AlzaPlus+ drogerie MPLA308417 - SK

Pracie prostriedky

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
XXL balení
Áno
(196)
Nie
(865)
Typ bielizne
Univerzálna
(949)
Na športové oblečenie
(41)
Na jemnú bielizeň
(71)
Na detskú bielizeň
(142)
Vlastnosti
Na bežné pranie
(580)
Odstránenie škvŕn pri praní
(328)
Ekologické
(193)
Pre citlivú pokožku
(188)
Zachovanie intenzity farby
(184)
Najnovšie objednávky
Pracie prostriedky sú súčasťou každej domácnosti. Výber toho správneho sa odvíja najmä od farby bielizne a preferovanej konzistencie. Osobitné požiadavky potom musia spĺňať pracie prášky pre bábätká, ktoré majú veľmi citlivú pokožku. Aké sú vlastnosti jednotlivých typov a čo všetko by ste o nich mali vedieť?Pokračovať

Na čo slúžia pracie prostriedky a ako vlastne fungujú?

Pracie prostriedky obsahujú tenzidy čiže saponáty, ktoré na seba viažu špinu z bielizne. Aby došlo k odstráneniu všetkej špiny z oblečenia, a to prakticky bez práce, postačí vám len práčka nastavená na určitú teplotu, voda a prací prostriedok s tenzidmi. Po tomto procese nečistoty odtečú spoločne s vodou do odpadu.

V akej podobe zaobstaráte pracie prášky? Kapsuly, gél aj sypký variant má svojich priaznivcov

Zaujíma vás, v akej podobe zaobstaráte pracie prášky? Kapsuly, gél aj sypký variant majú svojich priaznivcov aj odporcov. Čo je pre jednotlivé druhy typické a aké majú výhody a nevýhody?

i

Váš milovaný vlnený sveter ošetria pracie prostriedky s lanolínom

Lanolín je prírodný tuk extrahovaný z ovčej vlny. Pridáva sa do pracích prostriedkov, určených na pranie oblečenia či lôžkovín z ovčej vlny alebo iných prírodných materiálov. Lanolín nemení farbu bielizne ani jej tvar a voči pokožke je veľmi šetrný. Vlnené výrobky tak budú po jeho použití stále nadýchané a jemné.

Pracie prášky

Pracie prášky sú vhodné najmä na bielu bielizeň, pretože obsahujú bielidlá a optické rozjasňovače, ktoré zvyšujú účinnosť prania. Bohužiaľ sa najmä pri nižších teplotách prania nemusí prášok na pranie úplne rozpustiť.

  • Sú vhodné na odstraňovanie odolných škvŕn
  • Udržujú pôvodnú bielu farbu najdlhšie
  • Bývajú cenovo najdostupnejšie
  • Bielidlá môžu spôsobiť blednutie farieb
  • Môžu zanechávať biele škvrny na bielizni

Tekuté pracie prášky alias gély

Pracie gély predstavujú multifunkčných pomocníkov, pretože ich zakúpite v mnohých variantoch – vyperiete s nimi bielu, farebnú aj tmavú bielizeň. Tekutý prací prostriedok je k odevom navyše oveľa šetrnejší než ten sypký.

  • Sú vhodné najmä na farebnú bielizeň
  • Vďaka absencii bielidla nespôsobujú blednutie farieb
  • Ľahko sa rozpúšťajú a nezanechávajú škvrny
  • Nie sú príliš vhodné pre veľmi odolné škvrny

Gélové kapsuly a tablety

Kapsuly a tablety sú koncentrovanejšou formou gélového pracieho prostriedku. Gélové kapsule na pranie sú univerzálne, môžete ich teda použiť na bielu aj farebnú bielizeň. Zachovávajú bielizeň farebnú a v pôvodnom tvare.

  • Obsahujú optimálne množstvo koncentrátu
  • Aj menšia dávka zabezpečuje rovnakú účinnosť
  • Veľmi dobre sa rozpúšťajú vo vode
  • Ľahko sa dávkujú a nespôsobujú blednutie
  • Majú oproti iným vyššiu obstarávaciu cenu

Všetko, čo potrebujete vedieť o praní bielizne, sa dočítate v našom sprievodcovi Ako správne prať.

Na rôzne druhy bielizne alebo detskú pokožku zvoľte špeciálne pracie prostriedky

Špeciálne pracie prostriedky sa používajú na pranie rôznej bielizne. Na klasickú bielizeň sa hodí úplne iný typ než napríklad na bielizeň pre bábätká – líšia sa predovšetkým zložením, a práve efektivitou výsledku.

Pracie prostriedky na bielu bielizeň alebo na jemné tkaniny sú rozdielne

Nie je vhodné, aby ste na všetku bielizeň používali rovnaký prací prostriedok. Prací prášok na bielu bielizeň, jemnú tkaninu či spodnú bielizeň je zameraný na tieto konkrétne druhy a zaručuje vám ideálny výsledok.

  • Prášok na pranie na bielu bielizeň zachováva bielizeň čisto bielu – hodí sa teda pre svetlú bielizeň.
  • Prací prostriedok na farebnú bielizeň je vhodný, keď chcete používať jeden prací prášok na všetko.
  • Prací prostriedok na čiernu bielizeň sa postará o to, aby bolo oblečenie stále temne čierne a nezosivelo.
  • Prací prostriedok na jemné tkaniny či vlnu je šetrnejší. Oblečenie vďaka nemu bude stále mäkké a hebké.
  • Pracie prostriedky s dezinfekciou sa hodia najmä na pranie spodnej bielizne alebo látkových vreckoviek.
  • Prášok na pranie na perie sa používa na vyčistenie všetkej bielizne a oblečenia, ktoré obsahuje perie.

Deti potrebujú tiež špeciálnu starostlivosť – vyberajte preto špeciálne pracie prášky pre deti

Pracie prášky pre bábätká majú špecifické zloženie, aby boli k detskej citlivej pokožke úplne šetrné, ale súčasne natoľko účinné, že odstránia všetky nečistoty či choroboplodné zárodky. Dbajte o to, aby prací prášok pre deti neobsahoval žiadne parfumy, umelé farbivá alebo chemikálie.

i

Deti majú veľmi citlivú pokožku, ktorá reaguje na každú malú zmenu. Ak sa objaví alergia na prací prášok u bábätka, skúste zvoliť inú značku alebo ekologické pracie prostriedky pre bábätká s rastlinnými zložkami, ktoré sú ľahko biologicky rozložiteľné.

Pracie prostriedky a optimálne dávkovanie. Dodržujte informácie uvedené na obale produktu

Nech už zvolíte akýkoľvek prací prostriedok, vždy sa sústreďte na dávkovanie, ktoré je uvedené na obale. Keď do práčky budete vkladať správne množstvo, bude pranie viac efektívne a ekonomické. Jedna dávka gélu je orientačne 70 – 110 ml, pre sypký variant platí 80 – 120 g – hodnoty sú uvedené približne na 4 kg bielizne.

Na aké miesto v práčke sa pracie prášky a aviváž aplikujú? Aj na tom záleží

Všetky pracie prostriedky samozrejme môžete vkladať priamo do bubna práčky (najčastejšie pracie kapsule), avšak pre efektívnejšie pranie by ste mali akceptovať určité pravidlá. Prací prášok by ste mali nasypať do príslušnej priehradky, gél nalievajte priamo do práčky a kapsule na pranie vkladajte na dno bubna pod špinavú bielizeň aby sa celé rozpustili.

Aby bola bielizeň krásne mäkká a voňavá, používajte aviváž či vône do bielizne

Aviváž alebo rôzne vône do bielizne neslúžia priamo na pranie, ale sú jeho dôležitou súčasťou. Udržujú bielizeň krásne voňavú, avšak mnoho ľudí na ne má alergiu – človek s citlivou pokožkou či ekzémom by ich teda nemal používať.

  • Aviváž sa pridáva k praniu. Zaručuje dokonalú vôňu, bielizeň je oveľa mäkšia, ľahšie sa žehlí a jej farby zostanú živé. Nevýhodu však je, že na citlivej pokožke môže aviváž spôsobiť vyrážky.
  • Vône do bielizne ju udržia krásne voňavú, a to až 12 týždňov po vypraní. Najčastejšie majú formu malých guľôčok, ktoré stačí nasypať priamo do práčky ešte pred samotným praním.
  • Odstraňovače škvŕn a pachov sa hodia v prípade, že potrebujete vyprať veľmi páchnucu bielizeň či skutočne odolné škvrny. Prostriedky pridávate buď priamo k bielizni, alebo ich necháte pôsobiť a až následne vyperiete.
  • Vône a voňavé obrúsky do sušičky oceníte, keď zabudnete pridať aviváž k praniu. Táto vôňa v podobe obrúskov sa rovnomerne rozptýli do vašej bielizne, navyše si môžete regulovať množstvo podľa uváženia.

Špeciálne vyberajte tiež aviváž pre bábätká, ktorá je bez parfumácie, alergénov či konzervantov, navyše je veľmi jemná k citlivej detskej pokožke.

Myslite na prírodu a kúpte si ekologické pracie prostriedky

Ekologické pracie prostriedky sú veľmi šetrné k prírode. Aj k bielizni sú jemnejšie a biologicky sa rozkladajú. Ďalšou možnosťou je, že budete používať skutočne iba toľko ekologického pracieho prostriedku, koľko je uvedené na obale, alebo dokonca aj menej – čím vyššia je totiž dávka, tým vyššia je ekologická príťaž.

Alergia na pracie prášky nie je žiadnou výnimkou

Bohužiaľ alergia na pracie prášky nie je žiadnou výnimkou, pretože alergénov je v ňom požehnane. V tomto prípade je potrebné starostlivo čítať informácie na obale, alebo vyberať priamo pracie prostriedky pre alergikov. Všeobecne sa uvádza, že v sypkej podobe je viac alergénov, alergia na kapsule na pranie je tak menej zastúpená.

Maximálne hodnoty pre zmiernenie alergie na prací prostriedok je 100 mg/kg

Ak chcete zmierniť vašu alergiu na prací prostriedok alebo im aspoň čiastočne predísť, vyberajte pracie prášky, v ktorých sa daná látka vyskytuje v menšom množstve, než je 100 mg/kg. Ak si nie ste istí, ktoré látky vašej pokožke nerobia dobre, vyberajte eko pracie prostriedky s daným označením.

i

Ide len o technické údaje, aj napriek tomu sa môže prejaviť alergia na pracie prášky.

Pracie prostriedky z Nemecka sa tešia veľkej popularite

Niet pochýb o tom, že pracie prostriedky vyrobené na Slovensku sú veľmi kvalitné. Veľmi obľúbené sú však aj pracie prostriedky z Rakúska a Nemecka, ktoré vašej bielizni poskytnú prvotriednu starostlivosť.

Pracie gély z Nemecka dokážu zachovať hebkosť tkanín a v ponuke nájdete aj ekologické gély.

Pracie prášky z Nemecka si poradia s odolnými škvrnami, zároveň nájdete v ponuke prášky vyrobené bez farbív.

Aviváže z Nemecka prevoňajú pranú bielizeň dlhotrvajúcou vôňou a prispejú k ľahšiemu žehleniu.

2 možnosti, ako chrániť práčku pred vodným kameňom a špinou

Zamerajte sa tiež na to, aby bola vaša práčka čistá, voňavá a bez vodného kameňa. Čím to dosiahnete?

  1. Zmäkčovače vody slúžia na to, aby ste predišli vodnému kameňu – ten je dôsledkom tvrdej vody a znižuje účinnosť prania, zanecháva nepríjemný zápach a poškodzuje práčku.
  2. Čističe práčky účinne odstraňujú nečistoty, vodný kameň a usadeniny pracieho prostriedku. Práčka tak zostane krásne čistá, funkčná a voňavá veľmi dlhý čas.

Príslušenstvo na pranie vám uľahčí celý proces

Príslušenstvo na pranie sa vám bude hodiť najmä po samotnom vypraní bielizne. Zahŕňa totiž sušiaky, žehliace dosky a samotné žehličky, štipce, žmolkovače alebo koše na pranie. Vynikajúcim doplnkom sú aj farby na textil, vďaka ktorým môžete zvýrazniť farbu bielizne prípadne ju úplne zmeniť.

Chcete ušetriť, ale potrebujete prášok na pranie? V sekcii pracie prostriedky v akcii nájdete tovar za zlomok ceny. Ak vás zaujímajú testy pracích prostriedkov a názory zákazníkov, navštívte sekciu pracie prostriedky recenzie a testy.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
Prací gél – typ bielizne na detskú bielizeň, na farebnú bielizeň, pre alergikov a pre citlivú pokožku, vydrží až na 50 praní, objem 4500 ml - 0,28 €/pranie
13,90 €

2.
Prací gél – typ bielizne univerzálna a na detskú bielizeň, na bielu bielizeň, pre alergikov, odstránenie škvŕn pri praní, zachovanie hebkosti textílií, na bežné pranie a pre citlivú pokožku, vydrží až na 100 praní, objem 5000 ml - 0,20 €/praní
+Darček Kapsuly na pranie ARIEL v hodnote 1,19 €
19,90 €

3.
Prací gél – typ bielizne na detskú bielizeň, na bielu bielizeň, pre alergikov a pre citlivú pokožku, vydrží až na 50 praní, objem 4500 ml - 0,28 €/pranie
13,90 €

Ďalšie najpredávanejšie
1 113 položiek
4,7 194×
AlzaEco Aviváž Levanduľové drevo 3 l (100 praní)
Ekologická aviváž – univerzálna, vhodná aj pre citlivú pokožku, uľahčuje žehlenie a zmäkčuje bielizeň, zabraňuje tvorbe elektrostatického náboja, vôňa levanduľového dreva, všetky zložky sú ľahko biologicky rozložiteľné, nezaťažuje domáce septiky ani čističky odpadových vôd, 100% recyklovateľný obal, netestované na zvieratách, vydrží 100 praní, objem 3 l, v balení 1 ks - 0,09 €/praní - Od 3,03 €/1 l
+Darček Čistiace utierky AlzaEco v hodnote 1,60 €
Super cena
9,10 €
1 balenie
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: PPR2744
LOVELA Baby na farebnú bielizeň 4,5 l (50 praní) - Prací gél Varianty
4,9 239×
LOVELA Baby na farebnú bielizeň 4,5 l (50 praní)
Prací gél – typ bielizne na detskú bielizeň, na farebnú bielizeň, pre alergikov a pre citlivú pokožku, vydrží až na 50 praní, objem 4500 ml - 0,28 €/pranie - Od 3,09 €/1 l
13,90 €
1 balenie
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: PPR815
WOOLITE Color With Keratín 4,5 l (75 praní) - Prací gél Varianty
4,9 328×
WOOLITE Color With Keratín 4,5 l (75 praní)
Prací gél – typ bielizne univerzálna, na farebnú bielizeň, zachovanie intenzity farby, vydrží až na 75 praní, objem 4500 ml - 0,11 €/pranie - Od 1,84 €/1 l
8,29 €
1 balenie
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: PRG001
LOVELA Baby na bielu bielizeň 4,5 l (50 praní) - Prací gél Varianty
4,9 239×
LOVELA Baby na bielu bielizeň 4,5 l (50 praní)
Prací gél – typ bielizne na detskú bielizeň, na bielu bielizeň, pre alergikov a pre citlivú pokožku, vydrží až na 50 praní, objem 4500 ml - 0,28 €/pranie - Od 3,09 €/1 l
13,90 €
1 balenie
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: PPR816
WASCHE MEISTER Color 10,5 kg (140 praní) - Prací prášok Varianty
4,7 202×
WASCHE MEISTER Color 10,5 kg (140 praní)
Prací prášok – univerzálny, na farebnú bielizeň, odstránenie škvŕn pri praní a na bežné pranie, z Nemecka, počet praní: 140, hmotnosť 10500g - 0,09 €/pranie - Od 1,13 €/1 kg
11,90 €
1 balenie
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: PPR869
DER WASCHKÖNIG Prací gél Universal 3,3 l  (94 praní) - Prací gél Varianty
4,6 234×
DER WASCHKÖNIG Prací gél Universal 3,3 l (94 praní)
Prací gél – typ bielizne univerzálna, na farebnú bielizeň a na bielu bielizeň, odstránenie škvŕn pri praní, zachovanie intenzity farby, na bežné pranie a pre citlivú pokožku, vyrobené v Nemecku, vydrží až na 94 praní, objem 3300 ml - 0,06 €/pranie - Od 1,85 €/1 l
6,10 €
1 balenie
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: PPR656
4,9 52×
JELEN prací gél univerzálny REFILL 5 l (111 praní)
Ekologický prací gél – na všetky typy bielizne, vhodný na farebnú bielizeň a na bielu bielizeň, vydrží na 111 praní, 1 ks v balení, objem 5000 ml - 0,15 €/pranie - Od 3,38 €/1 l
Super cena
16,90 €
1 balenie
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: PPR725
4,9 101×
SANYTOL - Dezodoračný prípravok na tkaniny, 500 ml
Osviežovač textílií – na tkaniny, odstraňuje zápach z cigariet, zvierat, z varenia a pod. a navracia tkaninám sviežosť čistej bielizne. Vďaka trojitému účinku – bakteriálnemu, fungicídnemu a virucídnemu odstraňuje 99,99 % mikroorganizmov bez chlóru. - 6,80 €/1 l
Cenová bomba
3,40 € Ušetríte 0,39 €
Na sklade > 20 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: CIS291
4,8 81×
CALGON gel 1,5 l
Zmäkčovač vody proti vodnému kameňu
11,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ZMK004
4,9 45×
LOVELA Baby hypoalergénna aviváž 2 l (33 praní)
Aviváž – vlastnosti: pre deti, svieža vôňa, počet praní: 33, objem 2000 ml - 0,17 €/pranie - Od 2,75 €/1 l
5,50 €
1 balenie
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: PPR817
4,3 54×
HERR KLEE Universal 10 kg (120 praní)
Prací prášok – univerzálny, na bielu bielizeň, odstránenie škvŕn pri praní, zachovanie intenzity farby a na bežné pranie, z Nemecka, počet praní: 120, hmotnosť 10000g - 0,10 €/pranie - Od 1,19 €/1 kg
Cenová bomba
11,90 € Ušetríte 3,49 €
1 balenie
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: PPR865
WASCHE MEISTER Universal 10,5 kg (140 praní) - Prací prášok Varianty
4,7 202×
WASCHE MEISTER Universal 10,5 kg (140 praní)
Prací prášok – univerzálny, na farebnú bielizeň, odstránenie škvŕn pri praní a na bežné pranie, z Nemecka, počet praní: 140, hmotnosť 10500g - 0,09 €/pranie - Od 1,13 €/1 kg
11,90 €
1 balenie
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: PPR870
4,8 47×
VANISH Oxi Action biely 3 l
Odstraňovač škvŕn – na bielu bielizeň, škvrny od trávy a od potu, 3000 ml - 4,63 €/1 l
13,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ODS003
4,5 52×
DER WASCHKÖNIG Prací gél Color 3,3 l (94 praní)
Prací gél – typ bielizne univerzálna, na farebnú bielizeň, odstránenie škvŕn pri praní, zachovanie intenzity farby a na bežné pranie, vyrobené v Nemecku, vydrží až na 94 praní, objem 3300 ml - 0,06 €/pranie - Od 1,72 €/1 l
5,69 €
1 balenie
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: PPR654
4,8 150×
LENOR Spring Awakening 210 g
Guličky do práčky sa pridávajú do práčky ešte pred praním a vašu bielizeň dlhodobo prevonia kvetinová vôňa. - 0,39 €/pranie
Super cena
5,89 €
1 balenie
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: AVI213
4,9 572×
PERSIL Deep Clean Plus Active Gel Lavender Freshness Color 5 l (100 praní)
Prací gél – typ bielizne univerzálna, na farebnú bielizeň, odstránenie škvŕn pri praní, zachovanie intenzity farby a na bežné pranie, vydrží až na 100 praní, objem 5000 ml - 0,34 €/pranie - Od 6,78 €/1 l
33,90 €
1 balenie
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: PPR402
WOOLITE Mix Colors 3,6 l (60 praní) - Prací gél Varianty
4,8 134×
WOOLITE Mix Colors 3,6 l (60 praní)
Prací gél – typ bielizne univerzálna, na farebnú bielizeň, zachovanie intenzity farby a zachovanie hebkosti textílií, vydrží až na 60 praní, objem 3600 ml - 0,13 €/pranie - Od 2,19 €/1 l
7,90 €
1 balenie
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: PPR641
PERSIL Sensitive pre citlivú pokožku 3,96 l (88 praní) - Prací gél Varianty
4,8 42×
PERSIL Sensitive pre citlivú pokožku 3,96 l (88 praní)
Prací gél – typ bielizne univerzálna, na farebnú bielizeň, pre citlivú pokožku, vydrží až na 88 praní, objem 3960 ml - 0,20 €/praní - Od 4,52 €/1 l
Cenová bomba
17,90 € Ušetríte 2 €
1 balenie
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: PPR2351
DER WASCHKÖNIG Prací gél Black 3,3 l  (96 praní) - Prací gél Varianty
4,6 234×
DER WASCHKÖNIG Prací gél Black 3,3 l (96 praní)
Prací gél – typ bielizne univerzálna, na čiernu bielizeň, odstránenie škvŕn pri praní a zachovanie intenzity farby, vyrobené v Nemecku, vydrží až na 96 praní, objem 3300 ml - 0,07 €/pranie - Od 1,91 €/1 l
6,29 €
1 balenie
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: PPR655
COCCOLINO Blue Splash 1,8 l (72 praní) - Aviváž Varianty
4,8 471×
COCCOLINO Blue Splash 1,8 l (72 praní)
Aviváž – vlastnosti: parfumovaná, svieža vôňa, počet praní: 72, objem 1800 ml - 0,07 €/pranie - Od 2,77 €/1 l
4,99 €
1 balenie
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: AVI162
LENOR Professional Aprilfrisch/Spring 5 l (200 praní) - Aviváž Varianty
4,9 82×
LENOR Professional Aprilfrisch/Spring 5 l (200 praní)
Aviváž – vlastnosti: univerzálna, svieža vôňa, počet praní: 200, objem 5000 ml - 0,07 €/pranie - Od 2,78 €/1 l
13,90 €
1 balenie
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: PPR710
WOOLITE Extra White Brillance 3,6 l (60 praní) - Prací gél Varianty
4,8 134×
WOOLITE Extra White Brillance 3,6 l (60 praní)
Prací gél – typ bielizne univerzálna, na bielu bielizeň, zachovanie intenzity farby, vydrží až na 60 praní, objem 3600 ml - 0,13 €/pranie - Od 2,19 €/1 l
7,90 €
1 balenie
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: PPR643
JELEN Mydlový prášok 5 kg (100 praní) - Ekologický prací prášok Varianty
4,9 105×
JELEN Mydlový prášok 5 kg (100 praní)
Ekologický prací prášok univerzálna, ekologické, na bežné pranie a pre citlivú pokožku - 0,16 €/pranie - Od 3,18 €/1 kg
15,90 €
1 balenie
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: PPR549
JELEN Prací gél univerzálny 2,7 l - Ekologický prací gél Varianty
4,9 178×
JELEN Prací gél univerzálny 2,7 l
Ekologický prací gél – na všetky typy bielizne, vhodný na farebnú bielizeň a na bielu bielizeň, na bežné pranie, vydrží na 60 praní, 1 ks v balení, objem 2700 ml - 0,13 €/pranie - Od 3 €/1 l
Cenová bomba
8,09 € Ušetríte 0,90 €
1 balenie
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: PPR429

Pracie prostriedky

Care + Protect: Profesionálna starostlivosť o váš domov a spotrebiče Pravidelné upratovanie domácnosti a údržba spotrebičov nemusí byť neľudsky vyčerpávajúca činnosť. S odolnou mastnotou, usadeninami a špinou si hravo poradia produkty Care+Protect. Špičkové čistiace prostriedky pracujú efektívne a nezaťažujú pritom ani vás či životné...
Ekologické produkty pod značkou AlzaEco si obľúbilo veľké množstvo domácností, ktorým nie je ľahostajný osud našej planéty. Pokiaľ vás zaujíma, aké top produkty bodujú vo voľbe spotrebiteľov, prečítajte si náš článok zameraný na tému Eko drogérie.
Odstraňovanie škvŕn a správne pranie, pri ktorom nedôjde k poškodeniu tkanín, je celkom veda. Keď už škvrny vzniknú, na trhu našťastie existuje niekoľko možností, ako ich odstrániť. Aby ste si urobili prehľad o tom, čo všetko môžete na odstránenie škvŕn použiť, vypísali...
návodAko správne vyprať bielizeň (NÁVOD) Ak vás zaujímajú zásady správneho prania, vďaka ktorým vydrží vaša bielizeň dlhšie a v lepšom stave, nájdete ich tu. Okrem toho vám poradíme, ako na pranie určitých špeciálnych typov bielizne ako termobielizeň, oblečenie pre bábätká alebo záclony. A nezabudli sme ani na...
Správne triedenie bielizne je základ, ak nechcete, aby sa vám odfarbila či začala blednúť. Viete, ako bielizeň správne triediť a ako následne jednotlivé várky vyprať? Poradíme vám s tým v tomto článku.
Chcete prať lacno a ekologicky? V našom článku nájdete všetky podstatné informácie o výrobe domácich pracích prostriedkov vrátane návodov na výrobu mydla, domáceho pracieho prášku, domáceho pracieho gélu a aviváže.
Viac článkov Všetky články

Pracie prostriedky

Pracie prostriedky zahŕňajú celú škálu prípravkov na účinné pranie. V závislosti od tkaniny zvoľte prací prášok na bielu bielizeň alebo univerzálny prášok na farebnú bielizeň. Široký výber vôní uspokojí aj tých najnáročnejších. Stálicami v našej ponuke sú pracie prostriedky Ariel, Persil alebo Vanish. Vďaka inovatívnemu zloženiu si vždy poradia aj s veľmi odolnými škvrnami, ktoré spoľahlivo odstránia aj z tých najhlbších vlákien.

Zbavte sa aj tých najodolnejších škvŕn!

Okrem pracích práškov sú obľúbené pracie kapsuly a tablety. Kapsuly na pranie kombinujú neuveriteľnú praciu silu so sviežou vôňou. Gélový prací prostriedok je uložený vo viackomorovej kapsule, ktorá sa vo vode celá rozpustí. Ďalším variantom sú tekuté gélové pracie prostriedky, ktoré sa ľahko dávkujú. Odstraňovač škvŕn je šampiónom na odstránenie aj tých najodolnejších škvŕn. Oceníte ho najmä pri odstraňovaní škvŕn od potu, ovocia alebo zažranej špiny, na ktoré je potrebné použiť silný prípravok. Vašu bielizeň dôkladne prevonia aviváž, stačí si len vybrať tú správnu vôňu. Pre rodiny s deťmi sú vhodné aviváže citlivé k detskej pokožke.

Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné pracie prostriedky Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie pracie prostriedky Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie pracie prostriedky Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii pracie prostriedky recenzie
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií