AD elektro Motorola EDGE 50

Recenzie Acer Nitro 5 Shale Black

Zobraziť katalóg
Acer Nitro 5 Shale Black - Herný notebook

Recenzie Acer Nitro 5 Shale Black

Zaujímajú vás názory a recenzie na Acer Nitro 5 Shale Black? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,8 z 5 hviezdičiek od 5 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Acer Nitro 5 Shale Black. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Acer Nitro 5 Shale Black aj vy.

Používateľské recenzie

Anonymný zákazníkflag
Hodnotené 29. 3. 2022, variant Acer Nitro 5 Shale Black
Overený nákup
Notebook šlape a zvláda zatiaľ všetko. Záleží na tom, na čo je kto zvyknutý a čo kto považuje za samozrejmosť. CPU sa často zahreje na vysokú teplotu aj pri menej náročných hrách a od cca 85˚C (podľa app Nitrosense) Vás začne pod prstami páliť telo notebooku, resp. horná časť klávesnice. Ventilátory tomu veľmi nepomôžu, aspoň nie pri nastavení na automatiku. Pri manuálnom zapnutí maximálneho výkonu ventilátorov teplota CPU klesne o nejakých 5 stupňov, no budete ich dosť počuť aj so slúchadlami na ušiach. Pri hernom NTB sa to ale asi dá očakávať. Displej zobrazuje "vyblednuté" farby - červená je len tmavšia oranžová. Ani úprava sýtosti, kontrastu a pod. v app ACER Sofware tomu veľa nepomôže. Pre mňa je to najväčšie mínus. Reproduktory sú bieda, veľmi slabý a skreslený zvuk.
Rozmery a váha
Zobrazenie farieb na displeji
Horúce telo NTB
Reproduktory
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií