Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
AD 1. týden květen Effaclar

Recenzie Canon PowerShot G1X Mark II

Zobraziť katalóg
Canon PowerShot G1X Mark II - Digitálny fotoaparát

Recenzie Canon PowerShot G1X Mark II

Zaujímajú vás názory a recenzie na Canon PowerShot G1X Mark II? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,2 z 5 hviezdičiek od 5 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Canon PowerShot G1X Mark II. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Canon PowerShot G1X Mark II aj vy.

Používateľské recenzie

Jakub, Louňoviceflag
Hodnotené 22. 11. 2016, variant Canon PowerShot G1X Mark II
Overený nákup
cena
těžký, neohrabaný, komunikuje s každou druhou SD kartou, není to kompakt, ale kráva
0 ×Nahlásiť
Vítězslav, Praha 2 - Nové Městoflag
Hodnotené 7. 1. 2015, variant Canon PowerShot G1X Mark II
Overený nákup
Zatim maximalne spokojen :), fotky maji hloubku a jsou k nerozeznani v porovnani s fotky, porizeny klasickou zrcadlovkou.
Baterka moc nevydrzi, ale po nekolikati cyklech se vydrz o neco prodlouzi. Nejvic zere pri pouzivani wi-fi, to je za hodinu manipulace temer cela mrtva. Pri normalnim foceni bez zapnute wi-fi to celkem ujde, ale uz mam prosjitotu nahradni baterku.
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií