AD homeoffice PET

Gogen BPS 528B

Zobraziť katalóg
Gogen BPS 528B
4,4 5 hodnotení
Bluetooth reproduktor prenosný, 21 W, bluetooth, FM rádio, LCD displej, Karaoke, micro SD, USB, AUX, 2x vstup pre mikrofón, výdrž batérie až 4 hod, čierny
Kód:  WG975j2d Produktové číslo:  GOGBPS686 Stránky výrobcu

Gogen BPS 528B

Tento reproduktor zaujme svojím výkonom a množstvom funkcií každého, kto rád počúva hudbu na "plné pecky". Hodí sa na najrôznejšie párty a spoločenské akcie (rodinné oslavy, svadby, karaoke, firemné prezentácie, športové a školské akcie alebo len tak na počúvanie obľúbenej hudby). Bluetooth technológia umožňuje streamovanie hudby až do vzdialenosti 10 metrov. Reproduktor vydrží nabitý 4 hodiny pri nastavení maximálnej hlasitosti.

Kľúčové vlastnosti

  • Bezdrôtové bluetooth streamovanie
  • Karaoke mikrofón
  • Digitálny FM tuner
  • LCD displej
  • Nastavenie Bass

Môžete ľubovoľne zvýšiť či znížiť intenzitu basovej zložky, ktorá najlepšie vyhovuje danému hudobnému štýlu. Podobným spôsobom môžete ovládať aj výšky.

Prostredníctvom funkcie Party speaker môžete počúvať rádio s digitálnym FM tunerom, púšťať si hudbu prostredníctvom USB portu alebo SD karty, v MP3 formáte, prostredníctvom bluetooth môžete stremovat hudbu z telefónu alebo pomocu audio kábla pripojiť k notebooku či k PC. Jack konektorom 6,5 mm pripojíte mikrofón, ktorý je súčasťou balenia. Vstup pre mikrofón má samostatnú reguláciu hlasitosti. Na prehľadné a jednoduché ovládanie funkcií slúži LCD displej.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, dá se k tomuto reproduktoru zakoupit nová nabijecka? Nebo alespoň univerzální co bude fungovat?

dobry den mate karaoke prenosny reproduktor aj bez fm radia? resp. ma tuner vlastny modul, ktory sa da lahko vymontovat?

Dobrý den, jde u tohoto reproduktoru pustit radio a používat připojený mikrofon? jako karaoke.

Dobrý den. Dočetl jsem se že nelze vyměnit u tohoto reproduktoru baterie, takže baterie by se nedala vyměnit ani třeba servisem nebo bych musel zakoupit nový reproduktor?

Dobrý den, chci se zeptat jestli tento reproduktor jde vrátit do továrního nastavení. Případně jak to jde udělat.

Dobrý den, je možné připojit reproduktor k PC a poslouchat hudbu z něj? A z USB flashdisku jde také poslouchat hudbu? Děkuji

Dobrý deň, je možné súčasne batériu dobíjať a pritom reproduktor používať??

Dobrý deň, prosim vas, je k tomuto reproduktoru v balení zahrnutý aj mikrofón?

Dobrý den chtěl bych se zeptat jak moc tenhle reprak hraje Děkuji za ochotu

Dobrý den, Lze tento produkt napájet klasicky ze sítě nebo pouze jen přes USB?

12
Diskusia a poradňa k Gogen BPS 528B
Príslušenstvo pre Gogen BPS 528B
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GoGEN BPS 686. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GoGEN BPS 528B. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GoGEN BPS 528B. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GoGen BPS 528B.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií