AD elektro Star Wars

Recenzie Acer Nitro 5 Obsidian Black

Zobraziť katalóg
Acer Nitro 5 Obsidian Black - Herný notebook

Recenzie Acer Nitro 5 Obsidian Black

Zaujímajú vás názory a recenzie na Acer Nitro 5 Obsidian Black? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,2 z 5 hviezdičiek od 7 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Acer Nitro 5 Obsidian Black. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Acer Nitro 5 Obsidian Black aj vy.

Používateľské recenzie

Jaromír, Havířovflag
Hodnotené 3. 2. 2022, variant Acer Nitro 5 Obsidian Black
Overený nákup
velice rychlý
naprosto perfektní na hraní her
červeně podsvícená klávesnice
samostatná číselná klávesnice
nic
0 ×Nahlásiť
Peter, Bratislava - Ružinovflag
Hodnotené 18. 1. 2022, variant Acer Nitro 5 Obsidian Black
Overený nákup
Dizajn
Dobrý na prácu
Dobrý na hranie starších, nie moc náročných hier (witcher 3, fallout4, skyrim, dark souls3....)
thermal throttling, pri hraní náročnejších hier ako assassins creed odyssey ktorá nieje ani nová notebook trpí extrémnymi prepadmi fps so 60fps každých pár sekund na menej ako 5 no katastrofa a to mám všetko na maximálnom výkone a turbo boost, katastrofa
notebok dosahuje až 97°C na režimu výkon (keby aspoň fungoval ako má nič nepoviem)
ja notebook používam aj na prácu kde treba viac ramky atď čiže svoje využitie má inak by som ho hneď vracal. Herný notebook má byť na hry a nie len na tie z roku 2015 a menej a práve preto hodnotím tak ako hodnotím. Ak sa spoliehate že notebook kúpite a budete hrať najnovšie hry bez problémov ste na omyle...na hry odporúčam stavaný pc alebo hernú konzolu, toto je môj druhý herný notebook a naozaj verím že herné notebooky nebudú fungovať ako majú najbližších 10rokov určite.
Nepoužiteľný na to na čo je určený
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií