AD homeoffice PET

Recenzie Brother BP71GP20 Premium Glossy

Zobraziť katalóg
Brother BP71GP20 Premium Glossy - Fotopapier

Recenzie Brother BP71GP20 Premium Glossy

Zaujímajú vás názory a recenzie na Brother BP71GP20 Premium Glossy? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,8 z 5 hviezdičiek od 5 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Brother BP71GP20 Premium Glossy. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Brother BP71GP20 Premium Glossy aj vy.

Používateľské recenzie

Oto, Ostrava - Moravská Ostravaflag
Hodnotené 28. 9. 2016, variant Brother BP71GP20 Premium Glossy
Overený nákup
Hezčí vystup ako HP
cena za ks je víc ako ve Fotolabu
0 ×Nahlásiť
Eduard, Karolinkaflag
Hodnotené 7. 7. 2016, variant Brother BP71GP20 Premium Glossy
Overený nákup
Funguje dobre. Nerozpiji se.
20 kusu v baleni. To je celkem malo.
0 ×Nahlásiť
Zákazníkflag
Hodnotené 8. 5. 2015, variant Brother BP71GP20 Premium Glossy
Overený nákup
Velmi dobra kvalita fotiek, syte farby a rychle schnutie. S fotkou mozno hned po tlaci manipulovat, farby sa nerozmazavaju. Vysledok ma velmi prijemne prekvapil. Papier mam len par dni tak nemozem posudit blednutie farieb po dlhsom casovom obdobi ani ine neduhy.
Ako prvy je kryci papier, ktory chrani prednu stranu prveho fotopapiera pred poskodenim. Nie je nijako farebne ani inak (napr. textom) odliseny od ostatnych a ked som nan vytlacil fotku (akoze na "fotopapier") tak ma vysledok velmi sklamal. Az potom som si vsimol, ze tento papier je malinko iny ako ostatne. Dalsia tlac uz prebehla k plnej spokojnosti. Niekto si to nemusi uvedomit a od zlosti zahodi cele balenie do kosa.
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií