PET PET

Recenzie Philips SRP5016

Zobraziť katalóg
Philips SRP5016 - Diaľkový ovládač

Recenzie Philips SRP5016

Zaujímajú vás názory a recenzie na Philips SRP5016? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,2 z 5 hviezdičiek od 8 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Philips SRP5016. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Philips SRP5016 aj vy.

Používateľské recenzie

Branislav, Miloslavovflag
Hodnotené 11. 11. 2023, variant Philips SRP5016
Overený nákup
Moja skúsenosť s produktom bola krátka, intenzívna a nie veľmi pozitívna. Putuje naspäť k Alzáčikovi.
Pekný dizajn, dobre sa drží v ruke
Kvalitné spracovanie od Philipsu
Podarilo sa mi nastaviť podľa tabuľky kódov jedno z troch zariadení (starší TV Samsung). Hurá!
Univerzálny ovládač od Philipsu ani neobsahuje v tabuľke kódov kód pre môj audiosystém PHILIPS BTD2180. Prešiel som všetky možné kódy Philips v tabuľke, aj pre nesúvisiace typy zariadení, skúšal som možné aj nemožné, nič. Podotýkam že audiosystém je určite starší ako tento ovládač. Toto niečo napovedá o tejto značke.
Moje zariadenie pre IP TV od Telekomu značky Motorola, model VIP1216, je absolútne bez šance nastaviť nejakým kódom z tabuľky kódov. Tých kódov pre Motorolu je tam naozaj len zopár, ani jeden nefungoval, skúšal som samozrejme aj nesúvisiace typy zariadení, nič.
Čerešničkou bolo keď som to vzdal a začal pre Motorolu programovať jednotlivé tlačidlá pomocou originálneho ovládača. Niektoré kľúčové tlačidlá po naprogramovaní vôbec nefungovali. Skúšal som postupovať presne podľa návodu, držal som obe ovládačky proti sebe 3cm, potom úplne natesno, potom som zväčšoval vzdialenosť, menil som dĺžku stlačenia tlačidla pri programovaní. Napr. tlačidlo šípka nadol sa dalo nastaviť hneď na prvú, ale nahor, do strán, a niektoré ďalšie kľúčové tlačidlá nič. Ovládač sa zatvári že pochopil, uloží si to, ale pri použití Motorola ani neblikne ako to robí obvykle pri príjme signálu z ovládačky. Akoby Philips prečíta pri programovaní zle signál z ovládača Motorola a potom ho zle vysiela na zariadenie.
Mám pocit že firma Philips sú v skutočnosti dve rôzne firmy. Jedna vyrába spotrebnú elektroniku pre domácnosť a jej produkty sú jemne povedané rozpačité, a potom druhá vyrába zariadenia pre osobnú hygienu (Sonicare, Oneblade), pre deti (Avent) a podľa mojej skúsenosti sú tieto produkty na úrovni.
0 ×Nahlásiť
Stanislav, Praha 1flag
Hodnotené 11. 9. 2017, variant Philips SRP5016
Overený nákup
Výhodu je možnost ovládání různých zařízení.
Získání příslušných kódů, nutných pro nastavení ovládání pro různá zařízení, není jednoduché. Může to být i nemožné.
0 ×Nahlásiť
Angua s.r.o, Praha 9flag
Hodnotené 17. 10. 2016, variant Philips SRP5016
Overený nákup
Slušný dosah, dostatečné množství tlačítek, bezproblémové učení od originálního ovladače, už dva týdny funguje :-)
podsvícená pouze tlačítka výběru přístroje a ještě mizerně, absence tlačítka "eject",
0 ×Nahlásiť
Vladimír, Praha 9flag
Hodnotené 23. 5. 2016, variant Philips SRP5016
Overený nákup
Umí se naučit potřebná tlačítka podle originálu
Prosvícená tlačítka jsou nezřetelná
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií