Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Domáce pekárne

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Hmotnosť náplne
650 g
1600 g
-
Farba
Biela
(13)
Čierna
(12)
Antikorová
(2)
Strieborná
(4)
Najnovšie objednávky

Domáca pekáreň umožňuje jednoduchú prípravu čerstvého pečiva a je tak skvelým pomocníkom do každej domácnosti. Niektoré pekárne okrem pečenia chleba ponúkajú aj program na pečenie sladkého pečiva, bagiet, cesta na pizzu alebo zaváranie. Pekáreň na chlieb vám zaistí, že vaše pečivo bude krásne čerstvé a vďaka rôznym funkciám a nastaveniam môžete experimentovať s rôznymi druhmi a štýlmi pečiva. Ako vhodnú pekáreň vybrať?

Pokračovať

Aké výhody ponúka domáca pekáreň na chlieb?

Domáca pekáreň na chlieb a bagety vám poskytne mnoho výhod. Jedna z nich je tá, že na vašom stole bude vždy čerstvé pečivo, ktoré si môžete kedykoľvek dopiecť. Ďalšou výhodou je možnosť pečenia bez konzervantov a umelých prísad, čo znamená zdravšiu alternatívu ku kupovanému pečivu. Domáca pekárnička vám umožní experimentovať s rôznymi typmi múky a pridávať obľúbené ingrediencie ako orechy, semienka alebo sušené ovocie, čo rozširuje vaše možnosti pre rôznorodé a chutné pečivo. Navyše mnohé modely ponúkajú automatické programy pre špeciálne druhy pečiva, ako sú bezlepkové chleby, alebo dokonca jogurty.

  • Možnosť piecť čerstvé pečivo kedykoľvek s plnou kontrolou nad kvalitou a čerstvosťou surovín použitých na pečenie.
  • Absencia konzervantov a umelých prísad, ktoré sú bežné v komerčne predávanom pečive v obchodoch.
  • Možnosť experimentovať s rôznymi druhmi múky, pridávať obľúbené ingrediencie a upravovať recepty podľa diétnych obmedzení.
  • Automatizovaný proces pečenia s minimálnou manuálnou prácou, ktorý tak ušetrí váš čas strávený v kuchyni.
  • Niektoré modely ponúkajú rôzne programy na pečenie chleba, cesta na pizzu, bagiet, a dokonca aj na prípravu jogurtov a marmelád.
  • Vyžaduje dostatočný priestor na kuchynskej linke pri pečení, na skladovanie potom miesto v úložnom priestore.
  • Nákup kvalitnej pekárne môže byť finančne náročnejší ako pravidelný nákup pečiva, nie vždy tak ušetríte.
  • Väčšina domácich pekární má limitovanú kapacitu, čo môže byť nevýhodné pre veľké domácnosti alebo na prípravu väčšieho množstva pečiva.
  • Vyžaduje pravidelné čistenie a údržbu, aby bola zachovaná efektivita a hygiena zariadenia pri používaní.
  • Aj keď je väčšina procesu automatizovaná, príprava ingrediencií a nastavenia programov môže vyžadovať určitý čas a plánovanie.

i

Ako funguje domáca pekáreň na chlieb?

Domáca pekáreň chleba je veľmi jednoduchá na ovládanie. Stačí iba do hnetacej nádoby nasypať príslušné suroviny, vybrať program na pečenie, stlačiť štart a pekáreň urobí všetko za vás. Mnohé domáce pekárne na chlieb majú navyše možnosť odloženia štartu, teda že si môžete zapnutie pekárne naplánovať podľa toho, ako sa vám to bude hodiť.

Domáca pekárnička na chleba a jej výber – Čo všetko je potrebné zohľadniť?

Domáca pekárnička na chleba by mala byť vyberaná podľa toho, čo všetko s ňou chcete vytvoriť. Niekomu postačí iba domáci chlieb, niekto si rád v pekárni upečie koláče, vianočku alebo bagetu. Čo všetko je potrebné zohľadniť, aby ste si boli istí, že vám doma bude slúžiť tá najlepšia domáca pekáreň? Je dôležité zvážiť kapacitu pekárne, počet programov na pečenie, funkcie, ako je napríklad nastavenie časovača alebo možnosť prípravy bezlepkového chleba. V neposlednom rade treba myslieť na rozmery zariadenia, aby sa vám pekáreň na chlieb vošla do kuchyne, ale aj na jednoduchosť čistenia a údržby.

Vďaka programom zvládne najlepšia domáca pekáreň všetko

Programy, ktorými disponuje najlepšia domáca pekáreň, ponúkajú širokú škálu možností. Lacnejšie verzie ponúkajú základné programy na pečenie rôznych druhov chleba, ako sú pšeničné, celozrnné alebo bezlepkové, pri lepších verziách môžete napríklad vyrobiť mliečne výrobky alebo zavariť poháre. Ďalšie programy môžu zahŕňať rýchlopečenie na skrátenie doby pečenia, programy na cesto na pizzu, sladké pečivo ako buchty a koláče, alebo špeciálne programy na diétne a zdravé chleby. Niektoré modely majú aj programy na výrobu jogurtov, džemov a marmelád.

  • Pri programe na pečenie chleba si vyberiete celozrnný, ražný, špaldový chlieb, bagetu alebo sladké pečivo.
  • Program na kysnuté cesto, tortu, cestoviny alebo ovsenú kašu vám urobí, čo len budete chcieť.
  • Bezlepkový program vám upečie bezlepkový chlieb alebo pečivo podľa vašich predstáv.
  • Niektoré modely ponúkajú aj program na mliečne výrobky, ako sú jogurty alebo syry.
  • Program na zaváranie pohárov vám pomôže so zavarením džemov alebo marmelád.
  • Vybrať si môžete aj stupeň prepečenia kôrky pri chlebe a veľkosť bochníka.

Domáca pekárnička Eta

Domáca pekáreň na chlieb vám dovolí pripraviť mnoho druhov pečiva.

Domáca pekárnička na chleba – Vyberte si nádobu pekárne podľa veľkosti chleba

Domáca pekárnička na chleba má rôzne veľkosti nádob. Veľkosť nádoby udáva výslednú veľkosť chleba, ktorá je určená v gramoch. Pokiaľ budete piecť chlieb iba pre jednu až dve osoby, určite vám postačí menšia veľkosť pekárne (500 – 1000 g). Ak potrebujete nakŕmiť celú rodinu, je lepšie zvoliť väčší variant, tj. 1000 – 1600 g. Väčšie nádoby taktiež umožňujú lepšiu distribúciu tepla a rovnomernejšie pečenie, čo je kľúčové pre kvalitný výsledok.

Elektrická pekáreň na chlieb a jej príkon

Elektrická pekáreň na chlieb vyžaduje určitú spotrebu energie. Príkon okrem spotreby elektrickej energie určuje aj výkon domácej pekárne. Príkon sa pri týchto spotrebičoch pohybuje v rozmedzí 500 – 1600 W. Vyšší príkon obvykle znamená rýchlejšie zahriatie a efektívnejšie pečenie, ale môže tiež znamenať vyššiu spotrebu energie. Pri výbere pekárne je preto dobré vziať do úvahy, ako často a ako intenzívne ju plánujete používať, aby ste vyvážili výkon a efektivitu.

Pozrite sa tiež, aká je najpredávanejšia pekáreň na chlieb. Často sú to domáce pekárne, ktoré kombinujú vysokú kvalitu s prijateľnou cenou a ponúkajú širokú škálu funkcií a rôzne programy na pečenie.

Kde bude mať domáca pekáreň na chlieb svoje miesto?

Niekedy má domáca pekáreň na chlieb väčšiu hmotnosť aj veľkosť. Pred jej kúpou je dobré si skontrolovať rozmery vašej kuchyne a vybranej pekárne. Niektoré modely sú dizajnovo navrhnuté, teda si vašu vysnívanú pekáreň môžete vybrať aj podľa jej vzhľadu. Dôležitým aspektom je tiež jej umiestnenie v kuchyni, pretože pekárnička na chleba potrebuje dostatočný priestor na ventiláciu, zároveň je dôležité, aby bola ľahko prístupná na pridávanie surovín a vyberanie hotového pečiva. Vyberte pekáreň na chlieb, ktorá sa hodí do vašej kuchyne a zároveň spĺňa vaše estetické požiadavky.

i

Miesto ušetrí malá domáca pekárnička

Malá domáca pekárnička je ideálnou voľbou pre menšie domácnosti alebo pre tých, ktorí majú obmedzený priestor v kuchyni. Napriek svojim kompaktným rozmerom ponúka všetky základné funkcie väčších modelov. Jej menšia veľkosť taktiež uľahčuje upratovanie a skladovanie, čo je veľkou výhodou v menších kuchyniach. Malá domáca pekárnička na chleba vám umožňuje ľahko experimentovať s rôznymi receptami a užívať si čerstvé pečivo bez nutnosti vyrobiť veľké množstvo naraz.

Pekáreň na chlieb a jej funkcie – Čo všetko ponúka?

Pekáreň na chlieb môže disponovať rôznymi funkciami. To najlepšie pečivo vám upečie aj tá najlacnejšia pekárnička na chlieb. Medzi základné funkcie pekární patria programy na pečenie. Mnoho modelov ponúka aj programy na prípravu cesta na pizzu, sladké pečivo, alebo dokonca špeciálne programy na pečenie jogurtového chleba. Prepracovanejšia pekáreň na chlieb môže mať aj pokročilé funkcie ako automatické pridávanie ingrediencií.

  • Funkcia odloženého štartu vám umožní si naplánovať pečenie chleba podľa vašich možností, takže čerstvý chlieb bude pripravený vo chvíli, keď ho potrebujete, čo je ideálne pre tých, ktorí chcú mať chlieb čerstvý napríklad na raňajky alebo večer po návrate z práce.
  • Funkcia udržiavania teploty vám udrží chlieb teplý až hodinu po ukončení pečenia, čo je ideálne pre tých, ktorí nemôžu chlieb ihneď po upečení konzumovať, a zároveň zaisťuje, že pečivo zostane teplé a čerstvé až do doby podávania.
  • Funkcia zvukovej signalizácie vás vždy upozorní, keď je treba niečo pridať, čo je užitočné najmä pri pečení chlebov s extra prísadami, ako sú orechy alebo hrozienka, a pomáha zaistiť, že všetky ingrediencie sú pridané v správnom čase pre optimálny výsledok.
  • Funkcia pozastavenia programu pečenia si zapamätá, kde pekáreň na chleba skončila a pečenie dokončí neskôr, čo je praktické v prípade, že potrebujete proces pečenia na chvíľu prerušiť, napríklad pri nečakanom výpadku elektrického prúdu alebo keď musíte opustiť kuchyňu.
  • Automatický dávkovač pridá obľúbené suroviny v správny okamih, čo je obzvlášť užitočné pre recepty, ktoré vyžadujú pridanie ingrediencií v neskoršej fáze pečenia, ako sú semená alebo ovocie, čo zaisťuje rovnomerné rozloženie týchto prísad v celom pečive.
  • Nastavenie prepečenia kôrky vám dovolí si vybrať, akú prepečenú chcete kôrku na chlebe – od svetlej cez strednú až po tmavú. Toto nastavenie umožňuje prispôsobiť chlieb individuálnym preferenciám, či už preferujete mäkšiu, alebo chrumkavejšiu kôrku.

Pekáreň chleba príslušenstvo
Príslušenstvo na bagety

Domáca pekárnička chleba Guzzanti
Displej

Domáca pekárnička na chlieb Sencor
Automatický dávkovač

i

Ako pekáreň na chlieb udržiavať?

Pekáreň na chlieb je vždy po upečení daného pečiva potrebné vyčistiť. Nádoba na cesto je nepriľnavá, preto ju stačí umyť horúcou vodou a čistiacim prípravkom alebo ju možno dať do umývačky. Samotnú pekáreň chleba potom stačí utrieť navlhčenou handričkou. Na zachovanie dlhodobej kvality a hygieny je tiež odporúčané pravidelne kontrolovať a čistiť ďalšie komponenty pekárne.

Aké ďalšie vlastnosti domáca pekárnička ponúka?

Moderná domáca pekárnička na chleba je vybavená množstvom užitočných vlastností, ktoré zvyšujú komfort a efektivitu pečenia. Medzi tieto vlastnosti patrí digitálny displej, ktorý uľahčuje ovládanie a umožňuje jednoduché nastavenie rôznych programov na pečenie. Ďalej majú mnohé modely priezor vo veku, čo umožňuje sledovanie procesu pečenia bez nutnosti otvárania pekárne a narušenia stabilnej teploty vo vnútri. Nepriľnavý povrch hnetacej nádoby a formy na pečenie zaisťuje ľahké vybratie hotového pečiva a uľahčuje čistenie, pretože cesto a pečivo sa na povrchu neprilepí.


Pekáreň na chleba Domo
Pekáreň na chlieb z nehrdzavejúcej ocele

Pekáreň na chlieb Eta
Domáca pekáreň antikorová/čierna

Domáca pekárnička Tefal
Čierna pekárnička na chleba

Pekárnička na chleba Eta
Biela pekáreň na chlieb

Domáca pekáreň na chlieb je dostupná v rôznych farebných vyhotoveniach. Klasické farby ako biela a čierna sú populárne pre svoju univerzálnosť, zatiaľ čo antikorové a strieborné modely ponúkajú moderný vzhľad.

Vďaka príslušenstvu bude multifunkčná domáca pekáreň na chlieb skvelým pomocníkom

Príslušenstvo, ktorým disponuje domáca pekáreň na chlieb, hrá dôležitú úlohu v rozšírení možností a pohodlí pri pečení doma. Hnetacie háky sú nevyhnutné pre efektívne miešanie a miesenie cesta. Meracie nádoby a lyžice umožňujú presné dávkovanie, čo je kľúčové pre dosiahnutie kvalitných výsledkov. Pre špeciálne druhy pečiva sú k dispozícii špeciálne formy. Automatické nádoby na prísady pridávajú orechy alebo sušené ovocie do cesta v správny čas. Stierky uľahčujú vybratie pečiva a pomáhajú udržiavať pekáreň čistú. Každý z týchto doplnkov zvyšuje flexibilitu a uspokojenie z domáceho pečenia.

  • Hnetací hák je nevyhnutný na miešanie a miesenie cesta, hnetací hák je kľúčovým komponentom každej domácej pekárne.
  • Formy pre bagety alebo vianočky umožňujú pečenie rôznych typov pečiva, ako sú bagety alebo vianočky.
  • Nádoby na prísady sú určené na automatické pridávanie orechov alebo sušeného ovocia.
  • Formy na jogurty zaistia výrobu jogurtov v niektorých multifunkčných pekárňach.
  • Čistiace pomôcky slúžia na udržanie čistej a správne fungujúcej pekárne.

i

Nemôžete minúť veľa peňazí, ale aj tak by sa vám páčila vaša vlastná domáca pekáreň? Výpredaj ukrýva modely za zvýhodnené ceny. Alebo navštívte Bazár na našom e-shope, ktorý vám ponúka kvalitný tovar v skvelom stave.

Čo všetko vie domáca pekáreň na chlieb? Recepty vám poradia

Na čo vám bude domáca pekáreň na chlieb? Recepty vám poradia, môžete sa inšpirovať radom kuchárok určených na pečenie v pekárni na chlieb. Či už si vyberiete chlieb, sladké alebo slané pečivo, koláče, vianočku alebo napríklad zavarenie džemov. Bagety alebo rožky z domácej pekárne tiež vytvoríte ľahko a rýchlo, a budú určite chutiť ešte lepšie ako z pekárstva. Táto všestrannosť umožňuje domácej pekárni stať sa nenahraditeľnou súčasťou každej kuchyne, či už ste začiatočník, alebo skúsený pekár, a prináša radosť z domáceho pečenia do každého domova.

Neviete si rady s pečením chleba? Chcete mať to najlepšie pečivo, ktoré upečie vaša domáca pekárnička? Recepty z nášho článku poslúžia ako inšpirácia pre začiatočníkov aj skúsených pekárov.

Náplň do domácej pekárne – Čo všetko do nej patrí?

Náplň do domácej pekárne zoženiete v každom supermarkete. Používajú sa klasické suroviny, ako je múka, droždie a mliečne výrobky. Či už sa rozhodnete pre pečenie chleba, bagiet alebo sladkého pečiva, vždy si vyberte tie správne suroviny podľa vašich chutí a preferencií. Výber správneho typu múky je kľúčový pre textúru a chuť chleba, zatiaľ čo rôzne druhy droždia alebo kypriacich práškov ovplyvnia vzostup a vzdušnosť pečiva. Navyše pridanie ďalších ingrediencií, ako sú semienka, orechy, sušené ovocie alebo bylinky, môže vytvoriť jedinečné a chutné variácie klasických receptov.

i

Ktorá bude tá pravá domáca pekárnička? Skúsenosti našich zákazníkov vám pomôžu pri rozhodovaní

Stále neviete, ktorá bude tá pravá domáca pekárnička? Recenzie často zdôrazňujú, ako tento prístroj môže zmeniť varenie a pečenie v domácnosti. Ide o pomocníka pre tých, ktorí majú radi čerstvé pečivo, ale nemajú čas na tradičné pečenie.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
ETA 7149 90040 Delicca II Max Na sklade > 5 ks
Domáca pekáreň s príkonom 850 W, špeciálne programy: nastavenie prepečenia kôrky, bezlepkový chlieb, džem a bagety a žemle, hmotnosť náplne 1500g, funkcie: odložený štart, udržiavanie teploty, pamäť pri výpadku el, prúdu, pozastavenie pečiaceho programu, akustický signál, nepriľnavý povrch nádoby, displej, priezor vo veku a jogurtovač, počet programov 16, príslušenstvo: hák/y na miesenie, odmerka, háčik, forma na pečenie a formy na žemle a bagety, farba čierna
199 €

2.
SENCOR SBR 1040WH Na sklade > 5 ks
Domáca pekáreň – špeciálne programy bezlepkového chleba, džemu, bagiet, žemlí a marmelády, max. hmotnosť náplne 900 g, príkon 550 W, odložený štart, udržiavanie teploty, pamäť pri výpadku el. prúdu, pozastavenie pečiaceho programu, akustický signál a nastavenie prepečenia kôrky, 10 programov, displej, priezor vo veku a nepriľnavý povrch, hák/y na miesenie, odmerka, háčik, forma na pečenie a lyžica súčasťou balenia, biela farba
64,90 €

3.
ETA 2149 90020 Harmony II Na sklade > 5 ks
Domáca pekáreň – špeciálne programy bezlepkového chleba, džemu a marmelády, max. hmotnosť náplne 1500 g, príkon 850 W, odložený štart, udržiavanie teploty, pamäť pri výpadku el. prúdu, akustický signál a nastavenie prepečenia kôrky, 12 programov, displej, priezor vo veku a nepriľnavý povrch, hák/y na miesenie, odmerka a háčik súčasťou balenia, biela farba
89,90 €

Ďalšie najpredávanejšie
28 položiek
Ľudová voľba Lacné, ale dobre hodnotené
4,8 60×
ETA 8149 90000 Delicca mini
Domáca pekáreň – špeciálne programy bezlepkového chleba, džemu a marmelády, max. hmotnosť náplne 1000 g, príkon 600 W, odložený štart, udržiavanie teploty, pozastavenie pečiaceho programu a nastavenie prepečenia kôrky, 12 programov, displej a nepriľnavý povrch, hák/y na miesenie, odmerka, háčik a forma na pečenie súčasťou balenia, biela farba
84 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ETAPE001
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
4,5
Tefal PF240E38 Pain & Délices
Domáca pekáreň – 20 automatických programov vrátane 3 bezlepkových, 3 hmotnosti a 3 úrovne opečenia, funkcia časovača na 15hod, funkcia udržovania v teple na 1hod, odnímateľná nádoba, špeciálna nádoba na mliečne výrobky, obsahuje kuchárku, odmerku a odmernú lyžičku, 15-ročná záruka opraviteľnosti
119,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: TEFPE005
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
4,7 47×
Tefal Pain Plaisir 1 kg PF220838
Domáca pekáreň – 650W, náplň 500/750/1000g, 17 automatických programov (ražný chlieb 6 programov), 3 nastavenia zafarbenia kôrky, odložený štart až 15h, funkcia udržania teploty až 1h, nepriľnavý povrch nádoby na pečenie, 15-ročná záruka opraviteľnosti
134,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: TEFSET07
Pre náročných Kvalita bez kompromisov
4,7 82×
Tefal Bread of the World PF611838
Domáca pekáreň – príkon 1600 W, hmotnosť náplne 1500 g, funkcia: odložený štart, udržiavanie teploty, pozastavenie programu pečenia, nepriľnavý povrch nádoby a displej, počet programov 19, špeciálne programy: nastavenie prepečenia kôrky, bezlepkový chlieb, džem a bagety a žemle, príslušenstvo: miesiaci hák/y, odmerka, narezávač, štetec, lyžica a kniha s receptami, farba čierna, 15-ročná záruka opraviteľnosti
199 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: TEFPE003
4,7 53×
ETA Delicca II 7149 90030
Domáca pekáreň – špeciálne programy bezlepkového chleba, džemu a marmelády, max. hmotnosť náplne 1500 g, príkon 850 W, odložený štart, udržiavanie teploty a pamäť pri výpadku el. prúdu, 12 programov, displej a nepriľnavý povrch, hák/y na miesenie, odmerka a forma na pečenie súčasťou balenia, čierna a strieborná farba
159 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ETADP613
Tefal PF250135 Pain et tresors - Domáca pekáreň Varianty
4,5 46×
Tefal PF250135 Pain et tresors
Domáca pekáreň – 20 aut. programov vrátane 3 bezlepkových, aut. dvojitý dávkovač na kvasnice a ďalšie suroviny, 3 nastavenia hmotnosti a 3 úrovne opečenia, funkcia časovača na 15h, funkcia udržiavania v teple na 1h, špeciálna nádoba na mliečne výrobky, obsahuje kuchárku, 15-ročná záruka opraviteľnosti
158,90 €
Na sklade 4 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: TEFOFP770
4,0 13×
ETA 7149 90040 Delicca II Max
Domáca pekáreň s príkonom 850 W, špeciálne programy: nastavenie prepečenia kôrky, bezlepkový chlieb, džem a bagety a žemle, hmotnosť náplne 1500g, funkcie: odložený štart, udržiavanie teploty, pamäť pri výpadku el, prúdu, pozastavenie pečiaceho programu, akustický signál, nepriľnavý povrch nádoby, displej, priezor vo veku a jogurtovač, počet programov 16, príslušenstvo: hák/y na miesenie, odmerka, háčik, forma na pečenie a formy na žemle a bagety, farba čierna
199 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: ETADP930
4,9 38×
GUZZANTI GZ 635
Domáca pekáreň – špeciálne programy bezlepkového chleba, džemu a marmelády, max. hmotnosť náplne 1600 g, príkon 900 W, odložený štart, udržiavanie teploty, pamäť pri výpadku el. prúdu, pozastavenie pečiaceho programu, akustický signál a nastavenie prepečenia kôrky, 16 programov, displej, priezor vo veku a nepriľnavý povrch, hák/y na miesenie a forma na pečenie súčasťou balenia, biela farba
95,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: GUZPCH002
4,6 23×
SENCOR SBR 0770WH
Domáca pekáreň – špeciálne programy bezlepkového chleba, džemu, bagiet, žemlí a marmelády, max. hmotnosť náplne 1200 g, príkon 800 W, odložený štart, udržiavanie teploty, pamäť pri výpadku el. prúdu, pozastavenie pečiaceho programu, akustický signál a nastavenie prepečenia kôrky, 10 programov, displej, priezor vo veku a nepriľnavý povrch, hák/y na miesenie, odmerka, háčik, forma na pečenie a lyžica súčasťou balenia, biela farba
83,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SENDP074
ETA 2149 90021 Harmony II black - Domáca pekáreň Varianty
4,4 37×
ETA 2149 90021 Harmony II black
Domáca pekáreň – špeciálne programy bezlepkového chleba, džemu a marmelády, max. hmotnosť náplne 1500 g, príkon 850 W, odložený štart, udržiavanie teploty, pamäť pri výpadku el. prúdu, akustický signál a nastavenie prepečenia kôrky, 12 programov, displej, priezor vo veku a nepriľnavý povrch, hák/y na miesenie, odmerka a háčik súčasťou balenia, čierna farba
103 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ETADP347
5,0
ETA 3147 90000 Duplica II
Domáca pekáreň – max. hmotnosť náplne 1500 g, odložený štart, udržiavanie teploty, akustický signál, časovač a nastavenie prepečenia kôrky, 24 programov, displej, priezor vo veku a nepriľnavý povrch, hák/y na miesenie a forma na pečenie súčasťou balenia, čierna a nerez farba
248,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: ETAdp84
4,0
Panasonic SD-R2530KXE
Domáca pekáreň – špeciálne programy bezlepkového chleba, džemu a marmelády, max. hmotnosť náplne 650 g, príkon 550 W, odložený štart a nastavenie prepečenia kôrky, 30 programov, nepriľnavý povrch, hák/y na miesenie, odmerka, forma na pečenie a lyžica súčasťou balenia, čierna farba
204,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: PANDP415
4,7
Gorenje BM 1400 E
Domáca pekáreň – špeciálne programy džemu a marmelády, max. hmotnosť náplne 1400 g, príkon 815 W, odložený štart, udržiavanie teploty, pamäť pri výpadku el. prúdu, akustický signál a nastavenie prepečenia kôrky, 12 programov, displej, priezor vo veku a nepriľnavý povrch, odmerka a lyžica súčasťou balenia, antikorová farba
134,90 €
Na sklade 5 ks
Objednávací kód: EAV4407d
Tefal PF251835 Pain et tresors čierna - Domáca pekáreň Varianty
4,5 46×
Tefal PF251835 Pain et tresors čierna
Domáca pekáreň – s receptami, špeciálne programy bezlepkového chleba, džemu a marmelády, max. hmotnosť náplne 1000 g, príkon 700 W, odložený štart, udržiavanie teploty, pozastavenie pečiaceho programu, dvojitý dávkovač a nastavenie prepečenia kôrky, 20 programov, displej, priezor vo veku a nepriľnavý povrch, hnetací hák súčasťou balenia, čierna farba
147,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: TEFDM156
4,9 38×
GUZZANTI GZ 635
Domáca pekáreň – špeciálne programy bezlepkového chleba, džemu a marmelády, max. hmotnosť náplne 1600 g, príkon 900 W, odložený štart, udržiavanie teploty, pamäť pri výpadku el. prúdu, pozastavenie pečiaceho programu, akustický signál a nastavenie prepečenia kôrky, 16 programov, displej, priezor vo veku a nepriľnavý povrch, hák/y na miesenie a forma na pečenie súčasťou balenia, biela farba
90,90 €
Rozbalené
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: GUZPCH002
Russell Hobbs 27260-56 Pekáreň chleba
Domáca pekáreň – špeciálne programy bezlepkového chleba a džemu, max. hmotnosť náplne 1000 g, príkon 550 W, udržiavanie teploty, pamäť pri výpadku el. prúdu, akustický signál, časovač a nastavenie prepečenia kôrky, 12 programov, displej, priezor vo veku a nepriľnavý povrch, hák/y na miesenie, háčik a forma na pečenie súčasťou balenia, biela farba
149,90 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: RUHDP189
4,5 16×
SENCOR SBR 1040WH
Domáca pekáreň – špeciálne programy bezlepkového chleba, džemu, bagiet, žemlí a marmelády, max. hmotnosť náplne 900 g, príkon 550 W, odložený štart, udržiavanie teploty, pamäť pri výpadku el. prúdu, pozastavenie pečiaceho programu, akustický signál a nastavenie prepečenia kôrky, 10 programov, displej, priezor vo veku a nepriľnavý povrch, hák/y na miesenie, odmerka, háčik, forma na pečenie a lyžica súčasťou balenia, biela farba
64,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: SENDP081
4,7 26×
GUZZANTI GZ 620
Domáca pekáreň – špeciálne programy bezlepkového chleba, džemu a marmelády, max. hmotnosť náplne 1000 g, príkon 550 W, odložený štart, udržiavanie teploty, pozastavenie pečiaceho programu a nastavenie prepečenia kôrky, 19 programov, displej, hák/y na miesenie a forma na pečenie súčasťou balenia, antikorová farba
97,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: GUZPCH001
ETA 2149 90020 Harmony II - Domáca pekáreň Varianty
4,4 37×
ETA 2149 90020 Harmony II
Domáca pekáreň – špeciálne programy bezlepkového chleba, džemu a marmelády, max. hmotnosť náplne 1500 g, príkon 850 W, odložený štart, udržiavanie teploty, pamäť pri výpadku el. prúdu, akustický signál a nastavenie prepečenia kôrky, 12 programov, displej, priezor vo veku a nepriľnavý povrch, hák/y na miesenie, odmerka a háčik súčasťou balenia, biela farba
89,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: ETADP316
4,5
Gorenje BM910WII
Domáca pekáreň – špeciálne programy bezlepkového chleba, džemu, jogurtu a marmelády, max. hmotnosť náplne 900 g, príkon 550 W, odložený štart, udržiavanie teploty, pamäť pri výpadku el. prúdu, akustický signál a nastavenie prepečenia kôrky, 15 programov, displej, priezor vo veku a nepriľnavý povrch, odmerka a lyžica súčasťou balenia, biela farba
Cenová bomba
65,90 € Ušetríte 53,10 €
Na sklade 1 ks
Objednávací kód: GORBM901
5,0
SENCOR SBR 2000SS
Domáca pekáreň s príkonom 550 W, špeciálne programy: nastavenie prepečenia kôrky, bezlepkový chlieb a džem, hmotnosť náplne 900g, funkcie: odložený štart, udržiavanie teploty, pamäť pri výpadku el, prúdu, akustický signál, nepriľnavý povrch nádoby, displej, priezor vo veku a jogurtovač, počet programov 23, príslušenstvo: odmerka, háčik a lyžica, farba strieborná
83,90 €
Na sklade > 5 ks u dodávateľa
Objednávací kód: SENDP655
4,0
Guzzanti GZ 636
Domáca pekáreň – špeciálne programy bezlepkového chleba, džemu, jogurtu a marmelády, max. hmotnosť náplne 1500 g, príkon 850 W, odložený štart, udržiavanie teploty, pamäť pri výpadku el. prúdu, pozastavenie pečiaceho programu, akustický signál, dvojitý dávkovač a nastavenie prepečenia kôrky, 15 programov, displej, priezor vo veku a nepriľnavý povrch, hák/y na miesenie, odmerka, háčik a forma na pečenie súčasťou balenia, biela farba
94,90 €
Na sklade 5 ks
Objednávací kód: GUZDP870
Catler BM 700
Domáca pekáreň – max. hmotnosť náplne 1000 g, príkon 600 W, udržiavanie teploty a pamäť pri výpadku el. prúdu, 18 programov, priezor vo veku a nepriľnavý povrch, čierna farba
102,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: CATPE01
Orava BreadChef
Domáca pekáreň – špeciálne programy bezlepkového chleba, bagiet, tortových korpusov a kysnutého cesta, max. hmotnosť náplne 1000 g, príkon 550 W, odložený štart, udržiavanie teploty, pozastavenie pečiaceho programu, akustický signál, časovač a nastavenie prepečenia kôrky, 19 programov, displej, priezor vo veku a nepriľnavý povrch, hák/y na miesenie a lyžica súčasťou balenia, čierna a strieborná farba
134,90 €
Na sklade > 5 ks u dodávateľa
Objednávací kód: DOMelpo0002
MinirúraMultifunkčná rúra a teplovzdušná fritéza Tefal FW605810 Easy Fry V domácej recenzii sme vyskúšali teplovzdušnú fritézu Tefal FW605810 Easy Fry. Tento praktický kuchynský pomocník kombinuje hneď dva spotrebiče v jednom – okrem teplovzdušného fritovania vám poslúži aj ako kompaktná multifunkčná rúra. Ako sa v ňom varí a ako sa osvedčil...
Nechajte zažiariť svoj kuchársky um s kuchynským robotom ETA Gratus Storio Retro rovnako ako súťažiaci v programe Pečie celá krajina. Vyskúšajte osvedčené recepty na lahodné zákusky, múčniky aj slané pečivo, ktoré sa dajú ľahko pripraviť práve s pomocou robota ETA...
Vianoce sú sviatkom pokoja, odpočinku a dobrého jedla. Máme pre vás tipy na skvelé bezlepkové tradičné pokrmy, ktoré jednoducho pripravíte so správnymi kuchynskými pomocníkmi a nestrávite zbytočne veľa času v kuchyni. Inšpiráciu na jednoduché a zdravé recepty na...

Domáce pekárne

V kategórii Domáce pekárne máme práve teraz na Alza.sk celkom 28 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné domáce pekárne Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie domáce pekárne Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie domáce pekárne Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii domáce pekárne recenzie
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií