MS hokej AP+ slevy

Recenzie Canon PIXMA G3470 bílá

Zobraziť katalóg
Canon PIXMA G3470 bílá - Inkoustová tiskárna

Recenzie Canon PIXMA G3470 bílá

Zaujímajú vás názory a recenzie na Canon PIXMA G3470 bílá? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,5 z 5 hviezdičiek od 2 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Canon PIXMA G3470 bílá. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Canon PIXMA G3470 bílá aj vy.

Používateľské recenzie

Lukáš, Praha 5flag
Hodnotené 12. 7. 2023, variant Canon PIXMA G3470 bílá
Overený nákup
Kupoval jsem mamce, tak jenom co jsem ji to pomohl zapojit a srovani s moji G3420.
Vypada hezky (bila je fakt hezka)
Pouziva dobre lahvicky kde se clovek nemusi bat ze to vyleje nebo se netrefi (modra pasuje jen na modrou)
Displej je sice maly, ale podsviceny! Oproti predchozi generaci haha.
Tiskne to dobre na svou cenu. S cash backem za 3 500 Kc a penize Canon poslal do dvou tydnu na ucet. To uz se fakt hodne vyplati.
Dodavane s uplne plnyma naplnema, od kazde jedna. Coz vydrzi na cca 2000 A4 textu + asi 50 A4 fotek, mozna vic, ale ta cena inkoustu je dobra.
I za 5 tisic je to dobra koupe. Meli by k tomu pak prodavat i ten zasobnik na pouzity inkoust, takze aspon 3-6 let vydrzi. Ja mam osobne G3420 (predchozi model) uz 2 roky a jsem dost spokojeny.
Rychlost tisku neni extra, hold to neni laserovka. Ale pro domaci pouziti si myslim lepsi kdyz clovek tiskne mene casto, muze "plytvat" inkoustem a vytisknout babicce fotku z dovolene.
Ten drzak papiru je v jednom kuse a neda se zasunout do zadu. Kdyz je vlozen papir, tak vrch tiskarny neni rovna plocha, takze se na ni neda hezky neco polozit.
Na Macu nebude podporovat oboustranny tisk, protoze umi jen simplex (pro Windows je v ovladaci takove to, vyjmete a otocte papir). Na Macu se to da obejit, ale je to trochu opruz.
Kdyz tisknete fotku na bezny papir, musite ji tisknout s okrajem an nejvyssi kvalitu a stejne to nebude ono. Doporucuji koupit fotopapir. Kdyz uz nic jineho tak aspon HR 101 (ale na ten taky nejde bezokrajovy tisk). Bezokrajovy tisk na bezny papir pouziva mene inkoustu, tak to pak ma vyblite barvy, tiskarna se tak brani rozbiti soucastek co chapu.
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií