PET AD homeoffice

Recenzie Gogen BPS 528B

Gogen BPS 528B - Bluetooth reproduktor

Recenzie Gogen BPS 528B

Zaujímajú vás názory a recenzie na Gogen BPS 528B? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,4 z 5 hviezdičiek od 5 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Gogen BPS 528B. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Gogen BPS 528B aj vy.

Používateľské recenzie

Martin, Tábor 3flag
Hodnotené 28. 5. 2017, variant Gogen BPS 528B
Overený nákup
Funguje super na první puštění
Zvuk není nic moc ale jde to
0 ×Nahlásiť
pavel vildomec, slezská ostravaflag
Hodnotené 22. 5. 2017, variant Gogen BPS 528B
Overený nákup
Bedynka hraje,pripojeni k ruznym zarizenim je bezproblemove,da se rict,ze splnuje vse co vyrobce slibuje...
Co se tyce zvuku,nekde venku u vody vyhulene na plne pecky si urcite uzijete spousty zabavy,3W vykonu asi vystaci,pri nizsim vybuzeni je ale zvuk dost trubkoidni,duty jako z roury,basovy reproduktor se vubec nevybudi a hraje to dost divne,ale nekde na zahrade bez naroku na ultra zvuk to urcite staci...Radio:slabsi citlivost,bez prilozeneho kabliku nepouzitelne,ale s nim to jede...bydlim na okraji Ostravy...funkce Karaoke funguje bezvadne vcetne echa a silenci tehle zabavy si uziji hodne legrace,ja mezi ne nepatrim.Koupit? Asi mam moc velke naroky,takze ano i ne,ano pro lidi,kteri chcou bedynku na chatu a k vode,ne pro mladochy,kteri chteji hutne basy a vyssi vykon,to tohle zarizeni neni schopne splnit...
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií