Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Tužidlá na vlasy

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Určenie
Pre ženy
(48)
Pre mužov
(16)
Stupeň fixácie
Bez fixácie
(3)
Extra silná fixácia
(8)
Ľahká fixácia
(5)
Stredná fixácia
(8)
Silná fixácia
(14)
Typ vlasov
Všetky typy vlasov
(30)
Jemné
(13)
Normálne
(10)
Vlnité a kučeravé
(10)
Poškodené
(8)
Objem
100 ml
500 ml
-
Najnovšie objednávky

Spevnenie účesu, objem, ľahká konzistencia a pružnosť. To všetko môžete získať výberom správneho tužidlá na vlasy. Ako ho vybrať? Vyberajte podľa typu vlasov, spôsobu aplikácie alebo požadovanej fixácie. Prečítajte si, či je pre vás vhodnejšie penové tužidlo, tužidlo v spreji, alebo farebné tužidlo.

Pokračovať

Tužidlo na vlasy podľa typu a spôsobu aplikácie

Penové tužidlo na vlasy

Penové tužidlo patrí medzi najčastejšiu formu tužidiel, ktorá nezaťažuje vlasy. Tužidlo vo veľkosti vlašského orecha aplikujte do dlane a následne ho hrebeňom alebo kefou rozčešte do vlasov. Penové tužidlo môžete aplikovať na suché aj mokré vlasy.

Tužidlo na vlasy v spreji

Tužidlo v spreji je ideálne, ak niekomu nevyhovuje aplikácia peny do dlane. Na vlasy ho naneste rozprašovačom, podobne ako lak na vlasy. Váš účes tak získa ľahkosť a ostatné vlastnosti tužidla.

Farebné tužidlá na vlasy

Farebné tužidlá na vlasy neslúžia iba na fixáciu účesu, ale zanechávajú na vlasoch farebný efekt. Sú ideálne napríklad na párty, kedy chcete krátkodobo dostať na vlasy nejakú farbu. Najčastejšie ide o farebné penové tužidlo, ktoré sa veľmi ľahko aplikuje a vymýva sa po jednom, maximálne dvoch umytiach vlasov.

Na veľmi svetlých vlasoch môžu farebné tužidlá na vlasy vydržať viac umytí. Ak si nie ste istí, ako prípravok chytí na vašom odtieni vlasov, vyskúšajte to na tenkom pramienku, ktorý nie je na prvý pohľad vidieť.

Aké tužidlo na aký typ vlasov?

Tužidlo na vlasy, rovnako ako väčšinu ostatných prípravkov z vlasovej kozmetiky, možno vyberať podľa toho, aký typ vlasov máte. Tým docielite vhodnú starostlivosť a vlasy nezaťažíte. Tužidlo na jemné vlasy dodá vlasom objem, tužidlo na poškodené vlasy zase obsahuje zodpovedajúcu výživu, vitamíny a podobne.

Tužidlo na kučeravé vlasy

Aby ste po umytí vlasov docielili vlnitý účes, odporúčame použiť tužidlo na kučeravé vlasy. Tužidlo podporí aj prirodzene kučeravé vlasy, a navyše budú kučery vyzerať pekne aj na ďalší deň. Tužidlo na kučeravé vlasy stačí aplikovať po troškách, inak budú vlny zlepené a tvrdé.

Tužidlo na vlasy pre mužov dokáže vytvoriť prirodzený zvlnený vzhľad aj na pánskych vlasoch. Vlasy pozdvihne od korienkov a účes dôkladne spevní.

Tužidlo na jemné vlasy

Máte jemné vlasy? Účes plný objemu vám behom chvíľky pomôže vyčarovať tužidlo na jemné vlasy. Pre maximálny objem ho aplikujte pred fénovaním a vlasy si fénujte v predklone. Naopak, tužidlo v spreji sa na jemné vlasy príliš nehodí, pretože nemá natoľko potrebnú fixáciu ako tužidlo na jemné vlasy.

Fixačný stupeň tužidla alebo na čo sa zamerať?

Fixáciu tužidla číslom udáva každý výrobca trochu inak. Preto odporúčame orientovať sa predovšetkým podľa slovného vyjadrenia od prirodzenej fixácie, slabej, až po fixáciu silnú. Zároveň platí, že na jemné vlasy postačí slabší stupeň fixácie, na husté vlasy so sklonom ku krepovateniu potom siahnite po silnejšom fixačnom stupni.

Tužidlo na vlasy vyniká jednoduchým použitím. Ako na to?

  1. Pred použitím nádobku dobre pretrepte.
  2. Penu aplikujte do ruky a naneste na vlasy, prípadne nastriekajte na vlasy priamo, podľa typu produktu.
  3. Penové tužidlo na vlasy nanášajte od korienkov do celej dĺžky vlasov.
  4. Tužidlo na vlasy nepoužívajte vo veľkom množstve a držte sa pri aplikácii pokynov výrobcu.
  5. Ak chcete použiť žehličku na vlasy, tužidlo použite až po žehlení, aby sa vlasy nespálili.
  6. Večer vlasy dôkladne rozčešte tak, aby ste z nich stylingový prípravok úplne odstránili.

Ak použijete tužidlo na vlasy pred fúkaním, docielite objem a vlasom dodáte lesk. Na uhladenie vlasov aplikujte tužidlo na suché vlasy. Tento spôsob je skvelý na záverečnú modeláciu účesu.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
49 položiek
EVIN RHOSE Mousse Extra Strong Ricci Definiti 300 ml
Tužidlo na vlasy – pre ženy, na vlnité, kučeravé a nepoddajné vlasy, extra silná fixácia, pre väčší objem, chráni vlasy pred zamotávaním a vonkajšími vplyvmi, objem 300 ml - 17,87 €/1 l
Novinka
5,36 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: DRGaaa1048

Tužidlá na vlasy

Tužidlá na vlasy

V kategórii Tužidlá na vlasy máme práve teraz na Alza.sk celkom 49 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné tužidlá na vlasy Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie tužidlá na vlasy Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie tužidlá na vlasy Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii tužidlá na vlasy recenzie
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií