AD elektro Star Wars

Recenzie 27" Sony Inzone M9

Zobraziť katalóg
27" Sony Inzone M9 - LCD monitor

Recenzie 27" Sony Inzone M9

Zaujímajú vás názory a recenzie na 27" Sony Inzone M9? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,0 z 5 hviezdičiek od 5 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s 27" Sony Inzone M9. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na 27" Sony Inzone M9 aj vy.

Používateľské recenzie

Firmaflag
Hodnotené 16. 4. 2023, variant 27" Sony Inzone M9
Overený nákup
Prechod z 1440 27'', pozeram do toho v priemere 10 hod denne, robota + hranie. Hladal som nieco s HDMI 2.1 pre ps5 a z nekonecneho zistovana ktory monitor podporuje VRR a podobne funkcie co konzola ponuka som stratil trpezlivost a kupil monitor priamo od sony. Nasledne som ale polku HW musel pomenit kvoli kompatibilite 4K + viac HZ. Zo zaciatku som nevidel velky rozdiel medzi predoslim monitorom, ale ked ho s odstupom casu niekedy zapnem, uz by som naspat nesiel. Ta ostrost textu je premna na nezaplatenia.
Pekny ostry obraz
HDMI 2.1 a vsetky funkcie pre PS5
Funguje dobre aj s macbookum, ci priamo cez usbc, alebo cez dockinu
Update firmware iba cez windows
Cena
Packa na nastavovanie nema podla mna dobru zivotnost, uz mi zacala skakat niekedy po 2 nastaveniach.
Stojan sice zaujimavy, pekny, ale funkcne nanic, hlavne pri pouzivani viac zariadeni su porty zle dostupne, neda sa rozumne natocit. Ked uz hotovo stoji na stole neni to az take zle, kazdopadne uvazujem uz o nejakom ramene
Niektore nastavenia sa mi resetuju a neviem preco. Local dimming napr. ma irituje pri beznom pouzivani, tak si to stahujem na low az si potom nahodne vsimnem ze to je na heigh. Rovnako preset aj ked vypnem automaticke prepinanie nahodne sa to prepina, pri pisani tohoto som skontroloval a mam Game 1 preset co som nikdy sam nevolil.
0 ×Nahlásiť
Martin, SENECflag
Hodnotené 18. 11. 2022, variant 27" Sony Inzone M9
Overený nákup
vzhlad
joystick na ovladanie je velmi citlivy, casto sa vypne menu
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií