička, päťbodový bezpečnostný pás, polohovanie opierky nôh do úplného ľahu, nastaviteľná rukoväť, maximálna hmotnosť dieťaťa 23 kg, rozmery (zložený) 110 × 59 × 126 cm (V׊×D), s úložným košíkom v balení, hmotnosť 11,1 kg
+Darček LEGO stavebnica LEGO v hodnote 15,90 €
197,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: BABY18074
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
VALCO BABY Sport Trend 4 Black Charcoal - Kočík Varianty
3,7
VALCO BABY Sport Trend 4 Black Charcoal
Kočík – športový, do terénu, športová korbička, nafukovacie otočné kolesá s aretáciou, nastaviteľná rukoväť, maximálna hmotnosť dieťaťa 20 kg, rozmery (zložený) 74 × 53 × 28 cm (V׊×D), športová sedačka, s úložným košíkom v balení, hmotnosť 7 kg
+Darček LEGO stavebnica LEGO v hodnote 15,90 €
428,90 €
Na sklade 2 ks
Objednávací kód: BABY6323
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
5,0
Zopa Move Cross Black
Kočík – športový, do terénu, gumové otočné kolesá s aretáciou, celoodpružený, päťbodový bezpečnostný pás, možnosť posadenia v smere a proti smeru, polohovanie opierky nôh a chrbta, maximálna výška rukoväti 100 cm, maximálna hmotnosť dieťaťa 22 kg, rozmery (zložený) 36 × 57 × 63 cm (V׊×D), s nánožníkom, s pršiplášťom a s úložným košíkom v balení, hmotnosť 11,5 kg
+Darček LEGO stavebnica LEGO v hodnote 15,90 €
336,90 €
Na sklade 1 ks
Objednávací kód: HRAls140
Pre náročných Kvalita bez kompromisov
4,6
THULE URBAN GLIDE 2 2021 Black on black SINGLE
Kočík – športový, do terénu, hlboká, športová korbička, nafukovacie otočné kolesá, pre vysokých rodičov, maximálna výška rukoväti 112 cm, maximálna hmotnosť dieťaťa 22 kg, rozmery (zložený) 34 × 69 × 87 cm (V׊×D), rám kočíka, korbička, športová sedačka, s ručnou brzdou, s nánožníkom a s úložným košíkom v balení, hmotnosť 11 kg
+Darček LEGO stavebnica LEGO v hodnote 15,90 €
665,90 €
Na sklade 5 ks
Objednávací kód: BABY13262
MoMi Miya 2023 sivý - Kočík Varianty
3,0
MoMi Miya 2023 sivý
Kočík – športový, do mesta a do terénu, športová korbička, polyuretánové otočné kolesá s aretáciou, celoodpružený, odnímateľné držadlo/hrazdička, päťbodový bezpečnostný pás, dá sa zložiť jednou rukou, polohovanie opierky do úplného ľahu, maximálna výška rukoväti 106 cm, maximálna hmotnosť dieťaťa 22 kg, rám kočíka, športová sedačka, s nánožníkom, s držiakom na nápoj, s pršiplášťom, s moskytiérou a s úložným košíkom v balení, hmotnosť 11 kg
+Darček LEGO stavebnica LEGO v hodnote 15,90 €
188,90 €
Na sklade 3 ks
Objednávací kód: HRAls1901
3,6
HAUCK Športiak Runner Black/Neón Yellow
Kočík – športový, do terénu, nafukovacie otočné kolesá s aretáciou, celoodpružený, odnímateľné držadlo/hrazdička, polohovanie opierky chrbta do úplného ľahu, nastaviteľná rukoväť, maximálna hmotnosť dieťaťa 23 kg, rozmery (zložený) 44 × 60 × 88 cm (V׊×D), s úložným košíkom v balení, hmotnosť 10,7 kg
+Darček LEGO stavebnica LEGO v hodnote 15,90 €
Super cena
186,90 € Ušetríte 11,40 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: BABY18316
5,0
MoMi ESTELLE Dakar sivý Leopard
Kočík – športový, do mesta, športová korbička, polyuretánové otočné kolesá, celoodpružený, odnímateľné držadlo/hrazdička, dá sa zložiť jednou rukou, polohovanie opierky nôh a chrbta do úplného ľahu, maximálna hmotnosť dieťaťa 22 kg, rozmery (zložený) 25 × 51 × 70 cm (V׊×D), rám kočíka, športová sedačka, s nánožníkom, s pršiplášťom, s moskytiérou a s úložným košíkom v balení, hmotnosť 9 kg
+Darček LEGO stavebnica LEGO v hodnote 15,90 €
168,90 €
Na sklade 2 ks
Objednávací kód: BABY22826
Lionelo Annet Plus Green Forest - Kočík Varianty
5,0
Lionelo Annet Plus Green Forest
Kočík – športový, do mesta, športová korbička, penové otočné kolesá s aretáciou, pre vysokých rodičov, päťbodový bezpečnostný pás, polohovanie opierky nôh a chrbta do úplného ľahu, maximálna výška rukoväti 110 cm, maximálna hmotnosť dieťaťa 22 kg, rozmery (zložený) 45 × 58 × 84 cm (V׊×D), rám kočíka, športová sedačka, s nánožníkom, s držiakom na nápoj a s moskytiérou v balení, hmotnosť 8 kg
+Darček LEGO stavebnica LEGO v hodnote 15,90 €
Novinka
132,90 €
Na sklade 1 ks
Objednávací kód: HRAls5371
5,0
HAUCK Runner 2 Mickey Mouse Olive
Kočík – športový, do terénu, nafukovacie otočné kolesá s aretáciou, pre vysokých rodičov, odnímateľné držadlo/hrazdička, dá sa zložiť jednou rukou, polohovanie opierky chrbta do úplného ľahu, nastaviteľná rukoväť, maximálna výška rukoväti 111 cm, maximálna hmotnosť dieťaťa 25 kg, rozmery (zložený) 87 × 59 × 47 cm (V׊×D), s úložným košíkom v balení, hmotnosť 11,1 kg
+Darček LEGO stavebnica LEGO v hodnote 15,90 €
269,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: BABY23019
MoMi ESTELLE čierny - Kočík Varianty
4,7 11×
MoMi ESTELLE čierny
Kočík – športový, do mesta, športová korbička, polyuretánové otočné kolesá s aretáciou, odnímateľné držadlo/hrazdička, päťbodový bezpečnostný pás, dá sa zložiť jednou rukou, polohovanie opierky nôh a chrbta do úplného ľahu, maximálna hmotnosť dieťaťa 15 kg, rozmery (zložený) 21 × 51 × 65 cm (V׊×D), rám kočíka, športová sedačka, s úložným košíkom v balení, hmotnosť 7,1 kg
+Darček LEGO stavebnica LEGO v hodnote 15,90 €
118,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BABY18752
LIONELO Anett Blue Denim - Kočík Varianty
5,0
LIONELO Anett Blue Denim
Kočík – športový, do mesta, penové otočné kolesá s aretáciou, odnímateľné držadlo/hrazdička, dá sa zložiť jednou rukou, polohovanie opierky nôh a chrbta do úplného ľahu, maximálna hmotnosť dieťaťa 22 kg, rozmery (zložený) 90 × 55 × 26 cm (V׊×D), s držiakom na nápoj a s moskytiérou v balení, hmotnosť 8 kg
+Darček LEGO stavebnica LEGO v hodnote 15,90 €
164,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: BABY167293
HAUCK Športový Sport red - Kočík Varianty
4,2
HAUCK Športový Sport red
Kočík – športový, do mesta, plastové otočné kolesá s aretáciou, päťbodový bezpečnostný pás, dá sa zložiť jednou rukou, polohovanie opierky nôh a chrbta do úplného ľahu, maximálna hmotnosť dieťaťa 15 kg, rozmery (zložený) 100 × 45 × 75 cm (V׊×D), s úložným košíkom v balení, hmotnosť 5,9 kg
+Darček LEGO stavebnica LEGO v hodnote 15,90 €
77,90 €
Na sklade 4 ks
Objednávací kód: BABY18072
MoMi ESTELLE ružový - Kočík Varianty
4,7 11×
MoMi ESTELLE ružový
Kočík – športový, do mesta, športová korbička, polyuretánové otočné kolesá s aretáciou, odnímateľné držadlo/hrazdička, päťbodový bezpečnostný pás, dá sa zložiť jednou rukou, polohovanie opierky nôh a chrbta do úplného ľahu, maximálna hmotnosť dieťaťa 15 kg, rozmery (zložený) 21 × 51 × 65 cm (V׊×D), rám kočíka, športová sedačka, s úložným košíkom v balení, hmotnosť 7,1 kg
+Darček LEGO stavebnica LEGO v hodnote 15,90 €
118,90 €
Na sklade 1 ks
Objednávací kód: BABY18753
4,0
MoMi ESTELLE Dakar čierny Ginko
Kočík – športový, do mesta, športová korbička, polyuretánové otočné kolesá, celoodpružený, odnímateľné držadlo/hrazdička, dá sa zložiť jednou rukou, polohovanie opierky nôh a chrbta do úplného ľahu, maximálna hmotnosť dieťaťa 22 kg, rozmery (zložený) 25 × 51 × 70 cm (V׊×D), rám kočíka, športová sedačka, s nánožníkom, s pršiplášťom, s moskytiérou a s úložným košíkom v balení, hmotnosť 9 kg
+Darček LEGO stavebnica LEGO v hodnote 15,90 €
168,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: BABY22824
LIONELO Emma Plus Stone - Kočík Varianty
4,0
LIONELO Emma Plus Stone
Kočík – športový, do mesta, športová korbička, pogumované otočné kolesá s aretáciou, odnímateľné držadlo/hrazdička, päťbodový bezpečnostný pás, polohovanie opierky nôh do úplného ľahu, maximálna hmotnosť dieťaťa 15 kg, rozmery (zložený) 30 × 52 × 96 cm (V׊×D), rám kočíka, športová sedačka, s úložným košíkom v balení, hmotnosť 5 kg
+Darček LEGO stavebnica LEGO v hodnote 15,90 €
99,90 €
Na sklade 2 ks
Objednávací kód: BABY167289
Zopa Move Rocky Grey/Black - Kočík Varianty
4,8
Zopa Move Rocky Grey/Black
Kočík – športový, pogumované otočné kolesá s aretáciou, odnímateľné držadlo/hrazdička, päťbodový bezpečnostný pás, polohovanie opierky nôh a chrbta, nastaviteľná rukoväť, rozmery (zložený) 50 × 68 × 34 cm (V׊×D), s nánožníkom, s pršiplášťom a s úložným košíkom v balení, hmotnosť 10 kg
+Darček LEGO stavebnica LEGO v hodnote 15,90 €
252,90 €
Na sklade 2 ks
Objednávací kód: BABY9052
5,0
Zopa Move Cross Green/Black
Kočík – športový, do terénu, gumové otočné kolesá s aretáciou, celoodpružený, päťbodový bezpečnostný pás, možnosť posadenia v smere a proti smeru, polohovanie opierky nôh a chrbta, maximálna výška rukoväti 100 cm, maximálna hmotnosť dieťaťa 22 kg, rozmery (zložený) 36 × 57 × 63 cm (V׊×D), s nánožníkom, s pršiplášťom a s úložným košíkom v balení, hmotnosť 11,5 kg
+Darček LEGO stavebnica LEGO v hodnote 15,90 €
336,90 €
Na sklade 1 ks
Objednávací kód: HRAls138
HAUCK Športový Sport Mickey Stars - Kočík Varianty
4,2
HAUCK Športový Sport Mickey Stars
Kočík – športový, do mesta, plastové otočné kolesá s aretáciou, päťbodový bezpečnostný pás, dá sa zložiť jednou rukou, polohovanie opierky nôh a chrbta do úplného ľahu, maximálna hmotnosť dieťaťa 15 kg, rozmery (zložený) 24 × 45 × 81 cm (V׊×D), s úložným košíkom v balení, hmotnosť 5,9 kg
84,90 €
Na sklade 2 ks
Objednávací kód: BABY18070
MoMi Miya 2023 ružový - Kočík Varianty
3,0
MoMi Miya 2023 ružový
Kočík – športový, do mesta a do terénu, športová korbička, polyuretánové otočné kolesá s aretáciou, celoodpružený, odnímateľné držadlo/hrazdička, päťbodový bezpečnostný pás, dá sa zložiť jednou rukou, polohovanie opierky do úplného ľahu, maximálna výška rukoväti 106 cm, maximálna hmotnosť dieťaťa 22 kg, rám kočíka, športová sedačka, s nánožníkom, s držiakom na nápoj, s pršiplášťom, s moskytiérou a s úložným košíkom v balení, hmotnosť 11 kg
+Darček LEGO stavebnica LEGO v hodnote 15,90 €
178,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: HRAls1902
5,0
ZOPA Move Cross Silver Grey/Silver
Kočík – športový, do terénu, gumové otočné kolesá s aretáciou, celoodpružený, odnímateľné držadlo/hrazdička, dá sa zložiť jednou rukou, polohovanie opierky nôh a chrbta, maximálna výška rukoväti 10,4 cm, maximálna hmotnosť dieťaťa 22 kg, rozmery (zložený) 38 × 57 × 68 cm (V׊×D), s nánožníkom a s úložným košíkom v balení, hmotnosť 25 kg
+Darček LEGO stavebnica LEGO v hodnote 15,90 €
285,90 €
Na sklade 4 ks
Objednávací kód: BABY22953
5,0
ZOPA Move Cross Rocky Grey/Black
Kočík – športový, do terénu, gumové otočné kolesá s aretáciou, celoodpružený, odnímateľné držadlo/hrazdička, dá sa zložiť jednou rukou, polohovanie opierky nôh a chrbta, maximálna výška rukoväti 10,4 cm, maximálna hmotnosť dieťaťa 22 kg, rozmery (zložený) 38 × 57 × 68 cm (V׊×D), s nánožníkom a s úložným košíkom v balení, hmotnosť 25 kg
+Darček LEGO stavebnica LEGO v hodnote 15,90 €
285,90 €
Na sklade 4 ks
Objednávací kód: BABY22951
4,0
MoMi ESTELLE Dakar sivý Džungľa
Kočík – športový, do mesta, športová korbička, polyuretánové otočné kolesá, celoodpružený, odnímateľné držadlo/hrazdička, dá sa zložiť jednou rukou, polohovanie opierky nôh a chrbta do úplného ľahu, maximálna hmotnosť dieťaťa 22 kg, rozmery (zložený) 25 × 51 × 70 cm (V׊×D), rám kočíka, športová sedačka, s nánožníkom, s pršiplášťom, s moskytiérou a s úložným košíkom v balení, hmotnosť 9 kg
+Darček LEGO stavebnica LEGO v hodnote 15,90 €
168,90 €
Na sklade 1 ks
Objednávací kód: BABY22825
5,0
Zopa Move Cross Gray
Kočík – športový, do terénu, gumové otočné kolesá s aretáciou, celoodpružený, päťbodový bezpečnostný pás, možnosť posadenia v smere a proti smeru, polohovanie opierky nôh a chrbta, maximálna výška rukoväti 100 cm, maximálna hmotnosť dieťaťa 22 kg, rozmery (zložený) 36 × 57 × 63 cm (V׊×D), s nánožníkom, s pršiplášťom a s úložným košíkom v balení, hmotnosť 11,5 kg
+Darček LEGO stavebnica LEGO v hodnote 15,90 €
295,90 €
Na sklade 4 ks
Objednávací kód: HRAls141
4,0
ZOPA Quiq Blacky Beige
Kočík – športový, do mesta, pogumované otočné kolesá s aretáciou, celoodpružený, päťbodový bezpečnostný pás, dá sa zložiť jednou rukou, polohovanie opierky nôh a chrbta, maximálna výška rukoväti 10,3 cm, maximálna hmotnosť dieťaťa 22 kg, rozmery (zložený) 36 × 48 × 73 cm (V׊×D), s držiakom na nápoj a s úložným košíkom v balení, hmotnosť 25 kg
+Darček LEGO stavebnica LEGO v hodnote 15,90 €
173,90 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BABY22959
tehotenstvoTehotenstvo po týždňoch Súhrnný sprievodca jednotlivými týždne tehotenstva vás postupne zoznámi s priebehom celého tehotenského obdobia, mesiac za mesiacom, týždeň po týždni. Dozviete sa, čo je pre konkrétny týždeň tehotenstva charakteristické, ako prebieha vývoj bábätka aj aké zmeny sa...
Preeklampsia je závažné ochorenie spôsobujúce až 20 % predčasných pôrodov. Týka sa výhradne tehotných žien a súvisí s poruchou funkcie placenty. O tom, čo konkrétne preeklampsia je, aké sú jej prejavy a ktoré ženy patria do rizikovej skupiny bližšie informuje náš...
25. týždeň tehotenstva otvára siedmy mesiac, počas ktorého vaše bábätko rastie a silnie natoľko, aby zvládlo blížiaci sa pôrod a následnú adaptáciu na život mimo matkino telo. Zatiaľ má v maternici ešte dostatok priestoru, takže sa môže všelijako pretáčať aj...
Tehotenstvo po týždňoch: 24. týždeň Dvadsiaty štvrtý týždeň tehotenstva ukončuje šiesty mesiac gravidity a okrem iného znamená aj prechod do posledného, tretieho trimestra. Bábätko krásne rastie, a keďže má v maternici ešte dostatok priestoru, môže ho využiť podľa ľubovôle k rôznym akrobatickým kúskom aj...
Dvadsiaty tretí týždeň tehotenstva prebieha pred koncom 6. mesiaca a ide ešte o relatívne pokojné obdobie, v ktorom si môžete naplno užívať aktívne pohyby bábätka. Vaše dieťatko už 23. týždeň tehotenstva začína rozoznávať zvuky, a je preto dôležité na neho často hovoriť...
Dvadsiaty druhý týždeň tehotenstva je príjemné obdobie, v ktorom vstupujete do druhej polovice vašej gravidity. Väčšina mamičiek si 22. týždeň tehotenstva pochvaľuje. Medzi hlavné radostné udalosti patria prvé pohyby dieťatka, ktoré sa už dajú bezpečne rozoznať od...
Viac článkov Všetky články

Športové kočíky

V kategórii Športové kočíky máme práve teraz na Alza.sk celkom 237 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné športové kočíky Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie športové kočíky Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie športové kočíky Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii športové kočíky recenzie
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií