Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AP+ nový vizuál Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Amazon Echo Flex

Zobraziť katalóg
Amazon Echo Flex
Hlasový asistent Amazon Alexa, pásma WiFi 2.4 GHz a 5 GHz, slúži na ovládanie smart domácnosti a prehrávanie hudby, 0.6" výškový reproduktor, mikrofóny na snímanie okolitého zvuku: 1, podpora Spotify a 3.5 mm audio výstup, EU distribúcia, jazyk aplikácie: v angličtine a v nemčine.
Kód:  AME1027

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Amazon Echo Flex


Zoznámte sa s Echo Flex

Pomocou Amazon Echo Flex môžete urobiť akýkoľvek priestor o niečo inteligentnejší. Echo Flex stačí pripojiť do zásuvky a razom môžete využívať služby inteligentnej asistentky Alexy –zadávajte jej hlasové príkazy a ľahko tak prehrávajte hudbu, ovládajte prístroje inteligentnej domácnosti, telefonujte, streamujte hudbu, skontrolujte počasie, počúvajte audioknihy a mnoho ďalšieho.


Inteligentná domácnosť je zábava

Alexa hravo zvláda desiatky tisíc funkcií a príkazov, ktorých ponuka sa neustále rozširuje. S Amazon Echo Flex môžete umelú inteligenciu dostať úplne do každej miestnosti vo vašej domácnosti. Funkcia Alexa Guard umožňuje inteligentnú notifikáciu v prípade, že Echo zaregistruje výstražný zvuk detektorov (dymu, oxidu uhoľnatého a ďalších).


Kľúčové vlastnosti hlasového asistenta Amazon Echo Flex

  • Integrovaný USB vstup pre nabíjanie (7,5 W) a pripojenie ďalšieho príslušenstva
  • Dvojpásmová WiFi
  • Možno využiť aj ako interkom v domácnosti
  • Echo Flex stačí zapojiť do zásuvky
  • Rozmery: 72 × 67 × 52 mm
  • 3,5 mm jack výstup
  • 0,6" reproduktor

Echo Flex je nabitý flexibilitou

Vďaka vstavanému USB portu môžete nabíjať telefón alebo pridať voliteľné príslušenstvo, ako je nočné svetlo alebo detektor pohybu.


Majte svoje súkromie pod kontrolou

Všetky zariadenia značky Amazon spolupracujúce s Alexou sú navrhnuté vrátane viacstupňovej ochrany súkromia. Echo Flex tak disponuje tlačidlom na vypnutie mikrofónu. Vďaka tomu získate kontrolu nad hlasovými nahrávkami, ktoré si môžete kedykoľvek prehrať alebo zmazať.


TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Pripojenie
WiFi 2,4 GHz, WiFi 5 GHz Hotovo!
Hlasoví asistenti
Amazon Alexa Hotovo!
Jazyk aplikácie
V angličtine, V nemčine Hotovo!
Rozšíriteľnosť
Otvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Ovládanie domácnosti Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
WiFi 2,4 GHz, WiFi 5 GHz Hotovo!

Konektivita

Hlasoví asistenti
Amazon Alexa Hotovo!
Jazyk aplikácie
V angličtine, V nemčine Hotovo!

Využitie

Rozšíriteľnosť
Otvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Ovládanie domácnosti Hotovo!

Určenie

Určenie
Hlasový asistent Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Slúchadlový výstup Hotovo!
Distribúcia
EU Hotovo!

Zvuk/audio

Počet mikrofónov
1 Hotovo!
Typ reproduktorov
Výškový Hotovo!
Podporované hudobné aplikácie
Spotify Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetci hlasoví asistenti Amazon Alexa

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den na produkt už se "TĚŠÍTE" +-10 měsíců. Pokud ho ani neplánujete naskladnit, proč to k produktu alespoň nenapíšete? Stejně tak Echo Studio a Echo Dot s Hodinami, který jste teda alespoň po nějakých 8 měsících "těšení" nakoupili(5 kusů, které byly ihned pryč a od té doby nic). Prosím o alespoň nějakou komunikaci se zákazníkem a předaní základního infa, jestli ho v příštích třech měsících alespoň plánujete naskladnit, místo Vašeho klasického nic neříkajícího zmáčkutí ctrl+c, ctrl+v "Cena pro náš trh nebyla stanovena, přesný termín nebyl stanoven". Děkuji.

Dobrý den, mám dotaz kdy zboží odhadujete že bude dostupné? Mám o zboží veliký zájem a myslím si že nejsem sám, Přejedem děkuji za odpověd a přeji přijemný den.

Dobry den, na Amazon.de uz se prodava, tak proc pisete ze neni stanovena cena? Kdy ocekavate naskladneni a zverejneni ceny u vas? Dekuji

Diskusia a poradňa k Amazon Echo Flex
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Amazon Echo Flex. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Amazon Echo Flex. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Amazon Echo Flex. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Amazon Echo Flex.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií