PET Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Prístroje na čistenie pleti

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Technológia
Vibračná
(21)
Funkcie
Obojstranný chod
(12)
Automatické vypnutie
(41)
Časovač
(35)
Zvlhčovanie
(29)
Vyhrievanie
(14)
Ochladzovanie
(2)
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Prístroje na čistenie pleti nielenže hĺbkovo čistia, ale dokážu pleť aj omladiť, masírovať, spevniť alebo napríklad rozjasniť. V každom prípade bude pleť zbavená nečistôt a odumretých buniek, a teda bude čistá, zdravá, krásna a svieža. Poradíme vám, aký prístroj na čistenie pleti bude vhodný práve pre váš typ pleti.

Pokračovať

Na čo slúžia prístroje na čistenie pleti a podľa čoho vybrať vhodný typ pre vašu pleť?

Pleť je každodenne vystavená nepriaznivým vonkajším okolnostiam, ktoré majú vplyv na jej kvalitu. Správna starostlivosť je teda alfou a omegou pre krásny a zdravý vzhľad. Prístroje na čistenie pleti dôkladne vyčistia a navyše pleť celkovo ozdravia a rozjasnia. Pleť bude zbavená odumretých čiastočiek kože a malých šupiniek, navyše bude krásne prekrvená.

Čistič pleti

V závislosti od modelu dokáže čistič pleti tiež omladzovať, redukovať vrásky, masírovať, spevňovať pokožku, uvoľňovať od bolesti, podporovať krvný obeh, zahrievať, rozjasňovať a podobne.

Prístroj na čistenie pleti má mnoho podôb

Prístroj na čistenie pleti nie je univerzálny prístroj, ktorý sa hodí pre všetkých. Existuje niekoľko typov, ktoré majú rôzne špecifiká.

Čistiace kefky na pleť

Čistiace kefky na pleť sú vhodné pre všetky typy pleti. Okrem precízneho vyčistenia pleti si poradia aj so zvyškami mejkapu a inými nečistotami. Vaša pleť bude spevnená a príjemne hydratovaná. V ponuke nájdete ako elektrický čistič tváre v podobe kefky na pleť, tak aj manuálnu verziu, ktorá si vyžaduje trochu zručnosti.

  • Vhodné na pravidelné čistenie.
  • Redukujú jemné mimické vrásky.
  • Zabraňujú tvorbe akné.
  • Celkovo rozjasňujú a omladzujú pleť.

i

Čistiace kefky na pleť môžu byť tiež sonické. Sonický prístroj na čistenie pleti má vibračnú hlavicu s jemnými štetinkami, takže sa hodí najmä na jemnú a citlivú pleť, ktorú zbytočne nepodráždi.

Vákuový prístroj na čistenie pleti

Vákuový prístroj na čistenie pleti sa hodí skôr na mastnú pleť, ktorú trápi akné a čierne bodky. Funguje na princípe podtlaku a odsávania, čím odstraňuje nečistoty a maz. Vákuový čistič pleti je vhodný nielen pre ženy, ale je obľúbený aj u mužov.

  • Pracuje na profesionálnej úrovni.
  • Čistí pleť hĺbkovo a dôkladne.
  • Ide o bezbolestný proces.
  • Pleť je po čistení pevnejšia a pružnejšia.

Ultrazvukové špachtle na pleť

Ultrazvukové špachtle na pleť slúžia nielen ako čistič pleti, ale predovšetkým na omladenie a vyhladenie pleti. V prvej fáze ultrazvukový prístroj na čistenie pleti vibruje – vibrácie hĺbkovo čistia pleť (odstraňujú odumreté kožné bunky, maz a nečistoty) a následne pokožku jemne masírujú a zahrievajú pomocou vysokofrekvenčnej sonofrézy.

  • Hĺbkovo čistia pleť.
  • Dokážu zjemniť a vyhladiť pokožku.
  • Pleť je rozjasnená a omladená.
  • Poradia si aj s drobnými vráskami.

Medzi skvelé prístroje na čistenie pleti patria tiež LED masky, ktoré fungujú na princípe terapie fotónovým svetlom. Terapia nie je bolestivá, nemá vedľajšie účinky a pleť sa nemusí nijako hojiť. LED masky sú ideálne na liečbu akné, redukciu vrások, omladenie pleti alebo napríklad vypnutie pokožky.

Galvanické žehličky

Galvanické žehličky na pleť nielenže dokonale čistia, ale aj vyhladzujú, navyše ich môžete použiť nielen na pleť, ale aj na tvár. Fungujú na princípe galvanoterapie – galvanický prúd preniká do hĺbky, kde stimuluje bunky.

  • Poradia si s jemnými aj hlbokými vráskami.
  • Zmierňujú opuchy a vačky pod očami.
  • Pokožku hĺbkovo čistia a zlepšujú jej štruktúru.
  • Účinne bojujú aj proti celulitíde a striám.

Špeciálna starostlivosť o pleť

Špeciálna starostlivosť o pleť zahŕňa ošetrujúce prístroje ako napríklad masážne prístroje, žehličky na pleť, masážne valčeky a nástroje Gua Sha či napríklad krúžky uľavujúce od bolesti. Výsledkom je vždy krásna a oddýchnutá pleť plná života.

Čistiaca kefka na pleť
Čistiaca kefka

Vákuový prístroj na hĺbkové čistenie pleti
Vákuový čistič pleti

Galvanická žehlička
Galvanická žehlička

Ultrazvukový čistič tváre
Ultrazvuková špachtľa

i

Keď budete potrebovať vymeniť hlavicu alebo filter, k dispozícii je tiež celý rad príslušenstva.

LED masky

LED masky využívajú na starostlivosť o pleť svetelnú terapiu, ktorá je neinvazívna a bezbolestná. Maska obsahuje LED diódy, ktoré vysielajú svetlo rôznych farieb. Každá farba má špecifické účinky na pleť. Pomáhajú v boji proti akné, vráskam a pigmentovým škvrnám či podporujú cirkuláciu krvi.

Tvárové sauny

Tvárové sauny sú zariadenia, ktoré vytvárajú horúcu paru, ktorá je smerovaná na tvár. Horúca para pomáha otvoriť póry na pokožke a čistiť ju od nečistôt a toxínov. Zvyšuje aj prietok krvi do tváre, čo podporuje regeneráciu buniek. S tvárou saunou ľahko pripravíte pleť na ďalšie fázy starostlivosti.

Chcete si dopriať kompletnú starostlivosť? Potom si zaobstarajte čistiace súpravy na pleť

Čistiace súpravy na pleť oceníte, ak chcete mať všetko, čo vaša pleť potrebuje. Sety väčšinou obsahujú niekoľko nadstavcov, ovládač, prípadne stojan alebo cestovný obal. V kategórii nájdete nielen prístroj na čistenie tváre, ale napríklad aj čistič uší.

Akými spôsobmi je možné prístroje na čistenie pleti napájať?

Prístroje na čistenie pleti je možné napájať rôznymi spôsobmi v závislosti od zvoleného modelu. Lacnejšie modely sú napájané batériami, kde je však potrebné počítať s častejšou výmenou batérie a o niečo nižším výkonom. Pohodlnejší je čistič pleti s akumulátorom, ktorý je možné dobíjať pomocou USB kábla. Menej často sú k dispozícii aj sieťové modely.

S typom napájania súvisí aj výdrž. Akumulátorové prístroje na čistenie pleti vydržia dlhšie ako batériové, konkrétny počet cyklov (prípadne výdrž v hodinách) je potom uvedený pri danom produkte.

Prístroje na čistenie pleti môžu ponúknuť množstvo ďalších vlastností a funkcií

Prístroje na čistenie pleti sú samy o sebe skvelými pomocníkmi, avšak môžu vám ponúknuť aj niečo navyše.

  • LED indikátor nabíjania vám zobrazí, koľko batérie (prípadne cyklov) zostáva do úplného vybitia.
  • Displej ukazuje nielen stav batérie, ale napríklad aj zvolený cyklus, dĺžku čistenia a podobne.
  • Odolnosť voči vode ponúka väčšina čističov pleti, pretože sa bežne používajú v kombinácii s vodou.
  • Nastavenie intenzity umožňuje nastaviť si také čistenie, ktoré je vhodné pre váš typ pleti.
  • Automatické vypnutie vypne čistič na tvár po niekoľko minútach, keď je zariadenie nečinné.
  • Časovač vám dovoľuje nastaviť si taký počet minút, ktorý je ideálny na vyčistenie vašej pleti.

Ani ten najlepší prístroj na čistenie pleti nestačí, používajte aj vhodnú čistiacu kozmetiku

Čistiace gély, peny a mydlá na pleť v kombinácii s vhodným čističom pleti dokážu vykúzliť doslova zázraky. Stačí naniesť vhodnú kozmetiku na pleť alebo priamo na kozmetický prístroj na čistenie pleti a začať so zdokonaľovaním vašej pokožky. Vďaka prístroju na čistenie pleti sa prípravok dostane až do hĺbky a odstráni všetky nečistoty.

Pridajte prístroj na čistenie pleti do vašej dennej a večernej rutiny

Aby bola pleť čistá, hladká a jemná, zaraďte prístroj na čistenie pleti do vašej rannej a večernej rutiny – väčšinou stačia 2 minúty (záleží na type prístroja). Ráno ho použite na odmastenie pleti, rozjasnenie a prebudenie a večer na odstránenie nečistôt.

i

Zaujímajú vás názory zákazníkov na prístroje na čistenie pleti? Recenzie vám napovedia.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
147 položiek
BeautyRelax EyePen RF
Kozmetický prístroj – špičková technológia multipolárnej rádiofrekvencie, zvyšuje pružnosť pleti, veľmi ľahko dosiahnuteľný liftingový efekt, potlačenie tmavých kruhov okolo očí, veľký LCD displej na jednoduché nastavenie funkcií, vhodný pre všetky typy pleti
53,27 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: BERKP812
Silk'n Pure
Čistiaca kefka na pleť – vibračná, vhodná tiež na masáž, omladenie pleti, vodoodolná, akumulátorové napájanie
51,19 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: SILCP936
BeautyRelax Nanotouch
Čistiaca sada – pre okamžitú hydratáciu pleti, objem nádržky 9ml, nabíjacia batéria
46,87 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: BEAMP894
3,5 17×
Siguro SK-R160 Beauty care White
Čistiaca kefka na pleť – sonická, vhodný na každodenné hĺbkové čistenie a masáž pre všetky typy pleti, kefka 2v1 na čistenie a masáž očného okolia, viac ako 52000 jemných štetín s priemerom 0.06mm na správne čistenie a absorpciu, vodotesný IPX5, materiál ABS, dobíjanie pomocou batérií AAA (sú súčasťou balenia), 3 roky záruka
14,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: SGR_SK_R160W
Beper P302VIS002
Čistiaca kefka na pleť – sonická, čistiaca súprava, vhodná tiež na omladenie pleti, vodoodolná, s obojstranným chodom, nabíjací kábel súčasťou balenia, akumulátorové napájanie
13,75 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: BEPCP487
4,6 24×
Siguro SK-R540W Pure Beauty Professional
Pleťová čistiaca súprava – akumulátorová, bezdrôtová, 3 nadstavce: štetinkový na každodenné čistenie, so štetinkami z bambusového uhlia na hĺbkové čistenie a silikónový na jemné čistenie (upokojenie pokožky), prenosné puzdro, voľba smeru otáčania, 6 stupňov rýchlosti (250 – 450 ot./min), vodoodolnosť, možnosť použitia v sprche, pamäťová funkcia na počet otáčok, duálne nabíjanie (USB kábel alebo dobíjacia základňa), držiak dobíjacej základne sa nalepí priloženou lepiacou páskou na stenu, doba nabíjania 4 hod, doba nepretržitej prevádzky na jedno nabitie až 120min, LED kontrolky nabíjania, rozmery 182 × 114 × 68 mm, 3 roky záruka
37,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: SGR_SK_R540W
4,6 24×
Siguro SK-R540W Pure Beauty Professional
Pleťová čistiaca súprava – akumulátorová, bezdrôtová, 3 nadstavce: štetinkový na každodenné čistenie, so štetinkami z bambusového uhlia na hĺbkové čistenie a silikónový na jemné čistenie (upokojenie pokožky), prenosné puzdro, voľba smeru otáčania, 6 stupňov rýchlosti (250 – 450 ot./min), vodoodolnosť, možnosť použitia v sprche, pamäťová funkcia na počet otáčok, duálne nabíjanie (USB kábel alebo dobíjacia základňa), držiak dobíjacej základne sa nalepí priloženou lepiacou páskou na stenu, doba nabíjania 4 hod, doba nepretržitej prevádzky na jedno nabitie až 120min, LED kontrolky nabíjania, rozmery 182 × 114 × 68 mm, 3 roky záruka
35,90 €
Zánovné
Objednávací kód: SGR_SK_R540W
PALSAR7 Rotačná čistiaca kefka na pleť 3 v 1
Kefka – dve rýchlosti, jemné aj hĺbkové čistenie pleti, vodotesná, nabíjanie cez USB, doba nabíjania 3 hodiny
37,38 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: 00KARTACEK00
Dermapen Dr. Pen M8S
Kozmetický prístroj
133,60 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MBaaa0183
FOREO LUNA 3 plus Normal
Čistiaca kefka na pleť – sonická, vhodná tiež na masáž, omladenie pleti, redukciu vrások, s možnosťou nastavenia intenzity, vodoodolná, návod, obal a nabíjací kábel súčasťou balenia, batériové napájanie
229,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: FORCK373
Palsar7 Okrúhla elektrická masážna kefka na čistenie pleti, tmavo ružová
Kozmetický prístroj – silikónová guľatá kefka, na hĺbkové čistenie a masáž pleti, technológie vysokofrekvenčných vibrácií, vodotesný, nabíjanie USB káblom, farba tmavo ružová, darčeková krabička so stuhou
29,92 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PALKP044
417,70 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MBaaa0898
KIK KX9829 5 v 1
Čistiaca kefka na pleť – rotačná, čistiaca súprava, vhodná tiež na masáž, nadstavce súčasťou balenia, batériové napájanie, rozmery 130 × 50 × 70 mm (V׊×H)
2,74 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: Frekos030
Palsar7 Silikónová kefka na čistenie pleti s podložkou, tmavo ružová
Kozmetický prístroj – silikónová kefka s nabíjacou podložkou, obojstranná, na hĺbkové čistenie a masáž pleti, technológie vysokofrekvenčných vibrácií, 5 rôznych intenzít masáže, 3 režimy, silikón z bambusového uhlia, bezdrôtové indukčné nabíjanie, vodotesnosť IP7, farba tmavo ružová, darčeková krabička so stuhou
70,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PALKP020
InnovaGoods Moispa elektrická tvárová sauna
Tvárová sauna – na intenzívnu a hĺbkovú starostlivosť o pokožku pomocou pary, hydratuje, otvára póry a odstraňuje nečistoty
Novinka
19,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: DOMA1878
Silk'n Bright Lux
Čistiaca kefka na pleť – sonická, vibračná, vhodná tiež na omladenie pleti, redukciu opuchov, redukciu vrások, relaxáciu, vodoodolná, s ochladzovaním, 7 režimov, materiál tela silikón, obal a nabíjací adaptér súčasťou balenia, akumulátorové napájanie, na 1 batériu, výdrž batérie 200 min
114,25 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MBaaa0893
PALSAR7 Profesionálna ošetrujúca LED maska na tvár a krk s nabíjacou stanicou – bielo-zlatá
LED maska – na tvár a krk, nabíjací, pre terapiu fotónovým svetlom, obsahuje 807 LED diód a 3 druhy svetiel, červené 635 nm, oranžové 605 nm a modré svetlo 415 nm, rôzne možnosti režimov, zlepšuje vzhľad pokožky, redukuje vrásky, minimalizuje póry, bojuje proti akné, zjednotí tón pleti, zlepší pružnosť a prekrvenie pokožky, balenie darčekov
768,40 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PALled01
Verk MS-6666
Vákuový čistič pórov – s displejom, s LED indikátorom nabíjania, s možnosťou nastavenia intenzity, so zvlhčovaním, 4 režimy, materiál tela plast, materiál nadstavca plast, 4 nadstavce, filter, nabíjací kábel, nádoba na vodu, návod, tesnenie súčasťou balenia, akumulátorové napájanie, na 1 batériu, kapacita batérie 600 mAh, doba nabíjania 2 h, rozmery 175 × 45 × 40 mm (V׊×H)
25,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: Frekos024
Beper 40760-T
Kefa na telo –
3,11 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: BEPCS888
BeautyRelax Vibraskin Prestige
Kozmetický prístroj , jemné silikónové štetinky na hĺbkové čistenie kožných pórov, skvelé na čistenie T-zóny tváre, odumreté kožné rezíduá sú s vysokou účinnosťou odstránené, odstraňuje zvyšky mejkapu, redukuje mastnotu pleti, pleť je hladká a svieža
42,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: BERKP744
BeautyRelax Vibraskin Flex, ružový
Kozmetický prístroj – využitie oboch strán aplikačnej hlavice so špecifickými účinkami, čistiaca strana na hĺbkové čistenie kožných pórov, strana s kefkou je až 1,5-krát dlhšia ako v prístrojoch podobného typu, strana s kefkou je špeciálne zakrivená do oblého tvaru
31,09 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: BERKP737
RECLAR ION MIST, čierny
Čistiaca sada – ionizačný sprej, hydratácie pleti, UV sterilizácia, proti baktériám, ochrana pleti
94,19 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: RECCS245
Palsar7 Oválna elektrická kefka na čistenie pleti, tmavo ružová
Kozmetický prístroj – silikónová oválna kefka, na hĺbkové čistenie a masáž pleti, technológie vysokofrekvenčných vibrácií, vodotesná, nabíjanie USB káblom, farba tmavo ružová, darčeková krabička so stuhou
29,12 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PALKP082
Palsar7 Silikónová kefka na čistenie pleti s podložkou, svetlo ružová
Kozmetický prístroj – silikónová kefka s nabíjacou podložkou, obojstranný, na hĺbkové čistenie a masáž pleti, technológie vysokofrekvenčných vibrácií, 5 rôznych intenzít masáže, 3 režimy, silikón z bambusového uhlia, bezdrôtové indukčné nabíjanie, vodotesnosť IP7, farba svetlo ružová, darčeková krabička so stuhou
70,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PALKP075

Prístroje na čistenie pleti

Prístroje na čistenie pleti

V kategórii Prístroje na čistenie pleti máme práve teraz na Alza.sk celkom 147 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné prístroje na čistenie pleti Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie prístroje na čistenie pleti Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie prístroje na čistenie pleti Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii prístroje na čistenie pleti recenzie
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií